Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Den største FLOPPEN i EM gir seg på landsen

NYTT TEMA
Anelka2
Anelka2Innlegg: 18584
11.01.19 10:44

«Må hun virkelig forklare deg det helt konkret, er det ikke nok at både hun selv og Sjøgren vet nøyaktig hva dette gjelder? Hun ble jo brukt på en måte hun ikke mestrer på landslaget når hun var der, og når hun ikke blir hørt av treneren for å forbedre dette, så ser jeg ikke noe galt i å gi seg. 

At hun er mer enn god nok vet alle, men det er kun om hun brukes riktig.»

Verdens beste fotballspiller HVIS hun brukes riktig altså. 

Er vel ikke sikkert at hun skulle brukes i denne «gale» rollen igjen i framtida da ettersom hun var den dårligste på laget i det mesterskapet?

Og hva med å tilpasse seg selv? Blir man tatt ut på landslaget burde man være stolt og gi alt man kan. Her ser det mer ut som ei som krever at alt skal tilpasses rundt henne. Typisk for tida i grunn. Egoene i de store klubbene har makta, det ser vi i Manu. Pogba setter seg på bakbeina når han ikke går overens med Mou, sprudler igjen når Solskjær tar over. Bortskjemte egoer. 

arkles
arklesInnlegg: 7267
11.01.19 11:01

Høy John Arne faktor på Ada og familien

ohlalaSpurs
ohlalaSpursInnlegg: 6887
11.01.19 11:06

Ada er tapper i denne saken her. Ingen tvil om det.

McAroni
McAroniInnlegg: 1423
11.01.19 11:07
Anelka2: Verdens beste fotballspiller HVIS hun brukes riktig altså.  Er vel ikke sikkert at hun skulle brukes i denne «gale» rollen igjen i framtida da ettersom hun var den dårligste på laget i det mesterskapet?

Hva er det du ikke skjønner? Selvfølgelig er hun ikke verdens beste fotballspiller i alt som foregår på en fotballbane. Hun er blitt kåret til verdens beste, som den fotballspilleren hun er når hun spiller på den måten hun får gjøre i Lyon. 

Hvis du i din jobb(?) blir bedt om å gjøre det du gjør på en måte du vet du kan gjøre bedre ellers, så antar jeg du også ville sagt i fra om dette. Og om man da fortsatt blir tvunget til å gjøre det på en mer ineffektiv måte, så ville iallefall jeg ha byttet jobb. 

Det som er typisk for tida er at man faktisk klarer å høre på innspill fra andre, og at man ikke alltid når best frem ved å benytte tvang. Til og med alles kjære Trefilov er jo blitt mer tålbar de siste årene..

Anelka2
Anelka2Innlegg: 18584
11.01.19 11:31

«Det som er typisk for tida er at man faktisk klarer å høre på innspill fra andre, og at man ikke alltid når best frem ved å benytte tvang. Til og med alles kjære Trefilov er jo blitt mer tålbar de siste årene»

Det kan nå faktisk være sånn at de hører hennes innspill, men at det fortsatt ikke er bra nok for henne ettersom dette er hennes versjon. Fakta er uansett at hun gjorde et elendig mesterskap, hun er ansett å være vår beste,og da må en kunne forvente iallfall bedre enn det hun gjorde. 

Og sammenligne dette med en normal jobb blir for søkt. Dette er dyktige,og heldige folk som får leve av hobbyen sin,da er det i bunn og grunn ikke synd på de på noen måte. Det verste er at dette bare har blitt verre og verre jo mer og mer penger spillerne får. 

goggen48
goggen48Innlegg: 618
11.01.19 11:52
McAroni: Hvis du i din jobb(?) blir bedt om å gjøre det du gjør på en måte du vet du kan gjøre bedre ellers, så antar jeg du også ville sagt i fra om dette. Og om man da fortsatt blir tvunget til å gjøre det på en mer ineffektiv måte, så ville iallefall jeg ha byttet jobb.

Mulig du ville byttet jobb , ikek jeg. 

Jeg gjør det sjefen ber meg om, og stoler på at det er det beste for bedriften. 

 

Tinkler
TinklerInnlegg: 13186
11.01.19 12:12

Man blir ikke helt klok på det hun sier nå heller. Det faktum at hun ikke har noen form for støtte hos de andre aktuelle spillerne på landslaget gjør det vanskelig å ikke oppfatte dette som primadonnanykker. Hadde det vært så enkelt og greit som hun prøver å legge det frem hadde jo ikke problemet vært så stort som det har utviklet seg til.

