Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Molde FK. Klubbtråd 2018.

NYTT TEMA
TollefTruls
TollefTrulsInnlegg: 5135
10.06.18 12:30

Hva er det man gjør når man fjerner seg fra fansen?

Fansen skal da ikke drive en fotballklubb. Det har jo klubbene folk ansatt til å gjøre.

Hva skal fansen bidra med?

Tips til spillerinnkjøp

Spillerdisponeringer

Treningstips

Kostholdtips

Avsette trenere,sparke spillere

 

Det er så enkelt at Molde spiller dårlig fotball for tida.

Og er man ikke fornøyd med en 3.plass i en klubb som Molde da har man mistet fotfestet totalt. Kan ikke kreve seier der sånn som i Rosenborg.

 

(Innlegget ble redigert 10.06.18 12:33)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 33114
10.06.18 12:37

 Sulfat: Helt riktig. 

Den røde tråden finner man ikke. Solskjær er ferdig. Det eneste som kan redde han og klubben er det usannsynlige scenarioet der han får et traktorlass med penger og at vi kjøper så hardt og brutalt at VGD oversvømmes av folk som konkurrerer i å overgå hverandre i omtalen av MFK som et kjøpelag. 

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1249
10.06.18 13:18

Først av alt vil jeg si at jeg ikke beklager mitt utbrudd etter kampen i går. Vi sa for flere uker siden at bunnen var nådd og ja. Gårsdagens kamp i samme spor var kun en bekreftelse på at vi fortsatt er kommet til bunns. I likhet med Papa får jeg lite støttende respons på argumentasjon og ukvemsord i heimen..

Jeg hadde aldri trodd at Molde som klubb og spesielt under Solskjær skulle befinne seg i en sånn situasjon der man faktisk virker fullstendig handlingslammet. Solskjær ser ikke ut til å ha noen som helst påvirkningskraft i pausepraten og man ser for ente gang at det går galt i andre omgang. "Vi må bærre fortsætt å kjør på og få fleir avslutninga på mål"(noe i den dur) var budskapet til OGS ved halv tid. Ingen tegn til coaching i verdensklasse.

Jeg tror Solskjær misforstår oss supportere. Min mening er ikke nødvendigvis at Molde skal spille attraktiv fotball for enhver pris men at man ser et lag som jobber sammen. Et kollektiv som har klare roller å forholde seg til og at den kreative kraften vi åpenbart har får komme til sin rett når motstanderen er i ubalanse.

Vi har sett så mange gode relasjoner siste årene. Linnes/Moström, Rindarøy/Elyounussi, Gulbrandsen/Chima og Hovland/Forren blant noen. I dagens Moldelag ser jeg ingen overhodet. Jeg ser kun 10 mann, fritt vilt uten noe mønster. Veldig symptomatisk at Gabrielsen, en veldig teknisk begrenset midtstopper er den som forsøker å bidra mest offensivt som vingback.

Hva angår ledelse og klubb generelt stiller jeg meg bak både Sardinas og Papas argumenter. Om de som jobber på stadion føler at de gjør en god jobb har de ikke kompetanse til å drive denne klubben fremover for her må det virkelig gjøres grep.

I all denne motgangen kjenner jeg på en sorg over hva vi opplever. Klubben vanskjøttes og ingen med hjerte for denne klubben fortjener den posisjonen vi nå innehar.

Klubben vil alltid være viktigst for meg uansett og det er en supporters rett til å kunne være krystallklar i sine meninger om den bedrøvelige utviklingen. Jeg skal ikke konkludere med noe men siden OGS tok over i sin andre periode har det vært null progresjon på noe plan. Både administrativt og sportslig.

God søndag blåttfolk!

(Innlegget ble redigert 10.06.18 13:26)

Rainy
RainyInnlegg: 39
10.06.18 13:35

I vinter var Molde og St Etienne ferdig forhandlet og enige om overgangen for Alexander Søderlund.

Det strandet på den personlige avtalen, les lønn.

Molde kunne betale 2 mill som er et lønnstak klubben har innført.

Søderlund krevde 4.4 mill.

Løsningen i dag er åpenbar. Vi kan ikke ha 25-30 spillere på kontrakter der et fåtall er lokale og der vi har få toppspillere/profiler

Vi på ned på 18 spillere der kvaliteten er første pri og heller fylle opp med unge lovende lokale som uansett ikke koster all verden totalt sett. På denne måten kan vi hente fra øverste hylle og likevel ikke sprenge det totale lønnsbudsjettet. Det er denne kombinasjonen vi vet fotballsupportere også ønsker.

Vi har en stall som er feil komponert og den har vært det etter spillersalgene etter Europa League eventyret.

Ser man på dagens stall pr i dag så er det faktisk kun en formasjon vi kan spille og det er 4-4-2 med en diamant på midten, dvs uten kanter. Eirik Hestad er selvskreven i en framskutt sentral rolle her. 

Det vil skje store ting i stallen i sommervinduet, det er det ingen tvil om!

 

Kapteinhivoghoi
KapteinhivoghoiInnlegg: 1697
10.06.18 13:40

Hvem tror dere vil bli hentet hjem i sommer, Østigard eller Nattestad ? Jeg håper at dere kaller tilbake Østigard, og lar Nattestad bli hos de oransje ut sesongen. Det vil absolutt styrke opprykksmulighetene til Aafk. På forhånd takk for videre hjelp

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1249
10.06.18 13:44
TollefTruls: Hva er det man gjør når man fjerner seg fra fansen? Fansen skal da ikke drive en fotballklubb. Det har jo klubbene folk ansatt til å gjøre. Hva skal fansen bidra med? Tips til spillerinnkjøp Spillerdisponeringer Treningstips Kostholdtips Avsette trenere,sparke spillere Det er så enkelt at Molde spiller dårlig fotball for tida. Og er man ikke fornøyd med en 3.plass i en klubb som Molde da har man mistet fotfestet totalt. Kan ikke kreve seier der sånn som i Rosenborg.

Denne utviklingen har vært pågående siste årene og for meg går det på tillit. Jeg med mange andre føler oss lurt av klubben og gradvis har troverdigheten til det som leveres på Aker Stadion svunnet hen.

De ansatte i klubben tror kanskje at de jobber i en organisasjon der det meste går av seg selv og når det kommer til stykket viser det seg å være feil.

Sportslig har man vært overambisiøse siste årene og rekrutteringen av spillere har vært høyst kritikkverdig. Ikke én spiller signert de siste 2-3 årene har kommet inn og gitt laget et løft.

Molde FK er en profesjonell klubb med en hovedtrener som har vært spiller og trener i verdens største klubb. Erfaring som manager i Premier League og et enormt nettverk. Da burde man ha meget gode forutsetninger for å lykkes i Norge. Jeg tror heller ikke supportere vil kunne ha noe innflytelse på hva som skjer i hverdagen til spillerne eller når det kommer til spillerkjøp.

Vi som supportere har veldig liten påvirkningskraft dessverre. Det eneste vi kan gjøre er å eventuelt organisere et massivt opprop mot hva klubben foretar seg. Hva tenker de som jobber i klubben? Hvor er klubben om 2-5 år? Jeg trenger svar på hva som skjer både kortsiktig og langsiktig.

Og NEI. Det er ikke så enkelt at Molde kun spiller dårlig fotball. Dette handler om noe mye viktigere. Det du skriver på slutten der blir ikke engang tatt seriøst.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1249
10.06.18 13:52

Jeg vil også påpeke en ting.

Om Solskjær går av i den perioden klubben nå er inne i vil være skjebnesvangert for hans videre karriere. Dette vil understreke hans evne til å håndtere motgang. Det han trenger er folk som tørr å utfordre han internt og ikke lokale helter(som er fornøyd med å jobbe i MFK) som bukker og neier til alt han sier.

I Molde har han alle forutsetninger for å lykkes og ingen unnskydning om han mislykkes. Det må han eventuelt "renvaske" seg selv med om han går av men både eierne og styret har gitt denne mannen nokså frie tøyler til å utvikle denne klubben som han selv ønsker.

Jeg har mer tro på Solskjær enn på helheten det nåværende trenerteamet rundt A-laget har. Jeg savner Dempsey.

(Innlegget ble redigert 10.06.18 14:05)

Sulfat
SulfatInnlegg: 12322
10.06.18 14:01

Var inne på hjemmesiden og trodde et øyeblikk at klubben var i ferd med å se realiteten i øynene. Overskrift: Tap i Krisestund

Det var visst Kristiansund..

 

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 3680
10.06.18 16:00

Litt spesielt å lese hovedoppslaget på RBnett nå.

Tror de tre tidligere Molde-spillerne kunne utgjort en relativt stor forskjell i dagens Molde-lag.

Også litt spesielt at det faktisk ikke er en +artikkel.

Et signal fra Trond Hustad?

Kongemannen
KongemannenInnlegg: 11352
10.06.18 18:31

Hmm 5-0 nå til 2 laget. Kunne det vært noe å omplassert trenerne. Daniel tar over a laget og Ole tar 2 laget.

Sulfat
SulfatInnlegg: 12322
10.06.18 18:36
Kongemannen: m 5-0 nå til 2 laget.

Gussiås tilbake fra skade. Byttes inn etter 64 minutt, scorer etter 66 min. Målmaskin.

arkles
arklesInnlegg: 7351
10.06.18 18:47

Jeg var skeptisk til Geir Bakke når han ankom Sarpsborg men mannen er fantastisk. Et lite ego også så jeg vil tro han gjorde hovedjobben og bar Solskjær uten å stikke seg frem

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 3680
10.06.18 18:49
arkles: Et lite ego også så jeg vil tro han gjorde hovedjobben og bar Solskjær uten å stikke seg frem

Er vel Skullerud du tenker på her...

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 3680
10.06.18 19:09
Rainy: Det vil skje store ting i stallen i sommervinduet, det er det ingen tvil om!

Hva vet du om dette, og du må gjerne greie ut litt...

HarryH
HarryHInnlegg: 29161
10.06.18 19:55

Ola Kamara fikk mye pepper her inne mens han spilte i Molde.

Nå er han altså lagkamerat med Zlatan og begge scoret i går. Zlatan ble for øvrig byttet ut mens Kamara fikk spille hele kampen.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 33114
10.06.18 20:03

Etter det jeg hører er Gussiås en klassisk Carew-type. Ikke som spiller, men som type. 

Medfødte evner som målscorer, men ikke den som er dyktigst på å forvalte talentet. 

Man kan levere godt på nivå 4 uten å legge sjelen sin i det, men ønsker man å lykkes på nivå 1 må man ha en indre motivasjon. 

 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 33114
10.06.18 20:04

HarryH: MLS er showfotball. Jeg hr sett noen kamper og det er noe av det rareste jeg har sett. Lagene er gode offensivt, latterlige defensivt. Selv Eliteserien er defensivt overlegen MLS. 

Sulfat
SulfatInnlegg: 12322
10.06.18 20:06

6 poeng bak Ranheim når sesongen nærmer seg halvspilt. Den så jeg ikke komme.

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
10.06.18 20:07
Sulfat: 6 poeng bak Ranheim når sesongen nærmer seg halvspilt. Den så jeg ikke komme.

Og mere skal det bli.... ;)

Sulfat
SulfatInnlegg: 12322
10.06.18 20:08
RickiBK: Og mere skal det bli.... ;)

Om Solskjær blir sittende så er ikke det utenkelig, nei. Så får vi se om luka ned til RBK holder seg.

(Innlegget ble redigert 10.06.18 20:09)

HarryH
HarryHInnlegg: 29161
10.06.18 21:13
PapaSmurf: indre motivasjon

Ja, dette er en forutsetning.

Noen har det og andre har det ikke.

Kvikkelouis
KvikkelouisInnlegg: 118
10.06.18 22:43

Det er kanskje ikke så forferdelig lenge til Daniel B. Hestad er klar for større oppgaver ?

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 33114
10.06.18 22:49

KvikkeLouis: Umulig å si og en voldsom gambling. 

Hva om det viser seg at han ikke er klar? Han har vel ikke en gang lisens.

Hva om han ikke lykkes? 3 nye sesonger i mørke mens han får tid?

Nei, jeg mener bestemt at den som ansettes må ha bevist noe. 

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
10.06.18 22:52
Sulfat: Så får vi se om luka ned til RBK holder seg.

Ned? 

Nå holder du den der tabellen feil vei igjen. 

Kvikkelouis
KvikkelouisInnlegg: 118
10.06.18 22:56

Ja , ser den Smurf. Men det virker ikke å være stor vilje til endringer i kontorene på Aker stadion heller. Da må det ihvertfall ryddes på styrerommet først. 

(Innlegget ble redigert 10.06.18 22:57)

Samp
SampInnlegg: 6768
10.06.18 23:03

Norsk fotball er ganske flaue greier. Ranheim på andre plass etter nær halvspilt serie. Vanvittig svakt av de øvrige lagene.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1249
10.06.18 23:03

DBH vil aldri ta en slik jobb heller før han er klar for det. Ingen har en større legendestatus i klubben og å plutselig sette noe av ettermæle på spill er nok ikke interessant i den tilstanden klubben er i nå.

Her er det profesjonalitet og erfaring som må til.

Digget forøvrig alt innholdet i siste moldepodd og Tom Sandes sier så mye riktig og drar frem alle utfordringene klubben prøver å legge under teppet. Må høres!

Sulfat
SulfatInnlegg: 12322
10.06.18 23:14
RickiBK: Ned?  Nå holder du den der tabellen feil vei igjen.

Nå må du ikke være så høy og mørk. Det var avstanden til Ranheim vi snakket om, og der ligger dere, utrolig nok, to poeng bak.

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
10.06.18 23:16
Sulfat: Nå må du ikke være så høy og mørk. Det var avstanden til Ranheim vi snakket om, og der ligger dere, utrolig nok, to poeng bak.

Ja du så sannelig. 

Er redd jeg må skuffe deg litt utpå kvelden i morgen. 

 

En kamp vi bare SKAL vinne. 

Klikk for å gå tilbake til toppen