Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Molde FK. Klubbtråd 2018.

NYTT TEMA
Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 11485
18.08.18 00:52
DietCoke: Fra det jeg har fått med meg fra rettssaken (det er litt, men det er nok flere av dere som har fått med dere mer), er det nok gode muligheter for at aktoratet vil anke en eventuell frikjennelse, og da står nok saken rundt spillerens arbeidsforhold juridisk antagelig på stedet hvil.

Nei, det tror jeg ikke, han har bevisst eller ubevisst brakt klubben i vanry og klubben kan da terminere kontrakten. Om det skjer er vel usikkert, men jeg tipper at klubben kan være villig til å betale ham ut kontraktstiden for å slippe denne belastningen dette tross alt er.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 39022
18.08.18 01:35

Vi kan ikke ha en person dømt for voldtekt på laget. Anke eller ei. 

Jeg skjønner at juridisk sett så endrer ikke ting seg, men da er jeg enig med de som snakker om å sette sporten og klubben i vanry. 

Men dette får vi ta på mandag. 

pstigson
pstigsonInnlegg: 82
18.08.18 03:43

Jeg kommer aldri mer til å ta med damer hjem fra byen, da skal jeg sørge for at det inngås en avtalerettslig kontrakt samt video opptak, at samleie er frivillig.  Det er ord mot ord,og tvilen skal komme tiltalte til gode. Jeg støtter Sarr og mener han bør bli hvis han frifinnes, spør du meg virker han from som et lamm utenfor banen, på banen et beist.

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 31176
18.08.18 04:17
pstigson: samt video opptak, at samleie er frivillig

Høres ut som en pornofilm.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1433
18.08.18 09:41
Stormoen33: Fordi de ikke stoler på ham lenger selvfølgelig? De stolte på ham etter å ha fått hans forklaring, de har sikkert ikke hørt fornærmedes.

Hva vet du om hvilken versjon han har presentert Neerland/Solskjær og hvor mye de eventuelt har hørt om saken fra andre?

At sakens alvorlighetsgrad var kjent og når Neerland fikk telefoner med alvorlige trusler er det åpenbart at det var et valg klubben tok.

Om tiltaltes forklaring til Neerland/Solskjær splider veldig fra den versjonen han forklarte i retten er det jo ren løgn og grunnlag til mistillit.

Klubben har fått mange henvendelser på spilleren men har vært åpen om den pågående rettsprosessen til alle beilerne. Det skremte nok vannet av de fleste, inkludert tyrkere.

Det blir spennende å se hva klubben gjør men jeg utelukker fullstendig at de kommer til å fristille han ved en frikjennelse. Da går jo klubben inn å dømmer spilleren skyldig noe som ville ført til enda mer kaos.

Jeg stoler på Neerland. Han har stått rakrygget i denne stormen.

(Innlegget ble redigert 18.08.18 09:50)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 39022
18.08.18 09:41

pstigson: Om du fikk med deg hva karaktervitnene sa så er det ikke noe lam det er snakk om her. Mer en ulv. 

Jeg mener ikke at noen skal fristilles ved en frikjennelse, men jeg håper på et salg. 

(Innlegget ble redigert 18.08.18 09:42)

PerryAndre
PerryAndreInnlegg: 8488
18.08.18 09:52
Havrebukken: Om tiltaltes forklaring til Neerland/Solskjær splider veldig fra den versjonen han forklarte i retten er det jo ren løgn og grunnlag til mistillit.

I Dagsrevyen sa reporteren fra rettsalen at de to fra Molde kom med en annen forklaring i retten enn de ga til politiet. Ble ikke sagt mer enn det. De to var neppe vitner til det som skjedde, så de var ikke sentrale vitner i saken. 

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1433
18.08.18 09:53
PapaSmurf: håper på et salg.

Det vil være det beste for alle parter til å gå videre.

Dette har i stor grad påvirket spillergruppa og noe vi helt klart skulle vært foruten. En reprise av dette rundt en eventuell ankesak bør klubben prøve å skåne seg selv for.

Om vi i det hele tatt får solgt han da..

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1433
18.08.18 09:58
PerryAndre: I Dagsrevyen sa reporteren fra rettsalen at de to fra Molde kom med en annen forklaring i retten enn de ga til politiet. Ble ikke sagt mer enn det. De to var neppe vitner til det som skjedde, så de var ikke sentrale vitner i saken.

De var selvfølgelig sentrale vitner i saken. De var tilstede i forløpet til det som skjedde. At de har rotet med sine forklaringer til Politiet og endret i versjonen som ble presentert i rettssalen er deres egne valg.

Vil tro dommerne har erfaring med vitner som endrer sine forklaringer og at det kun skaper manglende troverdighet.

Den tiltalte kan ikke klandres for vitnenes uryddighet.

Samp
SampInnlegg: 6768
18.08.18 10:01

Nattestad fikk vel refs av dommeren også for sin holdning til hele utspørringen i retten, noe som også er ganske flaut i seg selv. Sarr må ut, det var nærmest et karakterdrap som foregikk i retten ut fra det jeg har lest. 

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1433
18.08.18 10:21

Rapportene fra rettssalen fikk det til å høre ut som ett av vitnene var langt ute på glattisen ja. At han ble emosjonell og viste misnøye/disrespekt til retten står for hans regning.

Det hjelper nok ikke den tiltaltes sak.

I mine øyne mister jeg automatisk tillit til personer som viser dårlig dømmekraft og mangel på respekt i en slik setting selv om det er vanskelig å styre følelser under et slikt press.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1433
18.08.18 10:23

Vi får bare vente til mandag å se.

Før den tid har vi en massiv match på Nadderud mot et Stabæk med økende selvtillit.

HarryH
HarryHInnlegg: 31731
18.08.18 10:33

Det ligger i kortene at vi går på en smell på Nadderud. 

Samp
SampInnlegg: 6768
18.08.18 11:03

Kampen mot Stabæk blir en kjempetest. Naturgress og desperat kjempende motstand er som regel ingen god oppskrift for MFK. 

johab
johabInnlegg: 3828
18.08.18 11:31

Stabæk-kampen fremstår ikke bare som et bananskall, men snarere som kjøring med utslitte sommerdekk på glattkjøringsbane med minefelt, dyregraver, gjørmehindre og under kontinuerlig beskytning midt på en Hunger Games-arena.

FooDog
FooDogInnlegg: 2802
18.08.18 11:49
HarryH: Det ligger i kortene at vi går på en smell på Nadderud.

Langt der ifra.

Wonderboy Haaland fixser den biffen!

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1433
18.08.18 11:58

Gress er kanskje ikke en nevneverdig fordel for Stabæk og måten de spiller fotball på. Men Berg har nok strukturert laget mer og innført litt mindre "fri flyt" enn hva som var tilfellet under Ordinas.

Molde har definitivt fysikken til å møte opp mot et slikt lag men unsten blir å ikke spille på seg farlige brudd i oppspillsfasen og gi for mye bakrom til Ohi/Boli. Det er de to åpenbare tingene vi bør unngå.

Vår offensive kapasitet er udiskutabel og Stabæk har vært grusomme på dødball denne sesongen. Duellen blir Demidov vs. Haaland/Leke.

Kampen virker vidåpen men jeg har god tro på at Molde får med seg 3 poeng.

(Innlegget ble redigert 18.08.18 11:59)

RamGuy
RamGuyInnlegg: 5213
18.08.18 12:49

Mulig jeg er i overkant naiv, men jeg velger å stole på rettsvesenet og støtte oppunder det faktum at vi er en rettsstat.

Så langt så synes jeg Molde, Neerland og Solskjær har gjort en god figur oppi det hele. De har valgt å følge de mest logiske prinsippene vi har i en rettsstat, nemlig at du er uskyldig til det motsatte er bevist.

I all den tid den tiltalte ikke er dømt så er han per definisjon uskyldig. Det er jo et av grunnprinsippene i en rettsstat. Folk kan føle og mene hva de vil, og folk kan forsøke å lese seg opp og sette seg så mye inn i saken som de bare vil men det er nå engang sånn at det er kun rettssystemet vårt som har noen dømmende makt og det er den som gjelder når alt kommer til alt.

Molde og Neerland har valgt å stå på sitt, og det synes jeg er både viktig og korrekt. Som sagt så er jo tiltalte per definisjon på dette tidspunktet uskyldig. Solskjær har jo bare handlet med dette som utgangspunkt og behandlet tiltalte akkurat som han ville gjort som om han skulle være uskyldig.

Om vedkommende blir dømt så forandrer jo det på hele situasjonen og klubben må jo da naturligvis ta affære. Det sier jo seg selv. Om det da blir en anke så blir man jo satt i en slags skvis og en anke blir det nok. Det er jo en litt mer uheldig situasjon for alle involverte og det blir jo opp til Molde og Neerland og finne ut av hvordan de ønsker å takle en slik situasjon.

Om han blir frifunnet så er jo egentlig situasjonen ganske så grei, vedkommende har jo da ifølge vårt rettssystem aldri utført noen ugjerning så det eneste rettferdige er jo da at ting fortsetter som før da vedkommende tross alt aldri har gjort noe straffbart og således ikke burde bli straffet verken privat eller profesjonelt.

Det vil jo være ekstremt dobeltmoralsk om Molde og Neerland velger å behandle tiltalte som uskyldig til rettsvesenet har avsagt sin dom for deretter å kaste han på dør etter han er frifunnet. Så først når han endelig er funnet uskyldig så skal man vende spilleren ryggen? Det henger ikke på greip. Vedkommende har jo i aller høyeste grad bevist og understreket at han fungerer profesjonelt så det finnes jo ikke noe grunnlag for å kaste han på dør med dette som grunnlag heller.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1433
18.08.18 12:58

Veldig god og fornuftig oppsummering RamGuy.

Man kan ikke gjør annet enn å la rettsstaten tale og forholde seg til det. De påfølgende aksjonene er ene og alene basert på utfallet.

Klubben har gjort det meste riktig så langt.

Sulfat
SulfatInnlegg: 14740
18.08.18 13:57

Må støtte RamGuy i dette. Frifinnes han i retten, må Molde forholde seg til Sarr som en uskyldig mann. Å terminere kontrakten ved frifinnelse, som enkelte snakker om, kan jeg ikke se det er grunnlag for.

At vi jobber for å få solgt ham så fort som mulig, vil derimot være det beste både for klubb og spiller.

(Men jeg tror faktisk han blir dømt skyldig..)

(Innlegget ble redigert 18.08.18 14:04)

Dewaz
DewazInnlegg: 25336
18.08.18 14:06

Når faller dom?

Bearwithme
BearwithmeInnlegg: 7383
18.08.18 14:07

Mandag, så får vi se om det blir noe anke.

(Innlegget ble redigert 18.08.18 14:09)

Sulfat
SulfatInnlegg: 14740
18.08.18 14:07

Mandag. (klokkeslett vet jeg ikke)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 39022
18.08.18 14:14

Nei, terminering ved frikjennelse blir det ikke noe av. 

Men han må selges tvert. 

Labbetuss360
Labbetuss360Innlegg: 1910
18.08.18 14:29

1300

OGSolkrem
OGSolkremInnlegg: 1291
18.08.18 14:37

Det er vel ikke bare bare å selge han hvis frifinnelsen ankes heller. Og gir de han bort for en slikk og ingenting, blir jo det også trøblete.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1433
18.08.18 15:06

Det kan nok ta noen uker før en formell anke ligger klar(etter overgangsvinduet stenger).

At spilleren har blitt frikjent i tingretten gjør jo at han har en bedre sak ovenfor en ny arbeidsgiver og at en ny klubb tar sjansen på at han ikke dømmes ved neste rettsinstans om en eventuell anke skulle foreligge.

(Innlegget ble redigert 18.08.18 15:10)

Kaizen
KaizenInnlegg: 795
18.08.18 15:13

Dersom det blir frifinnelse tror jeg han blir ut sesongen.

Ved dom over 12 mnd blir han også utvist fra Norge og kontrakten blir da terminert automatisk.

Ved anke etter dom er jeg usikker hva som skjer. Men heller mot at klubben vil avstå fra å bruke han.

(Innlegget ble redigert 18.08.18 15:14)

Kaizen
KaizenInnlegg: 795
18.08.18 15:25

Viktigste del av sesongen nå, og vi har masse og styre og stelle med. I tillegg er vi nødt til å rullere tror jeg dersom vi skal stille utvilte til Zenitkampen. Kanskje er Sarr på plass i Russland på defensiv midtbane.

Ser for meg at vi starter med Chima imorgen. Men dersom Håland føler seg frisk og rask vet man jo aldri med den gutten.  Også spent på om Isak får sjansen fra start imorgen. 

Håper vi går ut lavt og kontrer et Stabæk med gryende selvtillitt  i senk. Ikke lurt å gi rom til Ohi og Boli og Njie. Ikke gjør som Rosenborg!  Stiller vel også med nyinnkjøpte Keita imorgen.

(Innlegget ble redigert 18.08.18 15:36)

Sulfat
SulfatInnlegg: 14740
18.08.18 15:34

Så lenge folk føler seg friske og raske, håper jeg vi stiller toppet mot Stabæk. Lenge til torsdag, og vi slapp etterhvert å ta ut alt mot Hibs.

Får heller vurdere om vi må spare noen mot Ranheim på hjemmebane. Tror det er større sjanse for 3 poeng med utoppet lag mot Ranheim hjemme enn mot Stabæk borte.

 

Klikk for å gå tilbake til toppen