Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Odds Ballklubb - klubbtråd

NYTT TEMA
Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 7796
02.10.19 12:18
Everenga: Jeg vil gjerne vite hvor dere tror vi har fått den slags penger fra. Vi har solgt for gode penger de siste årene men graver likevel i den samme tønna Lillestrøm har holdt på i, der man håper å finne afrikanske gullkorn for en billig penge. Vi har ikke 800 000 til en uprøvd 18 åring.

Historien. Vålerenga uttalte at de slet med økonomien i flere år, men hadde likevel mulighet til å hente spillere på fete kontrakter.


La oss ta et eksempel. Rekdal sa at når han tok over enga igjen, så ble laget bygget ned på grunn av økonomi.


Likevel hentet de Niklas Gunnarsson på millionlønn. 

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 7796
02.10.19 12:18
HarryH: Hvem tjener mest i Odds BK, og hvor mye?

Tror det er Steffen Hagen. Tror han tjener rundt 1,2 millioner. 

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 7379
02.10.19 12:32

Saken i ta er at det jobbes konkret mot USA for børven. Kontrakt ut juli på han og, så kun o januar vi kan få penger. Lite sannsynlig med forlengelse per nå. 


 


 

Everenga
EverengaInnlegg: 5359
02.10.19 12:33
Gunnar88: Historien. Vålerenga uttalte at de slet med økonomien i flere år, men hadde likevel mulighet til å hente spillere på fete kontrakter

Har ikke noe ønske om å avspore klubbtråden deres med Enga greier men kan trøste dere med at det å være innehaver av et stadion har gjort noe med redselen for røde tall på Valle. Før risikerte man nedrykk ved økonomisk kollaps, i dag står mye mye mer på spill. 

Evertonion
EvertonionInnlegg: 709
02.10.19 13:42

Er det store sjanser for at Espen Ruud blir klar til helgen, og kommer Delaveris til å spille etter dette kontraktsbråket? Hva sier Odd-folket?

odds
oddsInnlegg: 95
02.10.19 13:51

En ting jeg begynner å bli dritt lei av er alle uttalelsene om hvor mye alle spillerne gjør for Odd. Var sånn han Skilbred (eller hva han heter) sa da Shala forsvant: "tenk på alt han har gjort for Odd". Samme med han Karlsen med Børven nå: utrolig hva han har gjort for Odd. 

 

Hvor i alle dager hadde Shala, Børven, Delaveris ++ være uten ODD(!). Børven hadde antageligvis spilt i Øystese og kjørt lastebil. Delaveris var jeg og så for Odd 2 da han kom fra Lyn, og var MILEVIS unna å holde 2.divisjonsnivå. Likevel lot Odd han spille. 

 

 

 

Fatter ikke hvor vanskelig det kan være å bare skrive under på en ny kontrakt for hvert fall 1 ekstra år, slik Rossbach gjorde, så får hvert fall Odd noen kronasjer for dem. Deretter skal de gjerne få lov til å sitte på benken alle de stedene de vil.

(Innlegget ble redigert 02.10.19 13:52)

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 7796
02.10.19 13:51
Evertonion: Er det store sjanser for at Espen Ruud blir klar til helgen, og kommer Delaveris til å spille etter dette kontraktsbråket? Hva sier Odd-folket?

Har kommet lite nyheter. Men jeg tror begge spiller, samt at Oldrup er tilbake. 

cpatton
cpattonInnlegg: 1634
02.10.19 14:32
Evertonion: Er det store sjanser for at Espen Ruud blir klar til helgen, og kommer Delaveris til å spille etter dette kontraktsbråket? Hva sier Odd-folket?

Jeg ber til høyere makter om at Ruud og Oldrup er klare til lørdag, og at midtbanen da består av Hoff - Oldrup - Nordkvelle. Så får heller Kitolano/Kaasa komme inn etter behov.


Fagermo sier at han vil ha Delaveris "fit and sharp" til kampen. Det står selvsagt på det mentale. Hadde Odd hatt en annen stall hadde han vært innerst i fryseboksen, garantert.

cpatton
cpattonInnlegg: 1634
02.10.19 14:54
odds: En ting jeg begynner å bli dritt lei av er alle uttalelsene om hvor mye alle spillerne gjør for Odd.

Ja, det er like grunt og forutsigbart som når en politiker skal forklare dårlige målinger. Jeg er også møkka lei av lokalavisene som kaster seg på. I tilfellet Børven er det etter alle solemerker agent som har sendt en felles sms til TA og Varden. 

Når det virkelig brenner under beina på klubben (som i fjor) er det dødsens stille, knapt en analyse ut fra en form for misforstått solidaritet. Snakk om dobbelmoral og slett journalistikk. 

(Innlegget ble redigert 02.10.19 14:54)

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 7379
02.10.19 15:08

Gjør børven lønnsledende om han ikke er det alt, og få han til å bli værende er mitt håp. Ville vært fryktelig trist om han forsvinner for småpenger etter denne sesongen han har hatt

Brodden
BroddenInnlegg: 1185
02.10.19 15:20

At agenten til Børven er ute i media dagen etter Delaveris-saken er ikke akkurat tilfeldig. Frykter støyen som er i ferd med å bygge seg opp nå skal ødelegge for det sportslige ut sesongen. Selger ikke akkurat billetter framover dette negative fokuset heller. Med alt for mye snakk og feil fokus, er det ikke unaturlig at det vil påvirke menneskene det berører heller. Det er jo tross alt mennesker vi snakker om. Nå er jo agenter verste sorten mennesker som jeg har sagt flere ganger tidligere :), men nå er det på tide at Odd får noen positive vinklinger i avisen i stedet for! Nok negativitet nå!

cpatton
cpattonInnlegg: 1634
02.10.19 15:54
Brodden: nå er det på tide at Odd får noen positive vinklinger i avisen i stedet for! Nok negativitet nå!

Nøyaktig hva jeg ville fram til og som du uttrykker bedre. Nå sies det, bla fra nyankomne, at det er et fabelaktig samhold i spillergruppa, men likevel spent på hvordan siste dagers støy vil virke inn på kampen mot enga. Den grua jeg meg stort til som det var før Devaleris-saken sprakk i media i all sin heslighet.

Børven - aner ikke hans lønn, men uansett naturlig å plusse skikkelig på etter en sesong som denne.

(Innlegget ble redigert 02.10.19 15:56)

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 7379
02.10.19 17:12

Odd risikerer altså å miste følgende spillere som har bidratt stort denne sesongen:


svendsen


oldrup


moussa


Filip


Børven


 


spennende å se nå da. Håper en medaljeplass og cupfinale kan sikre midler til å kjøpe moussa

Canucks
CanucksInnlegg: 75800
02.10.19 17:30
Aprilsnarr: Odd risikerer altså å miste følgende spillere som har bidratt stort denne sesongen:

Filip har vel ikke bidratt stort denne sesongen, han har bidratt i et par kamper nå i det siste, han har potensiale til å kunne bli viktig, men syntes etter et par gode kamper at han ikke akkurat kan beskrives som en bærebjelke for resultatene denne sesongen.

Sander Svendsen er alt gone, var en grei bidragsyter som leverte bra.

Moussa rakk vel aldri å bidra mye før skaden sin, og kan ikke beskrives som noe stor bidragsyter heller, selv om det lille vi så av han var lovende.

Oldrup og Børven er hva vi står igjen med,førstnevnte på lån også så forventet å miste han. Børven som ekstremt viktig denne sesongen og sørget for ganske så mange poeng og det å miste han for nesten ingenting etter sesongen vil bli et hardt slag. Syntes han kunne forlenget kontrakten 1 år, også bli solgt deretter for litt mer penger :-) Da jeg regner med at han forsvinner med tanke på det han har levert for Odd i år.

(Innlegget ble redigert 02.10.19 17:31)

kmskrs
kmskrsInnlegg: 8266
02.10.19 17:49

Børven til USA er ingen nyhet, dette har vært nevnt helt siden tidlig våren, at han var lysten på en ny utenlandstur og da spesielt til USA, ikke nødvendigvis for det sportslige, men også for opplevelsen.


Tror Torgeir er mer Odd-gutt og tenker også på klubben, husk han ble nesten tvunget til å bli solgt til Enga sist gang, nettopp pga Odd var på randen av økonomisk kollaps. Torgeir vet hva klubben har betydd for han, og tror ikke han er ute etter å tenke penger og driter i Odd.


At agentene til Filip ikke svarer presse og lar gutten i stikken, er ikke bra spør du meg. De burde jo tatt seg av pressen, slik at han slapp. Han bør også tenke på hva som har skjedd med alle unge skadeplagede spillere som har tenk kun penger. Ikke spesielt mange av de som lykkes, og har han stregnt tatt det som trengs for å bli den stjerna som det nå skulle tro han var.

cpatton
cpattonInnlegg: 1634
02.10.19 18:07

Dølasvensken i Eurosport blåser seg kraftig opp, bruker utestemme inne som vanlig og går nå i strupen på Andersen og Fagermo. I motsetning til nær sagt alle andre vet han tydeligvis en hel del om hva som konkret har foregått i forhandlingene, at de nevnte 800 000 er løgn fra Fagermos side og reinspikka taktikk, hvem som har gått til lokalavisene mm, men uten å bringe en - 1 konkret setning til torgs. Å herregud!

 

https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/reagerer-kraftig-pa-behandlingen-av-supertalentet-klubben-trenger-hjelp_sto7482995/story.shtml

(Innlegget ble redigert 02.10.19 18:11)

Brodden
BroddenInnlegg: 1185
02.10.19 18:22

Og Oldrup er heller ikke uerstattelig. Misforstå meg rett, han er klasse, men synes de andre midtbanespillerne har stått fram på en imponerende måte i det siste. I tillegg har vi kanskje blitt enda mer direkte i spillet vårt også med Hoff/Bjørtuft som ankere, noe som kler spesielt vingene og Kvelle bedre. Når det skal sies, har Oldrup gjort en fantastisk jobb i Odd, og det han gjorde i sommer da han valgte bort Aalborg med flere gjør at jeg alltid kommer til å ha den dypeste respekt for han. Rett og slett en klassefyr med et stort svart og hvitt hjerte. En av de beste og klokeste spillerne som har spilt i Odd under Fagermo sin tid, garantert.


Sander Svendsen gjorde også en veldig god jobb i Odd, selv om det ble litt for få målpoeng. Moussa Nije erstattet han på en veldig god måte etterpå, og jeg tror at det er mer sannsynlig nå enn tidligere i høst at han er Odd-spiller også neste år. Skaden hans, og det at Partizan har forsterket i hans posisjon tyder litt på det har jeg på følelsen av.


Børven tror jeg forlenger med 1 år, før han eventuelt selges. Han vet også "hvor han kommer fra" og hvem skal ha æren for det. 


Hadde smertet å miste Filip, og det er jo derfor man reagerer som man gjør. Synes som Kmskrs at det er merkverdig at han ikke har støttet opp mot Delaveris i media. Synes også det er bemerkelsesverdig å se forskjellen i TA og Varden sin dekning. Føler TA ofte skal ha så mye mer tabloide og spekulative framtoninger, som også her. Det blir blåst mye mer opp, og Delaveris er den store stygge ulven. Varden sin artikkel hadde jeg ikke lest før i dag, og der synes jeg saken framsto mer ryddig. Uansett hadde det vært helt fantastisk og fått fornye konttakten hans så fort som mulig. Har ikke bidratt så stort hittils, men kommer til å gjøre mer av det i framtiden.

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 7379
02.10.19 18:27

Husk at Filip har vært god før siste uka og. Meget gode innhopp i flere kamper

pes
pesInnlegg: 272
02.10.19 18:31

Fagermo svarer svensken:


Blir som å snakke om Ukraina og påstå at Moskva er hovedstaden

https://www.varden.no/sport/blir-som-a-snakke-om-ukraina-og-pasta-at-moskva-er-hovedstaden-1.2739774

(Innlegget ble redigert 02.10.19 18:32)

Brodden
BroddenInnlegg: 1185
02.10.19 18:32

Jokke skyter mot alt og alle med en gang han får muligheten. I blant treffer han klokkerent, andre ganger er det sleivskudd i eget mål. Har hørt et par episoder av podcasten Indre Bane, og uansett hvor mye forhåndskunnskap han ser ut til å ha, tar han helt bastante konklusjoner basert på at det "er sånn det er". Hvis han skal påstå så bastant at 800 000 er løgn som han gjør i sin artikkel, får han enten vise til hva summen er på, eller bare holde kjeft. Han kan ikke bare si at "sånn er det, alle andre har feil, men jeg forteller ikke hva som er riktig". Da ser det heller ut til at alt handler om å få mer spalteplsss og oppmerksomhet.

Canucks
CanucksInnlegg: 75800
02.10.19 18:34
Aprilsnarr: Husk at Filip har vært god før siste uka og. Meget gode innhopp i flere kamper

Joda, men noen bærebjelke har han ikke vært, jeg vil ikke beskrive folk som Kaasa,Kit og Bjørtuft som bærebjelker i laget enda, selv om de alle har potensiale og er lovende og kan bli det så er ingen av de helt der oppe enda også.


Håper at ting ordner seg.

bjoro33
bjoro33Innlegg: 5029
02.10.19 18:41
Canucks: Håper at ting ordner seg.

Ja det gjør vi vel alle. Men trist at en unggutt skal måtte miste ansikt på en slik måte. 


Kommer noen til å pipe på stadion når han kommer utpå på lørdag?


Desverre tror jeg det, for det er enkelte bajaser på tribunene våre.

Canucks
CanucksInnlegg: 75800
02.10.19 18:43
bjoro33: Ja det gjør vi vel alle. Men trist at en unggutt skal måtte miste ansikt på en slik måte. 
Kommer noen til å pipe på stadion når han kommer utpå på lørdag?
Desverre tror jeg det, for det er enkelte bajaser på tribunene våre.

Joda, men folk burde holde roen enda, og håper at folk holder seg unna å pipe på han også. Han er tross alt kun 18, og ung og lett påvirkelig. 

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 7379
02.10.19 18:44

Ingen bærebjelke, men bidratt stort mener jeg likevel han har

bjoro33
bjoro33Innlegg: 5029
02.10.19 18:44
Canucks: Joda, men folk burde holde roen enda,

Ja det er enda et par dager til kamp, og noe nytt kommer før den tid.

Brodden
BroddenInnlegg: 1185
02.10.19 18:51

Bjoro: Tror jeg ikke. Hvis man så mye som roper et "FAEN DOMMER" på langsiden eller piper på rasshøl som Høiland da han filmer for 50 gang, har du hundre blikk festet rett på deg. Makan til reagering liksom. Grenlandsfolk på kamp må være noe av det mest introverte man finner. Man tør ikke engang reise seg opp og applaudere når man leder 3-1 med 1 minutt igjen, siden man er redde og bekymret over at de på plassen bak ikke får full sikt. Til og med folk som Myhra og Gunnarsson har blitt møtt med applaus da de har kommet tilbake med motstanderlag. Kan ikke forestille meg noe annet enn at han får full applaus som vanlig. Noe annet vil skuffe meg noe helt enormt også. Gutten har det garantert tøft, og skal selvfølgelig støttes så lenge han er Odd-spiller.

pes
pesInnlegg: 272
02.10.19 18:52
bjoro33: Kommer noen til å pipe på stadion når han kommer utpå på lørdag?

Om noen får seg til å pipe blir jeg mer sjokkert, ingen supportere vet sannheten eller utfallet. Gi laget full applaus og støtte uansett, det er det de fortjener og trenger akkurat nå!

bjoro33
bjoro33Innlegg: 5029
02.10.19 18:55
Brodden: ror jeg ikke. Hvis man så mye som roper et "FAEN DOMMER" på langsiden

Det er nok bittelitt mer av det på de billige plassene (der jeg sitter :)). Ikke mye fyll, men enkelte som har særs lite godord i vokabularet sitt, som ellers er frodig nok.


Nei, jeg håper på pen oppførsel mot unggutten.


Jeg blir desverre ikke observatør selv denne kampen, mister nok den

kmskrs
kmskrsInnlegg: 8266
02.10.19 20:10

Å pipe på han, når han skal ut på banen å gjøre sitt beste for Odd blir jo helt tåpelig, da bør de eskorteres ut av stadion. Eneste som taper på det er Odd, det kan vippe en ung gutt til å bestemme seg for å forlate klubben, det vil ødelegge for gutten og laget under kampen. Er ikke tilhenger av å pipe på tidligere ansatte, for det er faktisk det de er, så lenge de gjør jobben sin, henger ikke det på greip. Når han har forlatt Odd evt på en dårlig måte kan det diskuteres, men overhode inne mens han spiller for Odd.


hva skulle vi ha å tjene på det?

Brodden
BroddenInnlegg: 1185
02.10.19 20:15

Ingenting, og kommer nok aldri til å bli aktuelt uansett

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg