Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Klubbtrådnytt 2019

NYTT TEMA
BakeUp
BakeUpInnlegg: 623
31.12.18 22:34

Har din klubb signert en ny spiller? Årsregnskapet viser 14 mill i minus? Melder lokalavisen at treneren ikke lenger har full tillit?

Mange liker å holde seg oppdatert på det som skjer i fotball-Norge, men de færreste gidder å klikke seg inn på 60 forskjellige klubbtråder og lese gjennom dagens dose med intern chat og småprat for å se om det har skjedd noe nytt siden sist.
Åpner derfor denne tråden hvor alle og enhver kan poste innlegg fra VGDs klubbtråder som kan være av allmenn interesse. Det kan selvsagt være ditt eget innlegg, eller du kan "retweete" noe du har funnet i en av klubbtrådene (god folkeskikk er å kreditere den du siterer).

På denne måten slipper du også å invadere en klubbtråd og lage dårlig stemning de gangene din mening om saken avviker veldig fra dem som regner den aktuelle klubbtråden som sitt territorium.

Ingen sak er for liten - finner ikke folk det interessant, så blir det heller ikke noe særlig respons og verden går ufortrødent videre. Diskusjonsfora pleier å regulerere seg selv ganske greit på den måten.

PS: Ikke bare post en teaser som "Eliteserieprofil legger opp" med en link videre til klubbtråden. Bruk klipp og lim, slik at vi får hele teksten her.
Så kan man heller gjøre et unntak de gangene det er særskilte grunner for det, f.eks lange tekster som strekker seg over flere innlegg!

Slik lyder herrens ord.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 30175
01.01.19 12:42

Folk ønsker hverandre godt nyttår over en lav sko inne på MFKs klubbtråd. 

BakeUp
BakeUpInnlegg: 623
03.01.19 16:08

Brann-tråden:

- BT melder at Start er interessert i Acosta. Det er greit for meg hvis Rismark skal satses, men Acosta bør ikke selges for enhver pris. Vi må jo ha penger til å erstatte ham - spesielt når vi skal spille ut i Europa. (Firensju)

BakeUp
BakeUpInnlegg: 623
03.01.19 16:10

Bodø/Glimt:

Sportslig leder Aasmund Bjørkan sier at fire av deres spillere som var på utgående kontrakt ikke har fått tilbud om forlengelse. Det gjelder Emil Jonassen, Thomas Jacobsen, Thomas Drage og Marco Tagbajumi.

– Ingen av de har fått tilbud om kontrakt før 2019-sesongen, sier Bjørkan til Eurosport.no. (Thpe)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester