Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Molde FK. Klubbtråd 2018.

NYTT TEMA
Sulfat
SulfatInnlegg: 11208
22.05.18 21:09

Nattestad veldig god for AaFK. Råsterk i duellspillet, plasserer seg godt, meget solid i lufta. Vant duellen mot Østigård i kveld.

(Innlegget ble redigert 22.05.18 21:09)

drtbg
drtbgInnlegg: 602
22.05.18 21:19

Molde hadde hvertfall fått juling om vi hadde møtt noen av disse lagene nå. Imponerende nivå i forhold til det jeg har sett siste ukene...

DietCoke
DietCokeInnlegg: 10209
22.05.18 21:55
snowik: Ifølge han (som hørte det fra Hestad og Håland) skulle ikke Solskjær ha sagt et ord etter kampen mot Bodø Glimt til de. Ikke ett ord. Hvorvidt Moe eller noen andre sa noe vet jeg ikke, men det var iallefall ganske klart at Solskjær ikke sa ett ord.

Dersom det er sant, tyder det tyder nok på at han bryr seg, i motsetning til hva som er blitt en populær oppfatning her inne.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 30233
22.05.18 22:32

Eller at han er fornærmet. 

BiggusD77
BiggusD77Innlegg: 309
22.05.18 22:33
DietCoke: Dersom det er sant, tyder det tyder nok på at han bryr seg, i motsetning til hva som er blitt en populær oppfatning her inne.

Mer et tegn på at han vet at han er ferdig.

Eller på at narsissismen hans tok fullstendig overhånd og han føler seg forrådt av alle rundt seg for at han feilet.

Uansett rimelig ulurt å la være å snakke med spillerne sine etter et tap - han er jo den som skal holde hodet kaldt. Noe han ikke har vært i nærheten av i denne perioden i klubben. Jeg husker etter kampen på Lerkendal hvor Lustig var voldelig mot Vatshaug men slapp unna - da tok han støyten i media og skjermet spillerne.

Det er uansett mange tegn på at Solskjær har hatt et anstrengt forhold til virkeligheten lenge, men det topper seg nå, når det fremgår i media at han tror at kritikken kommer fordi at resultatene er dårlige akkurat nå.

Det er veldig langt fra sannheten.

Folk lar være å komme på kamp fordi at fotballen som spilles er pinlig treig og puslete, noe som er et resultat av at det ikke er mulig for publikum å spore tegn til samhandling.

- og at nesten alle signeringene flopper for tredje sesongen på rad

- og at det eksperimenteres med taktikker, formasjoner og spillervalg etter 2,33 sesonger med nesten samme spillerstall

- og at prestasjonene varierer så mye at det nesten virker som om det er opp til hver enkelt spiller å mobilisere til kamp; hver og en for seg selv

- og at bevegelser foran ballfører starter etter at han har fått ballen, slik at det er det ballfører gjør som skaper initiativ

 

... ja en kan nesten spørre seg hva OGS bedriver dagene med, siden det overnevnte er hans jobb, og den gjøres tydeligvis ikke.

snowik
snowikInnlegg: 3205
22.05.18 22:36

Det er uansett klart at det ikke er nødvendig å skulle rope ut alt mulig etter en kamp, av og til er det best å holde kjeft,for spillerne vet godt selv hva som er feil og ikke bra nok.

Allikevel, jeg føler ikke at Glimt kampen var en slik kamp. Men, dette er jo en vurdering opp til enhver trener. Eksempelvis hadde vel van Gaal ikke akkurat vært stille i en slik situasjon. Og slik jeg oppfattet det fra vedkommende virket det som Hestad og Håland synes det var rart at det ikke ble sagt noe, og det er i mine øyne skremmende. 

Forøvrig, legger til noe her. Om ikke Solskjær har sagt direkte ut at vi skal ta gull / utfordre om gullet (noe han har gjort, ref. Papa sin link) så har han iallefall sagt at målet er å spille Champions League med Molde. Meg bekjent må du foreløpig vinne gullet i Norge for å ha mulighet til det..Eller kanskje Solskjær mente vi skulle ta EL-gull og så kvalifisere oss til CL gjennom det?

Parodi.

(Innlegget ble redigert 22.05.18 22:45)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 30233
22.05.18 22:50

Parodi. Der har du det. 

vadefugl
vadefuglInnlegg: 40991
22.05.18 23:22

En ting med Solskjær her. Kunne han har tatt over RBK og hatt suksess? Muligens pluss at Rosenborg har samme type spill som det publikum liker.

Det motsatte spørsmålet er om Kåre kunne ha vunnet noe med Molde? RBK har jo suksessen og tradisjoner med å vinne kamper mens Molde ikke er et topplag hele tiden. Og Kåre kom jo fra Viking og var nesten uten erfaring med det å lede ett lag.

DietCoke
DietCokeInnlegg: 10209
22.05.18 23:35
BiggusD77: Mer et tegn på at han vet at han er ferdig.

Det kan det også være, men jeg opplever det som noe mer spekulativt.

DietCoke
DietCokeInnlegg: 10209
22.05.18 23:36
PapaSmurf: Eller at han er fornærmet.

Å bry seg er en forutsetning for å bli fornærmet.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 30233
22.05.18 23:39

Men jeg er enig i at det er ille nok fra før om man ikke skal spekulere i følelsene hans.

Det er jo vondt å ikke lykkes i jobben sin. 

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 2899
23.05.18 01:38
PapaSmurf: Det er jo vondt å ikke lykkes i jobben sin.

Han bør uansett tenke hardt over hvorfor han ikke lykkes, det bør ta noen dager med samtaler med spillergruppa og de andre i staben hans.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 951
23.05.18 02:42

"MS Molde i havsnød"

Neerland klamrer seg fast i toppen av masta og er mer sjelven i stemmeleiet enn noen gang tidligere. - "Neei neii neiiii"

Solskjær står ved roret å roper febrilsk, "Kom igjen gutter, vi kan bedre enn det her!"

Matrosene i blåhvite trøyer står med øsekar på størrelse med melkeglass for å berge skuta som stadig tar inn vann. - Enkelte har allerede gitt opp håpet mens vannet siver inn, Ruben er frustrert over øsekaret han er blitt tildelt "Hva faen er dette??" Vegard svarer "Dette går sikkert bra, igjen. Slapp av!".

Hvordan vil det gå med gjengen som har rotet seg langt til havs uten kart og kompass?

Følg med i neste episode.... Admiral Neerland får omsider land i sikte og styrmann Solskjær får en god idé.

(Innlegget ble redigert 23.05.18 02:51)

Spuds_McKenzie
Spuds_McKenzieInnlegg: 367
23.05.18 08:26

Ren Spekulasjon:
Solskjærs resignasjon og tafatthet skyldes muligens ikke oppsigelse, men at han har fått beskjed om at kontrakten ikke fornyes.

RamGuy
RamGuyInnlegg: 4409
23.05.18 09:38

Tja, nå har jo Ole Gunnar virket noe resignert helt siden han tok over foran 2016 sesongen. Nå ble det jo henvist til intervjuene Ole Gunnar hadde rett etter han signerte foran 2016 litt tidligere i tråden og han fremsto jo veldig passiv allerede. Snakket mye om hvordan han fikk en knekk etter det som skjedde i Cardiff, virket nesten som han var usikker på hele yrkesvalget, hvordan han måtte finne tilbake til lysten og at han selv og spillergruppa måtte finne tilbake sulten etter å vinne osv..

I 2016 så virket jo Ole Gunnar fryktelig annerledes sammenlignet med sin første periode i klubben. Ingen glimt i øye, ingen uttalte mål for seg selv eller klubben. Dressen var byttet ut med joggebukse og treningsjakke. Og han virket veldig reservert i alle intervjuer både før, under og etter kamper osv..

I 2017 så ble det bedre, når Mark Dempsey var tilbake så virket det også som om Ole Gunnar fikk litt mer glød. Men det begynte å avta litt mot slutten av sesongen og nå er vi på mange måter tilbake til 2016 igjen hvor Ole Gunnar igjen fremstår reservert. En forskjell fra 2016 er dog at han står å virker relativt aktiv på sidelinja, i 2016 så satt han for det meste på benken og virket ikke så fryktelig engasjert fra sidelinja heller.

 

Mye mulig man leter etter feil med lupe her og at dette er helt feilaktige observasjoner som et resultat at man nå er ute etter å finne feil med klubben. Men jeg sa de ganske så tidlig etter at Ole Gunnar kom tilbake at her var det noe som ikke stemte og at det nærmest virket som at Ole Gunnar tok over Molde som et resultat av feilskjæret og erfaringen i Cardiff og ikke fordi Ole Gunnar selv egentlig hadde et så voldsomt stort ønske om å komme tilbake. Virker mer som han kom hjem som en slagen mann som tenker seg noen år hjemme i Kristiansund og at det å ta over Molde rett og slett var en passende jobb i hans nåværende situasjon. Men uten ambisjoner for seg selv eller for klubben så blir det jo som det blir.

(Innlegget ble redigert 23.05.18 09:38)

Kapteinhivoghoi
KapteinhivoghoiInnlegg: 1232
23.05.18 09:38

Slik som Nattestad spiller for oss denne våren, regner jeg med at dere absolutt vil ha han tilbake i sommer. Er der noen andre midtstoppere dere kan ville låne ut for høsten, som kan holde godt OBOS nivå, og hjelpe Aafk med å rykke opp igjen ? Nattestad / Østigård var rått parti i går kveld - den saken er klar.

Kaizen
KaizenInnlegg: 460
23.05.18 10:07

Ser at det resonneres vedrørende DBH. Vil bare nevne Zinedine Zidane som kom inn i Real uten erfaring. Har jo gått tålelig greit ;-) Vil beholde DBH innad i klubben og få han inn i trenerapparatet på elitelaget når han mener selv han er klar for det.

Ellers er det bare å hente Nattestad tilbake. Gregersen er ikke stabil nok. Synes også Normann var forferdelig mot Ranheim med et vanvittig antall feilpasninger. Flytt Sarr opp i midten. Vi trenger mer muskler på midtbanen. Spissene våre blir liggende alt for alene og krige. Vi må flytte krigen lenger opp på banen skal vi vinne kamper som mot Ranheim.

wile_e
wile_eInnlegg: 1052
23.05.18 12:31

Tviler på at Østigård og Nattestad er superhappy for å hentes tilbake, nå har de vel supre dager og spiller fast på ganske høyt nivå. Tilbake til uviss rotasjon i en klubb med dobbelt så mange midtstoppere som nødvendig.

Forren
ForrenInnlegg: 173
23.05.18 13:18

Hvor bra Østigård og Nattestad gjør det sier vel bare alt om hvor lite vi får ut av troppen. Om Gregersen leies ut til en annen eliteserie-klubb kan jeg nesten garantere at han vil storspille. Hussain gjorde det i fjor for odd. Føler det er sånn for nesten samtlige spillere på MFK om dagen.

Si at vi henter Nattestad tilbake i sommer, da er jeg rimelig sikler på at han vil få begrenset med spilletid og heller ikke klare å gripe de sjansene han får. For Nattestads og Østigårs skyld håper jeg de holder seg i obos-klubbene, så slipper de å komme hit å stagnere utviklingen sin.

(Innlegget ble redigert 23.05.18 13:19)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 30233
23.05.18 13:25

Vi har gode spillere. 

Problemet sitter på benken. Total inkompetanse.

Solskjær sier spillerne må gå i seg selv, det er direkte urimelig. Ingen kan levere under de rådende forhold. Det er rette raua som fis er det ikke det man sier?

(Innlegget ble redigert 23.05.18 13:25)

RamGuy
RamGuyInnlegg: 4409
23.05.18 13:29

Ser ikke helt hensikten med å hente tilbake midtstoppere. Det er jo den lagdelen vi har best dekning og per dags dato besitter de beste spillerne.

Er det en lagdel vi har store mangler så det fremover på banen. Ingen utpregede kantspillere og ingen målscorer.

(Innlegget ble redigert 23.05.18 13:33)

wile_e
wile_eInnlegg: 1052
23.05.18 13:49
Forren: Føler det er sånn for nesten samtlige spillere på MFK om dagen.

No har vel Forren motbevist det :D

wile_e
wile_eInnlegg: 1052
23.05.18 13:50

Bytt Gregersen mot Nattestad og få Leke James i scoringsform, så kanskje vi unngår å forverre krisen. 

Fishstick
FishstickInnlegg: 25459
23.05.18 13:58
wile_e: Tviler på at Østigård og Nattestad er superhappy for å hentes tilbake, nå har de vel supre dager og spiller fast på ganske høyt nivå.

Du tror ikke de vil komme tilbake til en klubb i oppløsning som har seks(?) midtstoppere fra før?

RamGuy
RamGuyInnlegg: 4409
23.05.18 15:55

Blir jo forsåvidt en interessant serierunde. Molde vs Start og Strømsgodset vs Sandefjord. Brenner bra under beina til begge trenere om man går på en smell her. Selv om jeg tror Ole Gunnar nok sitter langt tryggere enn Tor Ole, sistnevnte tror jeg nærmest får sparken direkte om de skulle spille dårlig og tape mot Sandefjord.

Sulfat
SulfatInnlegg: 11208
23.05.18 16:09

Nattestad og Østigård skrytes opp i skyene i sine utlånsklubber. Hos oss er de 5. og 6. valg. Sier litt om skjevheten i troppen.

Nishy
NishyInnlegg: 4387
23.05.18 16:20
Sulfat: Nattestad og Østigård skrytes opp i skyene i sine utlånsklubber. Hos oss er de 5. og 6. valg. Sier litt om skjevheten i troppen.

Skal ikke si meg helt uenig, men husk på at de spiller i 1.div.

toro_lover
toro_loverInnlegg: 1282
23.05.18 16:21

Husk at Gregersen var årets spiller i OBOS (i 2016?). Det er bokstavelig talt en divisjonsforskjell ute og går her. Men klart, det hjelper på selvtilliten og prestasjonene å være på et vinnende lag.

sennomis90
sennomis90Innlegg: 4714
23.05.18 17:19
Sulfat: Nattestad og Østigård skrytes opp i skyene i sine utlånsklubber. Hos oss er de 5. og 6. valg. Sier litt om skjevheten i troppen.

Med mål om å spille 433 denne sesongen er det smått utrolig at det ikke ble hentet en eller to naturlige kantspillere. 

Og når man så forkaster planen om 433 og går tilbake til fembacklinje så brukes spillere i malplasserte posisjoner. Tenker da spesielt på Gabrielsen og Strand som vingbacker og Hestad som ving. Og det i en tilnærmet skadefri tropp. Den sportslige driften de siste par årene har vært vinglete og planløs. 

Spuds_McKenzie
Spuds_McKenzieInnlegg: 367
23.05.18 21:58

Snappet opp et rykte om at trenerjakten kan være i gang. Deler av styret observert på samme sted samtidig, langt fra Molde.

Kan være tilfeldig, så klart.

Ingen navn ble nevnt.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester