Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Tiltale vs dom

NYTT TEMA
PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 37633
06.04.18 14:54
BBQsaus: Det er godt at jeg kan lære litt av sånne gamle travere som har vært her i årevis, du kjenner jo de beste triksene i en nettdebatt. Si noe mange nok ganger så du tror på det selv til slutt. Klipp og lim er det enkleste. Takk for tipset :)

Jeg ville vært mer bekymret for de anklagene du kom med i slutten av det innlegget ditt enn om det faktum at jeg mener at du kun resirkulerer moralprekenen.

BBQsaus
BBQsausInnlegg: 423
06.04.18 14:56
PapaSmurf: Gabrielsen har ikke spilt for Molde i år. Forren har ikke vært inne på kapteinsroosteren, men han var kaptein sist kamp. Tolk det som du vil.

Stemmer det. Jeg trodde Gabrielsen var tilbake i forrige kamp, men det var han ikke.

Så det du sier da, er at Molde har gitt en form for straff til spilleren, ved at de har fratatt han visekapteinsbindet i påvente av dom?

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 3508
06.04.18 14:57

Min personlige mening er at spilleren ikke burde spilt frem til rettssaken. Hva jussen sier vet jeg ikke, men inntrykket er vel det kan være vanskelig å forsvare.

Hadde MFK virkelig hadd lyst til å plassere spilleren på tribunen hadde de nok klart å finne en gyldig grunn, men siden det er så vanskelig kunne dette ha medført at spiller hadde tydd til jussen selv og i verste fall tatt ut søksmål mot klubben.

Det hadde igjen medført mer uro innad og utad for klubben.

Hadde dette skjedd med en RBK-spiller er jeg sikker på at det hadde blitt splittelse blant supporterne om hva man burde ha gjort. Det er lett å si at man hadde tatt den og den holdningen, men holdningene har en tendens til å bli påvirket av hvem det gjelder.

Også meget situasjonsavhengig selvsagt. Det at spiller her har nektet straffskyld og har en annen forklaring enn anmelder gjør jo situasjonen vanskeligere for MFK også. Hadde dette vært en sak uten tvil om skyldsspørsmålet hadde ting stilt seg helt annerledes. Det at spilleren er anmeldt for lignende tilfelle tidligere gir jo enten en indikasjon på at spiller har et problem ved å havne i uklare situasjoner eller at han er en meget uheldig person.

Har også inntrykk av at personen som anmeldte har fått en lignende sak henlagt tidligere, men det vet jeg ingen ting om. Kun et inntrykk av det jeg har lest her inne på VGD så det bør tas med en stor klype salt.

Rett og slett en vanskelig situasjon for alle parter dette. Jeg står fast ved min personlige mening om at spiller ikke burde være del av kamper, men om det er mulig å gjennomføre den uten potensielle konsekvenser for klubben vet jeg ikke. Så har forståelse for valget de har tatt.

Og da har jeg ikke nevnt utfordringene som kan oppstå for MFK-supporterne. Skal han hylles på samme måte som tidligere selv om han potensielt kan ha utført en ganske grusom handling? Hvis han blir dømt, kan eventuell hylling plutselig gi en litt ekkel følelse i etterkant? Samtidig er han å regne som uskyldig og bør ikke ekskluderes helt. Han har det sikkert forferdelig uansett, skal supporterne forverre hans situasjon selv om han ikke er dømt?

Men mange her inne skal ha kred for å diskutere en vanskelig sak på en veldig saklig og god måte!

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 30872
06.04.18 14:58
GoingKronos: Å være god nok for et lag er komplisert, og det er jo det med lag at det er en større helhet. Men å ikke få spille profesjonell fotball er aldri en straff.

Ja, det er en større helhet, og opp til Molde å vurdere. Når de vurderer vedkommende som god nok, bør han få spille. Som nevnt er det tvilsomt om Molde har juridisk grunnlag for å suspandere her heller. Benking vil trekke mer oppmerksomhet mot en spiller som oppfattes som god nok til å starte av så og si samtlige.

Du kan nektes å spille som straff ved for mange gule, rødt kort, suspensjon av klubb ved dårlig oppførsel osv...

Å spille profesjonell fotball er ingen rettighet, men et privilegie man kan oppnå, privilegier kan fjernes som straff. Her misforstår du noe fundamentalt rundt dette med rettigheter og privilegier.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 37633
06.04.18 15:02
thewaterfall: Min personlige mening er at spilleren ikke burde spilt frem til rettssaken. Hva jussen sier vet jeg ikke, men inntrykket er vel det kan være vanskelig å forsvare. Hadde MFK virkelig hadd lyst til å plassere spilleren på tribunen hadde de nok klart å finne en gyldig grunn, men siden det er så vanskelig kunne dette ha medført at spiller hadde tydd til jussen selv og i verste fall tatt ut søksmål mot klubben. Det hadde igjen medført mer uro innad og utad for klubben. Hadde dette skjedd med en RBK-spiller er jeg sikker på at det hadde blitt splittelse blant supporterne om hva man burde ha gjort. Det er lett å si at man hadde tatt den og den holdningen, men holdningene har en tendens til å bli påvirket av hvem det gjelder. Også meget situasjonsavhengig selvsagt. Det at spiller her har nektet straffskyld og har en annen forklaring enn anmelder gjør jo situasjonen vanskeligere for MFK også. Hadde dette vært en sak uten tvil om skyldsspørsmålet hadde ting stilt seg helt annerledes. Det at spilleren er anmeldt for lignende tilfelle tidligere gir jo enten en indikasjon på at spiller har et problem ved å havne i uklare situasjoner eller at han er en meget uheldig person. Har også inntrykk av at personen som anmeldte har fått en lignende sak henlagt tidligere, men det vet jeg ingen ting om. Kun et inntrykk av det jeg har lest her inne på VGD så det bør tas med en stor klype salt. Rett og slett en vanskelig situasjon for alle parter dette. Jeg står fast ved min personlige mening om at spiller ikke burde være del av kamper, men om det er mulig å gjennomføre den uten potensielle konsekvenser for klubben vet jeg ikke. Så har forståelse for valget de har tatt. Og da har jeg ikke nevnt utfordringene som kan oppstå for MFK-supporterne. Skal han hylles på samme måte som tidligere selv om han potensielt kan ha utført en ganske grusom handling? Hvis han blir dømt, kan eventuell hylling plutselig gi en litt ekkel følelse i etterkant? Samtidig er han å regne som uskyldig og bør ikke ekskluderes helt. Han har det sikkert forferdelig uansett, skal supporterne forverre hans situasjon selv om han ikke er dømt? Men mange her inne skal ha kred for å diskutere en vanskelig sak på en veldig saklig og god måte!

Godt innlegg.

Og du tar opp mange av dilemmaene man brått står ovenfor. Dette er jo en klassisk catch22. Man finner ingen perfekt løsning når man står ovenfor en slik situasjon.

Jeg føler veldig mange bagatelliserer problemstillingen. De burde gjort sånn og sånn hvis ikke er de blottet for moral. Og så enkelt er ikke dette.

BBQsaus
BBQsausInnlegg: 423
06.04.18 15:02
PapaSmurf: Jeg ville vært mer bekymret for de anklagene du kom med i slutten av det innlegget ditt enn om det faktum at jeg mener at du kun resirkulerer moralprekenen.

Det går stort sett i resirkulering fra deg selv også. Du gnager jo om de samme sakene her dag etter dag. Men du bruker jo klipp og lim funksjonen flittig, så forstår jo nå hvordan du har fått titusener av innlegg her

 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 37633
06.04.18 15:03
BBQsaus: Så det du sier da, er at Molde har gitt en form for straff til spilleren, ved at de har fratatt han visekapteinsbindet i påvente av dom?

Det får klubben svare på. Jeg bare konstaterer at Forren var kaptein sist, og han har ikke vært kaptein annet enn et par kamper for flere år siden.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 37633
06.04.18 15:04
BBQsaus: Det går stort sett i resirkulering fra deg selv også. Du gnager jo om de samme sakene her dag etter dag. Men du bruker jo klipp og lim funksjonen flittig, så forstår jo nå hvordan du har fått titusener av innlegg her

Nei klipp og lim bruker jeg ikke mye. I allefall ikke på det jeg selv skriver.

Hva andre mener om mitt bidrag her inne får de svare på, men selv føler jeg det er av en mer positiv art enn det du har holdt på med i dag.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49231
06.04.18 15:11
PapaSmurf: Jo det stemmer. I fjor var Garbrielsen kaptein, Sigurdarsson visekaptein, Mostrøm 3. kaptein. Så fortsetter listen. I år er Gabrielsen kaptein, Mostrøm visekaptein, og så fortsetter listen. Frem til forrige serierunde. Da var Forren kaptein Ingen endringer har vært gjort. Før nå. Dette tror jeg at jeg har mer koll på enn deg.

Spilleren har kun vært kaptein etter siktelsen, så han ble definitivt forfremmet. Og han var det i alle seriekampene fra til nå i helga og i flere treningskamper. Et totalt absurd forsvar av klubben, rett og slett en smule patetisk.

RamGuy
RamGuyInnlegg: 4991
06.04.18 15:13
GoingKronos: Har man sonet sin straff så bør det være helt greit å komme tilbake i samfunnet.

Det vil jo også vedkommende i denne saken, så fremt til vedkommende blir funnet skyldig. På hvilken måte er det greit å forhåndsdømme og forhåndsstraffe? Og hvorfor skal vedkommende eventuelt få dobbeltstraff? Straffen vil jo gjelde fra vedkommende blir dømt, så her snakker vi da at det vil være en straff + en forhåndsstraff, eventuelt en forhåndsstraff og frikjenning som jo hvertfall er helt på jordet.


Du er uskyldig til det motsatte er bevist, det er et av grunnprinsippene vi har som en rettsstat. Hvor kommer dette ekstreme behovet for å leke moralist og drive med forhåndsdømming og straffing i alle retninger?

RamGuy
RamGuyInnlegg: 4991
06.04.18 15:15
GoingKronos: Spilleren har kun vært kaptein etter siktelsen, så han ble definitivt forfremmet. Og han var det i alle seriekampene fra til nå i helga og i flere treningskamper. Et totalt absurd forsvar av klubben, rett og slett en smule patetisk.

Hvorfor må klubben i det hele tatt forsvares? De sier at de IKKE forhåndsdømmer. De forholder seg altså til vedkommende som uskyldig til det foreligger en dom som sier det motsatte. Med andre ord så behandler de vedkommende som normalt, så om klubben med de nåværende spillerne mener at han er den beste til å styre laget så lar de han gjøre det helt uavhengig av tiltalen. Det er vel nettopp det som er å ikke forhåndsdømme. Han blir behandlet HELT LIKT som han normalt ville blitt. Noe som helst annet er jo faktisk forhåndsdømming av vedkommende.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 30872
06.04.18 15:16
thewaterfall: Men mange her inne skal ha kred for å diskutere en vanskelig sak på en veldig saklig og god måte!

Og du skal ha kred for et meget godt og saklig innlegg. Det er lov å være uenig med Molde, men også skjønne at dette er en vanskelig avgjørelse, og at klubben kanskje ikke har noe valg engang.

Det er noen som ikke klarer det, men nivået her inne er faktisk ganske bra, som du sier. Nesten ingen som nevner navn, og lite av den drittslengingen man kan se i kommentarfelt. Tror ikke jeg har sett en eneste drapstrussel heller, hehe.

Min magefølelse sier forresten at han bør få spille, men da vet jeg heller ikke nok om saken til å vite at jeg helt sikkert har rett her. Jeg tenkte først og fremst på arbeidstakers rettigheter og denslags når jeg landet på det.

(Innlegget ble redigert 06.04.18 15:20)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 37633
06.04.18 15:16
GoingKronos: Spilleren har kun vært kaptein etter siktelsen, så han ble definitivt forfremmet. Og han var det i alle seriekampene fra til nå i helga og i flere treningskamper. Et totalt absurd forsvar av klubben, rett og slett en smule patetisk.

Så når jeg kommer med fakta så bare overser du det?

Jeg har da ingen grunn til å lyve om det.

Det har IKKE skjedd noen forfremmelse. Men når alle foran på lista er utilgjengelige/solgt/utlånt/benka så har ikke MFK endret på den. Før nå.

trondhjem
trondhjemInnlegg: 10755
06.04.18 15:17
PapaSmurf: Nei, det kan de faktisk ikke.

Juridisk sett kan de det. Hvis klubben anser det som belastende for klubbens omdømme å bruke en voldtektstiltalt spiller har de full anledning til å benke vedkommende. Spillere har ikke krav på spilletid. Molde FK må derfor selv stå til ansvar for hva de velger å gjøre i så måte.

 

Derimot, å suspendere spilleren slik feministisk initiativ krever er en helt annen skål fordi det berører spillerens arbeidstakerrettigheter. Her må det ligge en fellende dom til grunn når det påståtte forholdet ikke er direkte knyttet til arbeidsplassen (da kan man suspendere under hensyn til arbeidsmiljøet).

RamGuy
RamGuyInnlegg: 4991
06.04.18 15:18
BBQsaus: Så det du sier da, er at Molde har gitt en form for straff til spilleren, ved at de har fratatt han visekapteinsbindet i påvente av dom?

De som har kjennskap til Molde vet jo klinkende klart at vi helt siden vi Berg Hestad la opp har endret kaptein over en lav sko, gjerne fra kamp til kamp så tror ikke man skal drive å lese så alt for mye i det faktum at Molde fremdeles varierer på hvem som har kapteinsbindet, spesielt med Gabrielsen ute.

RamGuy
RamGuyInnlegg: 4991
06.04.18 15:18
BBQsaus: Så det du sier da, er at Molde har gitt en form for straff til spilleren, ved at de har fratatt han visekapteinsbindet i påvente av dom?

De som har kjennskap til Molde vet jo klinkende klart at vi helt siden vi Berg Hestad la opp har endret kaptein over en lav sko, gjerne fra kamp til kamp så tror ikke man skal drive å lese så alt for mye i det faktum at Molde fremdeles varierer på hvem som har kapteinsbindet, spesielt med Gabrielsen ute.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49231
06.04.18 15:18
Solvgutt1: Ok, så voldsdømte skal man ikke utestenge fordi de har "sonet" sin straff, men folk som ikke er dømt og dermed er å anse som uskydlige er det eneste moralsk riktige å utestenge fra spill i Eliteserien? Hvilket prinsipp ligger bak det?

Når man har sonet sin straff så har man gjort opp for seg. Når det kommer til profesjonelle fotballag så er det sjelden veldig alvorlige saker når det kommer til lange fengselsstraffer siden det da er særs vanskelig for en spiller med flere år opphold fra fotball å komme tilbake. Nå kjenner jeg ikke hva Godset-spilleren fikk for straff, men jeg går utfra om det var fengselsstraff så var det for en kortere periode. Jeg håper klubben har snakket med spilleren om det, og gjort forventningene klare om hva som forventes av å spille for laget. 

Når det kommer en sak med en alvorlig tiltale, som her med 15 års strafferamme så er det ikke sammenlignbart. Blir spilleren dømt så er det vanskelig å se at han kommer tilbake. Så klubben ansvar er nå, og det å gi et tydelig signal når tiltale kommer til å vise alvorligheten av dette. Seksuelle overgrep er dessverre veldig vanlig, og fotballen har allerede en machokultur og signalet når man lukker øynene er tydelig. I det store bildet koster det klubben så lite å ta stilling her, og det vil bety mye for de som har opplevd seksuelle overgrep på kroppen.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 37633
06.04.18 15:18
trondhjem: Juridisk sett kan de det. Hvis klubben anser det som belastende for klubbens omdømme å bruke en voldtektstiltalt spiller har de full anledning til å benke vedkommende. Spillere har ikke krav på spilletid. Molde FK må derfor selv stå til ansvar for hva de velger å gjøre i så måte.

Hvis du lyttet til det som ble sagt på radioen så var det en mulighet hun så for seg, men at dette også ville være vanskelig juridisk siden hendelsen ikke er koblet til MFK.

Jeg er ingen advokat. Jeg forholder meg blindt til de som vet hva de snakker om.

BBQsaus
BBQsausInnlegg: 423
06.04.18 15:20
RamGuy: Han blir behandlet HELT LIKT som han normalt ville blitt. Noe som helst annet er jo faktisk forhåndsdømming av vedkommende.

Var det ikke slik at de nå har fratatt han kapteinsbindet? I så fall er jo det er form for reaksjon (eller forhåndsdømming som du kaller det).

Jeg mener Molde burde gått mye lengre i denne saken for å beskytte den svake parten. De burde som et minimum tatt han ut av kamptroppene. Ved å la han representere klubben og byen viser de en form for støtte til den potensielle voldtektsmannen. 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 37633
06.04.18 15:20
RamGuy: De som har kjennskap til Molde vet jo klinkende klart at vi helt siden vi Berg Hestad la opp har endret kaptein over en lav sko, gjerne fra kamp til kamp

Det er jo fordi vi Solskjær har rullert og vi har hatt skader på spillere.

Lista har hele tiden vært glassklar og for denne spilleren har den ikke endret seg i noen retning før sist kamp. Så å snakke om en forfremmelse er helt feil.

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 15642
06.04.18 15:22
GoingKronos: Når man har sonet sin straff så har man gjort opp for seg. Når det kommer til profesjonelle fotballag så er det sjelden veldig alvorlige saker når det kommer til lange fengselsstraffer siden det da er særs vanskelig for en spiller med flere år opphold fra fotball å komme tilbake. Nå kjenner jeg ikke hva Godset-spilleren fikk for straff, men jeg går utfra om det var fengselsstraff så var det for en kortere periode. Jeg håper klubben har snakket med spilleren om det, og gjort forventningene klare om hva som forventes av å spille for laget.  Når det kommer en sak med en alvorlig tiltale, som her med 15 års strafferamme så er det ikke sammenlignbart. Blir spilleren dømt så er det vanskelig å se at han kommer tilbake. Så klubben ansvar er nå, og det å gi et tydelig signal når tiltale kommer til å vise alvorligheten av dette. Seksuelle overgrep er dessverre veldig vanlig, og fotballen har allerede en machokultur og signalet når man lukker øynene er tydelig. I det store bildet koster det klubben så lite å ta stilling her, og det vil bety mye for de som har opplevd seksuelle overgrep på kroppen.

Og når man ikke er dømt så er man uskyldig.

Men dette handlet jo ikke om straff i følge deg. Det handler om fotballspillere som er så profilerte, signaleffekter og at det ikke er en menneskerett å spille fotball. Hvilket signal sender man når man bruker en voldsdømt spiller? 

trondhjem
trondhjemInnlegg: 10755
06.04.18 15:23
PapaSmurf: Hvis du lyttet til det som ble sagt på radioen

Jeg lyttet, men hørte tydeligvis ikke det samme budskapet som du gjorde. Kan nok ha noe å gjøre med at du og jeg har forskjellige supporterbriller.

 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 37633
06.04.18 15:24
BBQsaus: Jeg mener Molde burde gått mye lengre i denne saken for å beskytte den svake parten. De burde som et minimum tatt han ut av kamptroppene. Ved å la han representere klubben og byen viser de en form for støtte til den potensielle voldtektsmannen.

Ja det mener du, men da mener du samtidig at MFK skal bryte de rettighetene en ansatt har. Og det er jo dillemmaet klubben står ovenfor.

Suspenderer de spilleren forteller det at klubben tar et standpunkt i saken.

Det eneste klubben kan gjøre som ikke sender et signal er jo å ikke gjøre noe. Det å ikke endre noe sender jo ikke noe signal noen vei. Det må i såfall være hos de som tolker dette som et signal om støtte til spilleren.

MFK er ikke en part i denne saken. Selv om mange later til å tro det. MFK er tilfeldigvis arbeidsgiveren til den ene parten. Og som arbeidsgiver har man et regelverk å forholde seg til.

 

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49231
06.04.18 15:26
PapaSmurf: Så når jeg kommer med fakta så bare overser du det?

Du kommer ikke med fakta, du kommer med spinn. Spilleren fikk kapteinsbindet, han hadde det rundt armen - og han fikk det selv om Solskjær og klubben forøvrig var fullt klar over den straffesaken han sto oppi med begge beina. Å late som at det nærmest var en tilfeldighet for at de hadde glemt å oppdatere en liste er patetisk. Du tror Solskjær hadde glemt saken når han ga spilleren kapteinsbindet?

Og Solskjær snakker om spilleren som en av tre og det passer veldig dårlig til ditt absurde forsvar: – Ruben, Leo og xx var kapteiner i de tre kampene vi spilte i Spania. Alle de tre er spillertyper som passer til ansvaret.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 37633
06.04.18 15:31
GoingKronos: Du kommer ikke med fakta, du kommer med spinn. Spilleren fikk kapteinsbindet, han hadde det rundt armen - og han fikk det selv om Solskjær og klubben forøvrig var fullt klar over den straffesaken han sto oppi med begge beina. Å late som at det nærmest var en tilfeldighet for at de hadde glemt å oppdatere en liste er patetisk. Du tror Solskjær hadde glemt saken når han ga spilleren kapteinsbindet? Og Solskjær snakker om spilleren som en av tre og det passer veldig dårlig til ditt absurde forsvar: – Ruben, Leo og xx var kapteiner i de tre kampene vi spilte i Spania. Alle de tre er spillertyper som passer til ansvaret.

Jeg kan godst gjenta det jeg har sagt før om det bidrar til å rydde opp i noe.

Jeg har ikke sagt at han aldri har vært kaptein.

Jeg svarer på din påstand om at han har blitt forfremmet. Hvilket jeg benekter. Jeg har jo ingen grunn til å forsvare MFK på dette punktet.

MFK har en liste over hvem som er 1. kapteinsvalg, 2. kapteinsvalg osv.

Det hadde vi i fjor og det har vi i år. Den listen er uforandret.

MFK har ikke forfremmet noen eller degradert noen frem til sist kamp. Da var det en som hadde "sneket" i køen.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 30872
06.04.18 15:36
GoingKronos: Å late som at det nærmest var en tilfeldighet for at de hadde glemt å oppdatere en liste er patetisk.

Hvis du fikk dette ut av smurfen sine innlegg, så kan du umulig ha forstått noe av det han skrev.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49231
06.04.18 15:38
Solvgutt1: Hvilket signal sender man når man bruker en voldsdømt spiller?

Kommer helt an på, om det er å bite en offentlig tjenestemann i armen så sender det ikke noe signal. Om det er grov vold er det annerledes og jeg ville nok leitet andre plasser etter spillere om jeg var sportsdirektør, men dette er jo noe klubben da vil vite om og kan ta avgjørelsen om de vil signere spilleren. Det blir noe annet enn når det skjer med en spiller under kontrakt. 

HarryH
HarryHInnlegg: 30994
06.04.18 15:45
trondhjem: Jeg lyttet, men hørte tydeligvis ikke det samme budskapet som du gjorde. Kan nok ha noe å gjøre med at du og jeg har forskjellige supporterbriller.

Da får du prøve å høre gjennom det på nytt.

Klaveness redegjør for akkurat dette etter ca 48 min. av sendingen.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49231
06.04.18 15:48
PapaSmurf: Det hadde vi i fjor og det har vi i år. Den listen er uforandret.

Det er altså feilaktig. For det første er spiller solgt, for det andre har han blitt forfremmet til en av tre som var i et kaptein-team, som Solskjær selv sa til Aftenposten.

For det tredje er det spillere på banen nå som også var på banen i fjor og da var før xx i kapteinlista. Blant annet var Strand og Remmer begge kapteiner i fjor mens xx var på banen. Dette rimer dårlig med det du hevder.

trondhjem
trondhjemInnlegg: 10755
06.04.18 15:49
HarryH: Da får du prøve å høre gjennom det på nytt.

Tror ikke jeg orker det. Som sagt er ikke dette noe viktig tema for min del. Jeg kommer ikke til å klandre Molde FK om de velger å la ham spille til eventuell dom er felt.

Jeg har fokus på søndag, og håper inderlig at mitt lag skal finne tilbake til seg selv og vise hvem som er sjefen i norsk klubbfotball. Det de har vist så langt i år er til å gremmes av.  

Lykke til.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg