Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Strømsgodset - Sesongen 2019

NYTT TEMA
Loffetuss
LoffetussInnlegg: 1605
27.08.19 16:10

Strandberg sa rett ut at hvis han skulle tilbake til Norge, så hadde det ikke vært til Godset

daniekr
daniekrInnlegg: 5348
27.08.19 16:21

Holder med signeringer nå. Når glimt vinner serien med folk ingen hadde hørt om før sesongen må vi greie å få noe ut av denne gjengen.

Dimmi
DimmiInnlegg: 11427
27.08.19 16:55
daniekr: Holder med signeringer nå.

Gi deg, a.


Hadde jo vært gøy om vi hentet 4 til som gikk rett inn i 11'ern, og berget plassen i siste serierunde med 11 nye spillere og ny hovedtrener.


..og så laget litt popcorn mens man henter frem "Vi som elsker Strømsgodset" på Facebook og ser på tantemafiaen rakke ned på alle de som ikke hadde trua i våres.


 

stc887
stc887Innlegg: 16244
27.08.19 19:06
Dimmi: ..og så laget litt popcorn mens man henter frem "Vi som elsker Strømsgodset" på Facebook og ser på tantemafiaen rakke ned på alle de som ikke hadde trua i våres.

Skal ikke se bort fra det kommer ny Holst kronikk da. Rart det er så stille.

daniekr
daniekrInnlegg: 5348
27.08.19 19:08
stc887: Rart det er så stille.

Et par trepoengere til så er det på'n igjen med hva var det vi sa og hvem som er ekte supportere og ikke.

Roedgata
RoedgataInnlegg: 1667
27.08.19 20:22

Det alle glemmer er at det fortsatt er nok en ræva sesong under Flos ledelse, selv om vi nå på mirakuløst vis skulle klare å karre oss fast i Eliteserien mot alle odds.


Det er derfor jeg blei så jævlig provosert av champagnesprettinga på Nadderud i fjor. Blir som at en partyprins unner seg en to-ukers med full pupp på Aiya Napa fordi han såvidt fikk vitnemål på videregående med 2 i alle fag. Det er ikke en prestasjon når alle veit at man burde levere så mye bedre.


Misforstå meg rett, jeg drømmer om at mirakelet skal skje. Men man må begynne å se seg i speilet på Gulskogen snart, ellers går det til helvete før eller siden uansett.

stc887
stc887Innlegg: 16244
27.08.19 20:59
Roedgata: Men man må begynne å se seg i speilet på Gulskogen snart, ellers går det til helvete før eller siden uansett.

Det er jo det man ikke har gjort og derfor står vi med nedrykksdritten opp til øra. Herregud tenk hvor sykt det er at klubben bare mente vi måtte trene bedre og mer så ble dette bra. For en evaluering a dere!


Hadde jeg kjørt samme strategi som PT og sagt til en tjukkas du må bare ete mindre, som terapaut for en alkiss, løsningen er å drikke mindre.Eller som salgssjef med røde tall presentert et svar om at vi må bare selge mer så hadde jeg vært på NAV trolig dagen etterpå. Det positive er at det dog virker som at HP ikke er servil ovenfor klubbledelsen og setter krav. Bare å få8 inn flere folk med samme tankesett så kan dette bli bra trur jeg. Men Flo må ut uansett utfall. Den sitronen er det ikke mer saft i.

Groundhopper
GroundhopperInnlegg: 1404
27.08.19 21:53
Roedgata: Blir som at en partyprins unner seg en to-ukers med full pupp på Aiya Napa fordi han såvidt fikk vitnemål på videregående med 2 i alle fag.

Hehe :)

Superteale
SupertealeInnlegg: 637
28.08.19 09:17

Rappa fra et annet forum, men jeg tenker dette gjelder oss også på en prikk og er en viktig årsak til at vi ligger der vi gjør. Det også dette som viser hvordan styret og Flo har svikta når det gjelder å bygge en klubb som presterer over tid:


 


 Manglende sporslig identitet og struktur

Tyske klubber har lenge vært eksperter på dette. Over trenerteamet sitter en sportsdirektør eller et slags sportslig utvalg. Spillerlogistikk, oppbygging av trenerteam, treningsmetoder, osv. skal fastsettes av sportslig ledelse. Dette gjør at man ikke er avhengig av individuelle hovedtrenere i like stor grad. Man kan identifisere aktuelle trenertyper (tilogmed på lavere nivå), som kan gå rett inn i en velfungerende klubbstruktur. Klubber som Bayern Munchen og Borussia Dortmund bytter trenere relativt ofte, men er alikevel stabile toppklubber (for å sette ting på spissen). Sportslig ledelse skal altså identifisere trenertyper som kan gjøre en god jobb innenfor den sportslige strukturen i klubben. 

travern
travernInnlegg: 1411
28.08.19 10:18

Nå er det vel ca. et år siden jeg utsatte dere for forrige evaluering av klubbens måloppnåelse, så da skjer det igjen

Klubben skriver at dem har en visjon, en misjon og noen verdier. Jeg skal nå evaluere helt objektivt hvordan det har gått siste året. Klubbens ord i "anførselstegn" og deretter en liten vurdering.

"VISJON - Drammens stolthet – hele regionens lag."
Evaluering: Vært levert syltynn suppe i flere år nå. Man blir ydmyka av 3050 ved flere anledninger. Byen absorberer Nedre Eiker og Svelvik, og SIF svarer med å ligge i nedrykkstriden i minst 20 kamper etter 3050. Det er ikke mye å være stolt av lenger.
IKKE GODKJENT

"MISJON - Vi skal begeistre med offensiv og underholdende fotball."
Etter Henrik Pedersen kom så er det ingen tvil om at folk er underholdt av den offensive fotballen hans, men det siste året under et har vært nitrist.
IKKE GODKJENT

SIF har også verdier, som er litt ullent oppdelt, men det består av en hoved verdi og en del underliggende verdier. Hovedverdiene er SIF, sulten, inspirerende og folkelig, disse er fordelt på 12 verdier under det.

"SULTEN - I Strømsgodset er vi utviklingsorienterte, målbevisste, nysgjerrige og ambisiøse. Vi skal gi talenter sjansen, og vi skal tørre å angripe."
"Utviklingorienterte" - fortsatt ingen juniorer på a-laget, Henrik Pedersen har kniven pås trupen, men viser ingen tegn til å kjøre i gang unggutta
"Målbevisste" - fortsatt ingen krav til plassering, fortsatt bare rør og ingen tegn til accountability noen steder
"Nysgjerrige" - fortsatt ingen nye sportslige nyvinnger, FEKS. SPEIDER, ingen tegn på at kompetanse kommer inn
"Ambisiøse" - fortsatt ingen speider, ingen krav til plassering
Gi talenter sjansen - javel?
Tørre å angripe - livredde i nesten et år. kanskje HP gjør det bedre etter hvert, men siste året har vært nitrist
IKKE GODKJENT

"INSPIRERENDE - I Strømsgodset gir vi hverandre energi gjennom positivitet og et genuint ønske om å spille hverandre gode. Vi er forbilder, både på og utenfor banen."

"Gi hverandre energi gjennom positivitet" - fortsatt surr, det er faktisk negativt, for det virker ikke som om klubben åpner for å ta kritikk og forbedre seg
"Spille hverandre gode" - 35 mann i a-stallen, helt nytt lag ca. 3 ganger på et år, gutta kjenner hverandre ikke godt nok til å spille hverandre gode
"Forbilder" - Keita er tilbake etter han gikk arbeidsledig og måtte sone en straffedom, Marcus Pedersen har sliti, så forbilder er det ikke, kanskje han Spelman er et OK forbilde for dem som vil tjene mest mulig med minst mulig ressurser
IKKE GODKJENT

"FOLKELIG - I Strømsgodset er vi åpne, ærlige, inkluderende og ydmyke. Vi møter alle med respekt, og vi skaper trygghet og trivsel gjennom å gi hverandre tillit og ansvar."
"Åpne" - hvem eier klubben? hvem skal eie klubben? hvor blir penga av? hva vil eierne? hvem bestemmer i klubben?
"Ærlige - hvor ærlig er eierne på de penga dem tar ut av klubben? hvor ærlig var den evalueringa etter sist sesong?
"Inkluderende" - her er faktisk klubben gode, keita, marcus, rønning ovenstad, sætra og andre vanskeligstilte får den ene håndsrekninga etter den andre
IKKE GODKJENT

Sluttkommentar: I 2017 ble det stryk på 10/12 verdier, samme i fjor, i år har dem klarte å komme seg opp på 11/12 og i tillegg lever til stryk på "visjon" og "misjon". Så her er det bare å si at eierne bør finne seg solide vernesku med vernetupp av metall for her må det sparkes hardt og lenge.

(Innlegget ble redigert 28.08.19 10:19)

Dimmi
DimmiInnlegg: 11427
30.08.19 13:01

Overgangsvinduet stenger vel i morra?


Skjer det noe mer, ut eller inn?


 

Roedgata
RoedgataInnlegg: 1667
30.08.19 13:15

Onkel Cat, hva skjer?

Catepillar
CatepillarInnlegg: 1284
30.08.19 14:46
Roedgata: Onkel Cat, hva skjer?

Problems, visstnok. Som JS sa før forrige kamp: 2 mann. Nå: Problems...
Så da skjer det vel ikke noe mer om ikke proppen plutselig løsner.

Jossebass
JossebassInnlegg: 5232
30.08.19 16:10
Catepillar: Problems, visstnok. Som JS sa før forrige kamp: 2 mann. Nå: Problems...
Så da skjer det vel ikke noe mer om ikke proppen plutselig løsner.

Sliter vel med å bli kvitt et par spillere som ikke vil videre. Hauger fornøyd med å hente lønna si ut sesongen. Koster nok mye å bli kvitt Spelmann, dyrt at Flo bomma så grovt på han. 


Kan jo alltids skje noe på slutten, hvis det plutselig går noen spillere ut i andre klubber. Hadde håpet stb skulle finne plass til HH.

stc887
stc887Innlegg: 16244
30.08.19 22:14
Jossebass: Kan jo alltids skje noe på slutten, hvis det plutselig går noen spillere ut i andre klubber. Hadde håpet stb skulle finne plass til HH.

HH har vel base med familien på Lørenskog og er ikke keen på å flytte? Var vel defor han valgte oss når han kom. Da begrenser det seg med klubber og er ingen i ES som er aktuelle så da blir det evt å gi han bort mot at ny klubb dekker X antall % av lønn. Ser for meg at han tar en Simen Brenne ut året.  ull Kisa, Strømmen, Asker, Bærum osv frister nok han ikke nok.

sambasamba
sambasambaInnlegg: 18176
31.08.19 19:56

Ja ja


Kanskje kan vi vinne litt flere til neste å


Eller blir vi med på Østfold Derby League året deretter igjen?


Kvikk Halden, Moss og slikt

Dimmi
DimmiInnlegg: 11427
31.08.19 20:04

Ja, hva skal man si.


Dette ELENDIGE forsvarsspillet som vi fremviser i kamp etter kamp er det som sender oss ned i så fall.


Jeg ser NULL bedring der under Pedersen.


Og det overrasker meg at man ikke har konsentrert seg om å tette igjen bakover, når vi er laget som slipper inn flest mål i hele ligaen.


 

daniekr
daniekrInnlegg: 5348
31.08.19 20:05

Hjelper ikke å trene når vi har gråstein bak der. 

seriemester2013
seriemester2013Innlegg: 9466
31.08.19 20:07

Helt enig, forsvarsproblemen har vart over år, at det ikke er bedring å spore på tross av trenerskifter og spillerbytter, det er dypt bekymringsfult. Forsvarspill av absolutt laveste klasse

Dimmi
DimmiInnlegg: 11427
31.08.19 20:09
daniekr: Hjelper ikke å trene når vi har gråstein bak der.

Har man gråstein, så får man legge opp spillet vårt etter det.


Det gjør vi ikke i dag.


 

arto
artoInnlegg: 2257
31.08.19 20:10

Det var det, det er ikke noe mer å tenke på, laget kan ikke reddes og går som varslet rett ned. Med gjenstående program tar vi aldri poengene som må til. Vinteren kan bli "interessant".

stc887
stc887Innlegg: 16244
31.08.19 20:19
Dimmi: Har man gråstein, så får man legge opp spillet vårt etter det. Det gjør vi ikke i dag.

Hør hør. Man må være pragmatisk når man er i en krisesituasjon. Savner også ærgjerrighet og eierskap fra flere spillere i den situasjonen vi står i. Se på den dobbelblokkeringen på Salvesen sin ene avslutning og Hanche når Keita er i gjennom det er der ærgjerrigheen må ligge og ikke at man ryggeer inn i eget mål. Faen ass så provoserende.

stc887
stc887Innlegg: 16244
31.08.19 20:20
arto: Vinteren kan bli "interessant".

Så lenge Flo tar flosshatten sin og forsvinner er jeg happy.

sambasamba
sambasambaInnlegg: 18176
31.08.19 20:57

Nå har vi vel prøvd med fem makkere til Glesnes, uten at det har hjulpet. Mulig vi burde se på muligheten for å bytte ut Glesnes i stedet

Coach
CoachInnlegg: 74955
31.08.19 21:04
sambasamba: Kvikk Halden, Moss og slikt

Ikke glem Fredrikstad, da (fin stadion å besøke, i det minste). Og kanskje dere atpåtil får følge av S08 på veien?


Men jo; Viken fylke har jo en felles identitet å bygge opp fra scratch, så det er på sin plass at også idretten tar sin del av ansvaret for denne dugnaden...


 

dd12
dd12Innlegg: 4878
31.08.19 21:07
Coach: Viken fylke har jo en felles identitet å bygge opp fra scratch,

OBOS-fylke

Coach
CoachInnlegg: 74955
31.08.19 21:09
dd12: OBOS-fylke

"Bygge" er stikkordet selv for byggingen, altså.  :-)


 

sambasamba
sambasambaInnlegg: 18176
31.08.19 21:11

Ingen i OBOS faktisk, men vi kan jo fort bli fire neste år :)


Vi, s08, 3050 og Fredrikstad

seriemester2013
seriemester2013Innlegg: 9466
31.08.19 22:17

Under 2 timer igjen, lander ikke Flo en forsvarssjef før vinduet stenger klarer jeg ikke å se han har samme jobben i 2020, brenner på dass for han nå

sambasamba
sambasambaInnlegg: 18176
31.08.19 22:21

Mens Enga lander Kamara. 

Klikk for å gå tilbake til toppen