Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Molde FK. Klubbtråd 2018.

NYTT TEMA
MensenErnst
MensenErnstInnlegg: 4198
13.04.18 09:31

Nå skal ikke jeg forsvare spillerlogistikken til MFK, men hvis en tenker litt tilbake så hadde vi en ung lovende lokal spiss som het Sander Svendsen.

Kan det være at spissjakten ikke var særlig prioritert som følge av at klubben så på han som den som skulle score målene i mange sesonger?

Jeg spørger helst, mitt kall er ei at svare.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 28454
13.04.18 09:39
MensenErnst: Nå skal ikke jeg forsvare spillerlogistikken til MFK, men hvis en tenker litt tilbake så hadde vi en ung lovende lokal spiss som het Sander Svendsen. Kan det være at spissjakten ikke var særlig prioritert som følge av at klubben så på han som den som skulle score målene i mange sesonger? Jeg spørger helst, mitt kall er ei at svare.

Det kan jo hende, men nå er det jo en stund siden han dro.

Vi har Brustad, som med bakrom er en giftig spiller. Bakrom blir det lite av i år. Og på kant sliter han veldig,

Vi har Amang som har ALT... vel bortsett fra fotballforståelse da.

Vi har Chima som aldri har vært en målscorer, han skal være en murbrekker som åpner rom for andre. Han virker fortsatt særdeles rusten etter lite fotball den siste tiden.

Vi har Wadji som vi strengt tatt ikke har sett nok til å uttale oss kategorisk om. Virker positiv, men er litt dårligere på det meste enn Amang, bortsett fra at han ser ut til å ha litt mer fotballhjerne.

Det er jo gode spillere, men har de nok mål i seg?

Det tror ikke jeg.

Den dagen vinduet stengte hadde vi 7 poeng på RBK. Da burde MFK tenkt at Nå har vi luka. DETTE er muligheten, vi må hente en målscorer selv om det koster mer enn vi egentlig ønsker.

Calcitrant_Pila
Calcitrant_PilaInnlegg: 139
13.04.18 09:53

Braut Håland må få mer spilletid. Han virker som den som kan skape mest både på egenhånd og som lagspiller. Kunne gjerne ha startet mot RBK. Bidrar også med innstilling som smitter. Merkelig at det skal være en 17-åring sin oppgave. Men men.

MensenErnst
MensenErnstInnlegg: 4198
13.04.18 10:00

Jeg mener Braut er mer enn god nok til å være startende spiss i norsk eliteserie. At han bare er 17 år mener jeg vi ikke skal bruke mot han. Læt gutn spælla.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 28454
13.04.18 10:02
MensenErnst: Læt gutn spælla.

Ja, nå er det på tide at han får spille.

wile_e
wile_eInnlegg: 1031
13.04.18 11:36

Med Braut si innstilling blir det nok gule kort til at andre får sjansen okkesom. Gjenå sjansinnj!

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 708
13.04.18 12:50

Jeg mener tiden er inne for å gi brøytebilen Håland tillit noen kamper på rad på samme måte som Amang har fått sålangt.

Amang har vel ikke helt slått til som mange hadde håpet men spørsmålet er om det passer hans spillestil å være targetman i en 4-3-3? OGS liker jo å se til United for å dra paralleller og det som slår meg først med Amang da er en spillertype som Rashford. Enorm hurtighet og kapasitet men Amang har enda en teknikk det må finpusses på.

Jeg mener at Amang burde prøves i en kantrolle for så å gjøre plass til Håland/Chima som oppspillspunkt sentralt. Måten Chima fungerte på i sin forrige periode i tospann med Gulbrandsen var eksepsjonell når det kom til defensivt arbeid og evnen til å holde på ballen offensivt slik at laget fikk flyttet etter.

Amangs mangel på duellstyrke i luften ble demonstrert da Reginiussen vant 21/21 dueller defensivt og at Molde på mange måter ga Amang en umulig oppgave.

Chima trenger nok fortsatt litt tid men heldigvis skal vi spille en del kamper tett nå fremover så da får vi flere av spillerne i aksjon.

Jeg er sikker på at trenerteamet vårt ser på alternativene og at vi kommer til å få se et lag med nye sultne spillere som vil bevise sin verdi for klubben mot LSK.

La oss fokusere på alt det positive i klubben vår tross innsatsen forrige helg. Om man skal se verdien i det nederlaget ble det en realitetssjekk som vi kanskje trengte for å vite hva som kreves fremover om vi skal være en tittel-utfordrer.

Vi leder Eliteserien. Vi har kanskje Norges mest spennende spillerstall med mye uforløst potensiale(Tenk hvor bra dette blir om 1-2 år). Trenerteam som jobber hver dag med å utvikle disse.

La oss alle være ydmyke til hvor heldige vi egentlig er som supportere om vi ser rundt oss. Vi kommer egentlig fra en liten skråning på nordvestlandet med fantastiske tradisjoner og kultur innenfor fotball. Husk på at det er ingen selvfølge.

For å sette pris på hva klubben og vi som supportere har skapt sammen oppfordrer jeg alle til å ta seg en tur på Aker Stadion mot Lillestrøm søndag for å vise den lojaliteten klubben fortjener!

Sola skinner!

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 28454
13.04.18 12:55

Folk bør stille på 20-årsjubileet ja!

Jeg er ganske sikker at spillerne vil vise at det vi fikk se på søndag ikke er representabelt.

Så gjelder det bare å holde på den gnisten, den viljen og den innsatsen i samfulle 26 kamper som gjenstår. 

For det er mange som har sagt at når spillerne ikke gidder å møte opp så gidder ikke vi heller. 

Men de bør få sjansen til å gjøre opp for seg på søndag. 

snowik
snowikInnlegg: 3196
13.04.18 18:49

RBNett sender Molde 2-KBK 2 direkte. Oppløftende, veldig bra! Molde stiller med Ranmark, Gregersen, Chima fra start. Telo og Wadjii på benk. Molde leder komfortabelt 2-0, og er i realiteten et mye bedre lag enn KBK. 

Absolutt godkjent serieåpning.

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 2445
13.04.18 20:12

Molde 2-KBK 2 6-1

Ikke så verst.

albino
albinoInnlegg: 2199
toro_lover
toro_loverInnlegg: 1242
14.04.18 09:17

Håper vi får se Gabrielsen og Braut fra start. Sistnevnte må vi bare bruke så mye som mulig nå for han kan forsvinne til utlandet når som helst. Gabrielsen på back for å demme opp ekstra på dødball pluss at det virker som at spillere gjør det ekstra godt mot eks-klubber.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 28454
14.04.18 11:09

Hestad snakker om uken etter RBK-kampen i avisa. 

Han har et sinne i seg sier han. Det er bra. Greier man å kanalisere det sinnet på en god måte er man uslåelig. 

Sardinas
SardinasInnlegg: 314
14.04.18 13:31

Hestad med litt modning, tøffere mentalitet og mer utadvendt, så har vi ledertype.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 708
14.04.18 13:54
Sardinas: Hestad med litt modning, tøffere mentalitet og mer utadvendt, så har vi ledertype.

Hestad har helt klart ærgjerrigheten og attituden til å bli en fremtidig kaptein i MFK. Lokale ikoner er vi avhengig av og dette er en type vi bør ha store forhåpninger til.

Skullerud
SkullerudInnlegg: 452
14.04.18 14:56

Hestad er en talentfull spiller med eksepsjonell ballbehandling.

Men han er den første som dukker under når vi blir kjørt over, samtidig som han alltid "får en smell" og må gå ut når vi sliter.

Slik jeg ser det er Hestad den som er lengst unna i oppførsel å bli en ledertype, han kan snakke så bra han vil men han har vel aldri vist tegn til dette på banen når det trengs!

OGS ymtet vel frempå med at det hadde vært en holdningsendring blant spillere i vinter på dette feltet, ble vel indirekte nevnt at han krever mere av Hestad, Aursnes og Amang, har sett lite til denne forandringen foreløpig, dog med ett lite unntak i Aursnes.

 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 28454
14.04.18 15:44

Der ga vi vekk Markovic til en bosnisk klubb. 

Virker kanskje rart å gi bort en talentfull U-landslagsspiller, men det er en del som ligger bak beslutningen. Uten at man skal ta det her. 

Men jeg kom på noe. Vi fikk hentet Magnus Langset fra Buskerud, enormt talent sa man. Strømsgodset var langt fra fornøyde med at han valgte MFK. Putta tre mål i debutkampen for Molde 2.  Ett år senere har vi ikke hørt et pip. Var vel bare innbytter for juniorene i NM og UEFA Youth League  også. Ikke på benken da vi herja med KBK 2 i første serierunde. 

(Innlegget ble redigert 14.04.18 15:51)

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 24036
14.04.18 16:30

Solskjær og Deila har til felles at "nå går alt så meget bedre" meldingene kommer regelmessig uten av man lenger tror på det.

Danny47
Danny47Innlegg: 1026
14.04.18 17:24

Hestad mangler desverre helt den fysiske pakken til å bli annet enn en god eliteseriespiller. Strålende ballspiller men er det noen som har sett en stor fremgang på tempo og kraft de årene fra han slo gjennom? Han var vel heller aldri i nærheten av å bli annen enn tidvis reserve på U-landslaget. Som kommentert faller han normalt helt sammen når det blir tøffe dueller.

HarryH
HarryHInnlegg: 27213
14.04.18 18:14

Du har rett, Danny. Men samtidig burde det jo være lett å få orden på.

snowik
snowikInnlegg: 3196
14.04.18 18:37
PapaSmurf: . Vi fikk hentet Magnus Langset fra Buskerud, enormt talent sa man. Strømsgodset var langt fra fornøyde med at han valgte MFK.

Har visstnok falt rett igjennom på treningene hos Molde 2, og brukt lang tid på å avklimatisert seg en mer "seriøs" hverdag. Av det lille jeg har sett virker han jo helt latterlig treig også, ble f.eks sprunget fra en Rosenborg forsvarer som hadde spilt alle minuttene i finalen mens han kom innpå i ekstra omgangene. 

Angående Markovic kan det nevnes at han har trent jevnlig med A-laget, vært der og ikke hos Molde 2, det siste året. Han trente bare sporadisk med andrelaget, og spilte kun 14 av de 26 seriekampene i fjor. Til gjengjeld goalet han 9 mål i de kampene. Han har etter det jeg vet, vært svært misfornøyd med opplegget i klubben. Og det ulmer hos flere andre i Molde 2 og nedover i systemet. Mer enn det er vel egentlig ikke på sin plass å nevne, da de som vet litt, de vet nok mye.  

 

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 2445
15.04.18 01:21

En ting er vel å bli tatt opp i A-stallen, det er nok noe helt annet å komme i kamptroppen.

Inntrykket mitt i Solskjær 1.0 var at det var en gjensidig forståelse av at ikke alle kunne spille alle kamper. Nå virker det som at Solskjær gjør det samme, Hussain var vel ikke i de to første kamptroppene, så kommer han inn og scorer to mål. Får håpe den gjensidige forståelsen fortsatt er der, men det er også viktig at de unge får sjansen, men da må de være god nok.

Tror endel av dem overvurderer seg selv, dessverre...

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 708
15.04.18 17:15

Da får vi se Amang i en offensiv rolle på en av flankene. Samt veldig  spennende med Braut inn og Mostrøm tilbake :)

Noen som vet hvorfor Normann ikke er med i kamptroppen?

God kamp!

Nishy
NishyInnlegg: 4172
15.04.18 17:43
Havrebukken: Noen som vet hvorfor Normann ikke er med i kamptroppen?

Skadet i følge facebookkommentarer.

Molde-Coventry
Molde-CoventryInnlegg: 45
15.04.18 19:02

Erling Knutzon MÅ hentes i sommervinduet, gjerne sammen med Torgil Gjertsen og Gjermund Aasen. Så må vi på jakt etter venstre back igjen. Haugen god offensivt, men grusom deffensivt. 

Kongemannen
KongemannenInnlegg: 10080
15.04.18 19:59

3-4 gode utlendinger og det kan bli noe av dette Molde laget. Lugger fælt spillet til MFK.

MensenErnst
MensenErnstInnlegg: 4198
15.04.18 20:05

Vi er priviligerte som får lov til å ha Erling Braut Håland i klubben en stund.

trøndergutten
trønderguttenInnlegg: 9569
15.04.18 20:08

Nå har jeg kun sett Molde sin kamp mot Rosenborg, men jeg leser at dere også i dag var dårligere, og at Lillestrøm hadde fortjent en seier. Hvis det stemmer at dere har 12 poeng etter å ha spilt dårlig i 4 av dem, så stinker dere seriegull i Molde. Det er jo akkurat slik vi var i fjor. En eller annen gang vil det løsne skikkelig for dere spillemessig også. En skremmende tanke.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 34268
15.04.18 20:11

Dere har en veldig spennende spiller i Leo Østigård. Han imponerer meg i Viking. Ekstremt god pasningsfot. Flink i dueller og på hugget. 

Nok en god kamp i dag for Østigård. Et slurvete balltap, ellers veldig bra kamp og nære å score mål. Fikk også lov å prøve seg på direkte frispark, det gikk ikke helt veien denne gang.

Bearwithme
BearwithmeInnlegg: 4573
15.04.18 20:23

Nå syns ikke akkurat jeg det var noe ufortjent seier..

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg