Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

OBOS-ligaen 2018

NYTT TEMA
Kapteinhivoghoi
KapteinhivoghoiInnlegg: 1687
28.05.18 14:07

Aafk har et megaproblem faktisk. De sier for eksempel som mot Viking, de skal ikke underholde på bortebane, men skaffe poeng. Men de underholder jammen meg ikke hjemme heller. Og jeg tror vi snart får mindre folk på tribunen, og da ryker fort budsjetterte inntekter også. Blant spillerne er det mange som bare daffer rundt, og tror at de vinner på 80 % innsats. Carlsen er over middagshøyden, og spiller mere side og bakover enn fremover. Arnason forbigår jeg i stillhet, utrolig begrenset. Hatlehol igår var også rimelig svak, og samme med Fet. Altså når den egentlige første elleveren opplever skader, er ikke nummer to spillerne god nok for OBOS engang, til og med på innsats faller de igjennom. 3 spillere inn i sommer er nok et minimum, og ved endt sesong er det bare å sende iallefall 5-6 mann på dør, om en ES tilværelse skal kunne stabiliseres. 

Kumite
KumiteInnlegg: 6273
28.05.18 20:28

Oddbjørn Lie er definasjonen på gamp, om å gjøre å pælme ballen langt inni granskauen, Hatlehol og Fet er for dårlig på dette nivået. Carlsen er for treig i alle situasjoner. Thrandarson er av og til talentløs med ball i beina, men kan glimte. Andreas Lie gjør veldig mye rart. Over all syns jeg laget er for dårlig trent, når de ikke klarer å styre en jevla hjemmekamp. Motstanderlaget får lov å herje på våres hjemmebane. Skal ikke være lov. 

jatilnei
jatilneiInnlegg: 650
29.05.18 21:31

Takk til ineffektive Kisa. 3 poeng smakte ganske ganske så greit. Det er noen offensive krefter i dette KIL-laget som kan skape trøbbel for de fleste og som kanskje kompenserer litt for andre store mangler som dette unge laget måtte ha. Jeg både håper og tror at vi kan holde hodet over vannet denne sesongen også..og hvis man ser over 90 minutter så synes jeg jammen seieren i dag var fortjent.

(Innlegget ble redigert 29.05.18 21:34)

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 21185
29.05.18 21:55
jatilnei: Takk til ineffektive Kisa. 3 poeng smakte ganske ganske så greit. Det er noen offensive krefter i dette KIL-laget som kan skape trøbbel for de fleste og som kanskje kompenserer litt for andre store mangler som dette unge laget måtte ha. Jeg både håper og tror at vi kan holde hodet over vannet denne sesongen også..og hvis man ser over 90 minutter så synes jeg jammen seieren i dag var fortjent.

Det er jo fortjent når det ikke er noen dommeravgjørelser eller liknende som avgjør - da er en seier fortjent.
Det handler tross aøt bare om å skåre flere mål enn motstanderlaget, brutalt sett.

Det var en spennende kamp.
Men kanskje bør UK-keeperen ta det siste, han strekker vel ikke akkurat ut armene? Men skuddet er godt.

Svartbaken
SvartbakenInnlegg: 4953
29.05.18 22:04

Hvordan gjør egentlig Ibrahim det hos dere i KIL? Ser han putter litt i hvert fall.

janko_7
janko_7Innlegg: 722
29.05.18 22:17
Svartbaken: Hvordan gjør egentlig Ibrahim det hos dere i KIL? Ser han putter litt i hvert fall.

Han jobber og sliter noe helt jævlig. Er god å ha i angrepet, men mangler det lille tekniske til å få mål. Men han er en god spiller til å lage  åpninger for de andre. For håpe Kil kjøper han når sesongen er ferdig.

Svartbaken
SvartbakenInnlegg: 4953
29.05.18 22:57

Det høres ut som Ibrahim ja :) Det er vel slik vi kjenner han også, jobber og sliter, men har dessverre mange mangler teknisk og på fotballforståelsen. Bodde jo i offside i lange perioder, men mulig han er blitt bedre der? 

Ikke godt å si hva FKH gjør med han, jeg tror egentlig ikke de har gitt han helt opp, men vi får se. Håper i hvert fall han får en god sesong og lager en del mål for dere. Lykke til! :)

jatilnei
jatilneiInnlegg: 650
29.05.18 23:23
Svartbaken: Det høres ut som Ibrahim ja :) Det er vel slik vi kjenner han også, jobber og sliter, men har dessverre mange mangler teknisk og på fotballforståelsen. Bodde jo i offside i lange perioder, men mulig han er blitt bedre der?  Ikke godt å si hva FKH gjør med han, jeg tror egentlig ikke de har gitt han helt opp, men vi får se. Håper i hvert fall han får en god sesong og lager en del mål for dere. Lykke til! :)

Han har jo helt enorm fysikk da......og han er ikke redd for og bruke den heller. Kommer til mange sjanser og bommer på mange sjanser også......mangler litt teknikk.  Han står vel med 4 mål hittil (tror jeg) samt et par målgivende, og det er jo greit. Han kom jo inn ganske sent og man ser enkelte ganger at de trenger litt "tid på og finne hverandre" foran der. Tror det kommer til og bli enda bedre etterhvert........og da kan han glatt bli en publikumsfavoritt på Gjemselund. Mange har allerede merket seg navnet. 

(Innlegget ble redigert 29.05.18 23:28)

jatilnei
jatilneiInnlegg: 650
29.05.18 23:28
return_of_drakkar: Det var en spennende kamp.
Men kanskje bør UK-keeperen ta det siste, han strekker vel ikke akkurat ut armene? Men skuddet er godt.

Nei han blir vel ikke akkurat "årets keeper" i Obos med den involveringen der......men vi takker og bukker. Alltid hyggelig når det andre laget gjør flere feil enn oss.......at det kan bikke litt den veien også. 

Svartbaken
SvartbakenInnlegg: 4953
29.05.18 23:30

Ingen tvil om at råmaterialet er bra og potensialet er der. Fysikken er som du sier meget bra så om han får orden på teknikk, avslutninger og forståelse så kan han gjøre en meget god jobb i Obos i hvert fall. Så gjenstår det å se om han klarer steget opp til Eliteserien også.

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 21185
30.05.18 06:58
jatilnei: Nei han blir vel ikke akkurat "årets keeper" i Obos med den involveringen der......men vi takker og bukker. Alltid hyggelig når det andre laget gjør flere feil enn oss.......at det kan bikke litt den veien også.

Synes han er UKs svake punkt, av det jeg har sett.
I det andre målet var Trautner som godt kunne tatt Bales mål i CL-finalen, men han er veldig sårbar i feltarbeidet, men meget god på strek.

Sander75
Sander75Innlegg: 547
30.05.18 14:38

Mjøndalen skal vist signere Oliver Occean idag skiver Drammens Tidende, blir spennende å se hva han kan få til.

zephyrus
zephyrusInnlegg: 3488
30.05.18 15:28
Spahob: brumunddølene pakker ned de blå og hvite skjerfene og i stedet børster støv av Kamma-drakta og kommer på Briskeby igjen.

Har de gjort det?

Ifølge det jeg leste i papirutgaven i HA i dag virker det ikke sånn...

Der stod det at snittet på tilskuertall på Briskeby så langt i år er på 1285 tilskuere...Ikke akkurat oppløftende tall sett med HamKamøyne...Mot Sandnes Ulf var det jo ikke firesifret antall tilskuere engang...

Så hvis ytringen din om at mange av disse tilskuerne er brumunddøler stemmer må jo hamarsingene være fotballverdenens største medgangssupportere...

Quadropheni
QuadropheniInnlegg: 30
30.05.18 16:38
zephyrus: Der stod det at snittet på tilskuertall på Briskeby så langt i år er på 1285 tilskuere...Ikke akkurat oppløftende tall sett med HamKamøyne...Mot Sandnes Ulf var det jo ikke firesifret antall tilskuere engang...

1285 er ikke bra nok, men Sandneskampen skyldes nok at det var tirsdag og etter en dårlig sesongstart. Ikke at det er noen god unnskyldning, men det er da en forklaring.

Nå er nok publikumstallet stigende. 2100 mot Sarp og rundt 1500 mot lite attraktive motstandere som Nest og Florø tyder på det. Tipper det blir enda flere enn det mot Jerv nå på søndag, og mange av de er nok fra Brumunddal.

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 21185
30.05.18 17:29
Sander75: Mjøndalen skal vist signere Oliver Occean idag skiver Drammens Tidende, blir spennende å se hva han kan få til.

Mjøndalen blir jo farlige de luxe om de begynner å putte en god del mål. De er jo ekstremt tette bakover.

zephyrus
zephyrusInnlegg: 3488
30.05.18 18:06
Quadropheni: 1285 er ikke bra nok, men Sandneskampen skyldes nok at det var tirsdag og etter en dårlig sesongstart. Ikke at det er noen god unnskyldning, men det er da en forklaring. Nå er nok publikumstallet stigende. 2100 mot Sarp og rundt 1500 mot lite attraktive motstandere som Nest og Florø tyder på det. Tipper det blir enda flere enn det mot Jerv nå på søndag, og mange av de er nok fra Brumunddal.

Takk for godt svar.

Kampen mot Sulf var en midtukekamp, ser den. Normalt at det kommer litt færre folk da.

Men om folk i Hamar virkelig vil støtte laget på vei tilbake til eliteserien, og hvis det stemmer at mange av tilskuerne er fra Brumunddal er det flaut at tilskuertallet var tresifret, med tanke på at Hamar er en by med ca. 30.000 innbyggere. Kampen begynte jo 19.00, så det burde ikke være noe problem for folk flest å få i seg litt mat etter jobben før de tar turen til Briskeby etterpå.

Har sett at publikumstallet har steget litt i det siste, ja.

Lykke til med resten av sesongen.

 

(Innlegget ble redigert 30.05.18 18:08)

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 21185
02.06.18 16:30

I dag spiller Sandnes Ulf hjemme mot Kongsvinger18:00.
SULF vil med seier gå opp på 2,plass, men med tap risikerer de at flere fyker fordi dem i denne runden.

Kongsvinger kan med seier få et slags heng opp mot kvalplass.
Med tap er de i sumpe-området.

Lagene har vært i samme divisjon (OBOS-nivå) 4 ganger.
Hvem vinner kampene?
Den er litt artig.

I Sandnes har Kongsvinger 2-1-1.
I Kongsvinger har SULF 2-1-1.
I tillegg vant Kongsvinger kvalkampen mot SULF, i Sandnes.
Og i de 2 siste sesongene er 1-1 i Sandnes i 2016 det eneste noe av lagene som hjemmelag, har fått med seg.

Brytes trenden , eller fortsetter den?

Windsor
WindsorInnlegg: 6948
02.06.18 17:32

Tipper Sandnes tar en grei, men ikke helt overbevisende seier i dag.

helvis
helvisInnlegg: 14370
02.06.18 19:40
Windsor: Tipper Sandnes tar en grei, men ikke helt overbevisende seier i dag.

Sandnes får faktisk bank. Blir rundspilt av Vinger. 

Nå må Sæternes bort. Hvis ikke visner denne klubben helt vekk. Det er så omstending. Uten Eriksen å jage der oppe på topp så skjer det ingenting. 

(Innlegget ble redigert 02.06.18 19:41)

Windsor
WindsorInnlegg: 6948
02.06.18 19:41
helvis: Sandnes får faktisk bank. Blir rundspilt av Vinger.  Nå må Sæternes bort. Hvis ikke visner denne klubben helt vekk

Ja, tipset mitt var ikke en innertier akkurat. Flott kamper av Kongsvinger.

Kumite
KumiteInnlegg: 6273
02.06.18 19:49

impressive av Kongsvinger 3-0 mot Sandnes Ulf på borteplan er sterkt. 

jatilnei
jatilneiInnlegg: 650
02.06.18 19:56

Se Kongsvinger forsvare seg a gitt. Dæven steike ta.

Perfekt bortekamp. Deilig!!!!

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 21185
02.06.18 20:10
jatilnei: Se Kongsvinger forsvare seg a gitt. Dæven steike ta. Perfekt bortekamp. Deilig!!!!

Når det funker for Kongsvinger så er lahger uten tvil blane de aller beste i avdelingen.
Så det skulle komme noe om treneren til uka ifølge folket bak mikrofonen i dag.
Vel. ZZ har trukket seg...

ps: det ekstra morsomme er at i den pågående tippekonken var jeg den eneste som tippet B:)  (men ligger jo langt bak ellers...)

(Innlegget ble redigert 02.06.18 20:15)

malacay3
malacay3Innlegg: 19401
02.06.18 20:18

Hvor lenge får Sæternes lov til å sitte i Sandnes. De har bra lag, blandt favorittene til opprykk/kvalik hver gang og det skjærer seg hver gang. Er folk i Sandnes fornøyd med det ?

Malacay

(Innlegget ble redigert 02.06.18 20:22)

jatilnei
jatilneiInnlegg: 650
02.06.18 20:21
return_of_drakkar: Når det funker for Kongsvinger så er lahger uten tvil blane de aller beste i avdelingen.
Så det skulle komme noe om treneren til uka ifølge folket bak mikrofonen i dag.
Vel. ZZ har trukket seg...

Vi vet jo at topp-nivået er høyt. Problemet er av bunn-nivået er tilsvarende lavt, og at vi har sett det ene litt oftere enn det andre. Men nå begynner vi faktisk og få litt kynisme og litt "forsvars-mentalitet" i dette laget, og det har vi ikke sett for mye av tidligere. Selv om det sikkert er kjedelig for den nøytrale tilskuer så er det gull verdt for oss som følger laget. Forsvaret tidligere har jo vært "all over the place". 

Vi trives i Sandnes av en eller annen grunn. Vi burde jammen spilt der oftere ;-) 

(Innlegget ble redigert 02.06.18 20:28)

Gorgi
GorgiInnlegg: 6388
02.06.18 20:21

På diverse sosiale medier er det tydelig at de ikke er fornøyd med det.

Drublic
DrublicInnlegg: 159
02.06.18 20:23

ZZ? Trukket seg? Mener du Kaz?

 

Håper det er noe i Andreas Brannstrøm ryktene. Virker spennende

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 21185
02.06.18 20:28
Drublic: ZZ? Trukket seg? Mener du Kaz? Håper det er noe i Andreas Brannstrøm ryktene. Virker spennende

ZZ er han i Real Madrid :).
Kommentatorene ymtet kanskje noe om en utledning ja (så kanskje svensken taues inn).

(Innlegget ble redigert 02.06.18 20:30)

Drublic
DrublicInnlegg: 159
02.06.18 20:33

Ahh, han ZZ ja. Satt å så på en ikke helt lovlig stream need nede i Spania, så aldri noen intervjuer. 

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 21185
02.06.18 20:35
jatilnei: Vi vet jo at topp-nivået er høyt. Problemet er av bunn-nivået er tilsvarende lavt, og at vi har sett det ene litt oftere enn det andre. Men nå begynner vi faktisk og få litt kynisme og litt "forsvars-mentalitet" i dette laget, og det har vi ikke sett for mye av tidligere. Selv om det sikkert er kjedelig for den nøytrale tilskuer så er det gull verdt for oss som følger laget. Forsvaret tidligere har jo vært "all over the place". Vi trives i Sandnes av en eller annen grunn. Vi burde jammen spilt der oftere ;-)

Alle fotballkamper er nok uansett kjedelige for noen.
Det er vel tredje seier på rad i Sandnes og med 8-0 i målforskjell på de tre kampene.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg