Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Molde FK. Klubbtråd 2018.

NYTT TEMA
m31v
m31vInnlegg: 64
11.07.18 00:25
BiggusD77: Så du mener at hvis vi hadde hatt 7-8000 på stadion som ignorerer tingenes tilstand nede på banen og bare synger og er glade gjennom hele denne perioden med elendige prestasjoner, så hadde likevel Solskjær funnet ut halvveis uti juni at det kanskje var like greit å gå tilbake på det han vet virker og som spillerne er komfortable med, og som gir resultater?

For en klovne-kommentar, hvor vil du med dette tøvet? 

Solskjær ser ikke opp på tribunen og tenker at manglende resultater samsvarer med oppmøte og sang. Heldigvis. 

Men kanskje ville MFK som supporterklubb blitt mer anerkjent og kanskje motgangen stoppet tidligere, dersom det var god stemning i motgang. Ikke vet jeg, men den kommentaren din er i beste fall tåpelig. 

God natt, og lær deg supporterkultur. Klovn. 

GunnarBull
GunnarBullInnlegg: 2396
11.07.18 00:40
m31v: God natt, og lær deg supporterkultur. Klovn.

Fint at du står frem som et godt eksempel :-)

m31v
m31vInnlegg: 64
11.07.18 00:43

Men dere må ikke ta meg for personlig, folkens. 

Og når jeg kommer med en påstand om at enkelte her inne loffer rundt i hverdagen, ruller en rullings, kanskje rød, eller blå. Tror Fræna er verdens navle og gleder seg til kamp, fordi etterpå kan man mene noe som andre også mener noe om. 

Få svar, ikke gi seg og mene noe som andre skal ta stilling til. Sprite opp hverdagen, kaste ut noen rykter man har hørt på grendehuset.

For livet er som kjent mer enn en kaffe-tur til Roseby. 

Skjønner at det er mange her som også vil sette meg i bås, gi meg en karakter og en rolle. Det skjønner jeg godt og jeg har forståelse for at de fremste kritikerne ser på meg som en klovn - naturlig. 

Men jeg trenger ikke vente så lenge med å stenge denne kontoen og gi dere identiteten min, forhåpentligvis vil dere bli positivt overrasket. Eller ikke. 

 

(Innlegget ble redigert 11.07.18 00:43)

m31v
m31vInnlegg: 64
11.07.18 00:44
GunnarBull: Fint at du står frem som et godt eksempel :-)

Noen ganger må det være lov å si fra. På samme måte som at jeg skjønner at enkelte ønsker å gi meg motsvar. 

Så se det i en sammenheng. 

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 26012
11.07.18 01:03

PL klubbenes økonomi er på grunn av tv avtalene sånn at spillere kjøpes fra 100 mill og oppover.

Jeg håper Håland blir en sesong til og har han utvikling kan han gå for et eventyrlig beløp neste sommer.

BiggusD77
BiggusD77Innlegg: 375
11.07.18 01:18
m31v: For en klovne-kommentar, hvor vil du med dette tøvet?  Solskjær ser ikke opp på tribunen og tenker at manglende resultater samsvarer med oppmøte og sang. Heldigvis.  Men kanskje ville MFK som supporterklubb blitt mer anerkjent og kanskje motgangen stoppet tidligere, dersom det var god stemning i motgang. Ikke vet jeg, men den kommentaren din er i beste fall tåpelig.  God natt, og lær deg supporterkultur. Klovn.

Det er da vel for svarte naturlig at når laget underpresterer over tid, så blir stemningen deretter? Det er ikke nok folk i Molde og omegn til å fylle stadion med fanatiske tilhengere av typen som synger kampen igjennom; til det er interessen for sær.

TK må forresten ta en del av skylda for at de bare er noen få hundre på egen kappe. Så det spørs om ikke den gjengen bør ta et lite kurs i supporterkultur sjøl.

Motgangen til Molde skyldes ikke manglende støtte fra tribunen; den skyldes dårlig lagledelse. Det skulle derfor bare mangle at OGS ser opp på tribunen og skjønner at det klubbens hans har drevet med i et halvt år ikke er godt nok, når folk uteblir fra kampene.

Så hvor ville jeg med den kommentaren? Jeg ville til livs den latterlige ideen at bare man klapper noen som ikke får til ting på ryggen og sier "stå på nå, kom igjen!" så går alt så meget bedre. Det er ikke slik det fungerer, og spillernes innsats og vilje har bare unntaksvis vært problemet i år. Av og til, tro det eller ei, så får man ikke til noe fordi det man prøver på ikke går an. Da må man finne en annen løsning eller metode.

Alt er lett når en kan det. Så også i fotball.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1225
11.07.18 01:27
Scuman2: Ikke for å pirke, men å være etterpåklok er som regel rettet mot det å se i ettertid at man burde valgt en annen løsning...

Eller man kan gjenta seg selv og påpeke at man hadde "rett" rundt et tema der det var stor uenighet.

Du bør uansett ikke komme med kritikk til de av oss som har vært i opprørstilstand etter tap mot Odd, Glimt, Ranheim og KBK samt cupsmell mot Brattvåg på en drøy måned.

Det er isolert sett utilgivelige smeller langt unna ambisjonsnivået klubben signaliserte før sesongen. Første halvdel av sesongen har bestått av mye prøving og feiling uten faste oppstillinger eller systemer som har fungert.

At klubben i tillegg har vært elendige på kommunikasjon, åpenhet osv førte til at mange av oss ble svært bekymret for utviklingen.

En ting er sikkert og det er at klubben blir aldri bedre om 10000 likegyldige supportere uten meninger stiller opp på kamp og applauderer spillerne tross tap hjemme mot KBK.

At mange valgte å boikotte Stabækkampen(2200 tilskuere) har jeg full forståelse for og jeg tror det var et skudd i baugen/wakeup call for mange i klubben at vi som er på tribunen langt fra er noen selvfølgelighet.

Klubben har fortsatt mye å bevise men jeg er i utgangspunktet positiv etter de siste ukers helomvending. Ja så enkel er jeg faktisk. Medgang gjør veldig godt men holder fast på mine tidligere meninger for det er fremdeles MYE som må bevises/realiseres før jeg friskmelder Molde Fotballklubb i sin helhet.

Enn så lenge er jeg forsiktig optimist da kjærligheten for den blå drakta blir sterkere for hvert år som går. Jeg forventer bare at de som faktisk er ansatt i klubben behandler den logoen de har på brystet med stolthet og verdighet.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 31982
11.07.18 01:31

Jeg må si at jeg sliter med å tro på at en leder i MFK besøker diskusjonsforum og kaller fansen for klovner på grunn av uenighet. 

Og hvis det mot formodning skulle være tilfelle fraråder jeg det å stå frem med identitet på det sterkeste. 

Jeg tror MFK har vett til å la fansen diskutere uten å blande seg inn i debatten og rakke ned på dem. I allefall håper jeg det. 

Og om dere ønsker å skåne klubben fra å bli svertet så har dere en snål måte å oppnå det på i såfall. 

(Innlegget ble redigert 11.07.18 01:33)

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1225
11.07.18 01:34
m31v: Solskjær ser ikke opp på tribunen og tenker at manglende resultater samsvarer med oppmøte og sang. Heldigvis.

Det er jeg bombesikker på at han gjør. Og om han mot all formodning ikke skulle gjøre det er jeg sikker på at ansatte i klubben vil nevne dette over en kopp kaffe i lunsjen.

Klubben har aldri vært og vil aldri bli større enn supporterne som faktisk er grunnlaget til mye av eksistensen og kulturen i og rundt  Molde Fotballklubb.

Håland har på mange måter blitt livbøyen til MFK denne sesongen og uten han ville nok ting sett veldig mye annerledes ut pdd. Hans demonstrasjon i Bergen var nok et stort bidrag til at såpass mye folk strømmet tilbake på stadion.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1225
11.07.18 01:40
PapaSmurf: Jeg må si at jeg sliter med å tro på at en leder i MFK besøker diskusjonsforum og kaller fansen for klovner på grunn av uenighet.  Og hvis det mot formodning skulle være tilfelle fraråder jeg det å stå frem med identitet på det sterkeste.  Jeg tror MFK har vett til å la fansen diskutere uten å blande seg inn i debatten og rakke ned på dem. I allefall håper jeg det.  Og om dere ønsker å skåne klubben fra å bli svertet så har dere en snål måte å oppnå det på i såfall.

Jeg humrer...

Nærmest absurd om noen med lederverv i MFK skulle vært her inne å debattert under et alias.. Det tror jeg faktisk ikke på.

At folk tilknyttet klubben er inne her å leser ser jeg på som mer realistisk men det spørs vel om våre kritiske røster blir litt for mye til tider. Hårsåre mennesker finnes over alt og mye av det som skrives her inne i motgangstider kan fort bli tatt personlig selv om det er berettiget.

HarryH
HarryHInnlegg: 28619
11.07.18 01:59

Får bare tro og håpe i det lengste at denne m31v ikke er ansatt i klubben. 

FooDog
FooDogInnlegg: 2625
11.07.18 02:27
HarryH: Får bare tro og håpe i det lengste at denne m31v ikke er ansatt i klubben.

Denne er kanskje en «luring» som liker å trolle.

Hvis noen ansatte i klubben føler for å korrigere supporternes skriverier her inne bør de opptre ansvarlig og korrekt hvis de ønsker å bli tatt seriøst. 

 

 

 

Thpe
ThpeInnlegg: 33838
11.07.18 02:36

Juventus har allerede et stort spisstalent født i 2000, Moise Kean. Vært på utlån til et annet Serie A-lag i år, Hellas Verona. Spilt 15-Ish kamper, scoret 4 mål. Vet ikke om det er nevnt her, men liten kuriositet.

 

m31v
m31vInnlegg: 64
11.07.18 07:10
PapaSmurf: Jeg må si at jeg sliter med å tro på at en leder i MFK besøker diskusjonsforum og kaller fansen for klovner på grunn av uenighet.

Nå tror jeg tiden er inne for at enkelte her inne tar en bitteliten svipp innom tidligere innlegg. 

Det er vel strengt tatt flere av dere som har sagt at jeg jobber i organisasjonen. Og det er dere som kommer med direkte spørsmål knyttet til mine meninger rundt temaer som eventuelt samsvarer med personer i ledelsen, ref. hva jeg mener om banner/skilting, og om det ikke er meg som reagerer på slikt. Også de samme personene som kaster «ledelse-kortet» når jeg ytrer at jeg har tillit til OGS. 

Så mitt svar til dette er da: «Men jeg trenger ikke vente så lenge med å stenge denne kontoen og gi dere identiteten min, forhåpentligvis vil dere bli positivt overrasket. Eller ikke». 

Nå tror jeg tiden er inne for at enkelte tar turen ut, snakker med folk og innser at dette kun er et diskusjonsforum. Enkelte viser tegn på å bli litt paranoide rundt MFK, selv om jeg gjentatte ganger har sagt at verken OGS eller klubb har tid til å følge med på VGD. 

Håper dette var oppklarende. 

Art-Vandelay
Art-VandelayInnlegg: 44907
11.07.18 08:45
m31v: Håper dette var oppklarende

Nei, du blir rarere og rarere for hvert innlegg du skriver..

MensenErnst
MensenErnstInnlegg: 4755
11.07.18 09:17
m31v: Og når jeg kommer med en påstand om at enkelte her inne loffer rundt i hverdagen, ruller en rullings, kanskje rød, eller blå. Tror Fræna er verdens navle og gleder seg til kamp, fordi etterpå kan man mene noe som andre også mener noe om.

Slike møkkaholdninger som det her er grunnen til at Molde ikke er enerådende på fans i Møre og Romsdal til tross for å ha vært enerådende sportslig i nær 20 år før en fikk konkurranse.

Lykke til med å fylle opp stadion dersom det er kun de innafor bygrensa som er regnet som fint nok publikum. Hadde det ikke vært for alle som setter seg i bilen for å kjøre langt og kanskje ta ferge hadde Aker Stadion vært jævlig stusselig å komme til.

Tror MFK skal være særdeles takknemlig for at noen bruker mange timer av søndagen sin på dem ved å komme fra Averøy, Eide, Gjemnes, Aukra, Rauma, Vestnes, Nesset, Sunndal og ikke minst Fræna.

Gorgi
GorgiInnlegg: 6337
11.07.18 09:46

Noen som vet hvor god avtale Bryne har ved salg av Håland Braut?

Brynes styreleder, Nils Steinsland, er yrkesbror av meg, og jeg spurte ham i går. Han ville ikke svare spesifikt annet enn at den var meget god.

Det ligger nok inne noe CL greier også. Han håpet Håland ble solgt til en CL klubb før troppene til CL blir meldt inn. 

(Innlegget ble redigert 11.07.18 09:49)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 31982
11.07.18 10:12

MensenErnst: Tenkte det samme. Kom på kamp sier han i det ene øyeblikket, og i det neste fornærmer han nabokommunens innbyggere og får dem til å fremstå som hillbillys. MFK er like mye freningenes klubb, MFK er like mye de som røyker rullings sin klubb som den nye debattanten sin.

Høres ut som en som vanker på vippen dette ja. 

Triste holdninger. Men slik er det ofte med de som har et behov for å fremstå som bedre enn andre. 

(Innlegget ble redigert 11.07.18 10:14)

johab
johabInnlegg: 3389
11.07.18 10:18
Gorgi: Noen som vet hvor god avtale Bryne har ved salg av Håland Braut?

Antydes et sted mellom 20-30 prosent i denne saken.

Heftig for Bryne i så fall. Kan fort bli et år eller to med gratis drift.

Samp
SampInnlegg: 6740
11.07.18 10:29

Uten tilreisende supportere fra nabokommuner i fylket hadde Aker vært et aldeles patetisk skue. Jeg vet om mange som reiser langt, sitter der i regn og blest, og alltid støtter MFK. Er disse liksom ikke like mye verdt fordi de ikke kommer fra byen? MFK er da en klubb for hele regionen.

På dette feltet synes jeg MFK fortsatt har mye å lære av Rosenborg. Klubben opptrer stort sett åpent, inkluderende og jordnært mot sine omgivelser. Resultatet er at Rosenborg, i utgangspunktet et bydelslag fra Trondheim, er en klubb for hele Trøndelag. 

m31v
m31vInnlegg: 64
11.07.18 10:33
Art-Vandelay: Nei, du blir rarere og rarere for hvert innlegg du skriver..

Med fare for at du skal utvikle nye konspirasjonsteorier, kan jeg naturligvis forenkle budskapet mitt. Jeg legger litt ekstra fet skrift på enkelte ord jeg mener bør fremheves, såkalt bold.

Jeg er en svært engasjert MFK-supporter, som er positiv til slik klubben drives i dag, og jeg er ikke en del av en organisasjon som er tilknyttet MFK. 

Kan også legge til at jeg er en særdeles kjekk mann i 30-årene (gode tilbakemeldinger fra omgivelsene), bosatt i Oslo, med sterke røtter og bekjentskaper i Molde by, men også innad i MFK. 

Jeg kan tilføye at jeg har en del spennende relasjoner i Tigerstaden, som fra tid til annen kan mate meg med rykter og informasjon. Dog er jeg alltid skeptisk til rykter, da et rykte kun er et rykte, og ikke må forveksles med fakta

Avslutningsvis er det viktig å understreke at jeg kan være kritisk, selv om det kan være vanskelig å forstå. Jeg har bannet, kastet gjenstander og ropt i frustrasjon i år. 

Men jeg mener, og er overbevist om, at det MFK holder på med nå er mer spennende og driftig enn år nummer to med Skullerud. For meg er han en klassisk trener som mister garderoben i motgang.

Slik jeg tolker MFK er ikke OGS en type som mister garderoben, det er nemlig en evig kamp han tar på alvor, og som skiller ham fra mange andre «kortvarige» trenere, sånn jeg har skjønt det. Her har nok læremesteren, Sir Alex, gitt ham noen knagger å spille på. 

Og ja, fotball handler om mye mer enn maktbalanse i garderoben, men det er et fundament som er helt avgjørende. Når MFK får til det de prøver på, nemlig å spille glimrende fotball, noe faktisk ikke alle norske klubber prøver på, så ser jeg positivt på situasjonen. Se på «alle» andre toppklubber i Norge, eller Rosenborg som de heter, det er ikke mye samba over det heller.

I Eliteserien er nivået såpass jevnt at det ofte er marginer som blir avgjørende og faktisk kan være forskjellen på å vinne 2-0 og tape 0-2. Det er naturligvis en påstand, og derfor mener jeg også at mange ikke har en realistisk forventning til kampene.

Arrester meg gjerne, men jeg vil ha navnet på vedkommende som kan erstatte OGS, han som velger å trene MFK også når RBK/Malmö/FCK, og andre i det sjiktet, kommer på banen og ønsker seg vår nye suksesstrener? 

Tull og tøys, neste MFK-trener med suksess forsvinner før du rekker å komme hjem fra gullfesten på Alexandra, så sant det ikke blir DBH. Det finnes ikke mange oppgaver og utfordringer som er verre enn å erstatte suksess, det er enklere å erstatte tullball. 

Da velger jeg en som har lykkes, mislykkes, bommet, truffet og som er i ferd med å kjenne MFK bedre enn noen. Nesten i ferd med å bli kontinuitet. Hans navn er Ole Gunnar Solskjær, og så lenge jeg ikke ser røde varsellamper og varsko hær og alt det der, så går min  stemme til ham på dette forumet. 

Takk for oppmerksomheten.   

Samp
SampInnlegg: 6740
11.07.18 10:37

Sitte og skryte av hvor kjekk man er på VGD...The botten is nådd, som en svensk rapper ville sagt.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 31982
11.07.18 10:41

Disse ordene i fet skrift. Er det meningen at de skal danne løsningen på gåtene dine om man setter dem i riktig rekkefølge?

m31v
m31vInnlegg: 64
11.07.18 10:42
PapaSmurf: Tenkte det samme. Kom på kamp sier han i det ene øyeblikket, og i det neste fornærmer han nabokommunens innbyggere og får dem til å fremstå som hillbillys. MFK er like mye freningenes klubb, MFK er like mye de som røyker rullings sin klubb som den nye debattanten sin.

Ikke tilegn meg utsagn som fremstilles feil.

Hvor supporterne kommer fra plager ikke meg, ikke om de foretrekker å fylle lungene med gift heller. Jeg kan vanskelig se for meg at hele stadion skal omgjøres til VIP-tribune, og med nevneverdig suksess. 

Jeg setter enkelte her inne i en bås, nettopp for å understreke at dere kommer med ytringer og kritikk som minner om at dere bør komme dere ut fra hiet og møte hverdagen. Det finnes flere med bred og god kunnskap, som faktisk er positive til klubben. Dessverre kom jeg til skade for å bruke eksemplet Fræna, sikkert mange her inne som bor der, så det burde jeg burde selvfølgelig brukt et uttrykk som er mer generelt, kanskje Blokksberg, eller noe i den dur.

Poenget er: Surpadder uten for mange mennesker i nærheten eller i kretsen har lett for å føre det samme oppgulpet over på naboen.   

m31v
m31vInnlegg: 64
11.07.18 10:43
Samp: Sitte og skryte av hvor kjekk man er på VGD...The botten is nådd, som en svensk rapper ville sagt.

Så den komme, var spent på hvem som skulle bite på den kroken først :-)

m31v
m31vInnlegg: 64
11.07.18 10:47
PapaSmurf: Disse ordene i fet skrift. Er det meningen at de skal danne løsningen på gåtene dine om man setter dem i riktig rekkefølge?

Kunne vært, men da ser jeg at ikke kjekk plutselig bindes opp. 

Pkaill
PkaillInnlegg: 87
11.07.18 10:50

Kan hende du har noe fornuftig å komme med m31v, men det drukner i trollingen din

m31v
m31vInnlegg: 64
11.07.18 11:05
Pkaill: Kan hende du har noe fornuftig å komme med m31v, men det drukner i trollingen din

Jeg er faktisk ingen stor tilhenger av trolling, eller mobbing som det også heter, om det er det du sikter til?

Å komme med slike påstander synes jeg du kan greie ut om og gjerne legge ved konkrete eksempler. Trolling er et generelt begrep for å mobbe andre bak en skjerm på Internett, slik jeg velger å tolke deg. 

Begreper som klovn har jeg brukt, jeg har også valgt å benytte meg av småklein poesi. Jeg går ikke på person, jeg går etter meninger og har ved flere anledninger kommer med mine synspunkter. 

Trolling er ikke min intensjon, og jeg håper virkelig ikke det oppleves sånn heller. Det som imidlertid er min intensjon er å delvis fremprovosere et poeng, en undertone som får frem mitt budskap. Og det må folk tåle, de ivrigste debattantene benytter seg også av undertoner og småteite karakteristikker.   

johab
johabInnlegg: 3389
11.07.18 11:11

Klein stemning her nå.

La oss heller prate om noe viktig: Hva tror folk om EL-kval i kveld? Jeg forventer jevn kamp i kveld og komfortabel seier neste uke. Tviler sterkt på at Glenavon greier å være et ubehagelig bananskall over to kamper.

Tror andre kval.runde blir betraktelig tøffere enn folk ser for seg. Anorthosis Famagusta (som jeg regner med blir motstanderen) har flere luringer på laget: Nosa Igiebor, de rutinerte kroatene Gordon Schildenfeld (29 landskamper for Kroatia) og Danijel Pranjic (scorte for Kroatia mot Norge i 5-1-seieren i 2015, 58 landskamper for Kroatia) og ikke minst; Slovakia-spissen Michal Duris (39 landskamper). Ellers er det flere med erfaring både fra Ligue 1 og La Liga. Veldig mye rutine. Mange som har vært gode... Mange gamle spillere...

Håpet må være at kypriotene er litt mette og i laber sommerform. Molde kan trenge store mengder ungdommelig pågangsmot, formtopp og litt flaks for å karre seg videre til tredjerunden.

(Innlegget ble redigert 11.07.18 11:16)

Art-Vandelay
Art-VandelayInnlegg: 44907
11.07.18 11:28
m31v: Men jeg trenger ikke vente så lenge med å stenge denne kontoen og gi dere identiteten min

Har en teori..

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg