Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

ROSENBORG - BRANN SØNDAG 27.05 KL 20:00

NYTT TEMA
PerryAndre
PerryAndreInnlegg: 6899
23.05.18 21:25
eman: Skal du sutre over det også, nå??

Bergensere er håpløse når det gjelder å diskutere fotball.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 28083
23.05.18 21:26
PerryAndre: 2 baklengsmål på de 8 siste kampene. Så Rosenborg er på rett vei.

Vi har 3 på de siste 8, hele 50% mer enn dere. Vi må ha spilt svakt vi også.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 28083
23.05.18 21:28
PerryAndre: Bergensere er håpløse når det gjelder å diskutere fotball.

Du er skikkelig edgy, Perry. Det skal du ha. Forumets bad boy, hehe.

PerryAndre
PerryAndreInnlegg: 6899
23.05.18 21:28
Hepp1971: LAN kommer ikke til å kjøre kampdrap. Dersom matten på Lerkendal er tilnærmet biljard, kan Brann fort komme til å ha ballen mye. Får vi igang Marengo og Komsoon, kan.det bli trivelig. Det hadde smakt med 30 poeng etter 12! Nam!

Hvorfor er du så opptatt av å vise din patriotisme for LAN innlegg etter innlegg?

PerryAndre
PerryAndreInnlegg: 6899
23.05.18 21:30
Tjaaah: Du er skikkelig edgy, Perry. Det skal du ha. Forumets bad boy, hehe.

Det har gått fint å diskutere fotball på kamptråder inntil møte med Brann. Nok et usaklig innlegg fra en bergenser. 

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 28083
23.05.18 21:30
PerryAndre: Hvorfor er du så opptatt av å vise din patriotisme for LAN innlegg etter innlegg?

Sikkert av samme grunn som at du tar Kåre i forsvar når vi er slemme med ham. Du var til og med slem mot stakkars LAN som hevn.

Også blande inn uskyldige mennesker da. Ikke bra.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 28083
23.05.18 21:34
PerryAndre: Det har gått fint å diskutere fotball på kamptråder inntil møte med Brann. Nok et usaklig innlegg fra en bergenser.

Du som kommer med et tamt provokasjonsforsøk. Da får du bare dumme svar,

Jeg har kritisert Kåre, fortalt deg hvorfor og hva jeg mener han heller burde sagt. Jeg har bedt deg vise til hvor du mener LAN sutrer hvis du vil diskutere det.

Alt du gjør er å gjenta det samme, Bergensere kan ikke diskutere. Jeg vet ikke helt om du skjønner hvordan diskusjoner fungerer engang.

PerryAndre
PerryAndreInnlegg: 6899
23.05.18 21:34
Tjaaah: Vi har 3 på de siste 8, hele 50% mer enn dere. Vi må ha spilt svakt vi også.

Hvorfor bruke så sterke uttrykk for å sitere statistikk? (svakt vi også) Bare skrive 1 mål mer på de siste kampene, som også er meget bra. 

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 28083
23.05.18 21:36
PerryAndre: Hvorfor bruke så sterke uttrykk for å sitere statistikk? (svakt vi også) Bare skrive 1 mål mer på de siste kampene, som også er meget bra.

Spøk, Perry. Spøk. Prosent brukt fordi det er tullete i dette tilfellet. Åpenbart tull. Jesus.

PerryAndre
PerryAndreInnlegg: 6899
23.05.18 21:39
Tjaaah: Jeg har kritisert Kåre, fortalt deg hvorfor og hva jeg mener han heller burde sagt. Jeg har bedt deg vise til hvor du mener LAN sutrer hvis du vil diskutere det.

Det er måten du kommentere svaret Kåre gir på som er usaklig. Det er ikke sutring å forsvare egne spillere mot kritikk, når man er uenig i den kritikken som ble gitt mot Bendtner. Det du ikke tar innover deg er at Kåre er uenig i denne kritikken. Du må respektere hans rett til å mene hva mener om egne spillere. 

(Innlegget ble redigert 23.05.18 21:40)

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
23.05.18 21:42
eman: Skal du sutre over det også, nå??

Seff. 

En av jentene her inne jeg også ;)

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
23.05.18 21:43
Tjaaah: Vi har 3 på de siste 8, hele 50% mer enn dere. Vi må ha spilt svakt vi også.

Så vi er på vei mot et skikkelig 50/50-oppgjør?

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 28083
23.05.18 21:44
PerryAndre: Det er måten du kommentere svaret Kåre gir på som er usaklig. Det er ikke sutring å forsvare egne spillere mot kritikk, når man er uenig i den kritikken som ble gitt mot Bendtner. Det du ikke tar innover deg at Kåre er uenig i denne kritikken. Du må respektere hans rett til å mene hva mener om egne spillere.

Det er ikke usaklig å forklare hva jeg mener og hvorfor jeg mener det. Det er å diskutere sak.

Du må gjerne mene at det er en dum mening, men det er det stikk motsatte av usaklig.

Jeg skjønner at Kåre er uenig i kritikken, og forklarer at jeg ville formidlet det på en helt annen måte. Dette har jeg forklart deg, Perry. Det burde være umulig å misforstå det jeg skrev.

Han oppfattes beviselig som veldig grinete av mange. Hvis han ønsker å unngå det, så må han svare bedre for seg.

Jeg må ikke respektere noe som helst, respekt er noe man gjør seg fortjent til. Kåre Ingebrigtsen sin mediehåndtering har jeg null respekt for, den er elendig.

Du må skjønne at man kan mene det stikk motsatte som du mener om en sak. Det betyr ikke at man er usaklig, det betyr at vi er uenige. Når du så slutter å diskutere det Kåre sa, men bare hiver ut merittene hans og sier at LAN sutrer, da er du usaklig. Du slutter å diskutere Kåres uttalelser, som er saken, og starter med noe helt annet.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 28083
23.05.18 21:48
RickiBK: Så vi er på vei mot et skikkelig 50/50-oppgjør?

Ser sånn ut, nå har jo tydeligvis vi fått NFF med oss også, så da stiller vi likt der også.

Dette blir grusomt spennende, helt til kampen starter og rbk vinner lett.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 28083
23.05.18 21:50
RickiBK: En av jentene her inne jeg også ;)

Snakk for deg selv, jeg sutrer som et ekte mannfolk.

PerryAndre
PerryAndreInnlegg: 6899
23.05.18 21:51
Tjaaah: Det er ikke usaklig å forklare hva jeg mener og hvorfor jeg mener det. Det er å diskutere sak.

Det er du som er den usaklige i dette tilfelle, ettersom du velger ord som er usaklig i denne diskusjonen. Det er ordene man velger i en diskusjon som bestemmer mye av sakligheten i en diskusjon. Sutring er ikke egnet ord, for å uttrykke din uenighet i Kåre sitt svar. 

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
23.05.18 21:52
Tjaaah: Han oppfattes beviselig som veldig grinete av mange.

Noe som helst skyldes at han har et "default" ansiktsuttrykk som KAN avlede en følelse av at han er sur og lei. 

Samtidig er han dønn ærlig i hva han mener om visse spørsmål, noe jeg anser som en udelt grei sak. 

For oss som kjenner Kåre, så VET vi at han er langt fra noen sutrete fyr. 

Men som med det meste av annet rundt Norges desidert beste klubb, så faller det alle våre motstandere så til de grader tungt for brystet, egentlig til vår store forlystelse. 

Så skal jeg ellers gi deg delvis rett i at Kåre nok burde håndtere media bedre enn han gjør, men som sagt: Jeg foretrekker en real ærlig reaksjon på tåpelige spørsmål fremfor en falsk og unnvikende håndtering av all møkka som enkelte journalister greier å lire fra seg. 

Det er nå min menig, så er det sagt. 

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 28083
23.05.18 21:56
RickiBK: Noe som helst skyldes at han har et "default" ansiktsuttrykk som KAN avlede en følelse av at han er sur og lei. Samtidig er han dønn ærlig i hva han mener om visse spørsmål, noe jeg anser som en udelt grei sak. For oss som kjenner Kåre, så VET vi at han er langt fra noen sutrete fyr. Men som med det meste av annet rundt Norges desidert beste klubb, så faller det alle våre motstandere så til de grader tungt for brystet, egentlig til vår store forlystelse. Så skal jeg ellers gi deg delvis rett i at Kåre nok burde håndtere media bedre enn han gjør, men som sagt: Jeg foretrekker en real ærlig reaksjon på tåpelige spørsmål fremfor en falsk og unnvikende håndtering av all møkka som enkelte journalister greier å lire fra seg. Det er nå min menig, så er det sagt.

Selvsagt har måten han ser ut på mye å gjøre her. Og selvsagt overdriver vi til gangs her inne, men det er jo jobben vår.

At det er din mening, det er selvsagt helt ok. Og jeg er enig med deg, det er bedre å fremstå litt sutrete, enn fjasete som f.eks Norling var.

Men jeg synes det er litt komisk å erte de som ikke vil innrømme at Kåre kan være noe klønete med media. Det mener jeg er åpenbart.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 28083
23.05.18 21:58
PerryAndre: Det er du som er den usaklige i dette tilfelle, ettersom du velger ord som er usaklig i denne diskusjonen. Det er ordene man velger i en diskusjon som bestemmer mye av sakligheten i en diskusjon. Sutring er ikke egnet ord, for å uttrykke din uenighet i Kåre sitt svar.

Sorry, Perry. Skal huske å spørre deg om hvilke ord som er tillatt neste gang vi skal diskutere noe.

Så slipper du alle usaklighetene fra oss bergensere. Det hadde vært veldig til hjelp om du hadde giddet å lage en ordliste med hvilke ord som er lov i hvilke settinger.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 3745
23.05.18 23:23
MindControl: Er dette en kamp Rosenborg i det hele tatt gleder seg til? De møter et lag som har spilt 11 kamper i år og sluppet inn fire mål.

Du kan jo spørre Pål.

Hulkibulk
HulkibulkInnlegg: 2317
24.05.18 07:52

Gleder meg sykt til kamp på søndag nå. Kjenner det er på tide med en 10-0 seier over Brann igjen. Tror dessverre neppe den kommer på søndag..

Hepp1971
Hepp1971Innlegg: 3063
24.05.18 09:17

RBK og Brann er egentlig ganske så like, spesielt i de bakre leddene.

To solide keepre, som er gode langs bakken. Andrè Hansen er nok hakket bedre pr idag.

Begge lag har solide, tacklings- og hodesterke stoppere, men uten fart. Acosta er vel den raskeste av de fire og han er ikke det jeg vil kalle superraske. De tar det uansett igjen på plasseringsevne. Vito er best, Reginiussen hakket bak og Hovland og Acosta er jevngode.

På backene er det også temmelig jevnt, det er lite som skiller Gilli vs Meling og Ruben K vs Hedenstad, men RBKs backer er vel ørlite foran. (spesielt nå som Ruben er tilbake fra et relativt langt skadeopphold)

På Midtbanen er Mike nummer 1, bak der er det ganske så jevnt mellom spillerne, Barmen, Trondsen, Heltne, Haugen og Konradsen. (?)

På flankespissene er det klar seier til Brann, Komsoon viser bak til trege Helland og Marengo danser over Levi eller De Lanley. På midtspiss er RBK klar vinner, enten det er Søderlund eller Bendtneer som starter vs Skålevik eller Kjelsrud.

Ingebrigtsen og LAN er like dyktige, i min bok.

Pr idag er Branns lagmoral sterkere enn RBKs.

Begge lag har tungt med rutine, jeg tviler sterkt på at hverken Brann eller RBK lar seg prege av viktigheten og "alvoret" og at begge lag kjører sin kampplan, når det er i gang.

(Innlegget ble redigert 24.05.18 09:18)

filibuster
filibusterInnlegg: 5237
24.05.18 09:19
Tjaaah: Det er synd vi bergensere er så arrogante at vi aldri får poeng på lerkendal.

Så du tror ikke vi får kjøre tre seks denne gangen da? 

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
24.05.18 10:02
filibuster: Så du tror ikke vi får kjøre tre seks denne gangen da?

Alt annet vil vel være å betrakte som fiasko, vel?

eman
emanInnlegg: 11890
24.05.18 10:31
AxelRudi: Du kan jo spørre Pål.

Virker litt desperat...?

Er han någet nervøs under skinnvesten?

Hepp1971
Hepp1971Innlegg: 3063
24.05.18 10:35

Hadde ikke Helland hatt spillere som Mike og andre løpsmaskiner i laget, som retter opp og løper opp alle balltapene han etterlater seg, så hadde det gått mye verre med RBK. Jeg kan ikke forstå at RBK kan ha råd til å ha denne småfete, etter toppfotball-målestokk, joggeren med i startoppstillingen, han puster jo som en blåhval bare han tar et stakkars litet løp. Gilli og de andre kommer til å pulverisere ham på søndag.

arildberg
arildbergInnlegg: 1228
24.05.18 10:43
Hulkibulk: Kjenner det er på tide med en 10-0 seier over Brann igjen

Jeg hadde ikke sagt nei takk til en ny 9-0 seier heller, begynner å bli på tide det også nå. 

Hepp1971
Hepp1971Innlegg: 3063
24.05.18 10:47

Nå hagler det med både 3-6, 10-1, 9-0 og alskens mulige argumenter, for at det kan bli bøttevis med mål, enten den ene eller den andre veien. Vi bør være obs på at vi har med 2 meget kyniske lag å gjøre, med 2 kyniske trenere. Dersom det er stillingskrig og fortsatt 0-0 og kvarteret gjenstår, kan det godt tenkes at begge lag tar en poengdeling. Da vil RBK fortsatt ha en behagelig avstand til Brann, samtidig som Brann slipper å få RBK opp på siden.

Er 0-0 usannsynlig?

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 22805
24.05.18 11:17

Tipper Helland blir avgjørende jeg, for Rosenborg selvfølgelig. Rosenborg spiller aldri for uavgjort, så det kommer ikke til å skje at vi ikke prøver siste kvarteret på 0-0. 0-0 kan selvfølgelig skje, men jeg tror ikke det. 

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 28083
24.05.18 12:12
filibuster: Så du tror ikke vi får kjøre tre seks denne gangen da?

Nei, jeg er rimelig sikker på braktap.

Klikk for å gå tilbake til toppen