Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Molde FK. Klubbtråd 2018.

NYTT TEMA
ASEN
ASENInnlegg: 2660
19.12.18 17:38

Solskjær og Molde får mye oppmerksomhet på engelske kanaler idag. 

Og skulle han bli lenger enn til Mai er den økonomiske kompensasjonen enorm i norsk sammenheng.

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 30879
19.12.18 17:47

Bir det noen kjøp for Solskjær ? Eliteserien har neppe noen som kan forsterke Man U ?

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38372
19.12.18 17:56

Ville overrasket meg stort om en interim-manager får kjøpe spillere.

Regner med den som blir fast ansatt får en saftig pengesekk. 

Men om de skal kjøpe noen foreslår jeg Andre Hansen og Birger Meling. Et genialt konsept. Leie seg ut til en annen liga, kjøpe de beste spillerne til motstanderen og komme tilbake som Messias. 

(Innlegget ble redigert 19.12.18 17:58)

keizersoze
keizersozeInnlegg: 14471
19.12.18 17:59
dzk: Edit: 80-90 mill om han faktisk skulle lykkes er enda bedre for Molde ;).

Portugiseren stikker av med nesten 300, så om Ole gjør en ok jobb en stund, burde jo dette være målet. Men han må jo selvsagt, dessverre forMolde, fortsat da være deres einedom.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38372
19.12.18 18:15

Sarpsborg08 ser ut til å gå i den skumle nekte å selge ettertraktede spillere-fella.

Så kjipt det enn er så er det det dummeste man gjør. Det er ikke noe som skremmer bort potensielle signeringer så kjapt som det. 

Der er Molde gode. Vi legger til rette for og ønsker å la dem få sjansen. Dermed er vi svært attraktive også. 

(Innlegget ble redigert 19.12.18 18:16)

Antonz
AntonzInnlegg: 793
19.12.18 18:27
PapaSmurf: Men om de skal kjøpe noen foreslår jeg Andre Hansen og Birger Meling. Et genialt konsept. Leie seg ut til en annen liga, kjøpe de beste spillerne til motstanderen og komme tilbake som Messias.

Tviler på at han får bruke 500 mill NOK på to norske spillere

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1418
19.12.18 18:34

Om Solskjær får det til i United og fullfører jobben i Manchester med respektable resultater vil jeg tro mange klubber plutselig står i køen for å hente han permanent.

Dette var uansett uunngåelig og Molde FK/eierne kunne aldri på noe tidspunkt vurdere å holde Solskjær tilbake fra denne muligheten.

Neerland fokuserte på dimensjonen rundt dette og hvilke fordeler dette kan ha for Molde FK i et lengre perspektiv.
Om man kunn
e fått muligheten til å sendt trenere over for å lære og eventuelt lånt talenter til vårt førstelag ville det vært bra.

Om Solskjær kommer tilbake til Molde og fortsetter vil nok det garantert gi økt besøkstall på stadioner rundt om i Norge samt øke den kommersielle verdien av eliteserien og Molde FK.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 31420
19.12.18 18:37
Havrebukken: Om Solskjær får det til i United og fullfører jobben i Manchester med respektable resultater vil jeg tro mange klubber plutselig står i køen for å hente han permanent. Dette var uansett uunngåelig og Molde FK/eierne kunne aldri på noe tidspunkt vurdere å holde Solskjær tilbake fra denne muligheten. Neerland fokuserte på dimensjonen rundt dette og hvilke fordeler dette kan ha for Molde FK i et lengre perspektiv.
Om man kunne fått muligheten til å sendt trenere over for å lære og eventuelt lånt talenter til vårt førstelag ville det vært bra. Om Solskjær kommer tilbake til Molde og fortsetter vil nok det garantert gi økt besøkstall på stadioner rundt om i Norge samt øke den kommersielle verdien av eliteserien og Molde FK.

Selvsagt kunne ikke Molde ha hindret ham i dette. Forholdet hadde vel da surnet helt, forståelig nok.

Neerland gjør rett i å fokusere på det positive, hva annet skal han gjøre? Sette seg ned og grine?

Tipper dette ender med at en klubb i størrelse mellom Molde og United vil ha Solskjær, og at Molde får masse penger. Og kommer han tilbake, så har det økt Moldes kommersielle verdi, som du sier.

Mange klubber mister/skifter trenere, det er ikke ofte det skjer med så mye positivitet rundt det som her.

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 10750
19.12.18 18:40
Havrebukken: Om Solskjær får det til i United og fullfører jobben i Manchester med respektable resultater vil jeg tro mange klubber plutselig står i køen for å hente han permanent.

Det tror jeg nok fort kan skje, men jeg er ikke så sikker på om Solskjær vil gå for tilbud fra så mange andre klubber en United. Tror det spørs litt hvilke tilbakemeldinger han får for innsatsen sin fra United.

Dessuten har han jo en jobb her også, og jeg tror ikke utkjøpsklausulen blir noe mindre for andre klubber ...

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1418
19.12.18 18:53
Tjaaah: Selvsagt kunne ikke Molde ha hindret ham i dette. Forholdet hadde vel da surnet helt, forståelig nok.

Ja. Det ville vært urimelig av Molde og han ville nok sagt opp på dagen om klubben hadde satt seg på bakbeina.

Jeg må le av enkelte Liverpool/Arsenal supportere jeg har snakket med som omtaler Solskjær som en sviker av Molde Fotballklubb som igjen reiser fra Ballbyen til Balløya. Heller dette nå med all omtalen og positiviteten dette medfører enn at han hadde reist til en middels stor europeisk klubb om ett år eller to.

Vi skal alle være utrolig stolte av å være vitne til det som skjer og jeg føler meg veldig sikker på at Solskjær kan tilføre mye glede og gnist inn i verdens største klubb om han får de til å spille med samme frihet som det vi har sett av Molde denne høsten.

Manchester United rekrutterer manageren sin fra Molde Fotballklubb - smak på det. 

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1418
19.12.18 18:55
Stormoen33: Det tror jeg nok fort kan skje, men jeg er ikke så sikker på om Solskjær vil gå for tilbud fra så mange andre klubber en United. Tror det spørs litt hvilke tilbakemeldinger han får for innsatsen sin fra United.

Han vil nok ikke gjøre samme generaltabben som da han gikk til Cardiff og ta en klubb som ikke har fundament til å kjempe topp-10 i PL.

Molde/Kristiansund er et fristed for han og familien, noe han verdsetter veldig høyt. Skal en del til, og mer enn bare penger for å lokke han ut i kaotiske klubber hvor han kan ødelegge noe av glorien rundt navnet Ole Gunnar Solskjær.

vadefugl
vadefuglInnlegg: 41612
19.12.18 18:58

Får håpe Solskjær ikke henter inn spillere fra Molde.

keizersoze
keizersozeInnlegg: 14471
19.12.18 19:00
vadefugl: Får håpe Solskjær ikke henter inn spillere fra Molde.

Bendtner og Jensen?

DuncanE
DuncanEInnlegg: 852
19.12.18 19:04
Havrebukken: ødelegge noe av glorien rundt navnet Ole Gunnar Solskjær.

Den er vel uansett rimelig falmet etter Cardiffeventyret og ørkenvandringen med Molde de siste årene. På OT minnes de uansett  OGS for målet i ´99 og den usedvanlige profesjonelle rollen som superinnbytter.

Korgutt
KorguttInnlegg: 15125
19.12.18 19:06

vadefugl. Har ingen ting imot at han tar med seg 1 spesifikk spiller over. 1 som har spilt både i midtforsvaret og på midtbanen i år. Og der tror jeg har med meg de fleste Moldesupporterne her inne.

lbruse
lbruseInnlegg: 3416
19.12.18 19:09
Skullerud: Det har virkelig vært gøy å følge OGS siden han debuterte på gamlestadion til dette her. Husker jeg riktig om han debuterte på gamlestadion for u21 landslaget etter at han hadde signert for MFK? Dette satte i allefall fyr på den grå norske vinterpausen :)

Såg han første gong i ei Romjulsturnering innendørs,spe,minst, men likevel suverent størst !

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 31420
19.12.18 19:18
Havrebukken: Ja. Det ville vært urimelig av Molde og han ville nok sagt opp på dagen om klubben hadde satt seg på bakbeina. Jeg må le av enkelte Liverpool/Arsenal supportere jeg har snakket med som omtaler Solskjær som en sviker av Molde Fotballklubb som igjen reiser fra Ballbyen til Balløya. Heller dette nå med all omtalen og positiviteten dette medfører enn at han hadde reist til en middels stor europeisk klubb om ett år eller to. Vi skal alle være utrolig stolte av å være vitne til det som skjer og jeg føler meg veldig sikker på at Solskjær kan tilføre mye glede og gnist inn i verdens største klubb om han får de til å spille med samme frihet som det vi har sett av Molde denne høsten. Manchester United rekrutterer manageren sin fra Molde Fotballklubb - smak på det.

Jeg tviler vel på at noen i Molde opplever dette som et svik. Molde hadde sviktet Solskjær noe helt alvorlig om man ikke hadde klart å være glad på hans vegne.

Jeg håper selvsagt også at Solskjær gjør det bra i United. Dette er kjempegøy, rett og slett.

qbah
qbahInnlegg: 49452
19.12.18 19:33

Er det bestemt og vedtatt at OGS returnerer til Molde til sommeren? Ikke ordne mee ny trener nå som tar over nå/før sesongstart. 

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 31420
19.12.18 19:36
qbah: Er det bestemt og vedtatt at OGS returnerer til Molde til sommeren? Ikke ordne mee ny trener nå som tar over nå/før sesongstart.

Er du redd for at Fagermo skal glippe for Rbk?

lbruse
lbruseInnlegg: 3416
19.12.18 19:41
qbah: Er det bestemt og vedtatt at OGS returnerer til Molde til sommeren? Ikke ordne mee ny trener nå som tar over nå/før sesongstart.

Que sera sera ?

Me har allerede trener som er godt kvalifisert !

Erling Moe.

Kongemannen
KongemannenInnlegg: 15009
19.12.18 19:51

Nå må Solskjær presse på for å få kjøpt Hansen fra rosenborg. Såpass bør han gi tilbake siden han får gå til ManUnited

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1418
19.12.18 19:51
DuncanE: Den er vel uansett rimelig falmet etter Cardiffeventyret og ørkenvandringen med Molde de siste årene. På OT minnes de uansett  OGS for målet i ´99 og den usedvanlige profesjonelle rollen som superinnbytter.

Cardiff var en tabbe, uten tvil. Men det var en klubb i totalt kaos som ikke hadde spillere som passet Solskjærs stil.

I United er forutsetningene for å gjennomføre en ambisiøs og offensiv spillestil helt annerledes. At han også kjenner klubben inn-ut samt Sir Alex, Sir Bobby osv. gjør at han vil få den genuine støtten hele veien.

I Molde har ikke resultatene vært stabile nok siden returen i 2015. Forventningene har kanskje vært for høye og tålmodigheten blant mange her inne var tynnslitt å våres da man gikk på det ene forsmedelige tapet etter det andre.
Høsten 2018 var uansett fenomenal spillemessig i Moldehistorien og om Solskjær får en så ambisiøs stil til å fungere i United er det få grenser for hva denne mannen vil få til fremover.

Makan til likanes medmenneske finnes knapt.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17370
19.12.18 20:51

Hvem ser folk for seg blir å overta om OGS ikke vender tilbake til åsstedet? Min gode nabo Moe eller står ikke navnet nok i forhold til kompetansen her muligens og ett større såkalt navn må inn.

northside
northsideInnlegg: 36887
19.12.18 20:56

Moe vil vel ikke være fast hovedtrener?

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 30879
19.12.18 20:56
Stormoen33: Det tror jeg nok fort kan skje, men jeg er ikke så sikker på om Solskjær vil gå for tilbud fra så mange andre klubber en United. Tror det spørs litt hvilke tilbakemeldinger han får for innsatsen sin fra United.

Solskjær har hatt flere utenlandstilbud, men kun Man U får han til å reise ut med familien sier han.

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 10750
19.12.18 20:57
FrannyLee: Hvem ser folk for seg blir å overta om OGS ikke vender tilbake til åsstedet? Min gode nabo Moe eller står ikke navnet nok i forhold til kompetansen her muligens og ett større såkalt navn må inn.

Erling Moe har vel tidligere sagt at han ikke ønsker å være hovedtrener på permanent basis, så om det fortsatt stemmer hadde jeg ønsket meg Geir Bakke.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1418
19.12.18 20:57

For meg er Moe et opplagt førstevalg med tanke på å videreføre fundamentet som er bygd siste årene.

Han la inn en god søknad om dette allerede etter Toros avgang og jeg ser ikke hvordan noen utenfra, med en annen stil burde være å foretrekke.

Moe er også i likhet med Solskjær en omgjengelig type som medmenneske og en som stiller store krav til spillerne. Han er også godt likt i spillergruppa såvidt meg bekjent.

Åge Hareide eller Geir Bakke er de to eneste kandidatene slik jeg ser det per dags dato.

Hareide er vel nokså urealistisk sånn karrieren hans er for øyeblikket.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
19.12.18 20:58

Hvis Moe gjør det bra med Molde er det vel ingenting i veien for at han kan over United til sommeren.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1418
19.12.18 21:01
northside: Moe vil vel ikke være fast hovedtrener?

Jeg tror han er klar for oppgaven om han ønsker dette selv.

"Erling Moe har tidligere uttalt at han har ambisjoner som hovedtrener på sikt, men har de siste årene takket nei til henvendelser fra både norske og utenlandske klubber."
27.Nov 2017

(Innlegget ble redigert 19.12.18 21:01)

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 10750
19.12.18 21:02
BigGeorge: Solskjær har hatt flere utenlandstilbud, men kun Man U får han til å reise ut med familien sier han.

Ja, men om United gir ham tilbakemelding om at et opphold i en større liga enn den norske vil hjelpe ham til å nærme seg permanent ansettelse i United i fremtiden, hva tror du han gjør da?

Jeg tror imidlertid ikke det skjer innenfor den kontrakten han har med Molde. Han har noe han skal bygge opp her også og så var det dette med familien da.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg