Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Molde FK. Klubbtråd 2018.

NYTT TEMA
PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38408
13.09.18 01:15
Kaizen: Bør gjelde for Tornekrattet også. La oss møtes før kamp og vise gode holdninger. Jeg stemmer for å bytte ut ølen før kamp med Havresaft. Mer næringsrik. Vil føre til at supportere har mer energi og kan heie mer med riktige holdninger.

Det er greit å ta seg en øl før kamp, men det som er så trist er at de siger inn på tribunene sånn ca akkurat ved kampstart.

Det er en dårlig vane for en supporterklubb. 20-30 min før kampstart bør det være liv på feltet og spillerne som varmer opp bør få seg en boost.

Man sender et signal om at det ikke er så nøye.

Jeg husker veldig godt cupfinalen 2011 da AaFK slo Brann. AaFK møte en stappfull sving i det de kommer inn til oppvarmingen. De møtte en vegg av støtte og jubel.

Så kommer Brann, og møter en tom sving...

Jeg er helt sikker på at det der var en viktig psykologisk faktor som var med på å avgjøre den finalen.

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9356
13.09.18 05:16
Samp: Finner faktisk litt trøst i å dele på skitstormen etter det året MFK har hatt, selv om alle sakene bare er sørgelige.

Det er fint at du finner trøst i det. Selv skal vi trøste oss med å jakte på seriegull, cupgull og europaskalper...

=)

Samp
SampInnlegg: 6768
13.09.18 08:21

Sitter og venter på telefoner fra Skal vi danse, 71 grader nord og Ex on the Beach as we speak. Eventuelt kan jeg starte et "fotballmagasin". Den nye statusen skal melkes for det den er verdt. 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38408
13.09.18 08:38
Samp: Eventuelt kan jeg starte et "fotballmagasin".

Så kan du ansette meg som journalist.

Jeg skal avsløre at Josimar er eid av Dubai. Jeg har masse beviser, men de holder jeg for meg selv altså.

Så skal jeg sende mail til Lia og spørre om en av journalistene hans har et godt forhold til sin eks-kjæreste og i tilfelle nei, hvorfor ikke?

 

 

Samp
SampInnlegg: 6768
13.09.18 08:50
Kurtkanon2: Det er fint at du finner trøst i det. Selv skal vi trøste oss med å jakte på seriegull, cupgull og europaskalper...

Forskjell på folk :-)

Scuman2
Scuman2Innlegg: 148
13.09.18 09:16

Ikke utenkelig at kontrakten til Sarr termineres lengre. Dette er på grunn av den svært tunge byrden dette har hatt på laget i år, og spesielt etter rettsaken. Det er altså på sportslig grunnlag, ikke at man anser spilleren som skyldig. 

Det er tidligere uttalt at denne saken ikke har hatt innvirkning på laget. Alle har vel skjønt at det ikke er helt riktig. Denne saken har vært vanskelig, og påvirket lagets prestasjoner i hele år.

Det ble tatt en beslutning tidligere om å ikke dømme spilleren før rettssystemet har sett på saken. Og det er korrekt vurdering. Spilleren ble heller ikke funnet skyldig i retten, noe som gjorde det da også umulig å sette ham ut av klubben utifra første vurdering.

Men en sportsklubb må også ta sportslige hensyn. Det er dette som nå begynner å buldre, og som har tatt seg opp etter rettsaken. Det sliter mentalt på hele klubben og påvirker prestasjonene. Dermed må det opp til vurdering igjen. Det sies at treneren kan miste garderoben og dermed sies opp. Det samme kan vel sies om spillere. De mister lagkamerater i garderoben og bør da bort.

Vi får se hva som skjer, men det er iallefall klart at det nå er oppe til vurdering, også juridisk, om det lar seg gjøre. 

Art-Vandelay
Art-VandelayInnlegg: 63707
13.09.18 09:24
Scuman2: Ikke utenkelig at kontrakten til Sarr termineres lengre. Dette er på grunn av den svært tunge byrden dette har hatt på laget i år, og spesielt etter rettsaken. Det er altså på sportslig grunnlag,

Gir ingen mening i min bok, og kan umulig holde vann noe sted.

toro_lover
toro_loverInnlegg: 1406
13.09.18 09:54

Sarr har opptrådt eksemplarisk på banen under denne rettsaken. Mange spillere ville jo ha bukket under av den mentale belastningen. Stort sett spilt gode kamper også. Personlig er jeg litt ambivalent om han drar eller ikke. En grei løsning for alle parter kan jo være å selge ham til utlandet i vinter.

Evertonion
EvertonionInnlegg: 705
13.09.18 11:37
toro_lover: En grei løsning for alle parter kan jo være å selge ham til utlandet i vinter.

Tror du virkelig det er noen som vil kjøpe ham?

Calcitrant_Pila
Calcitrant_PilaInnlegg: 625
13.09.18 11:47
Evertonion: Tror du virkelig det er noen som vil kjøpe ham?

Så lenge man kan få en avklaring på ting, ja. Og såfremt han ikke sitter i fengsel. Ellers må man jo vente på ny ankerunde og avklaring før evt salg. 

Utlandet er jo selvsagt mest aktuelt da.. 

(Innlegget ble redigert 13.09.18 11:48)

Korgutt
KorguttInnlegg: 15164
13.09.18 12:04

Er det noen som vet når anken kommer opp? Det internasjonale vinduet stenger vel en gang i slutten av januar? Vil tro at ingen vil kjøpe han før en avklaring er endelig. Vil derfor tro at han sannsynlig er i vår eiendom ved seriestart 2019.

Calcitrant_Pila
Calcitrant_PilaInnlegg: 625
13.09.18 12:34
Korgutt: Er det noen som vet når anken kommer opp? Det internasjonale vinduet stenger vel en gang i slutten av januar? Vil tro at ingen vil kjøpe han før en avklaring er endelig. Vil derfor tro at han sannsynlig er i vår eiendom ved seriestart 2019.

Regner med Molde handler en spillertype som vil gå inn for Sarr, siden det er såpass med usikkerhet og forstyrrelser rundt dette. 

Scholestheone
ScholestheoneInnlegg: 3885
13.09.18 12:51
Calcitrant_Pila: Regner med Molde handler en spillertype som vil gå inn for Sarr, siden det er såpass med usikkerhet og forstyrrelser rundt dette.

Jeg synes de bør gjøre et ærlig forsøk på å skolere Isak best mulig til å ta over den rollen. Selvsagt gitt at han faktisk tilbys ny kontrakt. Uansett bør vi nok ha inn en sentral midtbanespiller til som har sine styrker i det defensive.

Om vi i tillegg lykkes med å få på plass Cibicki permanent, beholder nøkkelspillerne og spiller Leke i form, er det ikke så mange overganger som trengs for at vi bør kunne ha et særdeles slagkraftig mannskap i 2019. Høyreback og -kant kanskje det mest prekære.

toro_lover
toro_loverInnlegg: 1406
13.09.18 13:32
Evertonion: Tror du virkelig det er noen som vil kjøpe ham?

Han er nok ferdig i Norge, vanskelig å dra på byen når alle tror du er voldtektsmann... Så lenge man gjør seg ferdig med rettsapparatet så er det ingen klubber utenom norden som bryr seg med denne historikken.

Evertonion
EvertonionInnlegg: 705
13.09.18 14:47

Regner med at han er ferdig i Norge ja, men er ikke sikker på om utenlandske klubber lar det passere heller. Nå kan det jo være at han havner i buret, da er han ferdig for godt, tror jeg.

Kaizen
KaizenInnlegg: 747
13.09.18 23:59
PapaSmurf: Det er greit å ta seg en øl før kamp, men det som er så trist er at de siger inn på tribunene sånn ca akkurat ved kampstart. Det er en dårlig vane for en supporterklubb. 20-30 min før kampstart bør det være liv på feltet og spillerne som varmer opp bør få seg en boost.

Da får Molde gjøre som Sandefjord og VIF og ha ølsalg på stadion. Så skal du se det hjelper. Er jo en halv fellesferie å gå fra 1911. I Sandefjord står du faktisk inne på gresset og tar deg en duggfrisk. Og forresten ingen Havresaft på meg før kamp takk :-D

(Innlegget ble redigert 14.09.18 00:09)

Kaizen
KaizenInnlegg: 747
14.09.18 00:00
Scholestheone: Jeg synes de bør gjøre et ærlig forsøk på å skolere Isak best mulig til å ta over den rollen. Selvsagt gitt at han faktisk tilbys ny kontrakt.

Har veldig tro på Isak i den rollen. Gi han sjansen!

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38408
14.09.18 02:00

Jeg har også tro på Isak der. La han få resten av sesongen i den rollen og jeg tror vi har en kjempespiller neste sesong. 

Jeg tror vi gjør en stor feil ved å ikke la Isak få prøve seg. Han har  fortjent en mulighet til å vise hva han er kapabel til. 

Han er ikke like sterk som Sarr, men han er mer forflytningsdyktig. Så det vi taper i duellkraft tar vi igjen i hvor stor flate spilleren dekkker. 

(Innlegget ble redigert 14.09.18 02:02)

RickGrimes
RickGrimesInnlegg: 375
14.09.18 10:03
PapaSmurf: Jeg har også tro på Isak der. La han få resten av sesongen i den rollen og jeg tror vi har en kjempespiller neste sesong.  Jeg tror vi gjør en stor feil ved å ikke la Isak få prøve seg. Han har  fortjent en mulighet til å vise hva han er kapabel til.  Han er ikke like sterk som Sarr, men han er mer forflytningsdyktig. Så det vi taper i duellkraft tar vi igjen i hvor stor flate spilleren dekkker.

Enig i mye av det du sier om Isak, tror vi har mye fotballspiller i han om han bare får tid og tillit til å etablere seg i en fast posisjon på laget. Dog skulle jeg heller ønske at han fikk lov til å prøve seg mer på høyre back. Vil ikke si at Remmer "eier" den posisjonen.

Vi må ha en med duellstyrke både på bakke og i lufta i kombinasjonen med de andre vi har på midtbanen. Hodestyrke er en veldig undervurdert egenskap å ha på midtbanen som vi egentlig ikke har hatt siden Daniel. Det kan være forskjellen på å vinne 70 % av utspillene fremfor 50 %.

Gregersen har luftstyrke, men er langt under pari på generelle basisferdigheter ellers. Vi må ut og handle!

(Innlegget ble redigert 14.09.18 10:03)

Samp
SampInnlegg: 6768
14.09.18 10:32

Etter min mening er Isak svakere enn Remmer på backen. Ser for meg at posisjonen som passer best for Isak i MFK er den Sarr bekler for tiden. MFK bør jobbe med å få til mer konkurranse på backplassene til neste sesong, samt sørge for at det finnes kantspillere å benytte. Ellers ser det rimelig greit ut. Regner uansett med at noen spillere forsvinner, det ville overraske meg stort om MFK ikke må signere ny keeper etterhvert.

HarryH
HarryHInnlegg: 31364
14.09.18 10:39

Ssewankambo kan kanskje bli god hvis han får sjansen til å spesialisere seg på én posisjon. Enten DM (fortrinnsvis) eller back.

Worst case scenario er at han plasseres på en vannscooter slik som i Malmö.

(Innlegget ble redigert 14.09.18 10:39)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38408
14.09.18 10:42

Isak sier selv at han er midtbanespiller og ikke back. 

Mulig MFK bruker transfermarkt som fasit fremfor å spørre spilleren :)

(Innlegget ble redigert 14.09.18 10:43)

Samp
SampInnlegg: 6768
14.09.18 10:45

Jeg tror Petter Strand er det beste alternativet til Remmer på høyreback. Ser for meg at Strand hadde blitt en knallgod back om han hadde blitt brukt konsekvent i den rollen. Men nå drar han vel tilbake til Bergen etter sesongen uansett.

(Innlegget ble redigert 14.09.18 10:46)

HarryH
HarryHInnlegg: 31364
14.09.18 11:03

Helt enig mht Strand. Jeg forstår det slik at han selv foretrekker å spille på midtbanen, men som høyreback kan han bli en gigant.

Zanick
ZanickInnlegg: 11643
14.09.18 11:08

Jonas Svensson var også veldig skeptisk til å bli høyreback. Vi alle vet hvordan det gikk.

Mulig Strand kan følge den oppskriften.

Kaizen
KaizenInnlegg: 747
14.09.18 11:27
PapaSmurf: Jeg har også tro på Isak der. La han få resten av sesongen i den rollen og jeg tror vi har en kjempespiller neste sesong.  Jeg tror vi gjør en stor feil ved å ikke la Isak få prøve seg. Han har  fortjent en mulighet til å vise hva han er kapabel til.  Han er ikke like sterk som Sarr, men han er mer forflytningsdyktig. Så det vi taper i duellkraft tar vi igjen i hvor stor flate spilleren dekkker.

Støttes! Isak er ingen back etter min mening. Når han spiller defensiv midtbane får han frem sin duellstyrke, løpekapasitet og ikke minst evnen til å gjøre det enkelt. Spille de korte pasningene til de andre kreative som skal stå for serveringen. Isak kan bli meget god på defensiv midt.

Samp
SampInnlegg: 6768
14.09.18 11:46

Forresten herlig at vi diskuterer fotball igjen.

Forren
ForrenInnlegg: 240
14.09.18 15:26

Har null tro på Isak på DM. Det krever en fotballhjerne jeg mener han er langt unna. Hjelper ikke at han har god forflytningsevne når han ikke vet hvor han skal plassere seg.

Samp
SampInnlegg: 6768
14.09.18 15:34

Solskjær sier at spissene ikke er friske, og at Gussiås derfor er aktuell fra start(!) mot KBK. Både spennende og sjokkerende på samme tid.

Art-Vandelay
Art-VandelayInnlegg: 63707
14.09.18 15:37

Haaland fullførte en landskamp akkurat. Når var det han ble skadet? På flyturen hjem? I tillegg skal ikke Molde spille før mandag, kunne forstått det om Molde hadde kamp lørdag med tanke på lang reise for Haaland. Håper Solksjær kan si når det var Haaland ble skadet.

edit: ser du skriver friske, så godt mulig det er forkjølelse og lignende.

(Innlegget ble redigert 14.09.18 15:37)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg