Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Strømsgodset - Sesongen 2019

NYTT TEMA
Roedgata
RoedgataInnlegg: 1707
17.06.19 08:01

Hvorfor skulle Godset-treneren bli frustrert over at Glimt-keeperen spiller ballen til kast? Om noe, så er jo det et tegn på at man lykkes i presspillet sitt.


 

seriemester2013
seriemester2013Innlegg: 9817
17.06.19 08:26

Tror han var generelt oppgitt over at spillerne gikk bort fra avtaler og planer umiddelbart fra kampstart. Når du må begynne å coache like etter kampen sparkes i gang, da er det noe som ikke stemmer.


Spillerne skulle løpe mye, bevege beina, søke rom, være spillbare, om vi tapte, skulle vi tape og kjenne at vi hadde gjort det vi kunne.


Istedenfor så står vi i ro å ser på, jobber kun hjemover, ingen viser seg frem å løper i rom, men alle står i passninskygge å gjemmer seg, sånt hadde jeg også blitt forbanna på som trener. Gjør man avtaler så må spillerne følge disse. Hvor var lederne vår på banen? De som skal si ifra at nå følger vi ikke avtalen? Jage de andre til å følge avtalen?


Jeg tror mye sitter i hodet, at spillerne er uredde og offensive når de legger planer, for så å bli usikre defensive når de går på matta. Det er da de ikke tørr stå frem lenger, men heller gjemmer seg og tar nødvendige returløp, istedenfor å gi det lille ekstra fremover.


Når vi spiller 433 og kommer til innleggsfasen, da har vi kun 1 mann inne forran mål, de andre har ikke turt å løpe inn for å bli spillbare, det er så bekkmørkt det kan få blitt akkurat nå

Carrera32
Carrera32Innlegg: 394
17.06.19 09:37

Det er rett og slett full krise, men er usikker på om klubbens ledelse har tatt det inn over seg.

 

Kan ikke se hvordan dette mannskapet skal unngå direkte nedrykk. Stallen er nitrist, spillet er helt uten energi og plan - og det er ikke penger til å forsterke i sommer. Godset går på en kjempesmell økonomisk i år igjen. I fjor ble det en reduksjon i inntekter på 18 mill og et negativt resultat på ti mill. Pila peker fortsatt nedover og med tilskuersvikt fremover samt at budsjettert spillersalg bare er å glemme blir blir det minst nye ti mill i minus. Antagelig en del mer. Med kraftig reduksjon i inntekter fra NFF i OBOS neste år og investorer som trekker seg ut blir det et Strømsgodset med brukket rygg vi vil oppleve i 2020 - og som jeg tror fort kan bruke tid på å reise seg (FFK 2.0?).  

 

Med mindre investorene bak Drammenspatriotene AS er villige til å reversere noen milllioner av utbyttet de har tatt ut til et par tre høyst nødvendige signeringer.  

 

 

(Innlegget ble redigert 17.06.19 09:37)

MortenBerg
MortenBergInnlegg: 498
17.06.19 10:35

Etter 2-0-tapet for Bodø/Glimt søndag ligger Strømsgodset på kvalikplass. Etter oppgjøret mellom Stabæk og Tromsø mandag kan Godset ligge på nedrykksplass om en av lagene vinner.


– Akkurat det tenker jeg ikke så mye på, men vi er nødt til å brette opp ermene og innse at vi er et bunnlag per dags dato. Når vi har innsett det så får vi satse på at det gjør at det blir lettere å krige seg til poeng fremover, sier Jakob Glesnes.


 


 


Ok... så det at vi har tatt under 1 poeng i snitt de siste 41 kampene var ingen indikator?

bornd
borndInnlegg: 231
17.06.19 10:42
Dimmi: Det er helt sjokkerende hvor gammelt og grått dette laget har blitt på noen få overgangsvinduer.

Det er helsvart! 


Jeg har påpekt det gang på gang siste 3 år hvor dette bærer. Godset har ikke fulgt sin egen filosofi i det hele tatt. Utallige aldersbestemte landslagsspillere siste årene...ingen har fått matching og utvikling. Nøkkelpersoner i ledelse og utvikling har forsvunnet en etter en..Og nå står vi igjen med et lag med høyest snittalder, dårlig trent en spillestil som har blitt helt utvannet. Pga spillertyper og dårlig spillerlogistikk. Grått, kjedelig og trist er det! Med tanke på den posisjonen Godset hadde fått...


Rykker vi ned, noe som er veldig sannsynlig er jeg redd det blir noen tunge år.. Det er den værste timingen ever! Spesielt med tanke på investorer som er på vei ut og ledere som viser lite eierskap til klubben, og virker handligslammet! 


Jeg sier igjen, det er krise! Her må det inn en trener som redder klubben i år ifra å rykke ned. Det er det eneste som betyr noe nå, etter min mening.

TerminatorGodsetEastside
TerminatorGodsetEastsideInnlegg: 24
17.06.19 10:58

Jeg var på denna kampen, og merker meg følgende positivt. Været var nydelig, du kunne hatt med klasebomber og Ag3 for "vaktene" var heeelt uinteressert, og folka i kiosken hadde humor. Om kampen vil jeg bare si t o ting. Avgjørelsen om å benke Sylla er så vilt galt at jeg klarer ikke beskrive det, HWL - skam deg. Finn deg en krakk i et hjørne og sitt der med spiss hatt. Og jeg bryr meg filla om vi taper en kamp, bare innsatsen er på topp. Det er ingen skam å tape for bedre lag om alle bare yter maks og har gjort sitt beste. Men det var IKKE tilfelle i går. All vilje og tæl til noe som helst fremover på banen kommer først etter at Hove, Sebbe og til slutt Stenevik er bytta inn. La de yngre få spelle når de "etablerte" ikke lengre har den samme motivasjonen og guts`n. 

Dimmi
DimmiInnlegg: 11532
17.06.19 11:10
TerminatorGodsetEastside: Det er ingen skam å tape for bedre lag om alle bare yter maks og har gjort sitt beste. Men det var IKKE tilfelle i går.

Jeg reagerte ikke på innsatsen i går.


Og det har jeg heller ikke gjort de siste kampene heller.


Men, at vi har tunge bein utover i kampen er det ingen tvil om.


Jonsson i Eurosport peker på at vi er for dårlig trent, og at dette har vært et problem i hele år.


Jeg synes også det ser ut som vi skal gå ut i 120 hver eneste kamp, og at gutta løper seg tomme på unødvendige/ukloke spurter i starten av kampene.


Og så hjelper det jo heller ikke at vi trekker alle mann inn i egen boks, slik at vi står med 11 mann innen egen 25m hvis vi vinner ball, uten å ha noen å spille på fremover på banen.


Særlig illustrerende var vel situasjonen i 1.omg hvor vi vant ball og Pelle satte fart på kanten mot et B/G i ubalanse, fra godt inne på egen banehalvdel, men som endte i ingenting fordi nærmeste medspiller var 20m bak ham når han nærmet seg hjørnet av 16m deres.


 

Superteale
SupertealeInnlegg: 650
17.06.19 12:30

Jeg synes vi bør legge om til 4-2-3-1 med følgende lag videre:


 


------------Sætra----------


Vilsvik - Glesnes - Hamoud - Ringstad/Parr


----------- Sylla --- Stengel/Hauger/Ovenstad----


Keita/Tokstad ----- Hove/Keita ----- Pelle/Stenevik


-------------- SEB/Marcus/MOS-------------


 


I denne formasjon tror jeg vi får benyttet stallen bra, den bør gi god balanse offensivt og defensivt.....

TerminatorGodsetEastside
TerminatorGodsetEastsideInnlegg: 24
17.06.19 13:55
Dimmi: Jeg reagerte ikke på innsatsen i går.

Keita i går var en skygge av seg selv fra 30 min og til han bytta ut. Hvor mange var med og tok løpene når vi en sjelden gang hadde en kontring? Hvor mange enn Glesnes, og delvis Sætra, Vilsvik og Pelle, var interessert i å yte det siste lille ekstra i går? Det å blø litt ekstra for drakta når det går tungt? Vi har ikke tunge bein utover i kampen. Vi har tunge ben fra start. Og det er ikke fordi vi er dårlig trent eller noe, men de er ikke på, innsatsen er begredelig, det er skjær flaks som gjør at vi ikke ligger under før pause. Når byttene endelig kom, alt for sent, var det en befrielse å se noen som faktisk v i l spille fotball.

daniekr
daniekrInnlegg: 5698
17.06.19 14:11

Så er det jo noe annet å komme innpå mot slutten i en tapt kamp. Men jeg vil gjerne se mer av unggutta.


Syns kampen i går viste med all tydelighet at gutta er totalt blottet for selvtillit, det er totalt mangel på relasjoner og man tør ikke gjøre det man har avtalt på forhånd. Med unntak av Keita og til dels Pelle så er det ingen som tør ta så mye som en prosent risiko i spillet sitt. Det er jævla trist å se på.


I mange perioder lå Stengel og Ovenstad helt oppe på backrekka til Glimt, mens Hauger lå mellom Glesnes og Sætra i oppspillsfasen. Det var helt utrolig å se på. 50 meter med null godsetspillere på midtbanen, og en helt statisk angrepsformasjon. Derfor kom det brudd på brudd på brudd. Ingen ville ha ballen. Ingen kom og henta i mellomrommet.


Bare trist.


Nå er vel Henrik Pedersen på plass i løpet av uka så får vi se hva det innebærer. 

bornd
borndInnlegg: 231
17.06.19 14:24
daniekr: Nå er vel Henrik Pedersen på plass i løpet av uka så får vi se hva det innebærer.

Skeptisk til han. Kan ikke bomme nå! Snakk om å redde klubben ifra nedrykk

sambasamba
sambasambaInnlegg: 18448
17.06.19 18:32
Superteale: -----------Sætra----------
Vilsvik - Glesnes - Hamoud - Ringstad/Parr
----------- Sylla --- Stengel/Hauger/Ovenstad----
Keita/Tokstad ----- Hove/Keita ----- Pelle/Stenevik
-------------- SEB/Marcus/MOS-------------

                 Sætra

Vilsvik - Glesnes - Sylla - Parr

     Hove --- Hauger - Stengel

Speilman ----- Marcus ----- Keita

 

Tokstad / Spelman / Keita / Pelle er relativt hipp som happ på kanten

Alterntativt Ovenstad på midten og Hove på kant for mer kvalitet og balanse i laget på kant

(Innlegget ble redigert 17.06.19 18:33)

stc887
stc887Innlegg: 16463
17.06.19 20:56

Da var Tromsø poenget framfor oss og Stabæk har nok mer poeng enn oss når de kommer opp i like mange kamper. Noen som kjenner en god krisepsykolog og fastlege som er løssluppen med resept på beroligende?

Groundhopper
GroundhopperInnlegg: 1471
18.06.19 16:33

Troppen til 3. runde.


"Her blir neppe rom for finspill", melder Wibe... Også det som vi trener på hver uka da, gitt.

stc887
stc887Innlegg: 16463
18.06.19 16:49
Groundhopper: Her blir neppe rom for finspill", melder Wibe

Gretten gammel gubbe alert. Kanskje like greit vi forsetter med det vi er best kjent med? Så da er det ingen fare for at finspillet dukker opp.

Dimmi
DimmiInnlegg: 11532
18.06.19 18:07

Sylla ikke med i cuptroppen.


Er det reelle sykdoms- eller skadeplager, eller ser vi samme utvikling som i de fleste av hans andre klubber allerede?


 

stc887
stc887Innlegg: 16463
18.06.19 18:24
Dimmi: Er det reelle sykdoms- eller skadeplager, eller ser vi samme utvikling som i de fleste av hans andre klubber allerede?

Er naturgress i Larvik så mulig man hviler pga bytte av underlag?

seriemester2013
seriemester2013Innlegg: 9817
18.06.19 22:44
MortenBerg: https://www.vg.no/sport/fotball/i/Qoal58/11-godset-spillere-kan-forsvinne-pedersen-aapner-for-utlandet

Det er jo helt sykt at det er VG som har en slik reportasje, med mange intervjuer og rød tråd, og ikke dt....

MortenBerg
MortenBergInnlegg: 498
18.06.19 22:49

Vi er snart sist i Eliteserien og DT er helt tause. Og vi er ikke overraska..

Colonel_Kurtz
Colonel_KurtzInnlegg: 3470
18.06.19 23:18

Hadde vi fått en ny ledelse, og vært en klubb med ambisjoner og visjoner, hadde jeg sagt at alle 11 kan fare. Mulig unntak for Duman, uten at jeg har sett han selv.


Men nå..


Who cares

MortenBerg
MortenBergInnlegg: 498
18.06.19 23:33

En ting å merke seg, Sætra/Hamoud sine kontrakter utløper ved nyttår, og Glesnes har kun kontrakt 1 år til, sommeren 2020.

 

Prøver vi å sikte oss inn på OBOS med vilje?

(Innlegget ble redigert 18.06.19 23:33)

ross
rossInnlegg: 7112
18.06.19 23:52

Glesnes drar i sommer, den overgangen er klar

Dimmi
DimmiInnlegg: 11532
18.06.19 23:57
MortenBerg: En ting å merke seg, Sætra/Hamoud sine kontrakter utløper ved nyttår, og Glesnes har kun kontrakt 1 år til, sommeren 2020.

Men, heldigvis har vi rutinen på plass med lange kontrakter.


Både Mos, Vilsvik, Parr og Spelmann har lukrative kontrakter til de runder 33-34 år hos oss.


Og når man ser på taktomslaget i beina til 33-årige Henning Hauger i år, så kan jeg ikke akkurat si jeg gleder meg til å se de andre.


 


 


 

Dimmi
DimmiInnlegg: 11532
18.06.19 23:58
ross: Glesnes drar i sommer, den overgangen er klar

Det lå jo i kortene når han forlenget med et halvt år i fjor.


Alle skjønte jo at vi kjøpte oss ut av en umiddelbar krise da.


Problemet er jo bare at vi ikke har brukt tiden vi kjøpte oss til å gjøre noe med situasjonen.


 

stc887
stc887Innlegg: 16463
19.06.19 00:11
Dimmi: Problemet er jo bare at vi ikke har brukt tiden vi kjøpte oss til å gjøre noe med situasjonen.

Husker ikke i hvilken setting Joacim Jonsson sa at Godset hadde blitt tilbudt begge de nye stopperne til FKH for året (Tidemann Hansen og Bergqvist) men Godset hadde falt ned på de ikke var gode nok mens de tydeligvis er gode nok for laget som havnet på 4.plass i fjor og har ca den doble poengfangsten av oss. Vi kunne vært bedre stilt men den gang ei.

stc887
stc887Innlegg: 16463
19.06.19 00:18
Dimmi: Og når man ser på taktomslaget i beina til 33-årige Henning Hauger i år, så kan jeg ikke akkurat si jeg gleder meg til å se de andre.

Husker med gru Brenne og PVM. Storflor er vel eneste som aldri helt mistet tempoet selv om det gikk litt i sirup siste året. JAS fløyt jo på rutinen som potet og hadde aldri tempo som sin store greie.

bornd
borndInnlegg: 231
19.06.19 08:39

Stille som i graven ifra Godset ledelsen....hva skjer ? har alle gått og gjemt seg og stukket hodet i sanden ??

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg