Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Molde FK. Klubbtråd 2019.

NYTT TEMA
HarryH
HarryHInnlegg: 31364
30.08.19 20:10

Hvis "noen" dager betyr to dager, så kan det vel gå. Hvis det betyr 3-4 dager, så er jeg redd vi kommer til å slite fælt i oktober-november. 

wile_e
wile_eInnlegg: 1426
30.08.19 20:43

B/G viser at det er mulig å slå dem også.

ASEN
ASENInnlegg: 2663
30.08.19 20:45

Er ikke snakk om noen alvorlig skade på Bjørnbak, kunne ikke spille i går, men sannsynligvis snart tilbake. 

BiggusD77
BiggusD77Innlegg: 775
30.08.19 20:51

Rashanis løp der flere minutter på overtid... DET er 100% spurt.


Har knapt nok sett noe som ligner for Molde på flere år.

Kongemannen
KongemannenInnlegg: 15037
30.08.19 21:25

Kommer det inn noe nytt før vinduet stenger, eller er de fornøyd med de de har. Nå er det kun den trauste Elite Serien som gjelder for MFK.


 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38381
30.08.19 21:25

Nå er det vel ikke behov for flere. 

Kongemannen
KongemannenInnlegg: 15037
30.08.19 21:32

Nei det er nok sant er jo bare ES, da går det nok bra selv uten dyktige backer, Kaptein med stor K, Dyktige vinger.


Spennende nå om ett knekt Molde FK klarer å reise seg mot de brune på søndag.

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 10788
30.08.19 22:31
Kongemannen: Spennende nå om ett knekt Molde FK klarer å reise seg mot de brune på søndag.

Om de ikke klarer det bør de finne seg noe annet å gjøre. Jeg er ihvertfall mer enn gira til å klå Christian Gauseth & Co og det burde Molde-spillerne være også!

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38381
30.08.19 23:11

Kongemannen: Nå er realitetene sånn at man ikke bare kan ut og storhandle  en kaptein med stor K, dyktige backer og dyktige vinger. 


Vi har jo kantspillere og backer som er mer enn gode nok til at vi skal kunne vinne serien. Og en kaptein må rett og slett skapes. Vi har flere potensielle kapteiner i stallen, men de må ta steget.


La oss si at vi kjøpte enda flere kantspillere. Hvor skulle vi gjort av alle sammen?


At vi kunne kjøpt en back er jeg enig i, men det som er trist er at vi hadde flere på juniorlaget som var fremadstormende for et par år siden. Man må snart begynne å lykkes bedre med akademiet. Hvis ikke er det rett og slett ikke verdt innsatsen.


Jeg mener man går for bredt ut. Småklubbene i distriktet sender inn for mange. Man må heller sende ut speidere fra akademiet ut og se kamper fremfor at laglederne sender egne barn og sine venners barn inn til akademiet. Akerakademiet må selv sile ut de beste. De må selv finne mennesker som vet hva de skal se etter i et talent og disse må møte opp på Jendem, Elnesvågen, Aukra, Hjelset, Batnfjorden, Eidsvågen, Åndalsnes, Fiksdal, Grøa osv. på ukedagene og se kamper. 


Jeg mener Akerakademiet må spisses. Kanskje går man glipp av noen på denne måten, men fortsetter man sånn går vi glipp av alle.


Enkelte lag har med 2/3 av spillerne på Akademiet. Det er jo galskap. 


 

Kongemannen
KongemannenInnlegg: 15037
30.08.19 23:15
PapaSmurf: La oss si at vi kjøpte enda flere kantspillere. Hvor skulle vi gjort av alle sammen?

Opp til Kristiansund N. Er det ikke der en sender de som ikke holder nivået.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38381
30.08.19 23:32

Det må det bli slutt på. KBK må greie seg selv. Det er de kapable til. 

(Innlegget ble redigert 30.08.19 23:33)

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 10788
31.08.19 00:03
PapaSmurf: Det må det bli slutt på. KBK må greie seg selv

Det er jeg helt enig i.

Sardinas
SardinasInnlegg: 428
31.08.19 10:04

Jeg er livredd for å gå på en Brann anno 2017 var det vel.


Leder serien komfortabelt, så begynner varsellampene å lyse. Laget spiller stadig dårligere, formspillerene svikter en etter en, resultatene kommer etter flaks og treneren virker lost.


Samtidig har klubbene bak fått mer og mer tro på seg selv, formene deres kommer snikende og de jakter lederene runde etter runde. De har også interne oppgjør. 


Plutselig er vi ute av medaljekampen. 

toro_lover
toro_loverInnlegg: 1406
31.08.19 10:59

Med vår terminliste og brede tropp kan man ikke si annet enn at vi er store favoritter til seriegullet. Vi er litt sårbar hvis Eikrem blir skadet men ellers har vi god dekning.

heltos
heltosInnlegg: 18
31.08.19 11:53

Mega nedtur dette, vel om gullet ryker blir det en fiasko sesong.


Ja MFK har muligens den bredeste og beste stallen i ES, på papiret! Og er det faktisk noe denne klubben og spillere aldri har taklet så er det skryt og forventninger. 


Husker gamle Eggen i beste RBK tiden, han «kjeftet» mest når de gjorde det bra, og motsatt når laget/spillere ikke hadde dagen. En fortreffelig pedagogisk tilnærming i en prestasjon gruppe, for målet vil jeg tro å STADIG bli bedre, både laget og enkeltspiller.


Men sitter med en nesten motsatt opplevelser i denne klubben nå: Vi er sååå gode. Ved dårlige kamper er det alltid, dette var for dårlig for vi er så myyye bedre. Under kamper der molde leder og/eller er tydelig best, da søker de mest mulig «five a side» øvelser og triksing for å vise så gode er vi, med påfølgende lavt tempo og inviterer motstander inn i kampen igjen, og vipps ser laget ut som forskremte kyllinger.


Betenkelig også at så mange spillere ikke er i form samtidlige?...tilfeldig eller en årsak?  Det som vi trodde skulle bli det svakeste punktet i denne perioden har faktisk vært den mest solide> Reserve keeperen vår!


Laget ser også til tider dårlig trent ut, samlet sett over 2 kamper mot dette laget som knapt nok er kommet i gang med sesongen, kontra dette molde laget (på papiret) kvalitet spillere og midt i sesongen, skulle ha feid dette laget av banen, allerede i bortekampen!! Men de fleste var ikke hverken med eller på nok. Hva sier egentlig dette om kvaliteten om norsk treningskultur, forventninger og profisionalitet? 


En annen ting: hvorfor gir ikke trenerapparatet klar beskjed at den kjefting og syting mot dommer som spesielt Vegar og Eirik driv på med under kamper er fullstendig uakseptabelt!


 


 

Sulfat
SulfatInnlegg: 14523
31.08.19 11:56

Storfavoritt er da å ta i? Favoritt kan jeg være med på.

Glimt spiller bedre fotball enn oss om dagen. Har to poeng på oss (ikke gitt av vi vinner hengekampen), og omtrent samme kampprogram som oss.

+: I bedre form enn Molde.
-:  Tynn stall. Møter oss borte. 

 

Odd virker solide om dagen. Har møtt de tre andre gullkanditatene (Molde, RBK, B/G) i de tre siste kampene, uten å tape.

+: Er ferdig med topplagene. 
-: Vi har 2 poeng på dem, som kan bli 5 i morgen. Tynn stall.

 


Rosenborg har virkelig funnet formen. Var imponerende i Europa, og har scoret 18 på de siste seks i serien. Men det er langt opp.

+: Er i form. Høyest bunnivå. Møter både Glimt og Molde hjemme. Forsterket i sommer. Tjukk stall.
-: Tett kampprogram. Langt opp (sannsynligvis for langt opp).

RBK 8%
Odd 17%
Bodø/Glimt 32%
Molde 43%

(Innlegget ble redigert 31.08.19 12:06)

modumodd
modumoddInnlegg: 3533
31.08.19 12:01

Får en sånn "Haren og skilpadda"-følelse når jeg leser en del innlegg her i denne klubbtråden. Lykke til med gullet forresten. :-) 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38381
31.08.19 12:19

modumodd: Vel, jeg får følelsen av å besøke en spesialskole når jeg leser dine innlegg. 

Var det ikke Odd som burde representert Norge i Europa istedenfor Molde du sa på torsdag?

Her er saken. Vi mener vi har det beste laget og bør vinne serien. Ingen tar seieren på forskudd. Men vi forventer at den kommer. Capice?

Dere telemarkinger er altså så innsylta in den sosialdemokratiske modellen at det nesten er vondt å se på. Her skal ingen stikke seg ut og tro de er noe. Her skal ingen ha selvtillit. Nei fysj, man bør stå fint i kø og ta ting som de kommer. Du er ikke den eneste Odd-supporteren som syter over at vi har tro på eget lag og som mener det er en negativ ting. Det er en til som ikke slutter å syte over det samme. Ser ikke Glimt-fansen reagere sånn. 

Derfor lo jeg godt da Eurosport forsøkte å få Glimt-trener Knudtsen ut av balanse i går med offside-målet dere fikk. Hva gjorde han? Han lo og sa det var fint forbedre siden dere alltid klager på at dere er ofre for sånt. Men hva gjorde Fagermo forrige uke? Åh... Han. Kunne. Ikke. La. Det. Ligge. 

Det er i det store og hele utrolig å lese at folk rundt om ikke unner Odd et gull. De vil heller at vi tar det. Med alt vi har vært igjennom de siste par årene viser det bare hvor heslig folk mener Odd som klubb er. Deres ledere har greid kunststykket å FP Odd til å bmi mislikt uten at dere har vunnet en dritt. Det er godt gjort. 

(Innlegget ble redigert 31.08.19 12:29)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38381
31.08.19 12:30

Rakk ikke redigere den siste setningen. Regner med den er forståelig. Har ingenting med kroppsvekt å gjøre :)

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 7777
31.08.19 12:37

Takk for informasjonen, papa. På en omdømmemåling gjort for et par år siden kom Odd best ut. Til orientering.


Dette «hatet» mot Odd, rår i Molde. Lite andre steder etter hva jeg har merket. Det å gå inn på 1911 forrige helg med Odd-drakt var en opplevelse.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38381
31.08.19 14:02

Jeg snakker om her på VGD. Bare i går så jeg flere som mente Odd ikke måtte få vinne noe. (Og da ikke MFK’ere) Og så var det vel at klubben var som et rævhøl i en armhule. 

Det er så mye kritikk mot andre fra klubben din og flere medsupportere. Og det er ganske håpløst når fokus hele tiden ligger på alle andre. 

Jeg kan ikke forstå hva som er så galt med at vi som holder med Molde tror på seriegull. Vi har det beste laget og vi kan avgjøre alt sjøl. Vinner vi ikke så vinner vi ikke. Men det er utrolig spesielt at man skal kritiseres for selvtillit. Om Odds fans tror på gull, good for you.

Forskjellen på oss og dere er at vi kommer til å ha fokus på oss sjøl og hvor gøy det er om vi vinner. Skulle Odd vinne vil fokus ligge på oss andre. Jeg foretrekker vår måte. 

(Innlegget ble redigert 31.08.19 14:09)

HLund
HLundInnlegg: 18450
31.08.19 14:10
Sulfat: Glimt spiller bedre fotball enn oss om dagen. Har to poeng på oss (ikke gitt av vi vinner hengekampen), og omtrent samme kampprogram som oss.

På hjemmebane. De har ikke vært all verden borte i det siste. Slo Godset i en kamp Godset nok var det beste laget, slet mot Sarpsborg og fortjente ikke mer enn poenget og tapte fortjent mot Odd i går. Dette kan man dog også si om dere og Rosenborg. Har ikke vært voldsomt gode spillemessig på bortebane.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38381
31.08.19 14:16

Vi har ikke spilt vår beste fotball i det siste. Stor slitasje på spillerne. 

Landslangspausen kommer meget beleilig. Håper vi får med oss noe fra Buskerud, og så er det rekonvalens og å begynne treningen opp mot den siste tredjedelen av sesongen. Det er jo nå det begynner. Alt frem til nå er bare posisjonering. De som har evnen til å holde det gående uten for mange skader og suspensjoner vil ha store muligheter til å løfte pokalen.

Og de som bevarer roen. Glimts trener har en jobb å gjøre der. Spillerne der var i ubalanse i går. Stressa og det kokte litt i toppen. Et godt eksempel er da Evjen pælmer ballen i bakken etter å fått et feilaktig frispark mot seg. Det var som et negativt Kinderegg for Glimt. Feildømt frispark, gult kort på en nøkkelspiller og offsidemål mot. Alt i løpet av 20 sekunder. 

Vanligvis hadde jeg vært veldig trygg på at Molde har den nødvendige ballasten til å styre trygt og rolig mot gull, men alle spillerne som har bukket under for presset i EL overrasker meg. Så det må adresseres internt. 

(Innlegget ble redigert 31.08.19 14:18)

PerryAndre
PerryAndreInnlegg: 8271
31.08.19 14:27
PapaSmurf: Jeg snakker om her på VGD. Bare i går så jeg flere som mente Odd ikke måtte få vinne noe. (Og da ikke MFK’ere) Og så var det vel at klubben var som et rævhøl i en armhule.

Jeg unner Odd å vinne serien. Liker laget når de er på sitt beste. Eneste negative med den klubben er at de så forbasket ujevn i prestasjonene. Stor sjanse for at vil drite seg ut og norsk klubbfotball året etter. 
Det gjelder forsåvidt om de blir 2 eller 3 i serien også. Det hviler tross alt større ansvar på serievinneren, som skal spille CL kval.  

(Innlegget ble redigert 31.08.19 14:28)

Brodden
BroddenInnlegg: 1185
31.08.19 14:29
PapaSmurf: modumodd: Vel, jeg får følelsen av å besøke en spesialskole når jeg leser dine innlegg.

Greit nok å være uenige med folk og ikke komme like godt overens med alle på et debattforum, men slike kommentarer som dette her blir for dumt. Er nok noen av mine medsupportere som tar mer av enn andre, og det er langt i fra alle jeg bestandig er like enige i, men det må da likevel gå an å oppføre seg med enda litt mer verdighet enn dette.

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 7777
31.08.19 14:43

Det skulle man anta i moralens høyborg.

supergunners10
supergunners10Innlegg: 5838
31.08.19 15:06

Tøyseguttene fra Oddrane.

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 7777
31.08.19 15:10

Så du forsvarer uttalelsen til, papa?

Belzone
BelzoneInnlegg: 2369
31.08.19 15:11
Gunnar88: uttalelsen

Mot modumodd, ja absolutt. 

toro_lover
toro_loverInnlegg: 1406
31.08.19 15:49

Fotball er følelser :)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg