Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Molde FK. Klubbtråd 2018.

NYTT TEMA
northside
northsideInnlegg: 36559
06.12.17 00:57
AxelRudi: 1. Menneskerettigheter er ikke politikk. Det er ikke diskuterbart. Det er slik det SKAL være.

Si det til en del regimer rundt om i verden. Det er absolutt politikk i hvor stor grad menneskerettighetene følges i stater.

northside
northsideInnlegg: 36559
06.12.17 01:00
AxelRudi: 5. Til Northside: Det er stor selvironi at du av alle ber om dokumentasjon for påstander, du kan lese dine 36000 innlegg og se hvor mange du selv dokumenterer.

En bør dokumentere påstander som er personlige eller en viktig del av diskusjonen. 

Hvis jeg for eksempel påstod at du var en høyreekstrem rasist, burde jeg vel helst kunne dokumentere det? Eller hva?

Jeg legger gjerne ved lenker når jeg mener det er viktig for diskusjonen.

northside
northsideInnlegg: 36559
06.12.17 01:03
AxelRudi: Hva er greia? Gjør det så vondt for deg at RBK kom greit ut av dette, at supporterne gjorde noe dere selv ikke tok tak i?Alt du har gjort i hele dag er å går rundt å pisse i grøten og trekke usammenlignbare sammenligninger(fysjameg) med russland og ditt og datt.
Dett er er såre enkelt:1. Menneskerettigheter er ikke politikk. Det er ikke diskuterbart. Det er slik det SKAL være.

Hvorfor er det enkelt i forhold til Dubai, men ikke Russland? Det er ikke enkelt i forhold til USA, som bryter menneskerettighetene. De har dødsstraff. Norge bryter også menneskerettigheter. Skal vi boikottes?

Menneskerettigheter er slett ikke enkelt.

hsiverts1
hsiverts1Innlegg: 382
06.12.17 01:15

Menneskerettigheter er absolutt ikke enkelt. Men forskjellene her er ganske enkle. USA er et land med mange problematiske elementer, Russland enda flere. Men forskjellen er at mange land i midtøsten har regler og stell som er på steinaldernivå. Forskjellen til hvordan vi opplever at ting skal være i den vestlige verden er bare helt ufattelig enorm. Derfor er det så mye lettere å "ta" Dubai & CO i denne saken. 

Men for all del, Russerne er ikke veldig mye bedre i forhold til de aller fleste land vi liker å sammenligne oss med. 

northside
northsideInnlegg: 36559
06.12.17 01:39

Så det er graden av brudd på menneskerettigheter som er avgjørende da? Men mange norske firmaer driver jo business med Dubai? Uten å få så mye kritikk?

hsiverts1
hsiverts1Innlegg: 382
06.12.17 02:04

Det blir jo fort det som er avgjørende, at avstanden mellom levesett og leveregler blir så store at man lettere tar avstand. 

Jeg synes jo det for eksempel er forkastelig at et selskap som SalMar har store pågående prosjekt i nettopp Dubai, samtidig som det er en stor sponsor av RBK. Men så synes jeg at lakseoppdrett i seg selv er en ganske shady business også. Skulle gjerne sett at man tok noen grep der også

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 8246
06.12.17 03:41
northside: Hvorfor er det enkelt i forhold til Dubai, men ikke Russland? Det er ikke enkelt i forhold til USA, som bryter menneskerettighetene. De har dødsstraff. Norge bryter også menneskerettigheter. Skal vi boikottes? Menneskerettigheter er slett ikke enkelt.

Jeg er 100 prosent enig med deg.

Har det noen gang skjedd i vgd sin historie?

Kero79
Kero79Innlegg: 3740
06.12.17 06:40

Feil tråd.

(Innlegget ble redigert 06.12.17 06:43)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 26954
06.12.17 08:29

Nå håper jeg at Molde har vært smarte og sikret seg 15-20% videresalgsklausul på Moi. 

Det kan fort gi et tosifret antall millioner i kassa. 

ostra
ostraInnlegg: 153
06.12.17 09:27

Veldig svakt av klubbledelsen i Molde om de IKKE skaffet seg viderekjøpsklausul på Moi.

magnarb
magnarbInnlegg: 762
06.12.17 09:49
ostra: Veldig svakt av klubbledelsen i Molde om de IKKE skaffet seg viderekjøpsklausul på Moi.

Dette er min type humor :)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 26954
06.12.17 09:55

Haha

988H
988HInnlegg: 189
06.12.17 12:19

Iscenesatt PR-stunt fra rbk og kjernen .. Å hele Norge hyller dem ..

Samp
SampInnlegg: 6261
06.12.17 12:20
988H: Iscenesatt PR-stunt fra rbk og kjernen .. Å hele Norge hyller dem ..

Dårlig stunt av klubbledelsen, i så fall. Bjørnebye sa rett ut på pressekonferansen at endringen skjedde grunnet at de feilbedømte reaksjonen fra supporterne. Rosenborg hadde mao reist til Dubai hvis ikke Kjernen hadde reagert som de gjorde.

Molde-Coventry
Molde-CoventryInnlegg: 45
06.12.17 17:23

Tror det finnes egne tråder for politikk, homofili m.m. for dere som er opptatt av å diskutere dette. Tror Rbk har sin egen tråd også. 

Hva kan gjøres for å fylle stadion igjen bortsett fra det åpenbare at laget presterer bra og spiller underholdende fotball ?

Kan reduserte bilettpriser føre til økte tilskuertall, ser Molde hadde et snitt på ca. 7500 hjemme men det reelle tallet er vel nærmere 5000 vil jeg tro. Trist å se En så glissen Aker stadion og spesielt trist å se hvor få som kler seg i blått og representerer tornekrattet. All ære til de få som gjør en kjempejobb for å skape stemning. Kunne det være en ide å gi Medlemmer av tornekrattet gratis inngang med krav om klubbfarger, og gi alle barn gratis inngang for å rekrutere nye supportere. Vi burde ha en full blå sving som ga spillerne den støtten de trenger for å gjøre Aker til et fort igjen. Forskellen i inntekter fra mediapotten utgjør ca.13 mill på plassering 1 til 6, og et fullsatt stadion kan bety mange plasser på tabellen. Vi fikk en noe heldig 2.plass i år men kunne fort havnet flere plasser ned med normale marginer. Kjør debatt, noe må gjøres ...

northside
northsideInnlegg: 36559
06.12.17 17:30

50 kr på inngang 13 for medlemmer i blå overdel i 2018. 

 

MensenErnst
MensenErnstInnlegg: 3985
06.12.17 17:54

Kjenner dere mange som lar være å gå på kamp fordi det er for dyrt? Tror problemet stikker dypere enn som så.

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 22929
06.12.17 18:11

Noe info om Moldes tanker om T Svendsen, Markovic og Østigård neste år ? 

caliblue
caliblueInnlegg: 12008
06.12.17 18:17
PapaSmurf: Det er ikke en usammenlignbar sammenligning når jeg nevner Russland.  Det er greit å dra dit, men ikke greit å dra til Dubai?

Du glemmer noe ikke helt uvesentlig her. Det er en del sandkassestater nede i Midt-Østen som har mer penger enn hva de klarer å bruke opp. Disse ønsker å slå seg opp stort på turisme og hente inntekter derfra når oljeinntektene på sikt vil falle.

Problemet deres er at de sliter med et frynsete rykte. De er villige til å bruke mye penger på å rette på det. Bl.a. derfor involverer de seg innen idretten. De vil ikke lenger bare assosieres med brudd på menneskerettigheter, men internasjonale brands innen idretten som Arsenal, Barcelona, Manchester City og PSG. Eller for at de arrangerer VM i håndball, fotball, sykling e.l. Milliardene renner ut, uten at det ser ut til å bekymre de.

Det er f.eks. derfor et statseid flyselskap fra Dubai er villige til å betale mer for navnerettighetene for en fotballstadion i London enn noen andre. Forøvrig et flyselskap som vel ikke flyr noen andre steder steder enn til og fra nettopp Dubai.

Om Molde eller Rosenborg (eller Everton for den del - de var der i fjor) reiser til Dubai, så får Dubai veldig mye verdifull gratisreklame. Klubbene vil selv levere bilder og videoer gjennom sine nettsider og sosiale media, spillere vil poste underveis i sosiale media, det kan være tv-sendte kamper, journalister som reiser for å følge laget osv. Dette er de veldig bevisste på i Dubai. Man ender opp som ambassadører for den lokale reiselivsnæringen. Enten man vil eller ikke.

Nå er ikke det nødvendigvis så forskjellig fra om man reiser på treningsleir til Maspalomas eller Malaga, men der sitter det investorer og eiere som ønsker å tjene penger på oppholdet. Det er ikke et statlig program designet for å dekke over en ikke veldig hyggelig virkelighet.

Om Putin inviterer Rosenborg til Moskva på treningsleir for at Russland trenger litt goodwill og positiv PR, regner jeg med folk er skeptiske til det. På samme måte som noen reagerte på at Gary Lineker sa seg villig til å fronte VM-trekninga sist fredag. Eller Jan Åge Fjørtoft som på smøretur til Qatar nylig skrøyt fælt av hvor bra det kommer til å bli med fotball-VM der nede. Folk bryr seg. Faktisk.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 20602
06.12.17 18:36
PapaSmurf: AxelRudi: Du tar feil. Det er ikke en usammenlignbar sammenligning når jeg nevner Russland. Det er greit å dra dit, men ikke greit å dra til Dubai? Så homofiles rettigheter er kanskje ikke det som dere reagerer på likevel? Jeg står på mitt. Denne aksjonen mot Dubai alene er håpløs om man ikke er konsekvent.

Er den virkelig håpløs selv om den ikke er konsekvent? Sett at man har fem grusomme regimer, og gjennom aksjoner klarer å bedre forholdene i ett, var det håpløst?

Jeg sier ikke nødvendigvis at du tar feil, for det kan være mange uante konsekvenser av å kun fokusere på en sak, men jeg tviler på at det er håløst.

Om alle engasjerer seg litt, og ikke nødvendigvis konsekvent, så vil til slutt noen være engasjert om hver enkeltsak, og dermed får man en slags dekning.

Så jeg skjønner hva du mener, men jeg tror godt du kan modere deg litt.

Og utenom det, er det greit å feriere i disse landene? Eller er det like ille? Sikkert mange som gjør det også, mener jeg. Selv har jeg slumpet innom El-Salvador, og kost meg på stranden. For å være helt ærlig tenkte jeg aldri på om regimet tjente penger på meg, eller fikk legitimitet turisme. Men jeg tviler på at de vi kjøpte ting av på gaten skattet så mye i hvert fall, for deres del tror jeg det var en fordel at vi var der.

northside
northsideInnlegg: 36559
06.12.17 20:22

Ferie i regimer man kritiserer andre for å ha noe med å gjøre er hykleri

ostra
ostraInnlegg: 153
07.12.17 08:57

Moi vil høyst sannsynlig gå til en Premier League-klubb til sommeren for store summer, ifølge sveitsiske Blick. Ber til Gud om videresalgsklausul. 20% av f.eks. 100 millioner er jo store penger for Molde.

(Innlegget ble redigert 07.12.17 08:58)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 26954
07.12.17 08:59

Ja, det er som å få en dobling av premiepengene etter sølvmedaljen. 

northside
northsideInnlegg: 36559
07.12.17 09:58
ostra: Moi vil høyst sannsynlig gå til en Premier League-klubb til sommeren for store summer, ifølge sveitsiske Blick.

Han kan fort bli den tredje mest suksessfulle MFK-spilleren som noen gang har spilt for MFK.

Den mest suksessfulle er selvsagt OGS. Deretter følger Mame Biram

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 8246
07.12.17 10:14
northside: Han kan fort bli den tredje mest suksessfulle MFK-spilleren som noen gang har spilt for MFK. Den mest suksessfulle er selvsagt OGS. Deretter følger Mame Biram

Din hukommelse må spille deg et pussig puss.

Eller har du glemt en viss islending?

Samp
SampInnlegg: 6261
07.12.17 10:23
Kurtkanon2: Din hukommelse må spille deg et pussig puss.
Eller har du glemt en viss islending?

Northside tenker nok mest på suksessfull karriere etter spill i MFK.

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 8246
07.12.17 10:25
Samp: Northside tenker nok mest på suksessfull karriere etter spill i MFK.

Det kan sikkert stemme. Men da var han vel en smule upresis?

Skullerud
SkullerudInnlegg: 416
07.12.17 18:03

Tror dere vi er på Fredrik Haugen? Ett godt alternativ til Eikremen, mener jeg. Tror Haugen absolutt hadde hatt godt av ett klubb bytte.

Nishy
NishyInnlegg: 3890
07.12.17 18:04
Skullerud: Tror dere vi er på Fredrik Haugen? Ett godt alternativ til Eikremen, mener jeg. Tror Haugen absolutt hadde hatt godt av ett klubb bytte.

Dårlig tegn når ikke engang Brann vil gi han pengene han krever..

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 7125
07.12.17 18:04

Hvorfor hadde han hatt godt av et klubbytte? Han vil til utlandet og går neppe til en annen norsk klubb 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg