Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Strømsgodset - Sesongen 2019

NYTT TEMA
stc887
stc887Innlegg: 15949
01.12.19 23:51
Colonel_Kurtz: Jeg håper også lånespillerne blir. Men da må avtalene reforhandles. Nytter ikke å basere seg på de en halv sesong synes jeg.

Det er selvsagt en forutsetning. Vi kan ikke drive utvikling for andre fra sesongstart. En ting er når man er i krise og må ha nye på sommeren i den situasjonen vi var i.

stc887
stc887Innlegg: 15949
01.12.19 23:57
dd12: Selvsagt er det mye å kritisere og vi kunne fort ha vært et Oboslag neste år, men jeg synes uansett vi har noe på gang og bør fortsette med denne stilen fremover. Hadde vi rykket ned burde vi også beholdt trener og stil. Altfor mye vingling i fotball og vi ser jo resultatet av flere år med surr hos oss. HP er på ingen måte perfekt, men det var ikke Deila før 2013 sesongen heller. Ledelsen har virkelig gjort noen bra grep, det skal de ha kred for, men i det store bildet så er disse grepene et desperat og noe heldig trekk tvunget frem av tidligere synder og flere år med håpløse og hårreisende avgjørelser.

+1 som vi sa i gamle dager. Nå har vi klart the great escape eller mission impossible to år på rad og vi kan rett og slett ikke kaste bort en tredje mulighet på rad. Her må det evalueres knallhardt og ingen lunhet samt omgivelsene må få se mye mer hva man konkluderer med. Vi kan ikke ha ny ny ullen greie der vi finner ut vi skal bare trene mer så løser dette seg


Og ei heller flere kontrakter til gamle kjente som ikke er gode nok og bort med denne vi skal bare ha skandinaviske spillere som koster mye og har lite potensial. Nå må vi bruke den sjansen vi har fått skikkelig.

Roedgata
RoedgataInnlegg: 1620
02.12.19 08:04

Etter tapet på Åråsen uttalte Reka at Godset aldri kom til å ta 9 poeng mer enn LSK i løpet av høstsesongen. Fasiten er 11p mer. Det snur fort. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 21447
02.12.19 09:02

Jeg bøyer meg i hatten. Avslutningen viser at det er guts og vinnervilje i laget, og at det også er ferdigheter der.
Forventer at dere tar store skritt foran neste sesong, og at bunnlaget Strømsgodset er et tilbakelagt kapittel.


Gratulerer! Jeg er er oppriktig glad på deres vegne.

CapoConsigliere
CapoConsigliereInnlegg: 16197
02.12.19 09:05

Gratulerer med vel overstått :)

Superteale
SupertealeInnlegg: 597
02.12.19 09:26

1. Vi beholder plassen


2. Vi ender over 3050 på tabellen


3. Vi fikser biffen sjøl uten hjelp fra andre


Imponerende!

seriemester2013
seriemester2013Innlegg: 9271
02.12.19 09:47

Var så stolt over gutta våre i går, var så rørt over hva laget har gjort sammen siden i sommer. Når vi skulle på sponsor tur til Kiel, så var Bengt Eriksen en av foredragsholderne onsdag 11.09, før båten dro ut. 


Han ble presset av Rune til å skulle si at godset hadde muligheten til å overleve, men Bengt gav ikke lillefingeren en gang, han var krystallklar på at godset gikk rett ned, han kunne ikke se at vi hadde evne til å ta mange nok poeng til å berge plassen.


 Jeg tenker, han har ikke vært alene om å mene dette, og både han og mange som han som har greie på fotball må jo være dypt imponerte av Pedersens trenerevne i dag. Det Henrik har utrettet i godset, det er så vanvittig at jeg nesten mangler ord. Han har stått i det, hatt rua på at jobben som legges ned, og de han gav tillit til, det skulle holde til å berge plassen. Ikke en gang har han gått på kompromiss med seg selv. Dette er den viktigste mannen å beholde over mange år, da tror jeg vi vil komme oss ut i Europa igjen også.


Så til alle andre her inne, de som hadde gjort som Bengt og mistet trua, og til andre igjen som aldri gav opp trua. 


Gratulerer som fa.n, vi ses igjen i Eliteserien 2020


 

daniekr
daniekrInnlegg: 4587
02.12.19 11:57

Jeg ivrer etter å ta tak på neste sesong og laget ny tråd her.


Håper ingen følte seg snytt for gleden. Hadde kanskje vært bedre om vi hadde en uendelig klubbtråd istedet for årlige tråder men sånn har det blitt.

Samuh0lm
Samuh0lmInnlegg: 8752
02.12.19 12:18

Gav aldri opp selv om jeg må innrømme at trua ikke var sterk for noen uker siden. Dette var jævlig deilig!


 


Tenker også på noe Alexander Schou sa på formiddagen i går. Gleden etter et seriegull begynner å legge seg etter en ukesvis, men gleden (lettelsen) etter å ha unngått nedrykk vare hele vinteren,  da hele neste sesong er reddet.


Det er faenmeg mye sant i! Skal ikke begynne å forvente medaljekamp neste sesong, men nå har vi mye positivt å bygge videre på (og fortsatt mye som må lukes bort også selvfølgelig).


Nå gleder jeg meg allerede til neste sesong, og det er nesten så jeg er litt glad for at 3050 også klarte seg, så lenge de kom under oss.


Til neste år skal vi faenmeg stå opp litt mer i ælv clasicoene. Gauseth skal få både pizza (med ansjos), taxi og diverse annet på dørs seint kvelden før kamp!

Carrera32
Carrera32Innlegg: 368
02.12.19 12:35

Kjempeinnsats og en utrolig lettelse. Deyye jadde jeg virkelig ikke trodd skulle gå. Må si meg enig i hyllesten av Henrik Pedersen, en kraftdemonstrasjon. Regner med han tar fri i dag men at planleggingen av 2020-sesongen begynner i morgen og at Flo bli satt i arbeid (han trenger en krevende trener som kan plukke av han den den selvtilfredse, tilbakelente holdningen).

SilvanoBarco
SilvanoBarcoInnlegg: 24
02.12.19 14:42

Så sinnsykt digg. Kudos til trener og spillere som har brettet opp ermene og gjort diverse ekspert tips til skamme. Jeg ga opp etter hjemmetapet mot Stabæk og hadde ikke videre troen på Pedersen. Du verden så deilig det er å ta feil enkelte ganger. 


Nå er det tid for å se fremover, snøre sammen bakover og bygge videre på det vi har av offensive kvaliteter. For første gang på en stund er det grunn til å se frem til neste sesong I år vant vi fornyet kontrakt, i fjor klarte vi med et nødskrik å sikre oss ny kontrakt. Det er forskjell på det.

Groundhopper
GroundhopperInnlegg: 1240
02.12.19 17:05

Hjelpe meg, dette var deilig!
Sov til og med som en stien på bussen hjem, skikkelig utladning dette.

Avslutte med seier i skikkelig snøvær og spenning helt inn er stas det, man la oss håpe at det holder med to sesonger på rad med dette her.

Så får det ikke hjelpe at 3050 klarte seg. Vi får ta revansje neste år.

Med Aalesund, Sandefjord og eventuelt Start opp blir det ingen nye baner i serien neste år. Det er jo litt kjedelig synes jeg personlig, men vi får satse på noen spennende destinasjoner i køppen.

Gratulerer så mye, alle sammen! 

Får si som HP. Fase 1 er ferdig, men fase 2 begynner nå. Den bør starte før 1. serierunde, for å si det på den måten.

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 28886
23.12.19 14:36

Egen overgangstråd opprettet.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg