Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Strømsgodset - Sesongen 2019

NYTT TEMA
stc887
stc887Innlegg: 16463
05.11.19 23:14
Dimmi: Og iallefall ikke ved et evt. nedrykk.

Tror dessverre du har rett men gud det er paradoks at det ikke blir noen accountability ved et evt nedrykk når vi også hadde den skandale sesongen i fjor. En klubb uten krav og konsekvenser med lunheten i førersetet.

Roedgata
RoedgataInnlegg: 1707
06.11.19 00:34

Skal bli en sann glede å se Mr. Lunhet himself fly rundt i blazer og sixpence mens han hauser opp møter med storheter som Grorud, Jerv og Stjørdals/Blink. Hele fyren irriterer meg bare helt grenseløst og har mistet all kredibilitet. 

(Innlegget ble redigert 06.11.19 00:35)

thomzi
thomziInnlegg: 24094
06.11.19 19:43

Avholdes nedrykksfesten i champions club? 

Carrera32
Carrera32Innlegg: 394
06.11.19 20:33

Ved nedrykk er jeg redd de ikke kommer opp igjen ved første forsøk. Holdningen vil nok være at; "vi er for gode for OBOS". Nedrykk vil innebære budsjettkutt på minst 25 mill. Sannsynligvis mer. De finner nok enkelt minst 10 på spillerlønninger (med mindre spillerkontraktene ikke har en nedrykksklausul, hvilket ikke vil være helt overraskende), men jeg blir ikke overrasket om det tas adskillig mer på det sportslige enn i administrasjonen (mye lettere å kutte ut EA enn å kvitte seg med en markedskonsulent eller mediesjef).

Dimmi
DimmiInnlegg: 11522
06.11.19 22:24

For å kikke litt på hvem som har kontrakt for neste år også, så har vi pr.i dag følgende stall til seriestart 2020 :

Keepere : Myhra & Sætra*

Forsvar : Parr, Glesnes*, Vilsvik, Mickelson, Mendy, Gudjohnson* og Tchamba**

Midtbane : Stengel*, Hove, Tokstad**, Stenevik, Maigaard, Gjerstrøm*, Spelmann*, Jack**

Angrep : Mawa, Salvesen, Fofana, Dahlby*, Pedersen**

* = Kontrakt ut 2020

* = Kontrakt frem til sommer 2020

 

Det er noen store spørsmålstegn her.

 

Keeperplassen er grei. Der har vi to unge og lovende keepere, hvor Myhra bør være et førstevalg.

Men, backrekka har det samme problemet vi har hatt i flere år nå. En akutt mangel på stoppere.

Glesnes blir vel nesten garantert solgt i vinter. Det er interesse for ham, han er på utgående kontrakt, og er neppe interessert i å surre rundt i nedrykkskamp enda et år, om vi skulle holde oss.

Tchamba er på lån frem til sommeren. Synes det er vanskelig å se for seg at vi bruker penger på å kjøpe ham. Da står vi igjen med Gudjohnson, som er langt unna Eliteseriestandard.

Da sitter vi igjen med 4 backer, hvor 2 av de, sannsynligvis Mickelson & Parr, blir sittende på benken. En ganske utrolig situasjon, gitt tilstanden i andre posisjoner.

Midtbanen er også tynn. Maigaard er opplagt førstevalg, men bak der er det neimen ikke lett å se hvem som er så mye bedre enn de andre. Stengel går det sikkert an å forlenge med dersom han selv er interessert i det og ikke krever særlig høyere lønn. Hove…tja. Han må jo få spille, men får det ikke hos oss. Går det mot utlån neste år? Tokstad har bare kontrakt frem til sommeren, og har vel topplønn hos oss? Er det verdt å prøve å forlenge? Jack på lån frem til sommeren. Vurderer han på linje med Tchamba. Mens Gjerstrøm og Spelmann faktisk har kontrakt neste år også, gitt. Hvem skulle trodd det. Tviler meget sterkt på om de har noen fremtid hos oss, uansett om det blir nedrykk eller ei.

Angrepet er vel vår sterkeste lagdel, med Salvis og Mawa som et herlig spisspar, og Fofana som ung og lovende utfordrer. Dahlby ble vel langtidsskadet i våres, og blir neppe med videre, vil jeg tro. Mens Sebastian ikke virker å ha dette nivået inne.

Så kanskje man prøver å forlenge med Keita, og kanskje han er interessert. Jeg holder uansett ikke pusten.

Lars S kan også være en fin mann å ha med på ny kontrakt om det skulle bli nedrykk. Der vil han være gull verdt. Om han selv vil.

Ovenstad ryktes på vei bort, og vil vel neppe være interessert i noen ny kontrakt der han sitter på benk eller tribune i sin beste alder nå.

 

Skal man tippe på hvordan et evt. Eliteserielag ser ut neste sesong, basert på situasjonen i dag, så tipper/håper jeg på følgende :

Myhra – Vilsvik, Ny stopper, Ny stopper, Parr – Ny midtbane, Ny midtbane, Maigaard, Ny midtbane/kant – Salvesen, Mawa

Benk : Sætra, Sætra, Mickelson, Stengel, Hove, Ny midtbane/kant, Fofana

 

Om det er realistisk er en annen sak.

Men, ingen trodde vel at vi skulle hente inn 7 mann som gikk rett inn i 11’ern i sommer heller.

 

 

(Innlegget ble redigert 06.11.19 22:25)

Superteale
SupertealeInnlegg: 650
07.11.19 13:16

Seb trener med Kamma og kommer ikke tilbake....

daniekr
daniekrInnlegg: 5678
07.11.19 16:12

Tipper seb var et av mange sosiale prosjekt-signeringer av BP, denne gang for å påvirke Marcus positivt

Dimmi
DimmiInnlegg: 11522
07.11.19 16:22
daniekr: Tipper seb var et av mange sosiale prosjekt-signeringer av BP, denne gang for å påvirke Marcus positivt

Tja.


Han var da rimelig fast på både U17 og U18 landslagene. Og scoret jo i Tippeligaen for Stabæk allerede som 17-åring.


Men, som med så mange andre de siste årene : Går til Godset, og slukner fullstendig. 


 


 

daniekr
daniekrInnlegg: 5678
07.11.19 16:38

er vel mer sannsynlig at han slukna i Stabæk siden de slapp ham så lett

Roedgata
RoedgataInnlegg: 1707
07.11.19 16:41

Synes ikke at han gjorde seg bort de gangene han fikk sjansen, og det som 18 år gammel spiss på et lag i motgang. 

Salihovic
SalihovicInnlegg: 7859
07.11.19 18:17
Dimmi: Men, ingen trodde vel at vi skulle hente inn 7 mann som gikk rett inn i 11’ern i sommer heller.

Siterer bare kort punkt i legget ditt jeg Dimmi. Synes du treffer perfekt jeg. Mtp de "nye" spillerne og hvem som man egentlig burde se om man bruker peng på.


Håper man bruker Nico mer enn du ser her, det er så mye potensiale i han atte faan. En av få med potensiale. Ellers så må det forlenges med Keita om han vil. Folk får være så lite fan av han som de bare vil, men har man spillere med hans xfaktor i stallen? Ingen tegn til at man finner spillere med hans xfaktor heller mtp alt man signer inn. Men avhenger selvsagt av interesse/lønnskrav selvsagt. Og Sætra er spesielt ved et evt nedrykk en fyr man burde i det minste prøve en 1årskontrakt med ja. Stoppermessig er det forøvrig så tynt etter sesongen her at det er nesten umulig å finne en stopper som ikke forsterker. Men etter å ha sett Duplexe siden tidlig i sommer. Jeg vil heller ha en Amankwah-type som er tryggere, men mindre ekstrem, istedenfor å ha hjertet i halsen ved enhver anledning.


Jeg aner ikke om jeg er enig med deg eller om vi er uenige eller om jeg bare prater for meg selv her nå forøvrig

stc887
stc887Innlegg: 16463
07.11.19 21:52
daniekr: Tipper seb var et av mange sosiale prosjekt-signeringer av BP, denne gang for å påvirke Marcus positivt

Kan være en liten del men jeg mistenker at når Basit gikk til STB så utløste det utdanningkompensasjon så gikk Seb motsatt vei slik at det ble nullet ut var en større del i den totalpakken.

Dimmi
DimmiInnlegg: 11522
08.11.19 09:06
Salihovic: Håper man bruker Nico mer enn du ser her, det er så mye potensiale i han atte faan. En av få med potensiale. Ellers så må det forlenges med Keita om han vil.

Enig i at Nico burde spille. Det er en signering som jeg egentlig ikke skjønner noe av. Selv før langtidsskaden hans var han et 4.valg på backplass. Hvor han står i køen nå aner jeg ikke, men Vilsvik virker helt urokkelig på høyrebacken.


Keita. Tja, sier jeg.


Toppnivået er ubestridelig. Men, det er så mye surr, så alt for mange skadeavbrekk, og så mange elendige prestasjoner innimellom de korte glimtene av kvalitet, at jeg er veldig usikker på om det er verdt å bruke lønnsmidler på ham.


 

Passport
PassportInnlegg: 2756
08.11.19 09:11

Ang. Keita... tilbake på trening i dag etter sykdom denne uken...

stc887
stc887Innlegg: 16463
08.11.19 10:00
Dimmi: Keita. Tja, sier jeg. Toppnivået er ubestridelig. Men, det er så mye surr, så alt for mange skadeavbrekk, og så mange elendige prestasjoner innimellom de korte glimtene av kvalitet, at jeg er veldig usikker på om det er verdt å bruke lønnsmidler på ham.

+1


Kommer nok veldig an på i hvem divisjon SIF eer i etter sesongen. Keita finne motivasjon til å spille på potetjordet ute på Sotra og Grimstad eller spille kamp framfor 31 hjemmesupportere + antall reisende fra Drammen som tar turen til Oslo i match vs Grorud da eer jeg livredd for at vi får se den "stygge" utgaven av Keita som Deila sa back in the days. Keita i humør verdens beste gutt. Keita uten humør stygg som juling.


Så kommer det økonomiske aspektet bare på toppen. Vi trenger noe a la Tripic som faktisk orker/gidder å løpe uansett setting i kamp og som ikke er helt Tokstad når det kommer til ferdigheter når det gjelder å skape ting.


 

Dimmi
DimmiInnlegg: 11522
08.11.19 10:21
stc887: ikke er helt Tokstad

Apropos han.


Kontrakten hans utløper i juni 2020.


Jeg synes han har vært god under Pedersen i høst. Men, det er det sikkert andre som synes også.


Det lukter vel litt gambling uansett hva man gjør i høst m.t.p. kontraktssituasjonen her?


 

UffeC
UffeCInnlegg: 142
08.11.19 13:09

Kommer nok an på hvilken divisjon klubben spiller i neste år, men ryktene sier at SIF ønsker å tilby Tokstad en ny kontrakt...

Superteale
SupertealeInnlegg: 650
08.11.19 15:50

De lykkes andre steder


..


https://www.eurosport.no/fotball/obos-ligaen/2019/dette-er-arets-lag-i-obos-ligaen_sto7527786/story.shtml

arto
artoInnlegg: 2370
Catepillar
CatepillarInnlegg: 1305
08.11.19 18:10

The MAN (mens alt for mange andre har fylt fritiden med dataspill...):

 

De siste årene har Hamoud fullført to bachelorgrader i psykologi og pedagogikk, med fordypning i veiledning i grupper og konflikthåndtering. Nå er han i tillegg i gang med en mastergrad om frafall i ungdomsfotballen og hvilke psykososiale faktorer som skal til for at jenter og gutter skal lykkes som spillere, skriver NFF Buskerud.

(Innlegget ble redigert 08.11.19 18:11)

daniekr
daniekrInnlegg: 5678
08.11.19 18:30

Har hatt god tid til å lese i det siste.

Takk for hederlig innsats Mounir.

(Innlegget ble redigert 08.11.19 18:31)

Carrera32
Carrera32Innlegg: 394
08.11.19 20:20

Grattis til Mounir, helt rett mann for jobben. En veldig god barne-og ungdomstrener er han også - så jeg håper han tar UEFA A-lisens og. Var det opp til meg burde han blitt utviklingsansvarlig i Godset, som nå er rørete. 

AlexandrsJelisejevs
AlexandrsJelisejevsInnlegg: 6888
08.11.19 20:26

Wormgoor suspendert neste runde. Får ta med oss det vi kan :p

seriemester2013
seriemester2013Innlegg: 9814
08.11.19 20:27
Carrera32: Grattis til Mounir, helt rett mann for jobben. En veldig god barne-og ungdomstrener er han også - så jeg håper han tar UEFA A-lisens og. Var det opp til meg burde han blitt utviklingsansvarlig i Godset, som nå er rørete.

Veldig enig

seriemester2013
seriemester2013Innlegg: 9814
08.11.19 20:28
AlexandrsJelisejevs: Wormgoor suspendert neste runde. Får ta med oss det vi kan :p

Ja, får virkelig håpe Brann ikke vinner i kveld i tillegg, ett Brann helt ute av flyt med Vito ute bør være ganske takknemmelig å få på besøk

seriemester2013
seriemester2013Innlegg: 9814
08.11.19 20:35
seriemester2013: Ja, får virkelig håpe Brann ikke vinner i kveld i tillegg

Odd er forferdelige for tiden, og i kveld flakser de ikke med seg et resultat heller, snakk om å klappe sammen spillmessig

arto
artoInnlegg: 2370
09.11.19 11:41
seriemester2013: Odd er forferdelige for tiden, og i kveld flakser de ikke med seg et resultat heller, snakk om å klappe sammen spillmessig

Odd strekker ut en hjelpende hånd til trønderne. De kan fort snappe E-cup plassen fra Odd på målstreken. Da blir sikkert Fagermo fornøyd...

arto
artoInnlegg: 2370
10.11.19 13:14

Ingen overraskelser.
Troppen

Samuh0lm
Samuh0lmInnlegg: 8882
10.11.19 15:02

Gratulerer med dagen!


Mine litt realistiske ønsker for dagen er 3poeng til Liverpool og ett til 3050 (viktig at hverken de eller Ranheim får 3)


Et poeng eller tre til Godset blir uventet bonus, men det jeg vil bli aller mest glad for.

sambasamba
sambasambaInnlegg: 18434
10.11.19 15:42
Dimmi: Jeg synes han har vært god under Pedersen i høst. Men, det er det sikkert andre som synes også.

Jeg syntes han sto frem som best i vårsesongen, da alle andre var horrible

Etter skaden og nå i høst syntes jeg det har vært mer så som så. En av de svakeste i dagens 11ver

Mener egentlig Fofana eller Keita burde inn i hans posisjon

 

Synd vi ikke klarer å binde Hamoud tettere til klubben. Fantastisk type på alle måter. 

(Innlegget ble redigert 10.11.19 15:45)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg