Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Strømsgodset - Sesongen 2019

NYTT TEMA
Dimmi
DimmiInnlegg: 11481
15.02.19 22:57
seriemester2013: Fo skjønner selvsagt at dette ikke holder, men prøver å holde en påtatt maske

Vet du hva?

Jeg er neimen ikke sikker lenger.

Når man over så lang tid skjermes for alt av kritiske innspill fra supportere, sponsorer og lokalmedia, og istedet bare heies helt ukritisk frem via tentaklene til klubbens medieavdeling, så ser jeg slett ikke bort fra at indolensen fort kan sette inn.

Tidligere år har vi, med rette, hyllet Flos stoiske ro.

Men, da var jaggu ting på stell i klubben også.

 

Det brenner ikke på dass "nå".

Det har ulmet og brent ganske lenge.

Uten at grep har blitt tatt.

Da er det ikke sjarmerende med henda i lomma og "vi får se om det kanskje kommer inn en rutinert 10'er til seriestart".

 

 

sambasamba
sambasambaInnlegg: 18345
15.02.19 23:29

Hvordan så keeperposisjonen ut i dag?

Det uroer meg litt med to så unge keepere, og ingen av de har hatt ansvar over tid i en "toppklubb".

Samuh0lm
Samuh0lmInnlegg: 8858
16.02.19 01:45

Mon tro om klubben selger mange sesongkort denne helgen..

Groundhopper
GroundhopperInnlegg: 1460
16.02.19 02:00
Superteale: Kan noen som ser matchen gi et par stikkord om det dere ser.....?

Nå er ikke jeg noe fotballfaglig vidunder, men kan alltids komme med noen betraktninger.
Jeg så kampen fra sidelinjen i LSK-hallen i dag, og har nå omsider også fått sett kampen i reprise på TV.

Velger først og fremst å trekke frem noe positivt i dag. Vi trenger kanskje det alle mann?

Glesnes - Han synes jeg var god i dag. Han har bra kontroll bakover, har en solid pasningsfot som ofte treffer en ving og bidrar også med noe fremover. Litt slurv her og der om fører til noen farligheter, men alt i alt en god kamp. Vi har rett og slett ikke råd til at han reiser nå. Må beholdes!
Nevner Mounir i samme åndedrag. Han gjør jobben sin, som vanlig.

Mickelson - Også svært positiv til dag! Skal ikke dra det så langt at jeg kaller det Vilsvik-takter, men han er offensiv, utfordrer back og slår en del innlegg. Nå er riktignok en del innlegg upresise. Har en tendens til å etterlate en del rom bakover på banen, og nettopp dette utnyttet B/G på 3-0-målet rett før pause.

Hove - Også god. Fine bevegelser, bra nærteknikk og slår mange gode pasninger. Blir kanskje litt borte etter hvert i kampen, men jeg liker det han viser. Skjer egentlig mye på høyresiden til å begynne med i kampen.

Lindquist skjærer inn i banen og får vel til tre avslutninger fra distanse. Kan bli noe dette også. Pelle har som kjent god teknikk og kan skape ubalanser, men det blir vel alt i alt litt tynn suppe. Vil ikke felle streng dom i dag, da han ikke fikk så mange minutter.

Ovenstad synes jeg dessverre blir usynlig i store deler av kampen. Og nei, jeg er ikke ute etter å ta han på noen som helst måte. Tokstad like så, kommer til en og annen avslutning og involvering, men skulle gjerne sett mer.
Stopper-Sætra synes jeg heller ikke står fram i den grad jeg ønsker og forventer fra han. Snur ræva til og er litt passiv på 4-0-målet.
Keeper-Sætra er gull med ball i bena. Kan spille presist gjennom et pressledd til midtbanen, eller slå langt på spiss. 


Nå må det jobbes godt i Spania, også bør alle gutta komme tilbake til Norge i Godset-drakt.

daniekr
daniekrInnlegg: 5543
16.02.19 10:33

Jeg tror det brenner godt under baken på gutta men at de ikke orker/gidder/ser poenget i å gi uttrykk for det offentlig. Jeg tror hr. Flo er meget bekymret.

ross
rossInnlegg: 7107
16.02.19 14:55

Godset har endret overskrift på nest nyeste saken på godset.no som ble lagt ut torsdag

Fra "kommet lenger enn jeg trodde", til "BP om status på sesongoppkjøringen".


MortenBerg
MortenBergInnlegg: 498
16.02.19 18:57

Artikkel i DT med Flo ift nye spillere og mangel på signeringer:

https://www.dt.no/sport/godset/drammen/reiser-pa-treningsleir-uten-nye-signeringer-vi-har-provd-a-legge-lista-hoyt/s/5-57-1089788

 

– Har dere fått mange avslag?

– Du er alltid involvert i en del «caser» når du går ut i markedet og ser på spillere. Det er feil å bruke ordet avslag, men vi er på banen og er aktive i bakgrunnen. Det er ikke slik at vi ligger i lenestolen og ser på alt som skjer rundt om i klubbene, svarer Flo.

Opplever du at spillerne er mer skeptiske til å komme til Godset på grunn av fjorårssesongen?

– Det kan være litt av grunnen til at det tar litt lengre tid.

 

 

 

 

Jeg tenker nok en gang at strategien med å senke forventningene med at "vi er en liten klubb som har overprestert" kanskje ikke var så veldig gjennomtenkt. Hvem ønsker å knytte seg til en klubb som tenker sånn?

(Innlegget ble redigert 16.02.19 18:58)

stc887
stc887Innlegg: 16400
16.02.19 19:01
ross: Godset har endret overskrift på nest nyeste saken på godset.no som ble lagt ut torsdag Fra "kommet lenger enn jeg trodde", til "BP om status på sesongoppkjøringen".

Ikke bare det men har de vært inne å klippet litt i videointervjuet og fjernet den "Kommet lengre enn jeg trodde" sekvensen?

Stemmer det blir jeg flau og det lukter ganske så bøtte med dritt- Hva skjedde med I Strømsgodset er vi åpne, ærlige, inkluderende og ydmyke. Vi møter alle med respekt?

stc887
stc887Innlegg: 16400
16.02.19 19:50
Teksttvkongen: Snakkes om Ringstad som indreløper og M&M på topp, samt at vi jakter en 10-er. Er planen å spille 4-3-1-2?

.

(Innlegget ble redigert 16.02.19 19:50)

Superteale
SupertealeInnlegg: 644
17.02.19 11:46

Flo og BP kan ikke være altfor kritiske til egne spillere utad uten å demoralisere den troppen de har. Jeg tror de skjønner at det brenner på dass, men må holde maska så godt de kan.....

ross
rossInnlegg: 7107
17.02.19 16:26
stc887: Ikke bare det men har de vært inne å klippet litt i videointervjuet og fjernet den "Kommet lengre enn jeg trodde" sekvensen? Stemmer det blir jeg flau og det lukter ganske så bøtte med dritt- Hva skjedde med I Strømsgodset er vi åpne, ærlige, inkluderende og ydmyke. Vi møter alle med respekt?

haha, er så patetisk og pinlig

Dimmi
DimmiInnlegg: 11481
17.02.19 16:41
MortenBerg: Jeg tenker nok en gang at strategien med å senke forventningene med at "vi er en liten klubb som har overprestert" kanskje ikke var så veldig gjennomtenkt. Hvem ønsker å knytte seg til en klubb som tenker sånn?

Ovenstad, iallefall.

 

Dimmi
DimmiInnlegg: 11481
17.02.19 16:43

Men, de av dere som sitter tettere på SIF-huset enn meg for tiden : Hva er planen m.t.p. formasjon/roller dersom vi ikke klarer å hente noen forsterkninger inne seriestart?

BP har jo vært tydelige på at vi kommer til å spille med både Mos og Marcus.

Men, kan det hende at Marcus blir trukket tilbake i en litt hengende spissrolle, som en slags 10'er?

Og blir vi spillende uten klassiske vinger denne sesongen?

 

 

Falla87
Falla87Innlegg: 44
17.02.19 16:55

Etter å ha hørt på dt pdcasten med GU lederen så kan det virke som man går for en diamant form med to spiser 

stc887
stc887Innlegg: 16400
17.02.19 18:01
Dimmi: Og blir vi spillende uten klassiske vinger denne sesongen?

Slik Tror jeg vi ca ser med litt variabler om hvor høytt man dytter backene og hvor dypt mannen i ankerrollen ligger men dette varierer jo etter kampbildet.

Dimmi
DimmiInnlegg: 11481
17.02.19 18:52
stc887: Slik Tror jeg vi ca ser med litt variabler om hvor høytt man dytter backene og hvor dypt mannen i ankerrollen ligger men dette varierer jo etter kampbildet.

Det positive er vel at man får tynet det beste ut av Hauger i en evt. ankerrolle som dette, og at man spiller på alle våre backers styrker.

 

ross
rossInnlegg: 7107
17.02.19 19:19

blir fort 3-5-2 med ball

thomzi
thomziInnlegg: 24023
17.02.19 19:32

Blir fort nedrykk, med eller uten ball. 

nlc
nlcInnlegg: 1673
17.02.19 19:42
thomzi: Blir fort nedrykk, med eller uten ball.

Skal man dømme utifra lykkepillegjengen her bør vi være lykkelige om klubben fortsatt eksisterer om et par måneder.

daniekr
daniekrInnlegg: 5543
17.02.19 21:38

Merkelig nok er jeg mer engasjert nå enn før. Ja, det ser jo latterlig ut på papiret, men likevel spennende. Kribler i magen. Vi blir nødt til å prøve oss fram, og nå er det litt på stumpene igjen etter mange år i glansen. 

Vi har noen fine ambassadører i laget, Glesnes (i alle fall enda), Vilsvik og Mos, og mye lovende unggutter som nå er nødt til å få sjansen. Tenker Stenevik og Hove, tror også Seb P. kan være frisk - litt som storebror i glansdagene. Jeg håper også Stengel kommer skikkelig i gang, også en flott fyr. Å være fin fyr vinner ikke kamper, men det vinner hjerter, om jeg skal være litt Godset.no-blogger for et sekund. 

Jeg tenker at Ringstad i en annen rolle kan være interessant, jeg mener han har etter Norsk standard en ålreit teknikk og han har fysikk, det kan være brukbart i en slik vingback eller kantrolle som det ligger an til.

Jeg er skeptisk til Pelle og Ovenstad, selv om det hadde vært fryden om de skinte. 

stc887
stc887Innlegg: 16400
17.02.19 22:35
daniekr: Merkelig nok er jeg mer engasjert nå enn før. Ja, det ser jo latterlig ut på papiret, men likevel spennende. Kribler i magen. Vi blir nødt til å prøve oss fram, og nå er det litt på stumpene igjen etter mange år i glansen. Vi har noen fine ambassadører i laget, Glesnes (i alle fall enda), Vilsvik og Mos, og mye lovende unggutter som nå er nødt til å få sjansen. Tenker Stenevik og Hove, tror også Seb P. kan være frisk - litt som storebror i glansdagene. Jeg håper også Stengel kommer skikkelig i gang, også en flott fyr. Å være fin fyr vinner ikke kamper, men det vinner hjerter, om jeg skal være litt Godset.no-blogger for et sekund. Jeg tenker at Ringstad i en annen rolle kan være interessant, jeg mener han har etter Norsk standard en ålreit teknikk og han har fysikk, det kan være brukbart i en slik vingback eller kantrolle som det ligger an til. Jeg er skeptisk til Pelle og Ovenstad, selv om det hadde vært fryden om de skinte.

Syns du leter litt med lys og lykt etter et halmstå. Som du sier så er vi litt om ikke mye på felgen. Flere fine typer skal jeg gi deg. Men hvor mye poeng får du skvist ut av det?

Av de yngre du nevner er det jo ikke sikkert noen starter.  Nico vs Vils - Stenevik er ving og nå skal vi spille uten vinger. Omskoleres til 10'r der vi også skal forsterke? - Hove vs MRO(?)/Stengel/NY sentral midt/10'r - Seb P - M&M og Pelle. Eneste som er sikkert er at Viljar eller Sætra starter i kassa.

Bruke spillere OOP som intresant er ikke det litt som når eiendomsmegler reklamerer for 16 kvadrat leilighet som arealeffektiv mens i virkligheten sover du på kjøkkenbenken. Minner meg litt om en komiker som sa at hundebæsj er ikke konfekt om du pakker det inn i sølvpapir.

Må traffe spot on med nye spillere og ikke miste flere skal jeg dele din optimisme.

sambasamba
sambasambaInnlegg: 18345
17.02.19 23:42
daniekr: Tenker Stenevik og Hove, tror også Seb P. kan være frisk - litt som storebror

Det som dog er noget skremmende, i forhold til størrelsen på talentet, er hvem andre som nettopp var på dette G19 landslaget sammen med Hove og Stenevik

Det er noen der fra ES klubber, men det er spillere jeg aldri har hørt om. Samt noen fra kjelsås og lignende

Jeg er litt skremt av at vi skal spille så smalt uten vinger

Tenker med gru tilbake på periodene hvor vi ikke har fått ving spillet til å sitte, og trillet ball sentralt

Da har vi virkelig vært svake

 

Men dette er jo noe som skjer ut fra tvang, mer enn lyst vil jeg tro
Troppen er jo sammensatt slik, og det nekter jeg å tro er en ønsket situasjon. 

Men vi kan jo håpe at Marcus og Mos plutselig blir dynamitt sammen, og blir en livsfarlig duo i ES neste år.

Marcus kriger og vinner alt av baller og sender igjennom MOS som løper i fra og setter ballen i mål fra alle mulige og umulige posisjoner

(Innlegget ble redigert 17.02.19 23:42)

bessrwissr
bessrwissrInnlegg: 240
18.02.19 11:25
ross: blir fort 3-5-2 med ball

Om det kommer en solid stopper inn, tror jeg det kan bli bra. 

 

Superteale
SupertealeInnlegg: 644
18.02.19 14:34

For ett år siden hadde vi forventning om topp 4 plassering etter tidenes høstsesong. Nå ett år senere er vi bekymret for nedrykk.

Jeg tror fasiten bli ett sted midt i mellom. For de vi har mistet av betydning på det året er Basse, Tokki og EUA, men vi har fått Hove og Stenevik og vi vet at det jobbes med en 10`er.

For to sesonger siden var verken Basse, EUA eller Tokki spillere vi regnet med, men de innfridde. Nå har jeg tro på at det er nye spillere som kommer til å innfri denne sesongen....

MortenBerg
MortenBergInnlegg: 498
18.02.19 14:50

Jeg er mer redd bakover på banen. Vi var skrekkelig defensivt i store deler av fjorårssesongen, og status pdd er vel ennå verre :/

arto
artoInnlegg: 2324
18.02.19 15:27
Superteale: Nå ett år senere er vi bekymret for nedrykk.

pdd, sikker på nedrykk...

Floflofloflo
FlofloflofloInnlegg: 2239
18.02.19 15:31

Treningskamper 22. og 27., da får vi litt mer info om tilstanden. Ranheim og Stabæk står på andre siden. 

Dimmi
DimmiInnlegg: 11481
18.02.19 15:36
Superteale: og vi vet at det jobbes med en 10`er.

..som vel også er en prioritering som er en vesentlig grunn til manges pessimisme.

 

Troppen som drar nedover til Marbella ble offentliggjort nå, og synliggjør vel problemet pr.dags dato ganske så godt.

25 spillere.

3 midtstoppere, inkl. én junior, og en stopper-nødløsning i Mounir.

Samtidig har vi med 7 sentrale midtbanespillere + 2 som omskoleres dit (Stenevik og Ringstad), og en Tokstad som vel like gjerne kommer til å havne på midtbanen som noe annet sted.

 

 

 

Superteale
SupertealeInnlegg: 644
18.02.19 17:44

På bakgrunn av stemninga på forumet synes jeg vi skal be NFF om frivillig degradering til 3. divisjon, så slipper vi ydmykelsen som kommende sesong medfører....

Catepillar
CatepillarInnlegg: 1297
18.02.19 17:49

Er 3. Div nok, St? ;)

Klikk for å gå tilbake til toppen