Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Tiltale vs dom

NYTT TEMA
Ka9nen
Ka9nenInnlegg: 16309
14.08.18 14:27
RickiBK: Kan ikke se at tiltalte benekter den påstanden.

har ikke sett noen bekrefte heller

Kul_Djevel
Kul_DjevelInnlegg: 88218
14.08.18 14:27
RickiBK: Så du forhåndsdømmer henne for å planlegge slikt uten bevis?

Jeg understreker vel at jeg ikke vet og at saken ikke er ferdig ennå. 

Kun du som forhåndsdømmer. Jeg er veldig klar på at jeg ikke aner om han er skyldig eller ikke. Du spekulerer om saken. Jeg spekulerer. Deal with it.

 

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
14.08.18 14:28
RAH: Det er jo ikke det tiltalte sier. Han benekter at han lå med henne da hun sov. Han benekter ikke at de lå sammen tidligere på kvelden.

Bare konstaterer at han svever litt der, og gjør det enda mer merkelig at hun skulle ligge der fullt påkledd oventil....... 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 34379
14.08.18 14:28
Lew_Ashby: epp. Skal forsøke å holde ditt nivå. Var det slik at dersom en kvinne har anmeldt noen for voldtekt tidligere, så ville det være skadelig for hennes sak dersom hun evt skulle bli voldtatt igjen?

Du legger ut åte, jeg svømmer forbi.

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
14.08.18 14:29
Kul_Djevel: Kun du som forhåndsdømmer.

Vis til ETT eneste sted der jeg har påstått tiltalte som skyldig. 

Og evner du ikke det med link til dette, så foreslår jeg at du trekker deg stille vekk med kveruleringen din. 

 

Forøvrig merkelig at du skriver at det KUN er jeg som forhåndsdømmer, mens du sprer beskyldninger om dette til omtrent alle som er det minste uenig i dine betraktninger. 
Men en kverulant kverulerer nok på den måten. 

(Innlegget ble redigert 14.08.18 14:31)

RAH
RAHInnlegg: 3298
14.08.18 14:30
RickiBK: Bare konstaterer at han svever litt der, og gjør det enda mer merkelig at hun skulle ligge der fullt påkledd oventil.......

Men som det fremkommer av tiltaltes forklaring så er dette altså en tid etter at de to hadde sex. Han gikk ut til de andre på nachspielet etter at de to hadde sex. Da han kom inn igjen og de andre var gått lå hun fremdeles i sengen. Det var da de hadde denne dialogen.

Jompa
JompaInnlegg: 12608
14.08.18 14:30

Hvor god er Sarr i norsk?

Kul_Djevel
Kul_DjevelInnlegg: 88218
14.08.18 14:31
RickiBK: Vis til ETT eneste sted der jeg har påstått tiltalte som skyldig.  Og evner du ikke det med link til dette, så foreslår jeg at du trekker deg stille vekk med kveruleringen din.

Det ligger da godt pakket inn i alt du skriver at du mener han er skyldig. Hun hadde jo tatt med vesken inn på rommet.

Men for all del. Hvis du innrømmer at du ikke ha peiling på om han er skyld eller ikke, så stor respekt for det, men jeg kan ikke huske å lest noe sånn fra deg.

 

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
14.08.18 14:32
RAH: Men som det fremkommer av tiltaltes forklaring så er dette altså en tid etter at de to hadde sex. Han gikk ut til de andre på nachspielet etter at de to hadde sex. Da han kom inn igjen og de andre var gått lå hun fremdeles i sengen. Det var da de hadde denne dialogen.

Ser den, og igjen, enda merkeligere at hun da fortsatt ligger der naken nedentil, men fullt påkledd oventil og med veska på seg. 

(Innlegget ble redigert 14.08.18 14:32)

Kul_Djevel
Kul_DjevelInnlegg: 88218
14.08.18 14:33
RickiBK: Forøvrig merkelig at du skriver at det KUN er jeg som forhåndsdømmer,

Kun deg av oss to. Ja, det er andre her som forhåndsdømmer og alle de som forhåndsdømmer vil ikke at jeg skal være med å diskutere ser jeg. De vil helst ha et hylekor hvor de unison kan rope SKYLDIG i kor. 

Men slik fungerer det ikke. På et diskusjonsforum må dere bare tolerere ulike meninger og at folk har forskjellige vinklinger.

 

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 4824
14.08.18 14:33

Uavhengig av hva denne saken ender med så bør Sarr vurdere å kutte sex med fulle damer. Tenk å ha så uflaks at han blir anmeldt to ganger av to ulike kvinner ila 2 år. Da er man skikkelig uheldig altså.

Hepp1971
Hepp1971Innlegg: 3084
14.08.18 14:34

Vi kan uansett ha med en notorisk voldtekstforbryter, som kan forgripe seg igjen. Har det skjedd to ganger, er det ikke usannsynlig at det kan skje igjen. 

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
14.08.18 14:34
Kul_Djevel: Det ligger da godt pakket inn i alt du skriver at du mener han er skyldig. Hun hadde jo tatt med vesken inn på rommet.

Vis til hvor jeg har påstått han skyldig du, istedet for å forsøke å vri deg unna med alle dine gjetninger og antagelser om hva jeg eventuelt har for "dom" klar i mitt hode. 

Du er med meget god margin den minst redelige debattanten på dette forumet i så måte. 

Stå nå for pokker for det du påstår, eller legg igjen en uforbeholden unnskyldning for din skitne debatteknikk. 

Kul_Djevel
Kul_DjevelInnlegg: 88218
14.08.18 14:35
Lew_Ashby: Uavhengig av hva denne saken ender med så bør Sarr vurdere å kutte sex med fulle damer.

Eller begynne å filme sexen slik at han har bevis hvis eventuelle falske anklager skulle dukke opp.

missChance
missChanceInnlegg: 52348
14.08.18 14:36
RickiBK: Vis til hvor jeg har påstått han skyldig

Og det til og med fordi hun hadde med seg veska inn på rommet.

Det er bare å gi opp. Det er så uredelig han er.

Brezjnev
BrezjnevInnlegg: 12860
14.08.18 14:36
mfkhvitogblå: Det hun dog kunne vite var jo at det var en fotballspiller. De tjener stort sett mer enn en norsk gjennomsnittslønn.

Det gjør man i det yrket jeg har også, likevel er det aldri noen kvinner som har anmeldt meg for voldtekt. 

Og nei, fotballspillere i Norge tjener ikke stort sett veldig mye. En forretningsadvokat med rimelig suksess tjener langt mer enn de aller fleste av dem, igjen uten at de av den grunn belemres av en jevn strøm av voldtektsanklager. For ikke å snakke om pengemennesker som Spetalen, Hegnar, Fredriksen, Haudemann, Andersen mv. - folk som virkelig har mye penger. De blir ikke hanket inn så veldig ofte de heller, anmeldt for voldtekt.

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
14.08.18 14:37
Kul_Djevel: Kun deg av oss to. Ja, det er andre her som forhåndsdømmer og alle de som forhåndsdømmer vil ikke at jeg skal være med å diskutere ser jeg. De vil helst ha et hylekor hvor de unison kan rope SKYLDIG i kor.  Men slik fungerer det ikke. På et diskusjonsforum må dere bare tolerere ulike meninger og at folk har forskjellige vinklinger.

Forbannede løgner. 

Jeg tolerere glatt andres meninger og utredninger, men ingen andre enn deg kaster rundt seg med beskyldninger om såvel baktanker, forhåndsdømming eller annet slik du gjør. 

Du er ikke annet enn en kverulant som slett ikke er ute etter å diskutere SAK, kun slenge rundt deg med beskyldninger ene og alene basert på dine egne fordommer, gjetninger og antagelser. 

 

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 4824
14.08.18 14:37
Kul_Djevel: Eller begynne å filme sexen slik at han har bevis hvis eventuelle falske anklager skulle dukke opp.

Enig. Men jeg går ut ifra at du da mener han bør informere sexpartner om dette på forhånd, da det selvsagt ikke er lov til å gjøre dette uten partnerens samtykke. Uten at jeg mistenker Sarr for å be om samtykke.

Kul_Djevel
Kul_DjevelInnlegg: 88218
14.08.18 14:37
RickiBK: Vis til hvor jeg har påstått han skyldig du, istedet for å forsøke å vri deg unna med alle dine gjetninger og antagelser om hva jeg eventuelt har for "dom" klar i mitt hode.  Du er med meget god margin den minst redelige debattanten på dette forumet i så måte.  Stå nå for pokker for det du påstår, eller legg igjen en uforbeholden unnskyldning for din skitne debatteknikk.

Jeg oppfatter deg som forhåndsdømmende. Måten du skriver på. Jeg kan ikke be om unnskyld for hvordan jeg oppfatter deg. Kanskje du heller bør endre skrivestil, så du ikke blir så lett å misforstå.

Men nå har du jo i det minste klargjort det for oss. Du sier du ikke aner om han er skyldig, så da er jo det oppklart og ikke noe mer å mase om.

RAH
RAHInnlegg: 3298
14.08.18 14:38
RickiBK: Ser den, og igjen, enda merkeligere at hun da fortsatt ligger der naken nedentil, men fullt påkledd oventil og med veska på seg.

Ja, det høres uvanlig ut. Men det er jo også bare en antagelse at det skyldes et overgrep. Enkelte havner i de underligste situasjoner i fylla. Det har jeg mange eksempler på fra eget liv og venners liv. Synes det høres utrolig vanskelig ut å felle en dom ene eller andre veien basert på slike beskrivelser. Jeg er glad ikke jeg skal dømme denne saken. Kan bare si at jeg ut fra forklaringene ser mange mulige årsaker til denne situasjonen. 

DuncanE
DuncanEInnlegg: 545
14.08.18 14:39
HarryH: Det virker som du er litt upresis her. Flere ganger har du hevdet at bare 1 av 100 voldtektssaker ender med fellende dom. Det stemmer ikke. Der må du kanskje lese kildene dine en gang til.

Jeg skriver at 1 av 100 anmeldelser ender i fellende dom. Flere ganger. Dette stemmer. Hvorfor slenge ut slikt, Harry? Ta deg tida til et raskt søk.

Eks.vis: 

http://mm.aftenposten.no/2015/1-av-100/

https://www.aftenposten.no/norge/i/oE2a/1-prosent-av-voldtektene-ender-med-fellende-dom

https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/aftenposten---99-av-100-voldtekter-straffes-ikke/3422778496.html

https://www.sanitetskvinnene.no/sanitetskvinnene/aktuelt/aktuelt/aktuelt_2017/Spør+politikerne+om+voldtekt.b7C_wBvQXH.ips

Behøver du flere?

 

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
14.08.18 14:41
Kul_Djevel: Jeg oppfatter deg som forhåndsdømmende

Så skriver du det da, og slett ikke at jeg skulle være forhåndsdømmende. 

Neida, jeg forventer slett ingen unnskyldning fra deg. 
til det eier du ingen integritet eller såpass til utvist omløp i toppen at du ville evne å skrive en uten alle disse forbeholdene dine. 

Falske påstander som du hele tiden slenger rundt deg med er noe annet enn å inngi at det er slik du oppfatter dette som skrives her. 

Det er kun i ditt eget hode du skaper alle disse ANTAGELSENE dine. Hold de der om du ikke er mann for å stå for de. 

(Innlegget ble redigert 14.08.18 14:44)

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
14.08.18 14:43
RAH: Jeg er glad ikke jeg skal dømme denne saken. Kan bare si at jeg ut fra forklaringene ser mange mulige årsaker til denne situasjonen.

Ditto. 

Vanskelig sak. 

Er ikke rart at det finnes de som rett og slett ønsker alkoholen pokker i vold. Og det på "begge sider" i slike saker. 

Fishstick
FishstickInnlegg: 25557
14.08.18 14:44
Kul_Djevel: Skjønner du helst vil ha et hylekor der dere unisont kan rope i kor SKYLDIG! og kose dere med forhåndsdømmingen deres. Men dette er et diskusjonsforum og du må bare tåle at noen har andre meninger enn deg. Jeg forbeholder meg retten til å komme med mine betraktninger om saken på linje med deg.

Dette handler ikke om dine meninger, men alle meningene du helt uten grunn tillegger andre. Du er et studie i stråmannsargumentasjon, og du gjør det nok en gang i dette innlegget. Det er ikke noe unisont hylekor her, og såvidt jeg ser er det ingen som har beskrevet noen som skyldig. Folk er langt mer reflekterte og balanserte enn som så.

Så nei. Jeg ønsker ikke et hylekor her. Jeg forhåndsdømmer ikke. Jeg tåler forskjellige meninger. Du skriver så mye tøv at det bare ødelegger diskusjonen.

Kul_Djevel
Kul_DjevelInnlegg: 88218
14.08.18 14:46
RickiBK: Så skriver du det da, og slett ikke at jeg skulle være forhåndsdømmende.  Neida, jeg forventer slett ingen unnskyldning fra deg. 
til det eier du ingen integritet eller såpass til utvist omløp i toppen at du ville evne å skrive en uten alle disse forbeholdene dine.  Falske påstander som du hele tiden slenger rundt deg med er noe annet enn å inngi at det er slik du oppfatter dette so skrives her.  Det er kun i ditt eget hode du skaper alle disse ANTAGELSENE dine. Hold de der om du ikke er mann for å stå for de.

Jeg har bedt om unnskyld mange ganger på VGD og kanskje VGDs dyktigste til det. Er det grunn til å be om unnskyld eller innrømme feil, så gjør jeg alltid det. At jeg oppfatter deg som forhåndsdømmende ser jeg ingen grunn til å unnskylde. Men jeg innrømmer at jeg burde skrevet at jeg oppfatter deg som forhåndsdømmende. Så beklager det.

Det er stor forskjell på deg og misschance. Hun er forhåndsdømmende og har vel alltid vært i slike typer saker.

 

Jompa
JompaInnlegg: 12608
14.08.18 14:46

Hva kan vi trekke ut av saken så langt?

Lydopptaket: Jeg klarer ikke å se at dette tilfører saken allverden. Tiltalte sier ingenting der som tyder på at han skal ha voldtatt henne slik jeg tolker gjengivelsen av samtalen i diverse media. Jeg tolker det som at han referer til at han ikke har ligget med henne da hun sov. Vet han at han blir tatt opp på mobilen?

Hun er påkledd oventil, og har på seg veske. Er dette bekreftet av begge parter? Hvor mange kvinner har på seg veska under akten? Jeg synes dette virker mistenkelig.

Vondt i hånda. Ser dette ble brukt som argument av tiltalte for at han ikke kledde av kvinnen. Igjen merkelig. Klarer han å åpne dører? Holde ølen? Kle av seg selv? Ja, da klarer han å kle av kvinnen også.

Det blir mer interessant å høre vitnene, selv om jeg mener aktor kunne gravd mer i eventuelle logiske brister. Det er mye som tyder på at en av de lyver. Eneste mulighet der begge snakker sant er dersom hun har virket så oppegående at han ikke kunne ha forstått at hun var i overkant beruset. Men siden de har snakket på festen, gått inn på soverommet, pratet og flørtet mer der, så overrasker det meg litt om han ikke skulle ha merket noe til at hun hadde fått i seg litt for mye drikke.

 

Kul_Djevel
Kul_DjevelInnlegg: 88218
14.08.18 14:47
Fishstick: Du skriver så mye tøv at det bare ødelegger diskusjonen.

Men jeg skriver heldigvis ikke like mye tøv som deg, så jeg er fornøyd.

Viktor_Onopko
Viktor_OnopkoInnlegg: 282
14.08.18 14:47
RickiBK: Ville vært helt med på en slik, dersom det hadde vært en kjappis på toalettet på Rød, men at hun finner seg fullt påkledd oventil når hun skal ha seg en runde i senga? .... Skeptisk

Dårlige pupper sikkert. Beholder overdelen på, klassiker det.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 34379
14.08.18 14:49
Jompa: Vondt i hånda. Ser dette ble brukt som argument av tiltalte for at han ikke kledde av kvinnen. Igjen merkelig. Klarer han å åpne dører? Holde ølen? Kle av seg selv? Ja, da klarer han å kle av kvinnen også.

Jeg kan jo forklare dette med vondt i hånda. Han fikk albuen ut av ledd i en kamp og var skadet på dette tidspunktet.

 

Kul_Djevel
Kul_DjevelInnlegg: 88218
14.08.18 14:49
Viktor_Onopko: Dårlige pupper sikkert. Beholder overdelen på, klassiker det.

Ikke den dårligste teorien det :)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg