Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Molde FK. Klubbtråd 2018.

NYTT TEMA
supergunners10
supergunners10Innlegg: 4481
12.06.18 13:08
Scuman2: Jeg registrerer at to stk her kom med meget negative uttalelser, som om de var sanne ville vært noe som måtte gjøres noe med. De fikk mulighet til å være med å gjøre noe med det, ved å ytre seg på epost. Noe de valgte å ikke gjøre. Men begge kom med nye innlegg som var noe dempet.

Du er virkelig desillusjonert.

Om du liksom er så close til klubben som du påstår så burde du faktisk vite hvilke spillere som er i syden.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1261
12.06.18 13:13
Samp: Any given sunday?

Ja. Ser du noen i dagens Moldelag som strekker seg de ekstra centimeterne for sin lagkamerat i frykten for å tape?

Samp
SampInnlegg: 6768
12.06.18 13:29
Havrebukken: Ja. Ser du noen i dagens Moldelag som strekker seg de ekstra centimeterne for sin lagkamerat i frykten for å tape?

Nei. Jeg ser kanskje max fire spillere i laget som virkelig trøkker til; Linde, Gregersen, Strand og Håland. Resten fremstår ganske bedagelige. Og det verste er at MFK tilsynelatende mangler lagånd og enhetsfølelse. Spillerne jobber enkeltvis og ikke sammen.

Sulfat
SulfatInnlegg: 12917
12.06.18 13:32
Samp: Jeg ser kanskje max fire spillere i laget som virkelig trøkker til; Linde, Gregersen, Strand og Håland.

Syns Ruben skal ha for innsatsen. Men der skorter det dessverre på ferdighetene (ihvertfall som back/ving).

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1261
12.06.18 13:45
Sulfat: Syns Ruben skal ha for innsatsen.

Forsåvidt enig. Han streber veldig etter å bidra positivt men han satt ut av posisjon der hans tekniske mangler kommer veldig lett til syne. Slik jeg ser det er Gabrielsen den beste backen vi har både på høyre og venstre. Det sier vel bare sitt om rekrutteringen som er gjort siden Linnes/Rindarøy forlot klubben.

Med den nåværende stallen vil jeg se Gabrielsen som midtstopper og Sarr oppe på midtbanen(uten ansvar for distribusjon men som defensiv dynamo med ansvar for opprydding).

Etzaz har vist mye kvalitet igjen denne sesongen og er en av få som jeg setter først inn på laget.

Samp
SampInnlegg: 6768
12.06.18 14:12
Havrebukken: Etzaz har vist mye kvalitet igjen denne sesongen og er en av få som jeg setter først inn på laget.

Synes Solskjær viser svak dømmekraft og fotballforståelse når han evner å plassere Hussain som den dype av tre på midten. Helt vanvittig vurdering.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1261
12.06.18 14:41
Samp: Helt vanvittig vurdering.

Ja, det er ganske åpenbart at han trives best i en litt friere offensiv rolle der han ved flere anledninger denne sesongen har vært veldig delaktig i Moldes seiere. Han har løpskraften til å levere boks til boks og noe han beviste i 2015 da han var enorm i Europa.

Som duellspiller og dyptliggende playmaker kommer han aldri til sin rett selv om aggressiviteten er upåklagelig(kanskje litt på kanten den taklingen i Kristiansund).

wile_e
wile_eInnlegg: 1277
12.06.18 15:30

Trodde dette var en MFK-sak:

 

https://www.dagbladet.no/kultur/jeg-forventer-ikke-noen-medalje-men-jeg-finner-meg-ikke-lenger-i-bli-forvrengt-og-latterliggjort/69889761

Bearwithme
BearwithmeInnlegg: 6243
12.06.18 16:09

Uwe tar over Malmø.

BiggusD77
BiggusD77Innlegg: 550
12.06.18 23:06
Bearwithme: Uwe tar over Malmø.

:(

Rhesus Kristus
Rhesus KristusInnlegg: 1310
12.06.18 23:22
Nishy: Røsler ansatt som ny trener i Malmø.. Da kan vi glemme han dessverre...

Synd. Soleklar favoritt for min del.

lok1
lok1Innlegg: 5474
12.06.18 23:59

– Skal man gjøre bomkjøp, må man faktisk ha kjøpt spillerne. Listen inneholder spillere som kom gratis, spillere som kom på lån, og spillere som vi har kjøpt

Dette var jo litt rar forsvarstaktikk. Selvfølgelig er spillere som Ottar Magnus Karlsson et bomkjøp selv om han kom gratis?

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 34419
13.06.18 00:07

lok1: Jeg hadde håpet ingen så den der. Det var så flaut å lese at jeg kjente på en stor skam. 

Men nå som katta er ute av sekken, nå må det faen meg være slutt på at de i klubben konkurrerer om å drite ut klubben i media!

Man utvikler jo som fan av klubben en angst for hvilke uttalelser som kommer neste gang.  

Om man ikke vil innrømme at innkjøpspolitikken har vært en enorm katastrofe så holder det med ingen kommentar. Alt er bedre enn en slik kverulering. 

Om en spiller er gratis, lånes eller kjøpes kommer det kostnader på rekke og rad. Lønn, utstyr, reisekostnader, avgifter til staten osv. For ikke å snakke om hva det koster klubben å slippe spillerne ut på banen...

(Innlegget ble redigert 13.06.18 00:11)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 34419
13.06.18 00:21

Uwe til Malmö var et dobbelt tap...

Ikke fikk vi en vinn-vinn situasjon der Ole dro til Sverige og situasjonen vi er oppe i løste seg på en fin måte, og ikke fikk vi Uwe til Molde. 

ostra
ostraInnlegg: 271
13.06.18 01:22

Vil ikke akkurat si at situasjonen hadde løst seg bare ved at OGS dro da, men forstår forsåvidt hva du mener.

(Innlegget ble redigert 13.06.18 01:22)

RamGuy
RamGuyInnlegg: 4839
13.06.18 09:24
lok1: Dette var jo litt rar forsvarstaktikk. Selvfølgelig er spillere som Ottar Magnus Karlsson et bomkjøp selv om han kom gratis?

Gud hjelpe meg.. Ting som dette gjør meg direkte skremt. Håper for Neerland sin del at dette er sagt i affekt i et slags idiotisk forsøk på å forsvare seg selv for logikken henger jo virkelig ikke på greip..

 

Spillere som kommer gratis hever da vitterlig lønn, de tar opp en plass i spillerstallen, ofte en plass på utlendingskvota som vi jo har hatt diverse utfordringer med de siste årene og ikke minst så tar de jo plassen i både spillerstallen og på selve laget som hadde vært bedre brukt på andre spillere.

 

Dette påvirker jo også hva vi henter på overgangsvinduet i de aktuelle vinduene da man jo selvfølgelig går inn med en ambisjon om at disse spillerne faktisk er gode nok og derfor ikke nødvendigvis ser seg om et andre spillere i de aktuelle posisjonene osv.. For ikke å nevne hvordan Ole Gunnar alltid ser seg blind og innbiller seg selv og alle andre om at disse spillerne gjerne er langt bedre enn de viser seg å være..

(Innlegget ble redigert 13.06.18 09:25)

toro_lover
toro_loverInnlegg: 1355
13.06.18 09:54

Hehe, det skinner gjennom at satsningsområde nr.1 i MFK om dagen er "positiv tenkning". Neerland ser ut til å gå all-in på OGS og har bestemt seg for å støtte ham i tykt og tynt. Ingen andre klubber i Norge har en tilsvarende liste med bomkjøp, ehm "helt gratis signeringer", hvor spillerne hever lønn uten å spille eller driter seg ut når de faktisk får spille.

Resultatet er en jevn grøt av spillere hvor man har ofret kvalitet for kvantitet.

Neerland og OGS kommer aldri til å trekke seg á la Skullerud, så da sitter vi i saksa.

(Innlegget ble redigert 13.06.18 09:58)

wile_e
wile_eInnlegg: 1277
13.06.18 10:04

Svakt av Neerland å få dette til å dreie seg om overgangssum... Nå kunne kanskje Gauseth vært mer overbevisende om han tok med spillere som Agnaldo på lista, i stedet for å nonchalant nevne han og Nattestad. Eidur vil vel publikum også være delte i meningene om, han dro nok en og annen til stadion. Amang er vel heller ikke et bomkjøp, havner vel i klassen "meh".

Dulee, Ekpe, Agnaldo, Karlsson, Peiponen... det er skrekkinngytende nok å se ei slik liste. 

MensenErnst
MensenErnstInnlegg: 5010
13.06.18 10:23

Hadde skjønt kommentaren dersom han la til at spillere vi henter gratis tar vi større sjanser med og dermed kan en finne flere bommer der, men slik det kom ut nå er det helt håpløst.

Samp
SampInnlegg: 6768
13.06.18 10:49

Ledelsen i MFK lever åpenbart også i en fantasiverden, ikke ulikt et par av debattantene her inne. Hva har skjedd med å innse fakta, kalle en spade for en spade etc? MFK har underprestert noe helt voldsomt siden 2014. Posisjonen som landets beste lag har blitt skuslet bort, penger har blitt brukt på daukjøtt og "talenter" som skal utvikles av en klubb som ikke har greie på talentutvikling, kommunikasjonen utad er horribel, klubbens mediestrategi får Kim Jong-Un til å fremstå som en jovial og inkluderende figur, uttalte ambisjoner og faktiske prestasjoner står ikke i samsvar i det hele tatt og får klubben og dens representanter til å fremstå som klovner. Kan noen i klubben våkne snart!?

(Innlegget ble redigert 13.06.18 10:50)

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1261
13.06.18 11:02

Lite overbevisende håndtering av godeste Neerland. Om denne saken var så skivebom som det han prøver å beskrive den som så kunne han unlatt å kommentere i det hele tatt. Er det ikke normalt at spillere som hentes "Gratis" normalt sett får høyere sign on fee?

For meg så treffer Gauseth på flere punkter den siste uken hva angår Molde og det føles godt at en med stemme på TV med lokal tilhørighet kommer med like betraktninger til hva vi har diskutert her inne.

- Rulleringen og mangelen på relasjon i laget

- Spillerlogistikk

- Mangelen på ledere

Neerland har erfaring som spiller og 17 år med ledende verv i Molde Fotballklubb før han gikk inn i rollen som Administrerende direktør. Dette er ikke alltid nok og for meg kommer det klarere og klarere frem at Tarje var hjernen bak mye av Moldes suksess både på og utenfor banen uten at han fikk nok anerkjennelse.


Tenk at Solskjær forsøkte å få Tarje til å oppfattes som den illojale part i denne saken. Det er DRØYT og for meg vil det alltid stå igjen som en skamplett. Han ga faen i Molde Fotballklubb og dro til Birmingham på jobb intervju da han skulle vært i Molde å forberedt spillerne til kamp. Tarje skal ha for at han var så tøff at han gikk videre til Røkke & Gjelsten med detaljene og budskapet i SMS-utvekslingen.

Valgte Tarje å slutte når han innsåg det at Solskjær igjen kom til klubben?

Tarje hadde en avgjørende stemme til det meste av spillerlogistikk og hans vurderinger har resultert i voldsomme resultater for klubben. Jeg føler han ikke fikk den hederen han fortjente så jeg vil herved utrekke en stor Takk til Tarje og det enorme bidraget gjennom 10 år.

(Innlegget ble redigert 13.06.18 11:02)

BiggusD77
BiggusD77Innlegg: 550
13.06.18 12:17

Etter en gjennomgang av spillere Solskjær har signert siden han kom i november 2015, har jeg kommet til følgende konklusjon:

Godkjente spillere han har hentet inn: 

Aursnes, Strand, Håland og Gregersen.

 

Alle andre har floppet. Ja dette gjelder også de skadeforfulgte. Om de ikke spiller fordi det viste seg at de ikke er gode nok, eller fordi de er skadd hele tiden, så er det uansett ikke på noen måte snakk om en suksess-signering.

Og så har vi eksempel som Hussain, som ikke har fått tillit og derfor også er en flopp - selv om han akkurat nå fremstår som en av få som har noe å bidra med ute på banen.

Det må også sies at de fire overnevnte spillerne ikke faktisk hever laget i forhold til laget vi hadde i 2014-15.

moldegutt
moldeguttInnlegg: 166
13.06.18 15:43

Solskjær melder om 3 nye kjøp i sommer!! Da er det nok 3 brattvåg spillere som snart får høyere lønn! 

Sulfat
SulfatInnlegg: 12917
13.06.18 15:50

Keeper, midtbanespiller og ving. Da er nok Linde på vei ut døra.

Spådom:
Keeper: Bråtveit
Midtbanespiller: Løkberg
Ving: Gjertsen

Bearwithme
BearwithmeInnlegg: 6243
13.06.18 16:05

Lurer på hvilken ungdomsskole Solskjær skal hente spillere fra, Bekkevoll kanskje?

pstigson
pstigsonInnlegg: 82
13.06.18 16:23

Til ettertanke.

No one every accomplished anything great being negative. Negative people lack vision. They are the type of people that belong exactly where they are... on the sidelines commentating, not leading.

 

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1261
13.06.18 16:24

Det skal mye til for at jeg blir entusiastisk når det kommer til fremsnakk om overganger.

Det ble jabbet om forsterkninger i vinter og mine forventninger til at man får inn spillere som kan heve stallen er veldig moderate.

Sulfat
SulfatInnlegg: 12917
13.06.18 16:28
pstigson: No one every accomplished anything great being negative

Rekdal vant tippeligaen. 

vadefugl
vadefuglInnlegg: 41389
13.06.18 16:28

Ok, hjelp heller sola med å finne gode nok spillere. Molde sliter ja, men er dere med-supportere eller støtter dere laget o motgang og?

supergunners10
supergunners10Innlegg: 4481
13.06.18 16:35
pstigson: No one every accomplished anything great being negative. Negative people lack vision

Man må bare forstå at det er forskjell på å være realist og det å være negativ.

Jeg er vel en av de som blir stemplet som negativ, men jeg har lagt ut poster med både problemene slik jeg ser de og hvordan man enkelt kan løse mange av de. 

Derfor vil jeg heller påstå at mange burde lære forskjellen på realisme/negativitet og naivitet/positivitet.

(Innlegget ble redigert 13.06.18 16:35)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg