Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Molde FK. Klubbtråd 2018.

NYTT TEMA
Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1249
04.06.18 22:57

Du har tydeligvis ikke fått med deg at Leke James har vært ute i mange måneder med en kneskade.

Man kaster ikke inn spillere som har brukt 6-7 måneder på rehabilitering til å spille 90 minutter uke etter uke.

Det du skriver om holdninger kan jeg skjønne og å drikke seg fra sans og samling er fullstendig unødvendig. Men dette er et tema blant veldig mange klubber, inkludert større europeiske også. Ukulturen i Molde er ikke unik på noen måter.

Jeg tror det er viktig med en balanse slik at trivselen også er på topp utenfor banen men selvfølgelig. Det holder med 2-3 enheter alkohol før man går hjem med æren i behold.

Jeg liker galgenhumoren din Papa. Man må nesten ty til slikt i disse tider da det er veldig lite å egentlig glede seg over...

Sulfat
SulfatInnlegg: 12323
04.06.18 23:02

Skadet seg i mars 2017, og her er han ett år seinere, rett før han signerte for oss. Dinglende i en sele, fordi han ikke kan belaste beinet.

Så den ranten til annonaki var skivebom.

Man kan heller spørre seg hvor smart de er å signere en alvorlig skadet spiller. Det vil tiden vise, men en viss gambling er det.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1249
04.06.18 23:14

Ja. Håpløst utspill.

Det blir spennende å se. Føler han viste voldsomt mye bra i Aafk før han dro til Kina. Leke og Chimas fysikk sammen vil kunne bli en veldig fryktet duo om de tildeles riktige roller.

Chima var eksepsjonelt god i 4-4-2 med Gulbrandsen i 2014 og jeg tror man må tilbake til en lignende taktikk om man skal få det beste ut av disse.

Brustad og Amang er heller ikke 4-3-3 spillere så det er egentlig galskap å fortsette med det man driver med.

Man må prøve å starte litt på nytt med enkle prinsipper der krav om høy innsats og trøkk er hovedprioritet.

Magiii
MagiiiInnlegg: 4822
04.06.18 23:17
annonaki: Når spillere drikker seg så drita midt i uka i sesong at de snubler over bordet

Hvem? 

annonaki
annonakiInnlegg: 7757
04.06.18 23:36
Havrebukken: Ja. Håpløst utspill.

Spill for galleriet..

 

Kanskje en liten skivebom der ja..

supergunners10
supergunners10Innlegg: 3942
05.06.18 01:24

Da kan man vel heller vri det til at det er en håpløs signering.

vanMeegeren
vanMeegerenInnlegg: 190
05.06.18 08:54
annonaki: Når spillere drikker seg så drita midt i uka i sesong at de snubler over bordet og må bæres ut av vaktene på utestedet inn i en ventende taxi så illustrerer det meget godt om hva problemet i Molde er. Det er holdningsproblemer så det holder.

Er dette snakk om nylige forseelser eller fra tidligere sesonger?

Samp
SampInnlegg: 6768
05.06.18 13:31

Har få forventinger til James mtp skaden han har hatt, ihvertfall etter videoen hvor han løper i sele. Blir ren bonus om han slår til i MFK. Hvor er RB her forresten? Og MFK selv? Jeg vil heller ha en oppdatering på hva som er status på en av de potensielt viktigste spillerne i klubben enn videoer av at Aursnes sitter på i bil.

Jeg savner også signeringer som man er relativt trygg på at vil løfte MFK kvalitetsmessig. Det blir vel mange langskudd på overgangsmarkedet, og treffprosenten de siste sesongene er heller laber. 

Sulfat
SulfatInnlegg: 12323
05.06.18 15:51
Samp: Hvor er RB her forresten? Og MFK selv?

At Leke har vært lenge ute med alvorlig skade har ikke blitt kommunisert av MFK i det hele tatt. Det nærmeste vi kommer er denne setningen: Han er nå skadefri og klar for opptrening og vil være i slag om ikke så lenge. 

Ingenting om hvor lenge han har vært ute, eller hvilken skade han har hatt.

Hva de legger i ikke så lenge (som de meldte når han signerte i april) er ikke godt å vite, men tipper det fortsatt er en god stund til han er å se på banen.

Syns det er veldig svakt å ikke dele med fansen at vi har kjøpt et skadeprosjekt. Kommunikasjonen fra klubben står til ng-. 

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1249
05.06.18 17:22

Voldsom til pessimisme det skulle være her da..

Leke James har tidligere vist hvor god han er i Eliteserien så når man får hentet en slik ressurs gratis er for meg en "no brainer" selv om han trenger litt opptrening.

Klubben har sagt at målet er å ha han spilleklar til høstsesongen så da får man tro på det.

Jeg skal holde meg for god til dårlige ordspill og si at jeg gleder meg til å se han spille :)

rexenes
rexenesInnlegg: 641
05.06.18 17:30

Synes da det ble sagt ganske greit jeg?

Leke ble kjøpt for å erstatte Braut. Regner med han blir skadefri snart.

For meg er det i grunn grei i formasjon om status. Mye kan nok bedres i kommunikasjon og andre områder, men er dette altså SÅ ille at man igjen skal begynne å hisse seg opp altså? 

Samp
SampInnlegg: 6768
05.06.18 17:40

Er ett eksempel av mange dette. MFK er elendige på kommunikasjon med fansen, det er en av årsakene til at det nærmer seg 10 000 tomme seter på stadion når det er kamp. Det er ikke pessimisme, sutring eller klaging men realiteten og fakta faen (som vi sa på barneskolen).

toro_lover
toro_loverInnlegg: 1322
05.06.18 18:05

Spillere på byen en het sommeraften er helt OK etter min mening. Ikke noe nytt fenomen i Molde det. Det største problemet til Molde nå er rett og slett at publikum har gått lei etter flere år med drittfotball. Det var bedring mot Start hvor vi spilte 433 og angrep kampen ut, selv om vi ledet! Så det er tent et lite håp her om at OGS har skjønt greia.

(Innlegget ble redigert 05.06.18 18:07)

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1249
05.06.18 19:45

Ja. Det har tidligere vært kritisert kraftig fra min kant hvordan klubben kommuniserer utad. Det er veldig lite relevant som leveres og det igjen skaper en likegyldighet blant mange supportere. At den nye ansvarlige for sosiale medier prøver å gjøre noe nytt med en biltur er vel et forsøk på å gi en mer folkelighet. Kvaliteten kan diskuteres. For meg blir det uansett uinteressant da det ikke har noe med det sportslige å gjør. Man trenger liksom ikke ta Fredrik Aursnes med på en biltur for å bekrefte at han er en alright type.

Når det kommer til det redaksjonelle rundt kamper er det også langt unna standarder som klubben hadde for noen sesonger siden. Heggem var heftig debattert men det han leverte med MFK-Studio var noe.

Nærheten er borte. Tilhørigheten svinner hen. Lojaliteten tar meg alltid tilbake selv om frustrasjonen er total angående mye av det klubben gjør.

Hvor ble det av gode gamle Molde Fotballklubb?

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 33114
06.06.18 14:04

Moldepodd denne gangen var som vanlig bra, men man kan bli deppa av mindre.

Det jeg beit meg merke i er at de som kaller andre for sytpeiser pisser på engasjementet man har overnfor MFK. Den likte jeg, for det er nettopp det som skjer.

 

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1249
06.06.18 14:29

Ja. All diskusjon her inne er forankret i et brennende engasjement for denne klubben. Uten oss og de som interesserer seg for klubben ville man aldri hatt noe livsgrunnlag.

Jeg kommer aldri til å slutte å gå på kamp eller slutte å bry meg om Molde. Det er en del av min og så utrolig mange andres identitet siden tidlige år i barndommen.

At man er uenig i retningen klubben går i og bekymret for utviklingen er et positivt reaksjonsmønster. Da bryr man seg og alt man ønsker er suksess innenfor de rammene man kan forvente.

Om folk skulle kalle meg en sytpave fordi Molde ikke presterer som forventet så sier det mer om personen som sier det enn om meg som supporter. Ja greit, Molde har prestert veldig godt siste tiåret men det er få ting som blir raskere historie enn resultater i fotball og når man ikke greier å gjenskape resultater er det alltid grobunn for diskusjon.

(Innlegget ble redigert 06.06.18 14:33)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 33114
06.06.18 14:33
Havrebukken: Ja. All diskusjon her inne er forankret i et brennende engasjement for denne klubben. Uten oss og de som interesserer seg for klubben ville man aldri hatt noe livsgrunnlag. Jeg kommer aldri til å slutte å gå på kamp eller slutte å bry meg om Molde. Det har vært en del av min og så utrolig mange andres identitet siden tidlige år i barndommen. At man er uenig i retningen klubben går i og bekymret for utviklingen er et positivt reaksjonsmønster. Da bryr man seg og alt man ønsker er suksess innenfor de rammene man kan forvente.

Helt riktig.

Og når klubben er i en enorm identitetskrise på mange områder så er på det sin plass å si fra.

De 3 siste kampene har det vært 12.000 mennesker reelt på kamp. Til sammen.

Det er fansen som roper varsko til klubben. Da må de ikke holde seg før ørene.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1249
06.06.18 14:42

Mon tro hva som skjer denne sommeren.

Sesongen i eliteserien er på mange måter kjørt og kampen om 3. plassen blir beintøff.

Det eneste som kan berge sesongen er en gjentagelse av europasuksessen i 2015. Men det er utopi når man sammenligner spillerstallen man hadde da og den vi har nå.

Man kan faktisk starte å planlegge for neste sesong allerede. Det er veldig mye å både ta tak i og endre på.

- Trener teamet trenger åpenbart impulser utenfra.

- Spillerstallen trenger åpenbart ledere i sentrallinja.

- Klubben må gå offentlig ut å erkjenne at man har gjort feil vurderinger forran denne sesongen. Ydmykhet savnes.

Faktumet at man ikke er bedre enn hva resultatene viser og om det ikke samsvarer klubbens ambisjoner bør man også uttrykke dette.

Få klubber i skandinavia har bedre forutsetninger for å lykkes når man ser på bærekraftighet og infrastruktur. Da har klubben et ansvar om å faktisk levere prestasjoner som vi supporter kan akseptere(det minste er innsats og relasjoner).

(Innlegget ble redigert 06.06.18 14:45)

DietCoke
DietCokeInnlegg: 10356
06.06.18 15:08
Havrebukken: - Klubben må gå offentlig ut å erkjenne at man har gjort feil vurderinger forran denne sesongen. Ydmykhet savnes.

Dette er vanskelig, for indirekte vil man da snakke ned egne spillere, og det vil det uansett ikke komme noe godt utav. Her må eventuelle fordeler veies nøye mot eventuelle ulemper.

Kongemannen
KongemannenInnlegg: 11352
06.06.18 16:16

Molde FK er nok inne i en dyp krise og det på mange områder. PR, sportslig og omdømme .

MFK må ha ett lag som har noen som har x faktor. Ikke mye å skrytw av i dagens stall.

Eneste lille lyspunkt er juniorene. 

Samp
SampInnlegg: 6768
06.06.18 16:47

Spennende tider for Aker Akademiet, som ser ut til å produsere mange bra unge spillere. Så er steget fra juniorfotball over til seniornivå utfordrende for mange. Håper å se flere lokale gutter som er gode nok for førstelaget.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 33114
06.06.18 16:52

Hørte i podden at mange av juniorspillerne vil vekk. Mangelfull og dårlig kommunikasjon med klubben. Lånespillere hører heller ingenting fra MFK. 

Det er er rett og slett en total kollaps vi er vitne til. Klubben har punktert og kjører ufortrødent videre mens gnistføyken står.

 

Bearwithme
BearwithmeInnlegg: 5923
06.06.18 16:54

Sier litt når de man har utviklet i årevis vil heller vekk enn å komme inn under a-laget.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1249
06.06.18 18:09

Hvorfor skal selvkritikk være skadelig DietCoke?

Skal spillerne som faktisk leverer produktet stå der med rak rygg å forsvare det som er levert? Ingen kan gjør det.

Fornektelse på noe så åpenbart er for meg en bekreftelse.

 

Aker Akademiet kan være så godt det bare vil.

Sykdommen til norsk fotball vil jo fortsette så lenge det importeres spillere som ikke hever nivået. Jeg har sett flere andrelagskamper og spillere som Gussiås og Hagbø er to som burde fått prøve seg.

Solskjær gikk før sesongen ut å sa at Hagbø, kan bli en eliteseriespiller. Gutten er 18 år og har enda ikke fått prøve seg i eliteserien. Hvorfor i allverden skal han ikke få muligheten når Haugen og Telo har prestert som de har(langt fra overbevisende)? Aker Akademiet har sikkert mange gode ringvirkninger på lokalsamfunnet men om det bare er en kostnad og rekruttering for 2. laget må man nesten revurdere verdien dette gir.

Etter å ha fulgt Østigårds bevegelser i Stavanger med lupe har jeg aldri vært mer skråsikker enn at han må tilbake snarest og rett inn på laget. Jeg bryr meg katten i om Forren, Sarr, Gabrielsen og Gregersen har bedre betalt. De har ikke i nærheten av samme "Fighting spirit" og pondus som det Østi viser.

Noen må bort, nye må få slippe til.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1249
06.06.18 18:11

Eman Markovic er jo prakteksempelet på galskapen som pågår.

Veldig talentfull spiller som har vært så tålmodig som man kan forvente. Ikke fått ett eneste minutt.

Man må vel på audiens med OGS for å få godkjennelse.

Samp
SampInnlegg: 6768
06.06.18 18:34

Ille hvis det er tilfelle at klubben også er dårlig til å kommunisere internt. Vi som er supportere i tykt og tynt er åpenbart ikke så mye verdt for klubbledelsen, men det er desto tristere om de yngre spillerne heller ikke tas på alvor.

toro_lover
toro_loverInnlegg: 1322
06.06.18 19:29

OGS er jo kjent for å gi unggutter sjansen så kjøper ikke uten videre den at AkerAkademiet er i krise. Men som jeg nevnte etter Ranheim-kampen at hele situasjonen virker absurd. Det eneste som kommuniseres utad er at alt er fryd og gammen mens alle tilhengerne river seg i håret over en tilsynelatende intern kollaps.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 33114
06.06.18 19:35

Jeg tror ikke de i Moldepodd sprer ting uten å ha nogenlunde belegg for det de sier. 

Jeg er 100% sikker på at de ble enige før sending om å dempe kritikken, likevel blir den ramsalt. Sier det meste om ståa. 

 

Crainey
CraineyInnlegg: 1892
06.06.18 20:46
Havrebukken: Solskjær gikk før sesongen ut å sa at Hagbø, kan bli en eliteseriespiller. Gutten er 18 år og har enda ikke fått prøve seg i eliteserien. Hvorfor i allverden skal han ikke få muligheten når Haugen og Telo har prestert som de har(langt fra overbevisende)? Aker Akademiet har sikkert mange gode ringvirkninger på lokalsamfunnet men om det bare er en kostnad og rekruttering for 2. laget må man nesten revurdere verdien dette gir.

Har sagt det flere ganger her allerede. Hvorfor bruke så mye innsats/penger på et akademi når man ikke benytter seg av det, men heller hente spillere i starten av 20 årene som prioriteres og skal utvikles?

OGS er så ufattelig flink til å skryte av de unge lokale spillerne (Hestad, Svendsenx2, Roseth, OM Rindarøy feks), men enda ikke gitt en ENESTE en av de en skikkelig sjanse! Holde kjeft OGS!

Meget spent på Østigård. Får håpe for hans del at han ikke gjorde en tabbe å signere en ny kontrakt med MFK.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 33114
06.06.18 21:33

Det beste rådet til unge spillere nå for tiden er å holde seg vekke fra MFK. 

Det er ikke et utviklingsmiljø. Er man snill kan man kalle det er stagnasjonsmiljø. 

Premieeksemplet er Amang. En uslipt juvel med alle forutsetninger i verden til å bli en klassespiss. Solskjær sa vi var heldige om vi fikk ha han i to år. Han er nå i sin tredje sesong, og er akkurat like uslipt som før han kom hit. 

Det er trist og det er vondt. Men det er likefullt sant. MFK er som gift for spillere med ambisjoner. 

Talentet kan være Supermann, MFK er kryptonitt. 

(Innlegget ble redigert 06.06.18 21:34)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg