Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Odds Ballklubb - klubbtråd

NYTT TEMA
aquador
aquadorInnlegg: 2194
23.12.17 18:23

Lauritsen inn - og Haugen så godt som klar for FKH. 

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5464
23.12.17 19:10

Hva er kildene?

kmskrs
kmskrsInnlegg: 7815
23.12.17 21:20

Varden hevder han er klar

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5464
23.12.17 21:52

lauritsen skriver de om, men kilder på Haugen?

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 25321
26.12.17 18:10

På U-21 landslaget er Yttergård solgt til Danmark og Ryerson nær Bundesliga 2. Vil gjette Rossbach er neste på laget som slo Tyskland 3-1 som blir solgt. Han sto bra mot Tyskland.

(Innlegget ble redigert 26.12.17 18:10)

OddsBK
OddsBKInnlegg: 301
29.12.17 21:00

Odd spør hva slags forventninger vi har til 2018 sesongen på Facebook. Lite positivt å skrive der. Så lar vær i kommentere jeg!

Må si jeg har begynt å grue meg. Trur det kan bli stygt

aquador
aquadorInnlegg: 2194
31.12.17 13:32
BigGeorge: På U-21 landslaget er Yttergård solgt til Danmark og Ryerson nær Bundesliga 2. Vil gjette Rossbach er neste på laget som slo Tyskland 3-1 som blir solgt. Han sto bra mot Tyskland.

Håper på det i Skien også. Selg Ross - forleng med Myhra. 

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5464
01.01.18 10:50

"Sondre Rossbach og Viljar Røsholt Myhra er i dag inne i siste kontraktår på Skagerak Arena, og har også det felles at begge har sine følgere i andre klubber.

Vil ikke

Røsholt Myhra har sagt at han, inntil videre, ikke diskuterer ny kontrakt så lenge kollega Rossbach er førstekeeper i Odd.

Situasjonen uroer ikke Tore Andersen, som har bøttevis av erfaring med forhandlinger om kontrakter."

 

de glemte bøttevis av erfaring med å være sent ute så spillere glipper gratis (les Hansen, Shala, Lekven++). 

Dette er en no-brainer. En av de skal signere nå i januar, den andre selges. Enkelt og greit - plutselig mister vi begge uten å få noe.

grøgård også på utgående. Neppe mye å hente da

aquador
aquadorInnlegg: 2194
02.01.18 09:22

Sirkus Tore Andersen er tilbake. 

Brodden
BroddenInnlegg: 693
02.01.18 23:51

10 spillere på utgående kontrakter, deriblant alle våre potensielle salgsobjekter i Grøgaard, Kito, Rossbach og Myhra. Stallen er rekordtynn, og mangler både dybde og førstevalg på flere plasser. Overgangsutgiftene kan kun være på symbolske summer hvis ikke investorer/vår lottomillionær hjelper oss. Klubben drives sakte men sikkert mot OBOS.

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 6527
03.01.18 08:03

Det er katastrofalt.

Når du i tillegg tenker på at trener og ass. trener er på utgående i tillegg, så er det helt ekstremt.

Og hvem skal forhandle? Mannen som ikke evner å forhandle før kontrakten går ut.

ros
rosInnlegg: 260
03.01.18 09:43

Dette med utgående kontrakter er jo helt talentløst. Ikke noe mer å si om det. 

 

Mer positivt er det at Odd har tre prøvespillere fra Nigeria på vei. Spillerne kan være på Odd-trening allerede neste uke. Spennende! Krysser fingrene og håper vi finner en ny Bentley - ikke en ny George White. 

S08
S08Innlegg: 6204
03.01.18 10:00
Gunnar88: Det er katastrofalt.

Når jeg leser her inne om dagen  virker det jo som Odd spiller i 3.div om noen år, så ille er det vel ikke der borte i Skien?

hgb
hgbInnlegg: 138
03.01.18 11:07

Så lenge de faktisk setter seg ned og snakker kontrakt nå, så er jeg ikke så bekymra.  At spillere som faktisk skal bort er på utgående kontrakt er jo tross alt bare positivt (Messoudi, Occean, etc).

Kitolano tipper jeg ikke er noe stort problem, har forlenger. Rossbach/Myhra-situasjonen er litt annerledes, men der har vel ikke Odd hatt noe særlig valg. Myhra har helt sikkert ikke vært interessert i en dritlang kontrakt så lenge Rossbach er klart førstevalg.

Forsvaret blir interessant, da.  Grøgaard, Semb og Bergan alle på utgående.  Jeg tipper de starter med Semb, men hvis det er vanskelig så kan det tenkes Bergan tar plassen hans og forlenger.  Grøgaard hadde det passa seg å selge, kanskje, med Kitolano i godt driv, men det ødelegger dybden.

Brodden
BroddenInnlegg: 693
03.01.18 14:53
S08: Når jeg leser her inne om dagen virker det jo som Odd spiller i 3.div om noen år, så ille er det vel ikke der borte i Skien?

Vi er ikke noe 3.divisjonslag nei, men innenfor enkelte områder er vi omtrent på 3.divisjonsnivå. Spillerlogistikken er helt fryktelig. Både med tanke på hvilke spillere som hentes, og kontraktsforlengelser til de spillerne som er i klubben vår. Kontraktsforlengelsespolitikken vi har ført de siste årene, er helt latterlig. Kontraktsforlengelser begynner man først å diskutere når det gjenstår mindre enn 12 måneder igjen av den opprinnelige kontrakten. Alt skal gjøres i siste liten. Spillere som for eksempel Andre Hansen, Gunnarsson, Shala og Bentley har for eksempel de siste åra forlatt oss gratis. 4 spillere jeg er sikker på at vi kunne gjort god butikk på, hadde vi bare vært tidligere ute. I stedet for virker man omtrent fornærma da man får beskjed halvåret før kontraktstiden har gått ut, at man gjerne vil prøve noe nytt. Spillerlogistikken har jeg allerede slaktet her inne flere ganger, og det orker jeg ikke gjøre på nytt. Den er ikke mye bedre den heller. 

 

Mens dere har vært en foregangsklubb med tanke på spillerlogistikk de siste åra, har vi vært det stikk motsatte. Stallen blir stadig mer nedgradert, vi har lite penger på bok, og store hull i stallen. 

 

(Innlegget ble redigert 03.01.18 14:55)

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5464
03.01.18 17:51
Brodden: vi har lite penger på bok

Nuvel, vi må huske at vi for noen år siden fikk poengtrekk grunnet økonomi. Nå har vi et tosifret antall millioner på bok, så akkurat økonomien har blitt bedre. Dette skyldes jo også spillersalg, som man kunne fått flere av gjennom bedre kontraktsforhandlinger, som du nevner. Hansen ville gitt en solid overgangssum eksempelvis.

Brodden
BroddenInnlegg: 693
03.01.18 18:24

Aprilsnarr: At vi har bedre økonomi nå en for 5 år siden, det er hevet over enhver tvil. Det jeg synes er skremmende er at inntektene øker og øker. Takket være EL og bedre plasseringer i Eliteserien. Likevel var vi bare ett kjempesalg fra Rafik Zekhnini til å gå i blodrødt minus. Det bekymrer meg. Vi kan ikke forvente å heve inn såpass mye penger vi har gjort på overganger ut som vi har gjort i år. Og med omtrent alle salgsobjekter på utgående kontrakter, hvert fall ikke. Der vi er inne i en ond spiral, og hvis vi skal ha noe håp om å forbedre plasseringen fra i fjor, må det forsterkninger til, og der har vi som sagt bommet alt for mye.

hgb
hgbInnlegg: 138
03.01.18 19:09

Det er jo ikke alltid sånn at det bare er å forlenge med spillere heller, da.  Spillere som Andre Hansen så jo antakelig for seg at en langt mer lukrativ kontrakt kunne dukke opp hos RBK, og var sikkert ikke villig til å forlenge med Odd uten videre.

I tillegg har man sånne som Myhra nå, som ikke vil forlenge uten at det lukter førstelagsspill.

Det som er litt utfordring nå er Rossbach/Myhra og Kitolano/Grøgaard, for vi vil kanskje helst vente så lenge som mulig, men da mister vi plutselig begge.

Ideelt sett dukker det opp rare klubber fra rare land med penger for Grøgaard og Rossbach, så kan Myhra og Kitolano forlenge, og vi er i slekt med Bob.

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5464
03.01.18 19:22
hgb: Det er jo ikke alltid sånn at det bare er å forlenge med spillere heller, da.  Spillere som Andre Hansen så jo antakelig for seg at en langt mer lukrativ kontrakt kunne dukke opp hos RBK, og var sikkert ikke villig til å forlenge med Odd uten videre.

Poenget er at denne interessen fra RBK, og at han ser for seg bedre kontrakt annet sted, skjer fordi samtalene begynner altfor sent. Nå sier Andersen at de først har fokus på å få stallen for året på plass. Så etter vinduet er stengt snakker man forlengelse. Da er man altså tidligst april, og da tar de en og en. Da har de 3 mnd på å ordne alle som skal, noe som er helt fjernt å skulle få til. Man bør begynne å tenke nye kontrakter på nøkkelspillerne når det er 18 mnd igjen. Da bør samtalene komme. Da unngår man at spillere som Hansen drar. Hadde Hansen fått tilbud om kontrakt med 18 mnd igjen, så vil jeg tro det hadde vært aktuelt. Men kan aldri se for meg at dette tilbudet eller samtalen skjedde før det var 6-9 mnd igjen av kontrakten. 

hgb
hgbInnlegg: 138
03.01.18 19:46
Aprilsnarr: Poenget er at denne interessen fra RBK, og at han ser for seg bedre kontrakt annet sted, skjer fordi samtalene begynner altfor sent. Nå sier Andersen at de først har fokus på å få stallen for året på plass. Så etter vinduet er stengt snakker man forlengelse. Da er man altså tidligst april, og da tar de en og en. Da har de 3 mnd på å ordne alle som skal, noe som er helt fjernt å skulle få til. Man bør begynne å tenke nye kontrakter på nøkkelspillerne når det er 18 mnd igjen. Da bør samtalene komme. Da unngår man at spillere som Hansen drar. Hadde Hansen fått tilbud om kontrakt med 18 mnd igjen, så vil jeg tro det hadde vært aktuelt. Men kan aldri se for meg at dette tilbudet eller samtalen skjedde før det var 6-9 mnd igjen av kontrakten.

Joa, enig i det.  Jeg syns det er rart at man venter så lenge med spillere man helt sikkert vil ha med videre (Kitolano, f.eks.), men nå er de jo i en vanskelig situasjon.  De kan ikke forlenge med Myhra (for han vil ikke), de vil helst selge Rossbach og Grøgaard, og da er det vel ikke så aktuelt å forlenge først.

hgb
hgbInnlegg: 138
03.01.18 21:01

...men når det er sagt, så er jeg ikke overraska om Hansen allerede med 18 mnd igjen tenkte han skulle ha is i magen.  Han hadde jo ikke dårlig tid, og egentlig ingen god grunn til å forlenge med Odd.  Han visste at han helt sikkert fikk en (god) kontrakt med noen, og Odd ville vel uansett ikke strekke seg lenger enn til maks halvparten av det han kunne håpe på hos f.eks. RBK eller utlandet.

OddsBK
OddsBKInnlegg: 301
04.01.18 00:00

Odd fornyer seg og 2018 stallen blir seende slik ut

I Angrep: To jøder, siden de ikke kan forfølges.

På midtbanen: En neger, en kineser og en indianer, spillet blir mer fargerikt.

I forsvar: To homoer, da blir det press bakfra.

I mål: En 50-årig nonne, hun ikke har sluppet inn noe de siste 30 år.

 

En dårlig spøk. Men kan vel fort bli virkelighet 

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 6527
04.01.18 09:40

Fagermo sier at det var tynt på årets første trening. Det er ingen underdrivelse med tanke på alle spillere som har forsvunnet.

Odd har godt med penger, og jeg kan forstå argumentet med at det er viktig klubben ikke kaster penger rundt seg, men heller prøver å investere smart, samt gi egne unggutter sjansen.

Jeg ser heller at klubben venter på den "rette" spilleren, fremfor å hente en ny Agdestein, som for øvrig fortsatt er i klubben på tross av at han aldri kommer til å få spille. Det sier mye om ambisjonene hans.

Svartbaken
SvartbakenInnlegg: 4902
04.01.18 10:05
Gunnar88: Agdestein, som for øvrig fortsatt er i klubben på tross av at han aldri kommer til å få spille. Det sier mye om ambisjonene hans.

Uttalte nylig til h-avis at hadde både han og damen hadde funnet seg veldig godt til rette i Skien og han hadde egentlig ingen planer om å flytte på seg, selv om han etter hvert selvsagt måtte balansere det opp mot spilletid. 

Jokke, som nå trener med FKH for å holde seg i form, uttalte for øvrig at Odd nylig hadde kommet tilbake til han igjen, men at det var et avsluttet kapittel for hans del. Han var klar for nye eventyr. 

(Innlegget ble redigert 04.01.18 10:05)

KristerK
KristerKInnlegg: 50
04.01.18 10:55

skjer det noe mer på anleggsfronten i Skien da?

er vel fortsatt 2 åpne hjørner, og tribunen bak ene målet bør de vel ha som ambisjon om å få i samme stil som de resterende 3.

Lezah
LezahInnlegg: 62128
04.01.18 11:00
KristerK: er vel fortsatt 2 åpne hjørner, og tribunen bak ene målet bør de vel ha som ambisjon om å få i samme stil som de resterende 3.

Førstepri bør være å ha et lag før man bygger hjørner.

OddsBK
OddsBKInnlegg: 301
04.01.18 11:52

Trenger nok bare en lang side i OBOS. Så resten blir nok rivd for å spare kostnader

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 6527
04.01.18 14:30

Sigurd Haugen kommer ikke til å bli satset på i Odd, og ønsker seg selvsagt vekk umiddelbart. Fyren er OBOS-materiale så dette er nok det beste for alle parter.

OddsBK
OddsBKInnlegg: 301
04.01.18 14:46

Står i TA at fagermo håper det skjer noe med en ny spiller i løpet av helgen. Det var gode nyheter. Får håpe det er kvalitet 

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 6527
04.01.18 14:52
OddsBK: Står i TA at fagermo håper det skjer noe med en ny spiller i løpet av helgen. Det var gode nyheter. Får håpe det er kvalitet

Lauritsen eller Børven.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester