Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Odds Ballklubb - klubbtråd

NYTT TEMA
cpatton
cpattonInnlegg: 1664
25.06.19 12:09

Devaleris ja - ser han er påtenkt en plass i startelleveren i morgen.

Brodden
BroddenInnlegg: 1194
25.06.19 12:21

Spennende, og lurt. Har egentlig lyst til å se en frontrekke med Rashani, Svendsen og Delaveris i morgen, slik at Børven kan få restituert seg skikkelig etter magetrøbbelet. Men spørs hvor sannsynlig det er, da nok ikke Fagermo ser på Svendsen som en 4-3-3 spiss.

cpatton
cpattonInnlegg: 1664
25.06.19 15:05

Odd stiller med følgenede i morgen. Fagermo ble tydeligvis imponert over Odd 2 mot Alta og mener at en spiller som Devaleris nå fortjener å få sjansen.

Forresten noen som vet om laget ville befinne seg i Møre og Romsdal eller deromkring fram til søndag eller ta turen hjem for å snu?

 

Sondre Rossbach – Espen Ruud, Fredrik Semb, Steffen hagen, Birk Risa – Joshua Kitolano, Vebjørn Hoff, Jone Samuelsen – Elba Rashani, Tobias Lauritsen og Filip Delaveris.

(Innlegget ble redigert 25.06.19 15:11)

Brodden
BroddenInnlegg: 1194
25.06.19 15:46
PapaSmurf: Lønner seg aldri å snakke om tittelmuligheter 1/3 ut i sesongen. Det er på høsten serien avgjøres. Har man flyten på høsten kan alt skje. Selvsagt er 3 poeng i juni like mye verdt som 3 poeng i september, men likevel er 3 poeng i september viktigere. Det er så mye som spiller inn på høsten. Slitasje, suspensjoner, nerver osv. Og tro meg det å ha en god psyke er mye verdt når alvorets time kommer. Jeg har fulgt med på fotball såpass lenge at jeg ikke tenker på stillingen etter 30 runder når vi ikke engang har passert fellesferien. Media er noen hauker og vil selvsagt bombardere Odd og Glimt med tittelspørsmål allerede nå siden dere har gjort det såpass bra så langt. Da bør spillerne være gørr kjedelige og heller snakke om kamp for kamp og stein for stein. Det at man er offensiv i hodet allerede nå betyr at man begynner å tenke konsekvenser. Og det å tenke konsekvenser fører aldri noe godt med seg. Man bør heller nyte fotballen så lenge det flyter og ikke rette blikket for langt opp og frem. Jeg forventer jo at Molde tar tittelen i 2019, men på nåværende tidspunkt bruker jeg minimalt med tid på tabellen. Jeg måtte faktisk sjekke den før jeg skrev dette innlegget for jeg trodde vi lå enda dårligere an enn vi gjør.

Skjønner tankegangen din her, men sett fra Odd sitt perspektiv mener jeg ikke dette er så dumt. Jeg husker godt sommeren 2014 hvor vi solgte oss ut av en eventuell gullstrid ved å la Semb og Rashani dra. Våren 2015 slet vi fortsatt med det faktum av at disse to ikke hadde blitt erstattet, før vi fikk signert Pape i sommervinduet i tillegg til at Zekhnini plutselig slo igjennom en stund tidligere enn det alle sammen trodde. I 2016 ble vi rett og slett drept av et kampprogram som overhodet ikke passet til den tynne stallen vår.

Poenget mitt med alt dette her, er å påpeke hvor avhengige vi er av å beholde stallen vi har nå, og kanskje til og med forsterke hvis vi skal få til en historisk god sesong. Ikke lettere sagt enn gjort. I hvert fall ikke når økonomien vår gir Odd særlige muligheter til krumspring. Da må det i så fall mobiliseres ut til både næringsliv og investorer. Ser flere personer på sosiale medier lanserer en idé om et spleiselag for både private personer og resten næringsliv for å samle sammen penger til å beholde laget vi har, evt. forsterke. Hvis man skal få til dette i trauste/bortskjemte Telemark må både spillere og støtteapparat i Odd vise ambisjoner. Vise at vi går for gull. Da tror jeg det blir mye lettere å få drahjelp fra regionen.

Når det er sagt, så er det for meg en forskjell å tro på gull, og å drømme/håpe på gull. Jeg tror dessverre Molde kommer til å bli alt for sterke – da de både har en stor bred tropp, og muligheten til å forsterke på et helt annet nivå enn Odd. Bak Molde er det åpnere - Bodø/Glimt imponerer meg bare mer og mer, og minner meg veldig mye om Odd sin 2014 sesong hvor man hadde en helt vanvittig flyt og selvtillit, og når spillerne allerede fra kampstart vet at de kommer til å score flere mål. Jeg unner virkelig Bodø/Glimt den følelsen de har nå, de var dømt nord og ned før sesongen startet, men har satset beinhardt på unge spillere og et velkjent 4-3-3 system, og lykkes til gangs med det. Bodø/Glimt kommer heller ikke til å bli noen enkel nøtt på noen som helst måte, og kan godt henge med helt inn. Hvis man ser bak Bodø/Glimt på tabellen, ser jeg ikke noen umiddelbare trusler akkurat nå, men historisk sett kommer det alltid opp et høstlag og blander seg inn i toppstriden , så det er på ingen måte opplest og vedtatt at vi får medalje i år heller. Kanskje får RBK, VIF og Brann en winning-streak dem også.

Det er nok en slik følelse både meg og andre medsupportere sitter på. Vi «tør» ikke helt ha den realistiske troen selv, men vi lever i håpet og i drømmene. Og hvis da støtteapparat/spillere går ut i media og sier at nå går vi for gull, tror jeg det kan appellere til både næringsliv og investorer på en helt annen måte, enn hvis man sier «sponser dere oss nå, går vi for medaljekamp». For vi som går på hjemme- og bortekamper år etter år, ser treningskampene på en dårlig hakkete stream, dedikerer en stor del av livet og økonomi for Odd – tør man jo knapt å klype seg i armen nå for tiden, i tilfelle det bare er en drøm. Med all respekt for lagene i toppen, RBK er ikke der for øyeblikket, så hvis det er ett år man skal gå for det, er det kanskje i år. Så skaper man kanskje en enorm fallgruve som PapaSmurf antyder, men på den andre siden setter man kanskje ræven i gir hos både investorer/næringsliv som da for alvor velger å sette inn et støt. Det er det jeg håper på. For uten både Oldrup/Svendsen og penger til å hente erstattere på samme nivå – er sjansen for både gull og medalje så merkbart mye mindre, at jeg dessverre tror luften kan gå fullstendig ut av ballongen i høst. For Odd er det både positive og negative sider ved å gå hardt ut, men jeg støtter et valg om å løfte fram en gullkamp i media fullt ut, selv om jeg hverken tror det kommer til å skje, eller har nerver nok til å overleve sommeren/høsten. 

(Innlegget ble redigert 25.06.19 15:47)

Brodden
BroddenInnlegg: 1194
25.06.19 15:50
cpatton: Forresten noen som vet om laget ville befinne seg i Møre og Romsdal eller deromkring fram til søndag eller ta turen hjem for å snu?

Sondre Rossbach – Espen Ruud, Fredrik Semb, Steffen hagen, Birk Risa – Joshua Kitolano, Vebjørn Hoff, Jone Samuelsen – Elba Rashani, Tobias Lauritsen og Filip Delaveris.

Etter hva jeg har skjønt, chartrer Odd fly tur/retur som supportere kan sitte på med - så tror nok dem har besluttet å ta turen hjem igjen, uten at jeg skal være helt sikker på det. 


Når jeg ser laget Odd går ut med, er jeg bekymret for at det er i overkant mange endringer for at vi skal en sjanse for å gå videre. Dette er opplagt gambling, men lykkes det, og vi kan spille kampen mot Bodø med både friske bein og kvartfinalebillett, er ingen lykkeligere enn meg. Og så er det for så vidt en grunn at Fagermo er den som tar ut laget, og ikke andre "gærne" supportere som meg..

aquador
aquadorInnlegg: 2662
25.06.19 18:04

Helt avhengige av at Samuelsen står fram i denne matchen. Om opptreden her er som mot Sandefjord så ryker vi. Han skal stå for rutinen. 


Forutenom det tror jeg Børv og Svensen kommer inn om vi trenger mål. 

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 7575
25.06.19 18:12

Godt vi beholder bakre firer, det blir viktigste. Så har vi Svensen og Børven i bakhånd som fort kan komme innpå om det blir nødvendig

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 7869
25.06.19 18:54
Brodden: Dette er opplagt gambling, men lykkes det, og vi kan spille kampen mot Bodø med både friske bein og kvartfinalebillett, er ingen lykkeligere enn meg. Og så er det for så vidt en grunn at Fagermo er den som tar ut laget, og ikke andre "gærne" supportere som meg..

Åpenbart gambling. Jeg støtter DEF her. Sjansen for at vi ryker steg betraktelig nå, men serien er faktisk viktigere enn cupen. 


Skulle dette lykkes, så er det nok en genistrek fra Fagermo sin side. Det er alltid en tøff avveining hvor mye belastning spillerne tåler, og jeg tror vi uansett gjør lurt i å hvile sentrale spillere. 


Nå vet ikke jeg hvem KBK stiller med, men jeg blir overrasket om de hviler noen. Selv med toppet lag hadde oppgaven vært vanskelig.


Når det gjelder Jone, så synes jeg han har sett fryktelig ut i det siste, og det vil overraske meg stort om han blir toneangivende i morgen.

aquador
aquadorInnlegg: 2662
25.06.19 21:30

Husker godt vi sparte en del mann i en kamp mot Tromsø også. Rafik fikk sjangsen og han vant matchen for oss. 


Målet kan sees her: https://www.youtube.com/watch?v=kKEKjejucIQ 


Lov å håpe på reprise?

hgb
hgbInnlegg: 895
25.06.19 22:27

Vi sparer vel ikke akkurat mange, men Svendsen og Oldrup er jo viktige.  Spennende med Delaveris, som jeg syns har litt av den unge Rafik i seg med et voldsomt rykk (ikke helt Rafik, dog), men kanskje litt rufsete når det gjelder å få med seg ballen..  Hoff for Oldrup tror jeg går helt greit, og de andre gutta er jo tross alt med bortover.


Vi er et bedre lag enn KBK sånn på papiret og hittil i sesongen, men marginene er små i fotball, så samme hvem vi tropper opp med blir det jo drit spennende.

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 7575
26.06.19 09:01

Spennende med kampdag. Føler meg roligere nå etter haugesundkampen. Delarvis var spennende i innhoppet mot Sandefjord. Jeg tror dette kan bli en spennende kveld. Drømmen vil være komfortabel seier; for så å få hjemmekamp mot fram eller Bærum, evt KFUM eller Tromsdalen. 

cpatton
cpattonInnlegg: 1664
26.06.19 09:50

Kan nå legge ut link til kveldens kamp i god tid!?

cpatton
cpattonInnlegg: 1664
26.06.19 10:22

Edit - Kan noen..... selvsagt.

modumodd
modumoddInnlegg: 3537
26.06.19 10:33

. Er ikke helt der at cup'en er et must. Selvfølgelig hadde det vært moro med Ullevål igjen for det begynner å ble en stund siden. Likevel, er det ES og eventuelt Europa League jeg fokuserer på.


Så blir det tap i kveld, så håper jeg at det blir med klar margin og at det avgjøres uten ekstraomganger. Slik at vi har friskest mulig bein til Glimt-kampen. Den er og blir VIKTIG. 


 

cpatton
cpattonInnlegg: 1664
26.06.19 11:21
modumodd: Likevel, er det ES og eventuelt Europa League jeg fokuserer på.

Det gjør nok klubben også, innerst inne. Vi tar selvsagt mer enn gjerne en Ole Brumm, men Glimt og Molde er og blir viktigst.


Jeg er spent på Devaleris og om Jone og Kitolano makter å heve seg de nødvendige hakkene...

modumodd
modumoddInnlegg: 3537
26.06.19 11:29
cpatton: Jeg er spent på Devaleris og om Jone og Kitolano makter å heve seg de nødvendige hakkene...

Med Jone og Kitolano kan vi risikere ekle brudd i mot med farlige overganger.  Garanterer at et av målene KBK kommer til å få vil komme etter brudd imot forårsaket av Jone eller Kito. Så, får vi håpe jeg tar feil. 

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 7575
26.06.19 11:44

Jeg er trygg på at vi neppe taprr stort. Bakre firer er solid. Får vi første mål tror jeg vi vinner

Lezah
LezahInnlegg: 64192
26.06.19 12:03
cpatton: Kan nå legge ut link til kveldens kamp i god tid!?

Fortsetter ikke NRK å vise rundene?

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 7869
26.06.19 12:20

Blir nok mulig å manøvrere seg til kampen fra denne linken. 

cpatton
cpattonInnlegg: 1664
26.06.19 12:30
Gunnar88: Blir nok mulig å manøvrere seg til kampen fra denne linken.

Takk!

cpatton
cpattonInnlegg: 1664
26.06.19 17:52

Noen som kan sende lenke - jeg finner absolutt ingenting. Faens NRK!

cpatton
cpattonInnlegg: 1664
26.06.19 17:55

Der var´n.


https://www.nrk.no/mr/kristiansund-bk-1.12466523

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 7575
26.06.19 18:02

Flere det hakker hos?

Hvert 10 sekund stopper det 2 sekunder og hopper fremover

(Innlegget ble redigert 26.06.19 18:04)

HengeTrynet
HengeTrynetInnlegg: 26149
26.06.19 18:05
Aprilsnarr: Flere det hakker hos?

Jepp.

cpatton
cpattonInnlegg: 1664
26.06.19 18:06

JA FY FAEN. Det er jo en menneskealder siden vi fikk livesending fra månen....

modumodd
modumoddInnlegg: 3537
26.06.19 18:07

Hakker og hakker..

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 7575
26.06.19 18:09

Hver gang klokken blir noe som slutter med 2 stopper det og hopper 2 sek frem. Håpløst.


 


Ser på NRK sin sending på tv-en hvor de følger kampen nå, hvor det ikke er slikt problem

Lezah
LezahInnlegg: 64192
26.06.19 18:09

Jeg kjører gjennom nettleseren på playstation, funker som fjell. Hakket på pc.

HengeTrynet
HengeTrynetInnlegg: 26149
26.06.19 18:17

Der stoppa hele greia.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg