Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Strømsgodset - Sesongen 2019

NYTT TEMA
Catepillar
CatepillarInnlegg: 1297
16.12.18 02:47

Heeeeelt utrolig at flere rangerer Tokmac foran Ulland....helt utrolig!

Colonel_Kurtz
Colonel_KurtzInnlegg: 3468
16.12.18 11:39

Er det så vanskelig å se at Tokki har en x-faktor ingen andre i laget har? 

RAH
RAHInnlegg: 3392
16.12.18 11:51

Håper Tokki går for ny kontrakt. Vi trenger denne typen spillere. Men han må jobbe med et par tidligere nevnte egenskaper. 

Catepillar
CatepillarInnlegg: 1297
16.12.18 13:43
Colonel_Kurtz: Er det så vanskelig å se at Tokki har en x-faktor

Det har jeg ikke vanskeligheter med å se, nei...
Det er mangel på stabilitet og mangel på utvikling på svake områder jeg har sett meg lei på. Når man trener hele uken og får antatt rådgivning er det rart han ikke kutter disse menigsløse balltapene som før til brudd, kontring og fra T sin side. Dermed ingen forsvarsinvolvering. Hadde kjakan vært 17 hadde han vært bejublet av meg, men T er "voksen" og må vise seg fram som en stabil bidragsyter.

Hadde han vårt def mb eller forsvarsspiller og holdt på sånn hadde alle her inne slakta´n.

Er det så vanskelig å se?

(Innlegget ble redigert 16.12.18 13:46)

Roedgata
RoedgataInnlegg: 1683
16.12.18 14:17

"Hadde han vårt def mb eller forsvarsspiller og holdt på sånn hadde alle her inne slakta´n."

En tilbaketrukken spiss/offensiv midtbane skal jo ta mer risiko enn en midtstopper, så det argumentet kjøper jeg ikke.

Når det er sagt, har Tokki mye å jobbe med. Jeg er enig i at han skaper mange brudd imot og er ustabil. Likevel er han et angrep aleine på gode dager og han må selvfølgelig bli satsa på videre. 

Helst hadde jeg sett han tilbake på vingen i  en 4-3-3. Da blir gjerne ikke balltapene like farlige og laget er ikke like avhengig av at Tokki har dagen. I den rollen han har nå er han jo limet mellom midtbanen og Mos og fungerer ikke Tokki, så fungerer ingenting. Jeg er usikker på om det er klokt å bygge laget rundt ham i akkurat den rollen.

(Innlegget ble redigert 16.12.18 14:18)

Dimmi
DimmiInnlegg: 11481
16.12.18 14:37
Roedgata: Helst hadde jeg sett han tilbake på vingen i en 4-3-3.

Her er jo problemet vårt.

Vi har en stall som er så full av spillere på topplønn, hvor bare halvparten av de passer inn i den rådende taktikken/formasjonen/rollene.

Blir spennende å se hvem som forsvinner i vinter, hvilke grep vi får råd til å ta/hvem som ønsker å gå, og om vi går inn i 2019 med en stall som passer formasjonen eller om det blir en formasjon som passer de spillerne vi har.

 

 

Catepillar
CatepillarInnlegg: 1297
16.12.18 15:52

Roedgata: På gode dager er han et helt angrep alene.

Totalt enig. Hadde de gode dagene vært mange hadde han vært en perle! ( men da hadde han blitt solgt )

Men det er godt mulig at den versjonen av Tokki er det vi kan ha for oss selv. Mulig det er en gevinst i seg selv. Jeg synes han er glimrende på raidene, jeg. Håper han vokser i l a vinteren.

stc887
stc887Innlegg: 16400
16.12.18 15:55
Dimmi: Vi har en stall som er så full av spillere på topplønn, hvor bare halvparten av de passer inn i den rådende taktikken/formasjonen/rollene. Blir spennende å se hvem som forsvinner i vinter, hvilke grep vi får råd til å ta/hvem som ønsker å gå, og om vi går inn i 2019 med en stall som passer formasjonen eller om det blir en formasjon som passer de spillerne vi har.

Tragikomisk den situasjonen vi har malt oss inn i er. Det starta jo før Toro men antallet etablerte spillere og brytning med det som er "Godset ball" var det som fikk begeret til å renne over. Merker jeg har nada tilltro til at man greier å evaluere seg selv internt i SIF. Er ingen god grunn til at vi skulle havne i den skvisen vi er u nå utenom inkompetanse.

Dimmi
DimmiInnlegg: 11481
16.12.18 16:01
stc887: Merker jeg har nada tilltro til at man greier å evaluere seg selv internt i SIF.

"Jammen, se så mange stolpeskudd vi har hatt i år, da!"

 

stc887
stc887Innlegg: 16400
16.12.18 16:16
Colonel_Kurtz: Stc887: Økonomien er ikke noe jeg som supporter verken har oversikt over eller kan gå inn på. Det er altfor komplekse regnestykker det handler om.

Du trenger ikke ha master i bedriftsøkonomi for å google at det er 2 mill mindre fra NFF i premiepenger og at SIF har færre folk på kamp inkl VIP/spons har klubben påpekt sikkert 3 ganger i år og at en cup semi ikke drar mer folk enn en vanlig ES match og mot TIL(?) var det 3k innafor dørene? Når du topper dette med en trener som går/får sparken som troli ikke har gitt avkall på alt av lønn og at over 1000 cupfinale billetter sendes i retur til NFF da blir det røde tall. Frågan er jo bare hvor ille det blir. Forøverig sa Flo i 16 at de midlene Drammenspatriotene har ført ut av klubben i prinsippet kan skytes tilbake i klubben så ikke at jeg tror det skjer men et lite tilskudd som gratis kapital uten at det forventes gjenytekse hadde vært fin julegave. 

stc887
stc887Innlegg: 16400
16.12.18 16:18
Dimmi: "Jammen, se så mange stolpeskudd vi har hatt i år, da!"

Siden Jostein mener vi er en middels til liten klubb så er det vel ikke mer ¨å forvente at en liten klubb maks skal holde seg? Sånn da sparte jeg SIF for noen arbeidstimer.

Colonel_Kurtz
Colonel_KurtzInnlegg: 3468
16.12.18 16:39

Stc887: Joda. Men vi sitter verken med oversikt over lønn, interesse, forhold til investorer, muligheter for kutt på andre områder. Synes alltid det er merkelig at supportere skal argumentere for salg av våre beste spillere. Særlig når man har vist at man ikke er i stand til å forvalte langt større midler.

Hvor mye koster nok en sesong i nedrykkstrid i tapte publikumsinntekter og mindre premiepenger? Hvordan spiller det inn på sponsorer å selge profilene? 

Det mest kostbare er uansett feilrekruttering. Tenk hvor mye alt rasket vi har hentet de siste årene har kostet oss!

(Innlegget ble redigert 16.12.18 16:40)

Dimmi
DimmiInnlegg: 11481
16.12.18 16:59
stc887: Sånn da sparte jeg SIF for noen arbeidstimer.

Minner meg om da klubbledelsen presenterte den lenge annonserte strategiplanen, etter nesten et helt års arbeid, og som viste seg å bare være de samme punktene som allerede sto på hjemmesiden gjennom flere år under "Våre verdier".

Som en av sponsorene treffende sa det når det ble åpnet for spørsmål fra salen : ".....jah.....øh.....det var vel ikke akkurat noe nytt her?"

 

 

stc887
stc887Innlegg: 16400
16.12.18 17:02
Colonel_Kurtz: Synes alltid det er merkelig at supportere skal argumentere for salg av våre beste spillere. Særlig når man har vist at man ikke er i stand til å forvalte langt større midler. Hvor mye koster nok en sesong i nedrykkstrid i tapte publikumsinntekter og mindre premiepenger? Hvordan spiller det inn på sponsorer å selge profilene? Det mest kostbare er uansett feilrekruttering. Tenk hvor mye alt rasket vi har hentet de siste årene har kostet oss!

Jeg sier ikke at vi skal legge oss på rygg å selge. Alt jeg sier er at det kan være vi ikke har et valg om det står ille nok til. At man ikke klarer å forvalte penger og ha en habil spillerlogistikk er Flo sitt annsvar som sportssjef har øst ut penger på regelrett ræl i det siste. Flo ut og inn en ny sportssjef og speider som ikke bare skal se til Skandinavia. Få det på, kjør, rapido, asap.

daniekr
daniekrInnlegg: 5543
16.12.18 17:16

Da jeg skrev at klubbkassa fordret 'salg salg salg' av EUA var det kun fordi jeg antok at klubben ikke har noe valg. Er vårt eneste objekt. Selv vil jeg ikke selge han.

Colonel_Kurtz
Colonel_KurtzInnlegg: 3468
16.12.18 18:14

Stc887: Om det skulle være tilfellet er det flere enn Flo som burde "omplasseres". Det vi evt hadde fått for en Ulland vil uansett være småpenger i den større sammenhengen.

Gjør det ekstra morro å tenke på hva vi ga for Tokstad, Glesnes etc.

Om økonomisituasjonen er så prekær som flere hevder her, er det vel på høy tid å diskutere om denne kontrakten med eierne bør forlenges..? Hva er egentlig fordelen med en forlengelse?

Såvidt jeg vet har de kun tatt store midler ut av klubben de senere årene og mange hevder at de overkjører Flo i forhold til spillerkjøp. 

Randommaster1001
Randommaster1001Innlegg: 3873
16.12.18 18:15
Catepillar: Det har jeg ikke vanskeligheter med å se, nei...
Det er mangel på stabilitet og mangel på utvikling på svake områder jeg har sett meg lei på. Når man trener hele uken og får antatt rådgivning er det rart han ikke kutter disse menigsløse balltapene som før til brudd, kontring og fra T sin side. Dermed ingen forsvarsinvolvering. Hadde kjakan vært 17 hadde han vært bejublet av meg, men T er "voksen" og må vise seg fram som en stabil bidragsyter. Hadde han vårt def mb eller forsvarsspiller og holdt på sånn hadde alle her inne slakta´n. Er det så vanskelig å se?

Tokki har hatt mange unødvendige balltap i år, fulgt opp av mangel på vilje til returløp, men denne beskrivelsen kan da brukes om Ulland Andersen også. 

Begge to har fått lov til å holde på slik i hele år, tilsynelatende uten konsekvenser. 

(Innlegget ble redigert 16.12.18 18:17)

Colonel_Kurtz
Colonel_KurtzInnlegg: 3468
16.12.18 18:38

Å gjøre feil på banen er nå en ting. Verre når det kommer til holdning. Om ryktene som flyr stemmer så er jeg veldig usikker på om jeg ønsker sånne spillere i Godset. Man er ikke bare toppidrettsutøver når lønna skal forhandles.

stc887
stc887Innlegg: 16400
16.12.18 19:38
Colonel_Kurtz: Om økonomisituasjonen er så prekær som flere hevder her, er det vel på høy tid å diskutere om denne kontrakten med eierne bør forlenges..? Hva er egentlig fordelen med en forlengelse? Såvidt jeg vet har de kun tatt store midler ut av klubben de senere årene og mange hevder at de overkjører Flo i forhold til spillerkjøp.

DT hadde jo en sak etter fjorårets sesong men SoMe tekstkrigerne på FB osv fikk jo helt raptus. DT svartmaler, DT kan aldri skrive noe positivt, DT er illojale når de skriver dette samtidig som de er sponsor. #EkteKjærlighet.

Det går ikke diskutere pga den store massen som består av 95% evner eller interesserer seg ikke for dette og har tilnærmingen at man blindt skal stole på de som er ansatt i styre og stell og dermed dør diskusjonen ut ettersom det er noe som kun dukker opp 1-2 ganger i året i DT og da slipper klubb og eiere ubehagelige spørsmål.

Ja de svarte noe i fjor men de prekære spørsmålene som om de har eller har forsøkt å legge føringer på sportslige vurderinger og om de har tenkt å bruke SIF som sparefond i uoversikelig framtid eller om de vil investere på nytt hører vi ikke noe om.

Colonel_Kurtz
Colonel_KurtzInnlegg: 3468
16.12.18 20:37

Enig. Og det er helt ufattelig at så viktige spørsmål kan bli dysset ned. For dere som har en fot innenfor SIF-huset: Er dette et fullstendig ikke-tema eller er det meningsutvekslinger for og imot..?

stc887
stc887Innlegg: 16400
16.12.18 21:21
Colonel_Kurtz: Enig. Og det er helt ufattelig at så viktige spørsmål kan bli dysset ned. For dere som har en fot innenfor SIF-huset: Er dette et fullstendig ikke-tema eller er det meningsutvekslinger for og imot..?

Jeg skal ikke skryte på meg å være in the know men Flo ville forsette med samme driftsmåte sa han i fjor og i.o.m. det ikke er noe nytt i media eller offisielt i andre kanaler fra klubben regner jeg med det er status quo for er Godset så åpne så de sjøl skal ha det til er det jo rart om man skulle gjøre en 180 uten at omgivelsene får beskjed.

Colonel_Kurtz
Colonel_KurtzInnlegg: 3468
16.12.18 21:37

Tenker ikke egentlig på hva Flo og de ansatte mener. Der har jeg ingen tiltro igjen uansett. Tenker mer på hva grasrota mener.

stc887
stc887Innlegg: 16400
16.12.18 22:19
Colonel_Kurtz: Tenker ikke egentlig på hva Flo og de ansatte mener. Der har jeg ingen tiltro igjen uansett. Tenker mer på hva grasrota mener.

My bad. Nei altså grasrota tenker jo ikke eller intereserer seg ikke for det som sagt (massene) stoler på de som er blitt satt til å gjøre en jobb. Så har du en tapper liten gjeng som utgjør kanskje 1% som lurer og diskuterer blant anner her, på puben etc men det blir jo nærmest ekkokammer pga det ikke er på dagsordenen utad fra verken klubb eller (lokal)media og det er for snevert for de store massene å lese seg opp på klubbdrift og dermed ingen diskusjon men mer repitisjon og  det er jævlig synd.

Synd også at vi ikke er en medlemsklubb for da hadde kanskje interessen vært større men all den tid slik SIF er organisert på nå mtp eierstruktur er det nok liten interesse for menig mann å sette seg inn i. 

Johaeng
JohaengInnlegg: 290
16.12.18 22:33

Mos er 10 g bedre enn MP

Dimmi
DimmiInnlegg: 11481
16.12.18 22:51
stc887: Nei altså grasrota tenker jo ikke eller intereserer seg ikke for det som sagt (massene) stoler på de som er blitt satt til å gjøre en jobb. Så har du en tapper liten gjeng som utgjør kanskje 1% som lurer og diskuterer blant anner her, på puben etc men det blir jo nærmest ekkokammer pga det ikke er på dagsordenen utad fra verken klubb eller (lokal)media og det er for snevert for de store massene å lese seg opp på klubbdrift og dermed ingen diskusjon men mer repitisjon og det er jævlig synd.

Jeg tror nok du undervurderer folk her.

For å ta min egen omgangskrets rundt SIF som eksempel, så er det vel heller 99% av de som lurer og diskuterer på det samme som vi skriver om her inne.

Men, ingen av de er på VGD (som jeg vet om...), og kun et par stykker gir i det hele tatt lyd fra seg i grupper som "Vi som elsker Strømsgodset" etc. på Facebook og andre steder.

Men, den jevne stemningen er at klubben er jævlig dårlig drevet de siste årene, at Flo har gjort en fryktelig dårlig jobb med både spiller- og trenerrekruttering, at man er bekymret for økonomien og eiermodellen, og smått skeptiske til en ny sesong med BP som hovedtrener.

Og dette snakkes det om på Kings Arms, på Rekord Bar, utenfor hovedtribunen før kamp, hjemme hos hverandre for å se Premier League, og på jobb.

Men, det synes ikke, høres ikke, og fanges ikke opp av Magne & co, fordi ingen roper like høyt som "Ekte kjærlighet-mafiaen".

 

 

stc887
stc887Innlegg: 16400
16.12.18 23:20
Dimmi: For å ta min egen omgangskrets rundt SIF som eksempel, så er det vel heller 99% av de som lurer og diskuterer på det samme som vi skriver om her inne. Men, ingen av de er på VGD (som jeg vet om...), og kun et par stykker gir i det hele tatt lyd fra seg i grupper som "Vi som elsker Strømsgodset" etc. på Facebook og andre steder. Men, den jevne stemningen er at klubben er jævlig dårlig drevet de siste årene, at Flo har gjort en fryktelig dårlig jobb med både spiller- og trenerrekruttering, at man er bekymret for økonomien og eiermodellen, og smått skeptiske til en ny sesong med BP som hovedtrener. Og dette snakkes det om på Kings Arms, på Rekord Bar, utenfor hovedtribunen før kamp, hjemme hos hverandre for å se Premier League, og på jobb.

Det er ganske så spot on i mine kretser også alt etter dagsformen på folk. Likevell føler jeg Ekte kjærlighet-mafiaen som du kaller de ikke tar en konstruktiv approach til det og det føles som at det utgjør massen om ikke i hvert fall hylekoret. Den tilnærmingen vi deler of vår omgangskrets har kveles av #ektekjærlighet, blå hjerter og bikkjer kledd opp i SIF effekter. Jeg får See No Evil, Hear No Evil, Speak No Evil vibber av det

UffeC
UffeCInnlegg: 142
17.12.18 09:39

Spot on, Dimmi! I min omgangskrets (svært dedikerte supportere) diskuteres det samme. Blå-hjerte-folka evner ikke å være kritiske til egen klubb (eiere, ledelse, trenere og spillere). Alt er ekte kjærlighet og Flo er Gud.

Superteale
SupertealeInnlegg: 644
17.12.18 11:21

Det trengs tid for å fordøye denne sesongen, men jeg har en nøktern målsetning for neste sesong:

 

1. Ikke ligge i nedrykkstrid på noe tidspunkt

2. Igjen bli en utviklingsklubb med satsing på unge talenter som blir salgsobjekter over tid

3. Rydde kraftig i spillerstallen 

4. Få orden på økonomien

 

I mitt hode henger disse punktene sammen. For utvikle nye spillere er det ugunstig å ligge i bunnen med kniven på strupen. Samtidig kan vi ikke forvente medaljekamp dersom fokuset blir på utvikling.

Rydding av spillerstall med færre etablerte spillere gir rom for talenter med lavere lønnskostnader, men igjen muligens på bekostning av resultater fram til talentene er modne.

Passport
PassportInnlegg: 2717
17.12.18 11:41

Oppkjøring til 2019:

 

Fredag 1/2: LSK-hallen. Motstander ikke klar.

Fredag 8/2: HamKam i LSK-hallen

Fredag 15/2: Bodø/Glimt i LSK-hallen

Torsdag 22/2: Marbella (Spania). Motstander ikke klar.

Tirsdag 26/2: Marbella (Spania). Motstander ikke klar

Fredag 8/3: Sarpsborg 08 på Sarpsborg stadion.

Fredag 15/3: Vålerenga på Intility.

Lørdag 23/3: Start på Marienlyst. Senere på kvelden arrangeres det kick off på Union Scene.

 

Groundhopper
GroundhopperInnlegg: 1460
Klikk for å gå tilbake til toppen