Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Odds Ballklubb - klubbtråd

NYTT TEMA
kmskrs
kmskrsInnlegg: 8283
10.07.19 23:40
ObjektivtSett: Hvor mye penger har Molde brukt? Hvor mye penger har ODD brukt? Jeg har deg i knestående - igjen - som så mange ganger tidligere.

De har vel brukt sånn cirka det de har i budsjettet vil jeg tro, og det gjelder begge klubber.


Har ingen problemer med at Molde bruker de pengene de har, om Røkke kjøper reklameplass eller støtter på annen måte er likegyldig for meg.


Alle klubber hadde gjort det samme ved mulighet, og jeg ser ikke noe problem med det.


Stabæk har vel hatt litt økonomisk støtte fra rike bærumsfolk de også. gymhallen kom fra et sted den også.


Jeg velger å tro at lederne i Odd lærte leksa når vi måtte tvangsselge spillere.


Hvor god Molde-treneren er mot DEF har jeg ingen formening om. Molde-supporterne vet nok bedre hvor god han er enn meg. Fagermo er fantastisk på 4-3-3, men har også noen ekstreme svakheter, han har beveget seg noen milimeter sidelengs i spilleformasjonene ved behov, men er langt fra noen komplett trener. Har mye å utvikle ennå. Det som er sikkert, er at han er fantastisk NÅR han har rett spillere, ikke like god på å finne dem.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 37158
10.07.19 23:43
ObjektivtSett: fasiten

Og Øystein Neerland når selvsagt ikke IAO opp til skosålene en gang. 

ObjektivtSett
ObjektivtSettInnlegg: 4766
10.07.19 23:53

InDeilaWeTrust: "Og Øystein Neerland når selvsagt ikke IAO opp til skosålene en gang."


Det har du selvsagt helt rett i, min gode venn.


Jeg skal spandere et par shots med fireball om vi møtes en gang (håper det, for du er en kvalitetsdebattant). Ta gjerne med Oslo1913.


:-)

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 37158
10.07.19 23:55
ObjektivtSett: Jeg skal spandere et par shots med fireball om vi møtes en gang (håper det, for du er en kvalitetsdebattant). Ta gjerne med Oslo1913.

Det må vi få til!.

cpatton
cpattonInnlegg: 1664
11.07.19 00:50
PapaSmurf: Man leser vel helst det man føler passer til sitt verdenssyn. Men det med skosålene er jo et eksempel på overdrivelsens kunst.

Ooops - hadde ikke sett denne komme så raskt, men du er tross alt Moldes vaktbikkje her inne, så... Blir litt som å lokke motparten over midtsirkelen det her...


