Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Tjernås ut mot spillepausen

NYTT TEMA
Hepp1971

Innlegg: 3217
Hepp1971
12.07.18 12:16

I dagens Schibsted-samkjørte aviser (BT, Aftenposten, Aftenbladet og Adressa) går Tjernås ut mot pausen NFF har lagt inn, for å gjøre det lettere for ES-lagene som spiller euroap-kvallik. Jeg skjønner argumentene, at man bør spille når banene er på sitt beste nå i sommer og at det ikke er bra å ha et så langt avbrekk, nå som man har kommet i rytmen og når det kun er RBK, Molde, LSK og 08 som får vedlikeholt et visst momentum.

Men samtidig ser jeg på det som en stor fordel for de øvrige lagene, at de får restituert og ladet batteriene og fått på beina igjen spillere som har vært ute med skade. For Branns del er det gull verdt, i og med at troppen er fulltallig igjen, med Teniste og Barmen tilbake, samt at Ruben Kristiansen har fått leget lyskeskaden. Faren er selvsagt at man faller ned litt, at man mister litt intensitet, men det er opp til hvert av lagene å forsøke å vedlikeholde den biten.

Det vil også bli en ekstra kampbelastning for troppene til de 4 som er i e-cup og for RBKs del, kunne nok de også trengt en pause, for å restituere alle spillerne som er ute med større eller mindre skader. At Hedenstad fikk seg en smell mot Valur, er jo alt annet enn positivt for RBK, for fra før er det vel både trøbbel med Agden, Konradsen m.fl.

Som VIF-tilknyttet, tror jeg nok Tjernås hadde sett på "problematikken" med andre briller, om VIF hadde spilt e-cup, og vi får se hvilke utslag tilpasningen fra NFF gir, om lagene som spiller e-cup får et overtak, når serien starter opp igjen i august eller ei. Jeg tror ikke det vil ha mye å si.

sexxes

Innlegg: 13740
sexxes
12.07.18 14:17

G19 EM spilles jo i denne pausen, og flere spillere der er jo faktisk mer eller mindre faste i Eliteserien.

Sulfat

Innlegg: 15814
Sulfat
12.07.18 16:22
Hepp1971: pausen NFF har lagt inn, for å gjøre det lettere for ES-lagene som spiller euroap-kvallik.

Det pussige er at Eliteserien begynner på igjen søndagen før 3.kvalikkrunde.

Vi trenger ikke hvile spillere for å slå ut Valur og Glenavon. (Selv om det kanskje så sånn ut i går.) Om de absolutt trenger å hvile mellom Ecup kampene, hadde det logiske vært å spille til 22.juli, og så tatt ferie før 2.runde startet.

 

travern

Innlegg: 1411
travern
12.07.18 16:29

Når sesongen varer ynkelige 7 måneder, det spilles bare 30 kamper + cup og spillerne ar full lønn så er det helt skada å ha pause i det hele tatt. 1 måneds pause er direkte retardert. 

GiPazzini_85

Innlegg: 88324
GiPazzini_85
13.07.18 02:22

Det er helt meningsløst å ta pause i en periode hvor ikke bare banene er på sitt beste, men hvor man også kan prikke inn formen med jevnt kampprogram der det er store sannsynligheter for å møte lag utenom sesong i e-cupen. Lettere å unngå skader og å restituere er det også i juli kontra november....

Thecokeman

Innlegg: 24388
Thecokeman
13.07.18 09:23

Det har ikke vært annet enn pauser i år. To uker pause, så en kamp og to nye uker pause, tre kamper og så en måned pause igjen. Latterlig å ha så mye pause på sommeren. 

Lilleborg

Innlegg: 38883
Lilleborg
13.07.18 10:02
Hepp1971: går Tjernås ut mot pausen NFF har lagt inn

… i samarbeid med klubbene.

Sandaas

Innlegg: 13189
Sandaas
13.07.18 12:11
Hepp1971: I dagens Schibsted-samkjørte aviser (BT, Aftenposten, Aftenbladet og Adressa) går Tjernås ut mot pausen NFF har lagt inn, for å gjøre det lettere for ES-lagene som spiller euroap-kvallik. Jeg skjønner argumentene, at man bør spille når banene er på sitt beste nå i sommer og at det ikke er bra å ha et så langt avbrekk, nå som man har kommet i rytmen og når det kun er RBK, Molde, LSK og 08 som får vedlikeholt et visst momentum.

En svær skivebom av Tjernås, det er hans arbeidsgiver VIF og de øvrige klubbene i eliteserien som ønsker dette serieoppsettet. Å klage på NFF fordi klubbene vil ha pause blir bare for dumt. Forøvrig er det ikke bare å få god oppladning til e-kvaliken som nok er grunnen til at klubbene vil ha "sommerferie". Frykten for dårige tilskuertall spiller nok også inn og sommerkampene generelt sliter med mye konkurranse fra andre aktiviteter og laber interesse fra mulig publikum. 

Klikk for å gå tilbake til toppen