(Innlegget ble redigert 11.01.19 12:13)

MyWays
MyWaysInnlegg: 4119
11.01.19 13:58
Anelka2: Jeg sier ikke at ledelsen er feilfrie, jeg syns bare det er meget spesielt at en 23-åring må gi seg på landslaget for å konsentrere seg om klubblaget.

Ja, men det hun sier (noe indirekte, kanskje) er jo at hun ikke klarer å samarbeide med landslagsledelsen. Da er det kanskje naturlig å tro at det er trenerapparatet det er snakk om i tilfellet.

Men det er jo en ikke-sak all den tid Hegerberg har bestemt seg for at hun ikke vil spille for Norge. Ikke mye meg og deg kan gjøre med det. Og er det strengt tatt viktig? 

Anelka2
Anelka2Innlegg: 18584
11.01.19 15:14

«Men det er jo en ikke-sak all den tid Hegerberg har bestemt seg for at hun ikke vil spille for Norge. Ikke mye meg og deg kan gjøre med det. Og er det strengt tatt viktig? «

Hehe, når alt kommer til alt er det meget uviktig ;) Men det er nå uansett en interessant diskusjon, for det er jo en litt spesiell sak. 

Xavi7
Xavi7Innlegg: 3091
12.01.19 22:43

Ada gjør som vanlig et massivt dårlig inntrykk på Skavlan i kveld. Bare trist hvor ego enkelte er.

InsVerderben
InsVerderbenInnlegg: 2252
13.01.19 02:04
McAroni: Det som er typisk for tida er at man faktisk klarer å høre på innspill fra andre,

Det er kanskje akkurat dèt Hegerberg ikke klarer men mener selv å vite bedre.....!?

Flammen2
Flammen2Innlegg: 4316
13.01.19 02:33
McAroni: Hun ble jo brukt på en måte hun ikke mestrer på landslaget når hun var der, og når hun ikke blir hørt av treneren for å forbedre dette, så ser jeg ikke noe galt i å gi seg.

Hegerberg skal ikke bestemme hvordan landslaget skal spille. Hva vil det sagt om landslagsledelsen? Sjögren gjorde sikkert flere feil i EM, men han er lederen og det er hans visjon som følges.

Flammen2
Flammen2Innlegg: 4316
13.01.19 02:40

Ada Hegerberg har nok problemer med autoriteter. Hun nevnte jo i et intervju (Josimar?) hvor fælt det var i Turbine Potsdam og hvor slem han treneren der var også, fordi han kjørte en tøff tysk disiplin blant gruppa.

(Innlegget ble redigert 13.01.19 02:40)

InsVerderben
InsVerderbenInnlegg: 2252
13.01.19 03:15

Jepp!

Tror hennes krasse uttalelser og personkarakteristikker av andre sier mye mer om henne selv....!

Scholestheone
ScholestheoneInnlegg: 3196
13.01.19 11:54

Så problemet er at hun har blitt brukt feil på banen? Og utenfor banen?

"Jeg har følt at jeg har prøvd å bidra på de områdene jeg har noe å bidra med, og det har ikke strukket til."

Jeg synes det er vanskelig å forstå hva Ada mener. Jeg tror også at viss problemene kun hadde ligget hos Sjögren, landslagsvenninner og forbundet så hadde dette vært løst for lenge siden, gitt at de nevnte vet hva problemet faktisk er. Og det tror jeg som sagt at de ikke vet.

bjeff
bjeffInnlegg: 280
13.01.19 15:02

 John Arne faktor på Ada og familien

Tror man fint hoppe bukk over det å sammenligne John Arne med primadonnaen.John Arne var alltid tilgjengelig for landslaget,vi snakker om den beste utenlandsproffen Norge har hatt.(gidder ikke kommentere familieuttalelser)

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9115
13.01.19 15:08

Man kan velge å være en del av noe som er større enn man selv, når man blir invitert til det. Eller man kan la vær.

Sier man "ja", forplikter det. I et kollektiv er det viktigere at absolutt alle elementer er disiplinerte og jobber knallhardt for at det felles opplegget skal lykkes, enn å ha rett hele tiden. Meninger er som rævva. Alle har en. So what?

Det er en tid og et sted for å opponere og diskutere alternative løsninger. Så snart den som sitter med styringsretten har tatt en avgjørelse, er det bare å holde klaffen, gi alt, og forsøke å skape resultater innenfor de vedtatte rammer.

Hvis man ikke forstår dette i utgangspunktet, får man fort problemer i et lagspill innen idretten. Eller i en bedrift. Eller et politisk parti. Arenaen er ikke så viktig.

(Innlegget ble redigert 13.01.19 15:08)

Klikk for å gå tilbake til toppen