Jeg siterte en setning og står selvsagt ikke inne for «skosålene» og burde for å vært pinlig nøyaktig tatt en reservasjon der. Men du vet garantert hvordan det er… Jeg tror verken trenere eller lag i ES stiller i forskjellige ligaer rent faglig og kunnskapsmessig. Og her er vi ved et interessant punkt - for noen uker siden utbasunerte du at - om ditt lag er skjerpet og på tå hev så vinner vi kampene. Som om der ikke finnes det som kalles motspill. Jeg stilte deg en konkret spørsmål ang det - som jeg skrev, at du mener ligaen er avgjort la oss si i september om Molde bare er tilstrekkelig oppe i støvlene, men fikk aldri noe svar. Jeg tar det gjerne nå.
Jeg er heller ikke ute etter Molde som klubb, mine få setninger var myntet på supporterene her inne. Dere har en fantastisk fanatisk evne til å nedsnakke andre lag. I år er det Odd fordi vi puster dere i nakken. Så som HarryH og at Odd er ikke landets eldste fotballklubb (noen uker tilbake) enda han noen år forut kom med gratulasjoner i Gunnars innlegg om klubbens opptagelse i Club Of Pioneers. Det blir bare for dumt, og det regner jeg med at du som en fornuftig mann er enig i det. Og bemerkninger over i Molde-tråden som - Odd lever av flaskepant...
Ei heller ønsker jeg å henge noen bjelle på det økonomiske aspektet - Armani vs Cubus osv, bare beundre Fagermo, egentlig et svært digert hurrahhh, som før har sett et kanonlag forsvinne i løpet av sommeren og drømmer gå i knas. Det samme kan faktisk skje i år. Og han gir seg ikke på tørre møkka, men bygger og bygger, igjen og igjen.
Noe som bringer oss inn på spillestil - du kan si hva nedlatende du vil om 4-3-3. I Odd blir lokal ungdom og alle på Toppidrettsgymnaset (holder hus på Skagerak) fostret opp med den formasjonen - det skaper trygghet fra early on. Du var selv rasende i fjor da OGS rullerte formasjoner som merra den blinde. I tillegg er Odd eneste ES klubb i Post Nord - livsviktig fordi juniorer da får føle hvordan voksenfotball arter seg og sånn sett får en bratt men god læringskurve. Det er vår måte å drive klubb på, og så får andre finne sin vei. Og vår måte å bedrive utvikling på. Akkurat det ber jeg om respekt for uten å bli latterliggjort. Molde befinner seg heller ikke i den store fotballens sentrum. Men vi elsker lagene våre likefullt.
Og ja selvsagt som du sier - når oddball ikke fungerer - «i de sesongene hvor stallen ikke passer stilen». Ok Papa, men da er vi tilbake til det å bygge ut fra de ressurser som er til rådighet. Som en sikkert også klok mann utenfor fotballen forstår du sikkert det, selv om det er milevis fra din fotballverden. Altså et tema jeg helst vil unngå, men du bringer det jo mer enn indirekte på bane selv.
På tampen - jeg har skrytt Molde opp i skyene i år, faktisk før sesongstart og nå senest mot akkurat Odd. Dere tar det hele hjem, men ikke så suverent som en god slump av dine medsammensvorne ser ut til å mene.
PS. Mens vi snakker om Odd og Molde - det svarteste øyeblikket, Moldes, jeg kan huske var da Skullerud meldte seg ut av trenerforeningen i protest av at Fagermo ble kåret til årets trener. Han foretok utmeldelsen på høsten, men taima og tilrettela offentliggjøringen til rett før liga-start.

 

(Innlegget ble redigert 11.07.19 01:00)

HarryH
HarryHInnlegg: 31717
11.07.19 01:10

Det er mye rart på VGD generelt - det er kanskje derfor man synes det er interessant å stikke innom forumet - men denne tråden stiller i egen klasse med absurditeter. 


Det siste er visst at jeg skal ha sagt at Odds ikke er landets eldste fotballklubb... Ikke vet jeg hvilken klubb som er eldst og heller ikke har jeg tatt standpunkt i den debatten. 

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 7869
11.07.19 01:11

Papa. Jeg ankommer på fredag og skal jazze hele uken.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38988
11.07.19 01:21

Gunnar: Good!

ObjektivtSett
ObjektivtSettInnlegg: 4766
11.07.19 01:24

cpatton:


Et kunstverk av et innlegg! Kølla ble stivere og stivere for hver setning - og jeg er ingen ungdom, så det skal litt til.


Årets debattant på VGD: cpatton!


 


 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38988
11.07.19 01:45

cpatton: Hvorfor er du så indignert? Det er en sånn passiv aggressiv undertone i hvert ord. 

Jeg skal forsøke å svare på alt. Det var mye du skrev, få finner beskjed om jeg glemmer noe 

Ja jeg mener Molde bør vinne serien i år. Og ja jeg mener vår største fiende er oss selv og interne holdninger. 

Jeg bryr meg ikke om hvem som er Norges eldste fotballklubb. Dette skal dere og Larvik få rote med sjøl. Jeg er mer opptatt av hvem som ender opp som Norges beste lag i 2019. Og sånn ellers får andre svare for det de skriver om Odd.

Jeg er glad i 433 og omtaler den ikke negativt. Men jeg står på at det forundrer meg at Fagermos tripling på kant fortsatt fungerer. Det er ikke noe galt i å bruke en formasjon som gir og gir, men det er likevel noe jeg mener burde være en relativt enkel sak å finne et motspill mot, men som det tydeligvis ikke er så lett å stoppe.

Og om du virkelig mener Skulleruds utmeldelse er det mørkeste kapitlet i MFKs historie så... ja jeg vet ikke hva jeg skal si til den. Skulle ønske du hadde rett. 

Selv støtter jeg Skullerud. Han var Fagermos huggestabbe når Fagermo forsøkte seg på mindgames i et helt år og når hans egen forening skryter av Fagermos oppførsel... Jeg hadde trukket meg selv og jeg følte det sånn. Skullerud sa selv at han mente Fagermo fortjente prisen, men han kunne ikke være medlem i en forening som så tydelig valgte side gjennom utelatelsene de kom med ved utdelingen. 

(Innlegget ble redigert 11.07.19 01:50)

ObjektivtSett
ObjektivtSettInnlegg: 4766
11.07.19 02:03
PapaSmurf: vinne

Det blir nok "javnere" (som DEF ville sagt) i år. Molde har en god stall, men en trener som ikke er i nærheten.

(Innlegget ble redigert 11.07.19 02:07)

cpatton
cpattonInnlegg: 1664
11.07.19 02:28

PapaSmurf :Takk for et overraskende lite tillitsvekkende svar. 


Jeg kan ikke annet enn å dra på smilebåndet når ord som indignert og passiv/aggressiv kommer fra en mann som tydeligvis mottar en varsling hver gang Molde blir nevnt med et eller annet negativt fortegn her inne og som i kveld i tillegg tråkker klampen i bånn.
Av de ytterst få tingene du svarer på - du må gjerne fundere over at tripling på kant kan fungere. Men har du noensinne fundert over at det kan være en av en million grunner til at du ikke trener noe fotballlag på øverste nasjonale hylle?
Ang. Skullerud, Molde og det mørkeste kapittel - jeg tenker da selvsagt vs Odd. Molde som sådan bryr jeg meg ikke om, overhodet ikke noe jeg har til hensikt å lese meg opp på. Sånn sett lever det jeg skrev om tunnelsyn få timer tilbake i beste velgående. Fagermo drev mind games i mixed zone og presse - skapte kort sagt litt lurveleven og showtime. Han fikk sin pris pga faglig dyktighet - det burde du også vite. Hvor i herrens navn vil du - Dag Eilev har vært slem mot meg, mobber meg - dere må ikke si han er flink...

Jeg blir i det hele tatt matt av å se hvor fintfølende og hårsåre dere Molde supportere er...
Takk for meg - end of story...

(Innlegget ble redigert 11.07.19 02:34)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38988
11.07.19 02:54

Cpatton: Du blir matt av hvor fintfølende og hårsåre VI er? Etter denne diskusjonen jeg og du har hatt her? Jøss. 

Sjelden har jeg sett et bedre eksempel på det med splinten og bjelken. Og da snakker jeg ikke om Odd-supportere, men deg. 

Det eneste fornuftige du har kommet med i dag er den siste setningen din. Jeg er enig i at dette er end of story. Resten har vært et eneste usammenhengende møl. 

Nå syns jeg at de som vil diskutere Odd skal få tilbake tråden sin. Så får du heller komme til MFK-tråden om du har lyst å fortsette å snakke om oss. 

(Innlegget ble redigert 11.07.19 02:58)

kmskrs
kmskrsInnlegg: 8283
11.07.19 04:26

Forstår ikke hvorfor det diskuteres videre her, for jeg tror med hånden på hjertet alle, både Molde og Odd fans er enige om at Molde nok er beste laget på papiret, men det vi Odd-fans er opptatt av er at med flyt, fullt fokus på serie (ikke Europa, som ville kostet vår lille stall mye) og en del marginer på vår side, faktisk i år har muligheten til å kunne vinne eliteserien for første gang. Det er ikke slik at den muligheten er i byen så ofte.


På samme måte som RBK aldri var blant de beste i Europa under Eggen-perioden, eller Norge under Drillo var blandt verdens beste lag, vi har en fin gjeng som sammen er veldig gode. Og nettopp dette er Fagermo god på, trene laget sammen.


Når vi kommer i Nov/DES og årets sesong er over, så vil Odderane være fornøyd uansett tror jeg, om vi vinner eller blir topp 4, med mindre vi går på en skikkelig tryn nå. Vi vet at alt rundt klubben ikke er nødvendigvis Norges beste, men sammen kan vi utrette små mirakler sammen.

modumodd
modumoddInnlegg: 3538
11.07.19 06:54
Brodden: Fagermo er en klassetrener. Norges beste? Ja, jeg og mange medsupportere mener nok det! Men jeg føler omtrent klubbtråden vår er like full av Molde-pjatt som prat om vårt eget lag etter hver eneste jævla kamp nå for øyeblikket. Hva med å ha fokus på eget lag, og nyte?

Det er så deilig med folk som verdsetter eget lag - ja, en ekte supporter. Jeg gidder ikke å utbrodere hva Molde er og ikke er. Ikke bryr det meg heller. For hos meg er det kun Odd som teller og slik har det vært siden min onkel tok meg med på Falkum for 40 år siden. Gammel kjærlighet ruster ikke og dette året....har jeg følelsen av noe stort...... Say no more. 

aquador
aquadorInnlegg: 2662
11.07.19 10:31

Mer Odd, mindre Molde - takk!

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38988
11.07.19 10:38

krmskrms: Helt riktig. At jeg mener Molde bør vinne serien betyr ikke at Odd er dårlige eller at de ikke har sjans. Jeg vet ikke om cpatton mener det er nedlatende at jeg mener Molde er bedre enn Odd eller hva det er, men jeg forstår ikke disse påstandene om at vi er hårsåre og nærtagende. For jeg svarte han helt vanlig på påstandene hans. 

Fagermo er dyktig og måten han har vekket Børven på er fantastisk. Ikke levert på 100 år, men får tillit. Meget bra coaching. Jeg tror Odd tar medalje i år. Jeg håper faktisk dere tar medalje. 

 

Og så må jeg beklage at jeg tar med meg utøy inn i tråden. Men det er bare en som ikke tåler at jeg ikke svarer han som prøver desperat å få en respons slik at han «vinner». Trist at det skal være sånn, men jeg kan dessverre ikke gjør annet med det enn å beklage at han rammer dere i jakten på å plage meg. 

(Innlegget ble redigert 11.07.19 10:40)

aquador
aquadorInnlegg: 2662
11.07.19 10:41

Birk Risa takker pent nei til Rosenborg. Hedersmann. #WarraWarra

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38988
11.07.19 10:42

Hvorfor gå til RBK når de har en landslagsspiller i posisjonen hans? Meningsløst å utfordre utviklingen han er inne i nå. 

pes
pesInnlegg: 276
11.07.19 10:44
aquador: Birk Risa takker pent nei til Rosenborg. Hedersmann. #WarraWarra

link?

cpatton
cpattonInnlegg: 1664
11.07.19 10:46
kmskrs: Forstår ikke hvorfor det diskuteres videre her, for jeg tror med hånden på hjertet alle, både Molde og Odd fans er enige om at Molde nok er beste laget på papiret

Skjønt enig - det skrev jeg da også til smurfen. Og så kunne jeg sagt noen ord om hersketeknikker og at jeg i dette tilfellet å overvurderte motdebattant, men er stygt redd for at det ringer inn et varsel over i Molde. For nå vil vi ha denne tråden for oss selv.


Oddere, dette er en gledens dag - sola skinner og vi tok tre deilige med fullt Børvenshow!

modumodd
modumoddInnlegg: 3538
11.07.19 10:49
aquador: Birk Risa takker pent nei til Rosenborg. Hedersmann. #WarraWarra

Måtte være bra dum hvis han gikk til RBK for å være backup for Meling. Risa er god, men har absolutt en del å utvikle videre. Noe jeg tror han gjør best i Odd. 

pes
pesInnlegg: 276
11.07.19 11:01
modumodd: https://video.eurosport.no/fotball/birk-risa-med-klar-rosenborg-beskjed_vid1219340/video.shtml

Om tilbudet er bra og klubb og spiller er fornøyd tipper jeg han reiser uansett, litt programforpliktet til å svare som han gjør. Noe annet ville vært rart, han er ikke helt Pobga... ;)

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 7869
11.07.19 11:07

En deilig dag å være odder på. Jeg elsker den evnen laget har opparbeidet seg med å avgjøre jevne kamper og holde stand.


Vi viser igjen at vi hører hjemme i toppen, og ønsker å være der resten av sesongen.


Jeg mener diskusjonen Odd/Molde bør legges død. Den fører lite godt med seg og jeg blir uggen ved tanken.


Det vi heller kan diskutere er at Risa er en topp type, som takker nei til RBK, og at Børvenshow er i sitt livs form.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38988
11.07.19 11:17

pes: Nei, jeg tror Risa som sikkert har høye ambisjoner forstår det at å være backup på et RBK i en eksistensiell krise vil være ikke bare et saftig steg ned fra førstevalg på et stabilt Odd som er med i toppen. Det er også en trussel mot hans sannsynlige planer om en proffkarriere i en større liga. 


Hva er en ekstra million eller to i årslønn som u21-spiller når den potensielle gevinsten er langt høyere? Både sportslig og økonomisk. 


Hadde jeg vært rådgiver for spillere som Risa hadde mitt råd vært følgende: «Ikke stress! Du er i stor utvikling, vent heller til du må ta steget videre for utviklingens skyld.»


Jeg skjønner at RBK forsøker seg. Dobbel dekning med gode spillere er bra for klubben, men ikke like bra for spillerne. Og Meling er jo fortsatt et hakk bedre og ville fått spilt alle kremkampene, så måtte Risa nøyd seg med smulene. 


Og for Odd sin del er det klokt å vente også. Risa imponerer meg og jeg tror fort han kan innkassere rundtomkring 20 mill om man venter til neste år og forhåpentligvis for dere spiller e-cup. 

cpatton
cpattonInnlegg: 1664
11.07.19 12:11
Gunnar88: En deilig dag å være odder på. Jeg elsker den evnen laget har opparbeidet seg med å avgjøre jevne kamper og holde stand.

Enig i alt du skriver med et lite forbehold på "avgjøre jevne kamper." Det bekymrer meg litt, og da tenker jeg ikke først og fremst på egen helse under kamp, at vi ikke makter å gjøre kort prosess i kamper vi er totalt overlegne. Som i går.

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 7869
11.07.19 12:51

Kampen i går kunne vi fort tapt. Men vi har matchvinnere i begge ender. Jeg skulle selvsagt ønske at vi satt noen av de enorme sjansene, men 2 mål er hjemme er bra.


Det mest skuffende i går var tilskuertallet.

aquador
aquadorInnlegg: 2662
11.07.19 13:57
Gunnar88: Det mest skuffende i går var tilskuertallet.

Svirrer endel om at det blir godt oppmøte i Nedre Eiker på søndag.

hahaug
hahaugInnlegg: 2924
11.07.19 20:59

Gunnar: vet ikke hvor lenge du har vært Odd supporter. Men Odd har ALDRI bra tilskuertall i Juli. Så det var jeg rett og slett ikke overrasket over. Det har de heller ikke i mars el tidlig april... så kutt ut den fordømte sommerpausa. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg