Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Molde FK. Klubbtråd 2018.

NYTT TEMA
RamGuy
RamGuyInnlegg: 4616
13.05.18 20:20

Nå virker Dempsey som en ganske så kompromissløs person som krever sitt av de rundt seg. Så det at han tilsynelatende mente at laget hadde et holdningsproblem som han selv ikke klarte å gjøre noe med i løpet av hele fjoråret så må man jo stille seg spørsmålet om hvem i allverden det er som kan klare å få fikset akkurat det problemet?


Og hvor stammer disse problemene ifra? Hjelper jo ikke å bytte trener om det er laget i seg selv som rett og slett ikke har holdningene og innstillingen som kreves for å lyktes. Eller mener man at det er Ole Gunnar som er medskyldig i å skape disse problemene?

RamGuy
RamGuyInnlegg: 4616
13.05.18 20:23

Ingen Moldespillere eller noen fra trenerapparatet i intervjusonen etter kampen ble det sagt på Eurosport. Visstnok et lukket møte i Moldegarderoben etter kampen? Er vel for mye å håpe på at vi kan få lese noe om dette på RBNett etter kampen?

Art-Vandelay
Art-VandelayInnlegg: 45985
13.05.18 20:25

De blir sikkert enige om å gi 100 % i neste kamp..

(Innlegget ble redigert 13.05.18 20:25)

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 3623
13.05.18 20:28
RamGuy: Visstnok et lukket møte i Moldegarderoben etter kampen?

Var nok sikkert ikke noe vakkert syn når samtlige sikringer gikk hos Papasmurf ved 1-2 målet. Mulig de må snakke gjennom de sjokkerende scenene de ble vitne til...

Bearwithme
BearwithmeInnlegg: 5915
13.05.18 20:29

En samkjørt faen ryktes å ha blitt ropt i garderoben.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 32807
13.05.18 20:30

Sikringene røyk ikke.

Dette er positivt. 

Jeg har fulgt sosiale media nå og Solskjærs avgang kreves av stadig flere. Om det må noen tap til for å bli kvitt han så vil det lønne seg på sikt. 

Han må vekk. Det finnes ikke en annen utvei. 

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 3623
13.05.18 20:40
PapaSmurf: Sikringene røyk ikke.

Det gjorde de imidlertid her.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1247
13.05.18 20:42

Jeg er nesten målløs. Det finnes nesten ikke ord til å beskrive hvor frustrerende jeg blir og ikke minst hvor provoserende lite vilje dette "laget" viser. Dette føyer seg inn i rekken og man kan med trygghet se alle kampene denne sesongen som en trend i negativ retning sammenlignet med det grusomme fjoråret.

Det som slår meg først er den åpenbare MANGELEN PÅ BALLER MFK2018 innehar. Midtbanen vår er helt ubrukelig i det systemet Solskjær påtvinger dette laget. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal ordlegge meg for å bli tatt seriøst men jeg har så utrolig mange spørsmål. Er det bare mangel på kompetanse? Har man ikke et eget analyseteam? Hvordan kan de fortsatt tro på denne måten å spille på?

Det er NULL progresjon å spore på noe plan og vi ser det samme skje igjen og igjen. Mot Lillestrøm hadde vi griseflaks og burde tapt. Siden det har resultatene vært begredelige. Som mot Odd og Lillestrøm prøvde vi å stå høyt men mangelen på kvalitet og presisjon fører dette til taktisk selvmord da vi er fullstendig i ubalanse når vi mister ball og midtbanen vår har ikke kapasitet overhodet til å jobbe hjem i det tempoet som kreves.

Det er flere spillere jeg kunne saget i mitt innlegg men jeg skal holde Hovedtrener og støtteapparatet ansvarlig nå. Det har vært og er en trend med absolutt ingen tegn til endring i måten man prøver å fremstå på og for meg virker det som Solskjær har mistet sin gjennomslagskraft i garderoben. Spillerne ser enkelt og greit desillusjonerte ut i mangelen av system på hvordan man spiller. Det henger ikke sammen hverken offensivt eller defensivt i de fleste faser av spillet.

Måten spillerne går ut på banen med Molde FK logoen på brystet med likegyldighet sårer meg oppriktig. Det strider så inderlig mot mine følelser og hvor mye jeg ville blødd for denne trøya.

Jeg har absolutt ingenting mot de som er i klubben men spørsmålet rundt kompetanse er legitimt. Er trenerteamet godt nok? Trond Strande, Per Magne Midsund, Erling Moe, Børre Steenslid er alle ansett som lokale eller med fortid som spillere i klubben.

Men holder dette? Blir disse trenerne tatt seriøst nok av spillergruppa? Har den gjengen kompetanse og kapasitet til å videreutvikle spillerne til et nivå som gjør at man kan kjempe om seriegull og spill i europa?

Burde det kommet inn noen utenfra med nye ideer? Dempsey/Hartis var av flere kilder jeg har snakket med avgjørende i måten Molde løftet laget på i 2011.

Man hverken jobber eller presterer på et nivå nært 100%(og med Solskjærs motto blir det 100% mislykket). Det må være behagelig å være Moldespiller når man ikke trenger å føle noen ære til det arbeidet man leverer på "kontoret".

Når kommer erkjennelsen? Når skal Solskjær vise ydmykheten til hvor dårlig dette faktisk er?

Ingen flere unnskyldninger. Jeg har fått nok.

(Innlegget ble redigert 13.05.18 20:44)

Bearwithme
BearwithmeInnlegg: 5915
13.05.18 20:43

Moe og Hestad?

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 32807
13.05.18 20:45

Stormoen: Sikringene har allerede gått. Oppgittheten har inntatt meg. 

Et bra lag er tatt som gissel av en ubrukelig trener. Og ingen ser ut til å ønske å gjøre noe med det. 

 

(Innlegget ble redigert 13.05.18 20:45)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 32807
13.05.18 20:51

Er det fortsatt noen som har tro på Solskjær 2.0?

Det kan være tøft å stå frem, men det jeg er ute etter er å høre argumentene for den innstillingen. 

sofus177
sofus177Innlegg: 577
13.05.18 20:55
PapaSmurf: Er det fortsatt noen som har tro på Solskjær 2.0?

Trond Hustad og Solskjær selv:)

(Innlegget ble redigert 13.05.18 20:56)

RamGuy
RamGuyInnlegg: 4616
13.05.18 20:55

Men hvem skal ta over? Dempsey anerkjenner det han mener er et holdningsproblem i spillergruppa men han klarte ikke å gjøre noe med det selv. Dempsey er jo en temmelig kompromissløs type som krever mye av de rundt seg. Når han ikke klarte å gjøre noe med det, hvem skal ta komme inn og ta over som klarer å reise kjerringa?


Eller tror og mener du at Ole Gunnar selv er en sterkt medvirkende årsak til at hele laget sliter med holdningen og innstillingen til kampene?

supergunners10
supergunners10Innlegg: 3905
13.05.18 20:56
sofus177: Trond Hustad

En av de mange i Molde by som har en jobb de ikke burde ha med tanke på prestasjoner i jobben

drtbg
drtbgInnlegg: 617
13.05.18 20:57

Har en 4 åring her som har fryktelig lyst på sin første kamp.

Jeg har enda ikke funnet lysten på å ta han med. Fryktelig kjipt om den første kampen skal være så dørgende kjedelig.

Frykter det kan ta lang tid til vi kommer oss på kamp ja...

Art-Vandelay
Art-VandelayInnlegg: 45985
13.05.18 20:57

Noen burde vite. Om det er Solskjær eller spillerne. Og er det noen spillere som åpenbart saboterer for laget, en eller elleve, så bør de så fort som mulig fjernes.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 32807
13.05.18 21:03

RamGuy: Jeg er bombesikker på at han har mistet garderoben. 

Alle med øyne ser at dette er en gjeng som ikke er motiverte. 

Og for hver dag han er i klubben jo verre er det for oss som bryr oss om denne klubben.

Nå gjemmer han seg i garderoben. Hjelper ikke det serru. Vekk skal du, jo før jo heller.

 

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1247
13.05.18 21:05

Vi kan ikke tillate oss selv å slakte noen spillere lenger. De gjør som de får beskjed om og utfører det etter måten de føler seg motivert og forpliktet på.

Det er ikke noe nytt at MFK presterer under et nivå som har blitt signalisert utad og dermed legger man også forventningene til publikum.

At Solskjær valgte å gjøre det på denne måten har nå gitt han en ekstremt stor fallhøyde der man nå er i fritt fall uten at fallskjermen ser ut til å løses ut.Om Solskjær får sparken eller trekker seg(som også er en måte å få sparken på) må det komme inn en med helt annen mentalitet uten nåde for slike prestasjoner vi har sett sålangt denne sesongen.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 32807
13.05.18 21:06

Hvem som skal ta over?

Jeg aner ikke. Men en ting er jeg sikker på. Alle trenere i de tre øverste divisjonene hadde tatt like mange eller flere poeng enn han i år. 

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1247
13.05.18 21:07

Jeg tenker umiddelbart Uwe Rösler.

Der er det ikke mye silkehansker i skuffen.

RamGuy
RamGuyInnlegg: 4616
13.05.18 21:08

Det er vel som det meste annet her i livet langt mer komplisert og innviklet enn som så. Jeg vil tro det er et resultat av at Ole Gunnar ikke makter å trykke på de rette knappene, samtidig som det sikkert er en eller annen i spillerstallen som kanskje ikke bidrar med de beste holdningene og når ting da går temmelig trått osv osv.. Så blir dette resultatet.


Jeg tror neppe det er sånn at det er en spesifikk ting vi kan endre på så vil alt helt automagisk bli så meget bedre av seg selv. Problemet stikker nok langt dypere enn det.


Vi må også huske på at ting begynte å gå til helvete sesong nummer to under Tor Ole Skullerud, etter det som må sies å ha vært klubbens beste sesong. Nå klarte jo Tor Ole å undergrave seg selv med hjemmelengsel, kone som ikke ble komfortabel i byen og som ikke klarte å få seg jobb så Tor Ole satt på oppsigelse samtidig som resultatene uteble så det ble jo en ganske så bisarr situasjon for alle parter.


Men helt siden den gang så har jo pila pekt nedover og det var vært lite bedring å spore. Hvertfall når det kommer til prestasjoner på banen. Vi mistet riktignok mange gode spillere i denne perioden som ikke har blitt erstattet med samme kvalitet. Men vi har hatt ganske så god kontinuitet på spillersiden den siste perioden nå og likevel så ser vi ingen progresjon eller utvikling i prestasjonene. Det er de samme problemene som går igjen og igjen.


Begynner å bli enig med Papasmurf om at noe burde gjøres. Ole Gunnar har fint lite å vise til hva gjelder utvikling av laget i den siste perioden og vi kan ikke bare sitte å se på at det er null utvikling samtidig som publikum råtner bort. Det må stilles visse krav uansett hvem som sitter som hovedtrener.


Samtidig så syntes jeg det er viktig å være edruelige i en slik prosess. Man må finne ut av hvorfor ting har blitt som de har blitt, og det er liten vits i å spare treneren om man ikke har noen åpenbare kandidater som kan gå inn og bedre på situasjonen.

Blandaballj
BlandaballjInnlegg: 93
13.05.18 21:11

Solskjærs melding til fansen: – Vi er ikke bedre akkurat nå Molde-treneren ergret seg kraftig over at spillerne slurvet bort ett poeng på overtid  

– Jeg skjønner at folk på tribunen er utålmodige, men vi er ikke sterke nok til å vinne 4–0 eller 5–0 i hver kamp her. Vi er ikke så gode, og akkurat nå er vi ikke bedre enn vi viste i dag. Det må vi bare innrømme. Mann for mann er mange lag på like høyt nivå som oss. Vi blir oppkava, og ser nesten ukomfortable ut på hjemmebane. Det skal vi ikke gjøre, sa Solskjær.  

– Vi ønsker å underholde på hjemmebane, vi har et ansvar på Aker stadion. Vi vil gjøre 2–0 og avgjøre kampen. Hvis ikke vi prøver på det, får vi i hvert fall ikke flere venner på tribunen. Men det er klart, vi hadde nesten hele laget på deres halvdel før utligninga. Vi må ha mer ro og balanse, sa Solskjær.

Vil ikke skylde på noen

Treneren irriterte seg grundig over måten laget opptrådte på da Glimt scoret seiersmålet på overtid.

– Vi vet godt hvordan det er å vinne slik, for vi har gjort det mange ganger. Det er den beste følelsen, og det er den verste for oss. Du skal selvfølgelig ikke slippe inn mål når det er fem sekunder igjen og innkast. Vi visste hva som kom og hadde sett det samme hele kampen. Da må noen hive folk på plass og organisere spillerne skikkelig inne foran mål. Vi skal gå i kroppen og ta dem ut, ikke stå med tre mann rundt og se på stussen. Det er for dårlig, konstaterte Solskjær, som ikke ville peke på syndere etter de to baklengsmålene.

 Jeg trenger ikke å skylde på noen, og det er heller ikke mange som fortjener skryt. Men jeg synes Tobias (Svendsen) var positiv, Baba (Sarr) var solid og Andreas (Linde) hadde noen fine redninger, sa Ole Gunnar Solskjær.

 

(Innlegget ble redigert 13.05.18 21:12)

Bearwithme
BearwithmeInnlegg: 5915
13.05.18 21:11

– Jeg skjønner at folk på tribunen er utålmodige, men vi er ikke sterke nok til å vinne 4–0 eller 5–0 i hver kamp her. Vi er ikke så gode, og akkurat nå er vi ikke bedre enn vi viste i dag. Det må vi bare innrømme. Mann for mann er mange lag på like høyt nivå som oss. Vi blir oppkava, og ser nesten ukomfortable ut på hjemmebane. Det skal vi ikke gjøre, sa Solskjær.

Men hva gjøres for å bli bedre enn det man så i dag da? Hente skadde spillere?

toro_lover
toro_loverInnlegg: 1315
13.05.18 21:12

Tok med barna på kamp, da hadde jeg i det minste noe å følge med på.

OGS bytter mellom 433/4231/352/343 hvert 5.minutt som en desperat FM-manager og spillerne vimser rundt uten å vite hvor de kan spille ballen. OGS prøver å lure motstanderen men lurer bare seg selv.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 32807
13.05.18 21:13

Men nå ryker sikringene!

Solskjær: – Jeg skjønner at folk på tribunen er utålmodige, men vi er ikke sterke nok til å vinne 4–0 eller 5–0 i hver kamp her.

5-0 for faen?!

Nå må du for pokker slutte å prate tøv! Du kan da begynne med å unngå å tape mot bunnlag og lag i lavere divisjoner. 

Du dytter spillerne foran deg og mener fansen er for kravstore din feiging!

Kom deg til helvete vekk fra klubben min. Du har ødelagt nok!

(Innlegget ble redigert 13.05.18 21:14)

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 3623
13.05.18 21:14
PapaSmurf: Hvem som skal ta over?

Hva med han som trente det svenske laget som spilte Europa League mot Arsenal nå sist. Östersund?

RamGuy
RamGuyInnlegg: 4616
13.05.18 21:19

Merker jeg blir litt provosert. Hvem i allverden krever og forventer 4-0 og 5-0 hver hjemmekamp? Det er da kvantesprang mellom å daffe rundt og håpe på å flakse inn en seier og det å skulle dominere fullstendig å maltraktere motstanderen med kalassifre.


Fryktelig virkelighetsfjernt å si noe sånt... Hva ønsker han egentlig å oppnå med slike kommentarer? Føles jo nesten som han mener fansen har urealistiske forventninger til laget og at det har en medvirkende effekt på at vi er der vi er.


Videre så kaster han på mange måter laget under bussen ved å nærmest påstå at samtlige lag i ligaen plutselig matcher oss spiller for spiller. Det er jo stikk i strid med hva han har uttalt tidligere og før sesongen. Så nå er det plutselig spillerstallen som er problemet? Hvem har satt oss i denne situasjonen med tanke på spillerlogistikken i utgangspunktet?


Mange merkelige uttalelser fra Ole Gunnar der.

october
octoberInnlegg: 41357
13.05.18 21:19
toro_lover: OGS bytter mellom 433/4231/352/343 hvert 5.minutt som en desperat FM-manager og spillerne vimser rundt uten å vite hvor de kan spille ballen. OGS prøver å lure motstanderen men lurer bare seg selv.

Det er for så vidt ikke noe galt i å endre formasjon underveis. Det er mange gode managere som endrer på dette som en del av det taktiske sjakkspillet underveis i kampene. Å kunne skifte mellom en trebackslinje og en firebackslinje kan være en styrke (og med Sarr og Gregersen har vi også typene til deg). 

Men så spørs det hvor taktisk bevisst det er, og hvor klare roller Solskjær evner å gi spillerne. Her kan vi ikke vite, men vi kan bare spekulere.

Og vi har jo stusset en del opp gjennom, at han har en tendens til å spille med folk i roller som utad ikke ser ut til å være deres beste - samtidig som at sammensetningen av troppen ikke nødvendigvis ser logisk ut ut fra hvordan vi ønsker å spille (jamfør dagens mangel på kantspillere som virker naturlig i en 433-formasjon).

 

HarryH
HarryHInnlegg: 29049
13.05.18 21:22

Utligningsmålet til Glimt:

I det kontringen starter lukter Zinckernagel en mulighet og sprinter friskt framover, som den fjerde Glimt-spilleren som deltar i kontringen. 

Eirik Hestad, som i utgangspunktet ligger cirka to meter bak Zinckernagel, lunter halvhjertet etter.

Noen sekunder senere har Zinckernagel nådd ti meter fra målet vårt, der han scorer på returen fra Linde. Avstanden tilbake til Hestad har nå økt til 10-12 meter.

Enten har ikke spillerne våre fysisk kapasitet til å gjennomføre returløpene, eller så mangler de vilje, eller så er det en kombinasjon.

I alle fall, slikt avgjør kamper.

(Innlegget ble redigert 13.05.18 21:30)

Bearwithme
BearwithmeInnlegg: 5915
13.05.18 21:23

Men verken rbnett eller direktøren har baller nok til å snakke slemt om Solskjær, så da må man vente til Røkke og Gjelsten kommer til bords. Øystein kan dra seg tilbake til forrige stilling, også kan Tarje komme tilbake.

(Innlegget ble redigert 13.05.18 21:24)

Klikk for å gå tilbake til toppen