Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Molde FK. Klubbtråd 2018.

NYTT TEMA
Scuman2
Scuman2Innlegg: 148
26.12.18 22:44

Ogs kommer hjem igjen.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38372
26.12.18 23:22

Jeg håper faktisk at han ikke kommer hjem igjen. 

Og det er fordi jeg ser hvor stort det er for han å nå toppen av det han kan oppnå. Dette er det han har drømt om siden han la opp. Det er i United han hører hjemme. Med fotballspillere på dette nivået kan han faktisk lykkes med det som i Molde har vært overambisiøst. 

Det hadde vært på grensen til ondskapsfullt å håpe at det blir med et vikariat. Slik jeg ser dette er det et vikariat med mulighet til fast ansettelse. Og jeg håper inderlig at han gjør det så bra at han blir værende.

Så får vi i Molde bare innfinne oss med at vi må spille andrefiolin i Oles hjerte. :)

Jeg tror ikke det er så usannsynlig som mange ser ut til å mene at han får jobben i United. Han har mektige personer som støtter han. Og da i særdeleshet selveste Sir Alex.

 

(Innlegget ble redigert 26.12.18 23:24)

keizersoze
keizersozeInnlegg: 14470
26.12.18 23:27
PapaSmurf: Så får vi i Molde bare innfinne oss med at vi må spille andrefiolin i Oles hjerte. :)

Det litt rare synes jeg, er at han nok får større slingringsmonn i England enn om han kommer tilbake til Molde og begynner å sjonglere med laget.

Der borte er han for å redde stumper. Dere vil ha gull. (ikke at de ikke vil ha gull i united heller, men du skjønner hva jeg mener)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38372
26.12.18 23:33

keizersose: Det er to forskjellige situasjoner. 

Vi kan sammenligne det med Rösler. Fikk kritikk i alle andre norske klubber, men i Molde var han en genial trener og en humørspreder av rang. 

Hadde United hatt like svake vårsesonger ut fra forutsetningene som Molde har hatt hadde han lidd samme skjebne som de tre forrige managerne i United.

Men det er jo spesielt å se hva slags posisjon han har i Manchester. Det bare viser hvor kjipe tilskuere vi er i Molde. Stemningen på Aker stadion er uhyrlig svak. Blir provosert bare av tanken. 

keizersoze
keizersozeInnlegg: 14470
26.12.18 23:41
PapaSmurf: keizersose: Det er to forskjellige situasjoner.  Vi kan sammenligne det med Rösler. Fikk kritikk i alle andre norske klubber, men i Molde var han en genial trener og en humørspreder av rang.  Hadde United hatt like svake vårsesonger ut fra forutsetningene som Molde har hatt hadde han lidd samme skjebne som de tre forrige managerne i United. Men det er jo spesielt å se hva slags posisjon han har i Manchester. Det bare viser hvor kjipe tilskuere vi er i Molde. Stemningen på Aker stadion er uhyrlig svak. Blir provosert bare av tanken.

Joda. Han blir nok ikke gammel i united uten suksess, eller andre klubber heller. Der er vel beste håpet røkkeløkka isåfall.

Men Røsler gjorde det da vel ganske ok en stund med Viking, eller husker jeg feil nå?

Tror uansett ikke den pidestallen hans i hverken Manchester eller Molde, kommer til å knekke. Selv om han gjerne får fyken begge steder.

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 30879
26.12.18 23:42

Solskjær gjør seg ikke bort i Man U

Men er det nok til å beholde jobben ? Vi vet ikke hva sjefene tenker.

At Solskjær vil få bra resultater i PL skyldes at de største klubbene har overlegne staller i forhold til de 12-13 resterende lagene. Det skal normalt vinnes mot de 12-13 svakere lagene, hjemme som borte.

Samp
SampInnlegg: 6768
27.12.18 00:04

Så dere ansiktet til Solskjær når han entret drømmenes teater i dag? Jeg er ingen United-fan, men mottakelsen Solskjær fikk ga meg gåsehud fra topp til tå. Gjensidig kjærlighet mellom en legende og et evig takknemlig publikum. Jeg håper inderlig at Solskjær blir i United lengre enn frem til sommeren. Han lever drømmen, det er lett å se.

Ka9nen
Ka9nenInnlegg: 21092
27.12.18 00:05

Det bør være relativt inspirerende for moldespillerne det treneren deres gjør i Manchester.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38372
27.12.18 00:05

BigGeorge: Jeg tror sjansen for at han tar over United på fast basis per nå ligger på godt under 20%.

Men sett deg i Woodwards sko. Du har ansatt 3 managere. Alle tre har floppet. Alle tre har fått fyken. 

Nå har du hentet inn fansens gullgutt for et halvt års vikariat. En som er elsket på Old Trafford. En levende legende. La oss si at Ole gjør det ganske bra ut sesongen. Hadde du våget å sende han på dør og hente inn en annen?

Da er det ditt hode på blokken. 

Jeg hadde ikke turt.

Jeg tror de er såpass usikre på Oles kvaliteter at dette er å regne som en prøvetid. Det er jo en genial mulighet for United. De kan bruke 6 måneder på å se om Solskjær har det som skal til, uten risiko. Det er også en genial mulighet for Solskjær. Han har fått sjansen til å bevise at han er mannen som kan ta over arven etter Sir Alex. 

Å avskrive Ole sine sjanser til å kapre jobben allerede nå tror jeg er uklokt. Selv om det fortsatt er usannsynlig. 

Solskjær hører til i Manchester. Og jeg håper han blir der. For hans skyld. 

(Innlegget ble redigert 27.12.18 00:07)

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 30879
27.12.18 00:18
PapaSmurf: La oss si at Ole gjør det ganske bra ut sesongen. Hadde du våget å sende han på dør og hente inn en annen?

Litt kynisk kan vi si at det bra at hans lag høvler over de små grå lagene og plukker 3-poengere i fleng, men det som avgjør er oppgjørene mot Man City, Liverpool, Chelsea, Tottenham og Arsenal.  Det bør sikres en Champions League plass.

PerryAndre
PerryAndreInnlegg: 8267
27.12.18 00:25

Er spesielt å se hvor glad Solskjær er for tiden. Han sprudler tidvis av glede når han snakker. Han har tydeligvis et stort hjerte for United. Virker som han har kommet "hjem". 
For en gedigen nedtur det blir for ham hvis han ikke får fortsette i United.  Gå fra å trene spillere på høyt internasjonalt til Molde spillere og bort fra Old Trafford til lille Aker Stadion. Eller nyter han hver dag han får trene laget denne sesongen?

 

Detstårskrevet
DetstårskrevetInnlegg: 777
27.12.18 01:14

Faktisk tror jeg dette er en vitaminsprøyte nesten uansett hva som skjer. Jeg har også en rar, men god, følelse av at han blir i United. Jeg tror det neste halve året er et forsøk. Lykkes man fortsetter man prosjektet. 

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1418
27.12.18 05:21

For Ole Gunnar er nok ikke familieliv i Kristiansund og trenertilværlse i Molde noen stor nedtur.

Om det skjer fra sommeren av har han i det minste levd drømmen i 6 måneder og vært på alles lepper i Manchester/fotballverdenen igjen.

Ønsker han alt godt og at flere drømmer går i oppfyllelse i tiden som kommer. 

Som nøytral supporter er det uansett gøy å se stoltheten og gløden han viser i hvert eneste intervju.

(Innlegget ble redigert 27.12.18 05:22)

Calcitrant_Pila
Calcitrant_PilaInnlegg: 625
27.12.18 08:14

Lykkes han ikke i United, håper jeg han kommer hjem til Molde med inspirasjon og glede over å ha opplevd det største. Lykkes han håper jeg det gir ringvirkninger og en feit utbetaling for Molde, samt at arvtageren gjør Molde til alt man håper klubben kan bli. 

(Innlegget ble redigert 27.12.18 08:17)

RamGuy
RamGuyInnlegg: 5120
27.12.18 08:29

Er vel ikke før 13. Jan at Ole Gunnar virkelig får prøvd seg. På bortebane mot Tottenham så kommer den virkelige testen. Alle kamper før det er jo faktisk kamper som United skal, bør og i den situasjonen de er i nå må vinne om Champions League / topp-4 til neste år skal være realistisk.

Det kan virke som Ole Gunnar i et forsøk på å skape entusiasme og positivitet kaster litt vel mange i angrep? Huddersfield taper og taper og scorer knapt mål men scoret i går og kom seg til flere temmelig greie sjanser.

Men det er mulig Ole Gunnar modererer spillet når det står litt tøffere motstand på andre banehavldel. Eller det er jo det som blir spennende å se da og den virkelige testen.

 

Til tross for en temmelig solid start så tror jeg han sitter med godt under 50% sjanse for å bli permanent. Tror vel ikke nødvendigvis sjansen hans har økt nevneverdig til nå, Woodward hentet inn Ole Gunnar fordi han nok trodde og mente han var en nokså rimelig løsning med garanti for etuisame og engasjement. At United skal slå lag som Cardiff og Huddersfield er som forventet og selv om det blir gjort på en positiv måte så øker nok ikke det sjansene til Ole Gunnar nevneverdig.

Gjør han det derimot bra mot Tottenham, Paris St. Germain osv da begynner nok sjansene å øke betraktelig. Innen det så har nok Woodward temmelig grei tålmodighet og lar seg nok ikke rive helt med riktig enda.

 

For vår del så er jeg ikke helt sikker på hva som gagner oss mest.

FooDog
FooDogInnlegg: 2778
27.12.18 09:06
PapaSmurf: Jeg håper faktisk at han ikke kommer hjem igjen.  Og det er fordi jeg ser hvor stort det er for han å nå toppen av det han kan oppnå. Dette er det han har drømt om siden han la opp. Det er i United han hører hjemme. Med fotballspillere på dette nivået kan han faktisk lykkes med det som i Molde har vært overambisiøst.  Det hadde vært på grensen til ondskapsfullt å håpe at det blir med et vikariat. Slik jeg ser dette er det et vikariat med mulighet til fast ansettelse. Og jeg håper inderlig at han gjør det så bra at han blir værende. Så får vi i Molde bare innfinne oss med at vi må spille andrefiolin i Oles hjerte. :) Jeg tror ikke det er så usannsynlig som mange ser ut til å mene at han får jobben i United. Han har mektige personer som støtter han. Og da i særdeleshet selveste Sir Alex.

Sånne holdninger som du viser her fortjener en tommel.

Det er faktisk ganske få supportere som evner å se bortenfor eget lags sukksess. 

Det er viktig for norsk fotballs anseelse at man støtter dem som har ambisjoner utover egne landegrenser.

OGS er en levende legende i ManU og det er der han «hører hjemme» som du skriver.

albino
albinoInnlegg: 2327
27.12.18 10:29

Kampen mot Tottenham blir tidenes jobbintervju. Solskjær mot Pochettino. Vinneren av den kampen blir manager for Manu 2019/2020.

Jeg tror ikke det er utenkelig at Solskjær kommer hjem til MFK i mai. Han har tatt overraskende valg før, han. Det var overraskende at han tok over Molde i 2011. Det var overraskende at han kom tilbake til MFK etter å ha flørtet med Aston Villa og det var overraskende at han kom tilbake i 2015.

Så her kan alt skje.

PerryAndre
PerryAndreInnlegg: 8267
27.12.18 11:44
PapaSmurf: Så får vi i Molde bare innfinne oss med at vi må spille andrefiolin i Oles hjerte. :)

Er naturlig for Solskjær at han har stort hjerte for United med tanke på de opplevelsene han hatt i klubben som spiller og forholdet mellom ham og United supporterne som har vært det beste alle årene han var i klubben. Et forhold som er der fremdeles nå som han er tilbake. 

Det som blir spennende å se er hvordan han reagerer hvis han kommer tilbake til Molde. Har han med seg mye positivt tilbake til Molde. Eller reagerer han negativt på at han ikke lengre får trene klubben han er så glad i. 

Om han blir i United eller ikke kan bli et åpent spørsmål til etter siste kamp i serien er spilt. Hvis ikke resultatene tydelig peker den ene eller andre veien før den tid. Så har vi CL. En sterk prestasjon i CL kan kompensere for eventuell 5-6 plass i serien. 

Jeg håper selvfølgelig på at han lykkes og får fortsette. For Solskjær skyld og det er utvilsomt et pluss for norsk fotball å ha en norsk trener i en topp europeisk klubb. 

 

(Innlegget ble redigert 27.12.18 11:52)

Kongemannen
KongemannenInnlegg: 15009
27.12.18 12:58

Tror sesongen 2019 kan bli eventyrlig med Moe bak spakene. Trenger ikke noen med ett stort navn. Her bør det faglige telle mest.

Gitt at klubben skaffer 1 angrepsvillig back med god innleggsfot.1 hurtig stopper, 2 vinger med gjennombruddskraft og målteft. Og en hodesterk rask spiss. Da kan det bli ett blått gull.

Tøff sesong start for MFK med harde motstandere og bortebane.

Heya Molde FK

 

Labbetuss360
Labbetuss360Innlegg: 1882
27.12.18 16:00

Jeg tror ikke Solskjær kommer tilbake, skal enormt mye suksess til for att han får fortsette som manager i United, de kommer nok til og gå for ett større navn. Solskjær får nok en jobb i trenerstaben til sommeren, da har de også en rimlig mann i egne rekker den dagen den nye manageren får fyken ;)

Så da spørs det om OGS er fornøyd med og være trener i United, eller tar managerjobben i en annen engelsk klubb i sommer...

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38372
27.12.18 16:06

Jeg tror ikke han går inn i en rolle som trener i United. Det er er stoooort karrieresteg i feil retning. 

Han har barneskolebarn i Kristiansund, og det er få jobber som vil trekke han fra distriktet. 

Malvo
MalvoInnlegg: 37
27.12.18 22:33

Lurer på om det kommer no engelskmenn på kamp i Molde i høst - om OGS har kommet hjem igjen. Vil jo gjøre seg enda mer populær ved suksess...

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38372
27.12.18 22:37

Har jo hatt besøk av flere tidligere. Og her er det jo mye lettere å treffe han face to face. 

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 30879
27.12.18 23:49
Malvo: Lurer på om det kommer no engelskmenn

Det internasjonale besøket som kommer uoppfordret er nok til Molde-Jazz.

haknf
haknfInnlegg: 308
28.12.18 07:37

Jeg er skikkelig spent på hva som skjer i transfervinduet, både inngående og utgående. Av innkommende har vi rykter om interesse for Åsen, Bjørnbak, Ulland Andersen og Sjølstad. Og hvem vet - kanskje kommer Andre Senghor endelig til Molde i vinter? Ut går nok sannsynligvis Sarr og Strand, og spenningsmomentene er Linde og Hestad.

Hvem tror og håper vgd kommer og går? Nå er det romjul så det må fyres opp litt på VGD- ryktebørsen

Labbetuss360
Labbetuss360Innlegg: 1882
28.12.18 10:22

Tro nok dessverre Sarr blir værende, selvfølgelig ingen. Som kjøper han, hadde Molde fristilt han så hadde de gjort det for lenge siden...

Blir han dømt kommer han selvfølgelig til og bli fristilt i februar, blir han frikjent ryker han vel til sommeren! Bort skal han nok.

Zanick
ZanickInnlegg: 11623
28.12.18 15:58

Labbetuss

Hva snakker du om? Skal Sarr i rettsak? Dette var helt nytt for meg.

Kvikkelouis
KvikkelouisInnlegg: 123
28.12.18 17:26

https://www.vg.no/sport/fotball/i/6nGbk8/solskjaer-henter-dempsey-til-united

Justice 96
Justice 96Innlegg: 45873
28.12.18 17:31

Dempsey og Solskjær i United. Det er så bra. How the mighty have fallen. 

Justice 96
Justice 96Innlegg: 45873
28.12.18 17:47

Solbakken skulle vel ikke tilfeldigvis være agenten til Dempsey? 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg