Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Kamptråd: Sarpsborg 08 - Odd

NYTT TEMA
Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5571
16.09.18 20:51

Bergan er ikke solid nok. Usikker og gjør feil/nesten feil i alle kamper han spiller. Altfor svakt for et Oddlag som skal kjempe i toppen

hgb
hgbInnlegg: 218
16.09.18 21:07

Stort sett alle gjør feil i de fleste kamper.  Det har vært litt for mange på Bergan, men ikke sånn man kunne fått inntrykk av ved å lese diskusjonene her inne, IMHO.

kmskrs
kmskrsInnlegg: 7876
16.09.18 21:13
hgb: Det har vært litt for mange på Bergan

Syntes det ikke har vært så mange som det prøves å fremstå fra enkelte her inne. Det har blitt en hit å skylde på Bergan. Alle har glemt selvmålene til Semb i fjor.

Hvis Bergan var så dårlig som enkelte vil ha det til, så hadde vi hatt mye styggere målforskjell

MacPerson
MacPersonInnlegg: 7564
16.09.18 21:27

Kaldt og surt og skuffende poengran signert Rossbach.

Nå er ihvertfall serien over for Særp, kan hverken gå opp eller ned. Da er det bare å satse alt på å vinne Eurpoa League for å få spille i Europa neste år også.

modumodd
modumoddInnlegg: 2850
16.09.18 22:12
MacPerson: Kaldt og surt og skuffende poengran signert Rossbach. Nå er ihvertfall serien over for Særp, kan hverken gå opp eller ned. Da er det bare å satse alt på å vinne Eurpoa League for å få spille i Europa neste år også.

Ran er det vel ikke. Synes dette var en helt fortjent seier. Sarp fremstår veldig omstendelige og mye på tvers. Jeg husker dette laget som spilte med aggressivt press og fort i lengderetningen når de fikk sjansen. Vel, håper dere gjør det bedre å Europa for det trenger vi. Lykke til!  

Zanick
ZanickInnlegg: 7720
16.09.18 22:58

Så litt småkomisk ut med lagets laveste mann på strek på det frisparket. Kunne vært avverget med en velholdt kar.

MacPerson
MacPersonInnlegg: 7564
16.09.18 23:18
modumodd: Ran er det vel ikke. Synes dette var en helt fortjent seier. Sarp fremstår veldig omstendelige og mye på tvers. Jeg husker dette laget som spilte med aggressivt press og fort i lengderetningen når de fikk sjansen. Vel, håper dere gjør det bedre å Europa for det trenger vi. Lykke til!

Uavgjort hadde vært helt greit ut fra sjanser og spill. Men, det er antall mål som gjelder, og Odd er dønn solide bakover og stenger døra effektivt. Er vel ikke den beste kampen jeg har sett S08 spille, men det er lenge siden de har "briljert" med det spillet som en gang var deres varemerke. Trenger all hell og lykke nå, om ikke EL skal bli en traumatisk affære...

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg