Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Molde FK. Klubbtråd 2018.

NYTT TEMA
Scholestheone
ScholestheoneInnlegg: 3891
25.11.18 12:23

Enig med deg Sulfat. Linde er nr 2 etter Hansen i ES. Men Linde er nærmere Hansen enn det nr 3 er ift Linde.

Detstårskrevet
DetstårskrevetInnlegg: 783
25.11.18 13:16

Tror også det hadde blitt gull dersom Magnus dreit i den amerikanske drømmen og kom hjem i vinter. Lurer på om han føler på det selv. Han må jo se hvor viktig han er for laget. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22563
25.11.18 13:16
BiggusD77: Dere kan jo kjøpe Amang også, med det samme dere holder på. Da får dere Norges raskeste og spretneste spisspar...

Fart og arbeidskapasitet er noe vi ønsker oss, så er det greit at vi tar Amang på lån, med samme kjøpsopsjon som vi har på Wadji?

(Innlegget ble redigert 25.11.18 13:16)

Detstårskrevet
DetstårskrevetInnlegg: 783
25.11.18 13:20

Amang løsner neste år. Så ligg unna! (ønsketenkning). 

Jobs99
Jobs99Innlegg: 486
25.11.18 13:26

Jeg forklarer bare hvilke klare svakheter han har. At han er blandt de 3-4 beste i Norge er ikke godt nok for å vinne seriegull. Antall innslupne mål taler for seg selv. Fire lag som har sluppet inn færre mål enn Molde og Linde

(Innlegget ble redigert 25.11.18 13:30)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 39059
25.11.18 13:38

Jobs99: Du har tydeligvis ikke sett en eneste kamp med Molde.

3-4 beste. Tullprat. 

Den dagen man kan se på antall baklengs på tabellen og vurdere keeper, da er det lett.

 

 

Kaizen
KaizenInnlegg: 797
25.11.18 13:40

Vedrørende keeper så er mitt førstevalg og Moldes mest betydningsfulle keeper. Espen Bugge Pettersen. Signeringen av han i  sommervinduet 2010 la grunnlaget for en fantastisk høstsesong i 2010 og ikke minst gullene i 2011 og 2012 hvor han var fantastisk mellom stengene. Han startet også som 1 keeper i 2014 sesongen.
 I 2014 var Nyland opprinnelig 3 valg, men gjennom skader på nevnte Pettersen kom han inn på en utmerket måte. Han sto riktignok bak det sterkeste laget Molde har hatt og fikk således en takknemlig jobb bakerst. Men Nyland tok muligheten han fikk og leverte med bravur. Nyland er mitt andrevalg som Moldes beste keeper delt med Morten Bakke.

Linde synes jeg er en trygg og god keeper som jeg vil ha med videre.  Vi har foreløpig ikke vunnet noe med Linde mellom stengene. Han står bak et forsvar som slipper inn alt for mange mål, og keeperen må bære en del av ansvaret for dette. Han  er tross alt dirigenten. Linde gjør innimellom svake prestasjoner som feks mot Sandefjord igår eller frisparkmålet som vi slapp inn mot Zenit hjemme. Men Linde har fortsatt lite erfaring som toppkeeper og har tro på at han får en kjempesesong i 2019. Da kanskje han også kan sørge for å vinne noe med Molde. En virkelig god keeper drar hjem titler for laget sitt. Dette er skillet mellom Andre Hansen og Andreas Linde idag.

(Innlegget ble redigert 25.11.18 13:42)

RamGuy
RamGuyInnlegg: 5214
25.11.18 13:41

Har dessverre null tro på Amang. Han fremstår så fryktelig begrenset. Voldsom eksplosivitet, men etter det så er det bråstopp. Er ingen reell trussel i luftrommet heller.

Har nå vært på sidelinja med skade halve sesongen, skaper vel neppe mye utvikling spesielt med tanke på at de tingene Amang må ta syvmilsteg på er ting som fotballforståelse/spilleforståelse, overblikk, samspill, ballbehandling og pasningskvalitet.

Mye av dette er det fryktelig vanskelig å forbedre uten å rett og slett vokse på kamperfaring. Men i sin nåværende form så blir han så ødeleggende i vårt offensive spill når han fremstår så til de grader sveiseblind ovenfor egne medspillere at vi som helst vil spille raske pasninger til vi er inne i motstanderens mål vil ende med bråstopp så fort Amang blir involvert og mottar ballen.

Burde egentlig leies ut til annen klubb på Eliteserienivå, eventuelt OBOS om vi ikke finner noen i Eliteserien som er villig og faktisk har råd til gi han den kamptreningen han så sårt trenger. Helst et lag som spiller med relativt høy ballbesittelse og mye pasninger.

Kan aldri se for meg at han kommer til å få den nødvendige utviklingen hos oss så han etterhvert kanskje blir god nok for et lag som kjemper om gullet.

Wadji har jo tilsynelatende tatt enorme steg i Haugesund så for min del så virker det langt mer logisk at Wadji hentes hjem og at Amang leies ut, eventuelt frislippes. Er det egentlig noe som helst per dags dato som taler til fordel Amang over Wadji?

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 39059
25.11.18 13:44

Målet i går er Forren ene og alene. Hvordan er det mulig å ikke gå i press der?

Det viser hvor sammensatt det er. 

For meg er Linde tryggheten selv. Jeg er lykkelig hver gang jeg kan se kamp og slippe å frykte keeperspillet. 

Kongemannen
KongemannenInnlegg: 15689
25.11.18 13:44

MFK har nok muligheter på gull til neste år om de signerer inn noe kvalitet og ikke kun går for ukjente spillere med tvilsomt talent.

Drømmen er å få inn en angrepsvillig back, en hurtig midtstopper, en ving , en hodesterk rask spiss.

Så er håpet at Ellingsen blir spilleklar.

Så må det trenes hardere, holde høyere balltempo og bedre press og defansiv struktur i laget.

Og at Ole Gunnar holder seg til spillesystem som fungerer.

 

RamGuy
RamGuyInnlegg: 5214
25.11.18 13:46

Vi burde kunne kjempe om gullet til neste år så lenge vi beholder Ole Gunnar, apparatet rundt og nøkkelspillere. Men samtidig så må man vel nesten forvente at Rosenborg i 2019 kommer til å være mye bedre enn Rosenborg i 2018. De har jo egentlig hatt en veldig svak sesong, startet elendig, fikk en opptur mot oss, sparker Kåre, har blitt fullstendig overkjørt i Europa Leauge (men de klarte å komme seg dit, dog mot langt enklere motstand i kvalifiseringen enn det vi fikk) og har generelt bare fremstått langt svakere enn på lenge.

Noe sier meg at de kommer til å klinke til med en på papiret temmelig solid trener, og at de kommer til å rydde en del i spillerstallen da endel spillere virker mettet på suksess og at de kommer til å åpne lommeboka temmelig greit. Kommer nok til å være temmelig soleklare favoritter også til nestes år etter at denne sesongen har fått varsellampene til å lyse rødt oppe på brakka. Håpet må vel ligge i det at Koteng og Co gjør noen temmelig forhastede og dårlige valg i et forsøk på å få tilbake sulten hos både spillerne og trenerne.

EDIT: Det kanskje største håpet for gull er jo selvsagt også det faktum at om vi klarer å stabilisere oss opp mot vårt potensiale så skal vi slå de fleste i Eliteserien. Om vi klarer å ligge på nivå med Rosenborg hva gjelder å ta poeng mot antatt svakere motstand og vi fortsetter som i år og ta såpass bra med poeng mot de andre topplagene så blir det jo fort innbyrdes mot Rosenborg som avgjør hvem som havner på toppen.

(Innlegget ble redigert 25.11.18 13:48)

Samp
SampInnlegg: 6768
25.11.18 13:52

Rosenborg skal slite med å forbedre seg kraftig til neste sesong. Stammen i laget består av spillere som er over toppen, og heller ikke Rosenborg vil ha mulighet til å erstatte flere av disse i løpet av en vinter. 

GiPazzini_85
GiPazzini_85Innlegg: 86050
25.11.18 14:02
Samp: Rosenborg skal slite med å forbedre seg kraftig til neste sesong. Stammen i laget består av spillere som er over toppen, og heller ikke Rosenborg vil ha mulighet til å erstatte flere av disse i løpet av en vinter.

Men når Molde bruker resirkuleringskjeltringen Solbakken til å skaffe seg spillere så skal det jo også litt til for at Molde skal heve seg nevneverdig.

BiggusD77
BiggusD77Innlegg: 785
25.11.18 14:02
KingAnderson: Fart og arbeidskapasitet er noe vi ønsker oss, så er det greit at vi tar Amang på lån, med samme kjøpsopsjon som vi har på Wadji?

For min del ja - han sliter med det samme som Wadji; spilleforståelse og lagarbeid. Dette ser det ut som om Haugesund håndterer greit (sikkert veldig tydelige og enkle beskjeder fra treneren), men det fungerer ikke i Molde, som spiller mot parkert buss i minst 25 av 30 kamper.

Men det fordrer at med Cibicki tilbake i Leeds, Strand til Brann, Amang og Wadji til Haugesund - så har vi kun Hestad, James og Chukwu som angrepsspillere i stallen. Av fire nødvendige innovervinger har vi bare én. Det skal litt til å få inn tre habile målscorende vinger i vinterpausen.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 39059
25.11.18 14:06

GlPazzini: Du kan jo regne på hvem som har kjøpt flest spillere av Solbakken av Molde og RBK de siste årene. 

Mon tro om du har sovet siden 2013?

Lenge siden vi har fått høre den der. 

(Innlegget ble redigert 25.11.18 14:06)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 39059
25.11.18 14:10

Biggus: Litt usikker på om du har feilberegnet litt. 

Hestad er ingen 433-spiss. Langt derifra. Han har vel spilt på kanten i hele høst? 

Så må vi huske at vi har Gussiås og Sundgot som tar stadige steg.

I tillegg glemmer du Knudtzon.

Men Amang drar ikke  Solskjær har flere ganger i høst uttalt at han skal satses på. Nå som kneskaden ikke hemmer han mer kan det jo være spennende å se om det er mulig i presse litt taktiske egenskaper inn i skolten på kameruneren.

 

BiggusD77
BiggusD77Innlegg: 785
25.11.18 14:52
PapaSmurf: Biggus: Litt usikker på om du har feilberegnet litt.  Hestad er ingen 433-spiss. Langt derifra. Han har vel spilt på kanten i hele høst?  Så må vi huske at vi har Gussiås og Sundgot som tar stadige steg. I tillegg glemmer du Knudtzon. Men Amang drar ikke  Solskjær har flere ganger i høst uttalt at han skal satses på. Nå som kneskaden ikke hemmer han mer kan det jo være spennende å se om det er mulig i presse litt taktiske egenskaper inn i skolten på kameruneren.

Jeg sa vel angrepsspiller, ikke spiss. Vingene i en 4231 må kunne klassifiseres som angrepsspillere. Spissene våre er for tiden Leke og Chima. Den ene vingen vi har er egentlig omskolert fra offensiv midtbane. Resten er på vei bort. Amang er også spiss, men vi kan håpe på at han finner seg bedre til rette i en rolle som venstre "innoverving" nå enn da vi spilte 343. Jeg tror han blir for ego til å fungere i den rollen; alle bevegelsene og pasningene hans går ut på å selv komme seg i skuddposisjon. Han fungerer svært dårlig som enslig spiss selv når vi leder og kan pole ballen i bakrom - for vi mister ballbesittelsen fullstendig.

Men ja, jeg glemte Knudtzon.

Gussiås og Sundgot har fortsatt til gode å bevise noe i TL. De kan jo slå til umiddelbart, men det er ikke noe vi kan belage oss på i gullkampen.

 Edit: men når det er sagt, så har jeg allerede sagt at jeg heller vil ha 18 mann som alle er perfekt tilpasset måten vi spiller på + en gjeng med unggutter, enn 25 seniorer hvor vi knapt klarer å stille med 11 som passer, slik det har vært i år.

(Innlegget ble redigert 25.11.18 14:55)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 39059
25.11.18 15:04

Biggus: Da misforstod jeg. Jeg trodde du snakket om spissplassen

(Innlegget ble redigert 25.11.18 15:04)

lbruse
lbruseInnlegg: 3486
25.11.18 15:51
Kaizen: Linde synes jeg er en trygg og god keeper som jeg vil ha med videre.  Vi har foreløpig ikke vunnet noe med Linde mellom stengene. Han står bak et forsvar som slipper inn alt for mange mål, og keeperen må bære en del av ansvaret for dette. Han  er tross alt dirigenten

Nokon som husker DIRIGENTEN  "Kobben" Sylte ??

supergunners10
supergunners10Innlegg: 6435
25.11.18 16:06
BiggusD77: Gussiås og Sundgot har fortsatt til gode å bevise noe i TL

De har vel til gode å bevise noe over 3 divisjon, og havnet også bak Træff i årets serie.

Gussiås er vel eneste som er nærme, mens Sundgot er noen år yngre. Det blir hvertfall for tynt å håpe på disse og egentlig alle fra andrelaget/juniorlaget neste år.

Aker-akademiet fungerer dårlig, så håper det blir bedring med ny leder. Når både Træff og Rival har bedre lag på 13-14 års-gruppene så sier det seg selv at jobben i aker-akademiet har vært for svak. 

(Innlegget ble redigert 25.11.18 16:06)

Crainey
CraineyInnlegg: 1934
25.11.18 16:50
BiggusD77: Edit: men når det er sagt, så har jeg allerede sagt at jeg heller vil ha 18 mann som alle er perfekt tilpasset måten vi spiller på + en gjeng med unggutter, enn 25 seniorer hvor vi knapt klarer å stille med 11 som passer, slik det har vært i år.

110% enig, og sånn bør det bli også, hvis ikke frykter jeg OGS favorittmnd Mai.

Selv er jeg spent på Knutzon. Slik jeg kjenner til er han en typisk 4-4-2 spiss, en bakromsspiss med enorm fart og avslutningsegenskaper på høyde med Chima Chukwu.

Hva positivt kan han tilføre MFK?

supergunners10
supergunners10Innlegg: 6435
25.11.18 16:56
Crainey: Hva positivt kan han tilføre MFK?

Treningskultur, erfaring og så har jeg et inntrykk av at han er en ganske smart spiller. Noe som er veldig undervurdert i Norge.

TollefTruls
TollefTrulsInnlegg: 5390
25.11.18 17:29

Da ble det sølv i år også til Molde. Absolutt godkjent resultat i år også.

Korgutt
KorguttInnlegg: 15498
25.11.18 17:45

Dere som følger andrelaget vårt. Hvordan er sjansen for Breivik til å komme inn i A-stallen? Har han fortsatt en vei å gå? Eller er han klar for å ta steget. 

supergunners10
supergunners10Innlegg: 6435
25.11.18 17:58
Korgutt: Har han fortsatt en vei å gå?

Han har fortsatt en vei å gå, som alle de andre. 

Men trener man jevnlig med A-laget og kanskje får noen innhopp så kan man potensielt utvikle seg fort.

Men som allerede sagt, jeg ser ingen som utmerker seg spesielt mye på andrelaget pr dags dato.

Korgutt
KorguttInnlegg: 15498
25.11.18 18:01

Har bare registrert at han har fått sjansen til å være med i kamptroppen til A-laget. Som vel betyr at han er blant de som er nærmest vel?

supergunners10
supergunners10Innlegg: 6435
25.11.18 18:04
Korgutt: Som vel betyr at han er blant de som er nærmest vel?

Ja, han og Gussiås har vel vært på benken i år. 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 39059
25.11.18 18:13

Jeg har en kompis i Trondheim som sier at RBK har hatt følere ute etter Sundgot jr.

 

ostra
ostraInnlegg: 341
25.11.18 18:46

Tviler på at det skjer. Høres usannsynlig ut. Sjansene for å ta steget til A-laget er vel betraktelig større for han i Molde enn hos søpla fra nord.

northside
northsideInnlegg: 36990
25.11.18 18:48

MFK må i hvertfall resignere en haug spillere i vinter. Det er mange av de faste som er på utgående kontrakt neste år, blant dem er Hestad og Aursnes som begge har levert til meget pluss i år

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg