Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Molde FK. Klubbtråd 2019.

NYTT TEMA
johab
johabInnlegg: 3818
23.08.19 12:27
PapaSmurf: Det koker i toppen, og de gjør alle mulige rare øvelser ute på banen. En av dem har to skudd mot eget mål på to kamper.

Et par det kokte godt for oppe i knollen i går ja. Molde kunne godt tatt en Bodø/Glimt og hyret en mental trener (igjen).

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38401
23.08.19 12:30
johab: Et par det kokte godt for oppe i knollen i går ja. Molde kunne godt tatt en Bodø/Glimt og hyret en mental trener (igjen).

Vanligvis er jeg mot mentale trenere. Stort sett er det humbug.

Men slik de ser ut nå så tror de de hadde hatt godt av å snakke med noen om hva de er redde for. Det verste som kan skje er jo at de ryker ut og ikke tar gull. Det beste som kan skje er jo at de får spille gruppespill og ta seriegull. Det siste må da være langt mer motiverende enn det første er skremmende?

(Innlegget ble redigert 23.08.19 12:30)

wile_e
wile_eInnlegg: 1426
23.08.19 12:41
johab: hyret en mental trener (igjen).

Var ikke dette helt nyttelaust sist de prøvde?

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38401
23.08.19 12:45
wile_e: Var ikke dette helt nyttelaust sist de prøvde?

Jo, de må gå i seg selv og finne gleden. Uten den så blir det forknytt og dårlig. 3 av 4 i forsvar har sett forferdelig preget ut i Europa. Haraldseid, Bjørnbak og Haugen.

Eikrem har fått defensive oppgaver og spiller helt OK, men fpr ikke friheten til å sprudle. Hestad er jo fortsatt en skygge av den han var i fjor. Ohi har vært ute av det lenge.

Det er rett og slett mange blinkende alarmlamper som går her.

Men se på Craninx. En som var som et aspeløv da han kom inn, han er kanskje den som har ting mest under kontroll mentalt for tiden.

(Innlegget ble redigert 23.08.19 12:49)

Sardinas
SardinasInnlegg: 428
23.08.19 12:59

Flere av spillerene ute på Twitter og maner Romsdalinger til kamp. Tydelig at de trenger og ønsker støtte, og at det betyr veldig mye. For dette vil de virkelig.


La det bli folkefest på stadion igjen når Krattet roper "opp å stå hvis du elsker mfk" de siste 10 minuttene! 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38401
23.08.19 13:02
Sardinas: Flere av spillerene ute på Twitter og maner Romsdalinger til kamp. Tydelig at de trenger og ønsker støtte, og at det betyr veldig mye. For dette vil de virkelig.

Klart folk må på kamp. Men her må media og da spesielt lokalavisa bygge opp kampen skikkelig. Bruke mye tid på å snakke opp kampen, og viktigheten av at folk stiller opp.

De som sitter hjemme og bor mindre en to timer fra stadion og ikke har legeerklæring er judaser. (Dette bør ikke avisa skrive, da det nok har motsatt effekt, men det er like fullt sant).

Selv de som bor andre steder i landet bør ta et par fridager og komme seg hjem til mor for potetball, kamp og god samvittighet.

 

(Innlegget ble redigert 23.08.19 13:04)

Art-Vandelay
Art-VandelayInnlegg: 63705
23.08.19 13:18
toro_lover: Alt i alt en grei prestasjon og et greit resultat.

Jeg må si meg uenig. Hadde dette vært prestasjonen og resultatet mot en god europeisk motstander på nivå, eller litt over Molde så ja, men dette var et mediokert lag som burde vært straffet langt hardere.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38401
23.08.19 13:24
Sardinas: La det bli folkefest på stadion igjen når Krattet roper "opp å stå hvis du elsker mfk" de siste 10 minuttene!

Forslag 1: Gratis inngang på krattetfeltet. Fyll det opp!


Forslag 2:Alle som kommer på kamp er med i trekningen av sesongkort neste år.


Forslag 3. Alle som kommer på kamp har førsteprioritet på billetter til et eventuelt gruppespill.


Forslag 4. Di Derre i pausen


Forslag 5. For hver person som møter opp donerer MFK 10 kroner til et veldedig formål


Forslag 6. Blant alle barnebilletter trekkes det en drømmedag med MFKs spillere


 

Ka9nen
Ka9nenInnlegg: 21131
23.08.19 13:26

Aris virket en god del bedre enn Partizan. Å tape 2-1 igår er egentlig tull, Molde kunne like gjerne vunnet 2-1.

mfkhvitogblå
mfkhvitogblåInnlegg: 1290
23.08.19 13:36
PapaSmurf: Forslag 3. Alle som kommer på kamp har førsteprioritet på billetter til et eventuelt gruppespill.

Burde være en selvfølge, men dessverre blir det nok ikke slik...

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38401
23.08.19 13:41
mfkhvitogblå: Burde være en selvfølge, men dessverre blir det nok ikke slik...

Nei, det blir nok sesongkort først og så førstemann til mølla. Og om vi skulle komme dit og trekker et engelsk lag så må folk være kjappe på avtrekkeren, hvis ikke blir det stappfullt i en kamp og halvfullt i de to andre.

MEn det problemet får vi enetuelt snakke om om en ukes tid. Forhåpentlig vis sitter vi da og sitrer mens vi venter på gruppetrekning.

(Innlegget ble redigert 23.08.19 13:42)

johab
johabInnlegg: 3818
23.08.19 14:54
wile_e: Var ikke dette helt nyttelaust sist de prøvde?

Njo, var kanskje det, men ser Bodø/Glimt skryter fælt av effekten det har hatt for dem i år.

Og jeg kan like godt innrømme det: Jeg tror ikke jeg har noen gang har vært sikrere på at et lag skulle rykke ned med brask og bram slik jeg trodde årets Bodø/Glimt skulle. Så ut som et helt horribelt lag på papiret i vinter. Skjønner at jeg ikke har peiling på fotball, men klamrer meg likevel til uforutsigbar og helt eksepsjonell mental trening som viktigste årsak til den helt usannsynlige suksessen i år. :)

(Innlegget ble redigert 23.08.19 14:55)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38401
23.08.19 15:31
johab: Skjønner at jeg ikke har peiling på fotball, men klamrer meg likevel til uforutsigbar og helt eksepsjonell mental trening som viktigste årsak til den helt usannsynlige suksessen i år. :)

Mekanismene i fotball er rare. Stort sett hvert år er det ett lag som suser opp i gullkampen og så forsvinner de igjen.

S08, Stabæk, Odd, FKH osv...

De er oppe og ypper seg en eller kanskje to sesonger og så er de borte en stund. Glimt gjorde jo dette sist i 1993.

Sammensveiset spillergruppe, heldige med skader, treffer med talentarbeidet og den litt ullne flytsonen som man bare kommer inn i av og til.

Så kommer ropene om vi har den beste treneren og se hvor flinke vi er og bla bla bla.

Se på Odd. Vi har den beste treneren, vi har det beste talentarbeidet, vi jobber smartest bla bla bla. Men sølvtøy får de ikke mye av. Jeg driter i alt annet enn resultater. Så kan andre få påbreope seg å være best på det som ikke betyr noe.

Se på S08. De bodde nærmest i tråden her i fjor. Nå er de borte. Det skal Glimt-fansen ha. De fokuserer på seg selv og er glade for suksessen. Og DET er viktig. Alt for mange blir forferdelig opptatt av å bruse med fjærene.

Jeg sa det til en S08-supporter i fjor eller året før at de måtte heller kose seg med suksessen fremfor å drive her og rope, for med all sannsynlighet ville de falle sammen med et brak. det trodde han ikke noe på og mente jeg var arrogant.

Men har man fulgt med på norsk fotball en stund, så lærer man seg at man må være glad for suksess mens man har den. For den er stort sett like kort som sommeren i Mehamn.

(Innlegget ble redigert 23.08.19 15:41)

Sulfat
SulfatInnlegg: 14523
23.08.19 15:52
johab: Jeg tror ikke jeg har noen gang har vært sikrere på at et lag skulle rykke ned med brask og bram slik jeg trodde årets Bodø/Glimt skulle. Så ut som et helt horribelt lag på papiret i vinter.

De var jo knallgode i vinter. 36-5 i målforskjell på treningskampene.

Knasende_bacon
Knasende_baconInnlegg: 55
23.08.19 15:54

Tre ting som skremte meg etter gårsdagens kamp:


1) At flere spillere har et konsentrasjonsproblem.


2) At flere spillere skled opptil flere på en matte som virket helt ok. Klarer de ikke spille på gress?


3) At Hestad virker totalt utenfor og på etterskudd.


 


Tre ting som likevel roer meg:


1) At laget i det store og hele hadde full kontroll - sett bort fra nevnte konsentrasjonsproblem.


2) Troppen er mer solid enn jeg trodde ved sesongstart. Ingen som byttes inn svekker laget (unntak for Moström, men det smerter meg å si noe stygt om ham).


3) Aker Stadion.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38401
23.08.19 16:14

MFK har lansert hashtagen #10tusen for å fylle stadion de to neste kampene.

Jeg starter en utfordring her inne. Jeg utfordrer alle MFK'ere til å få en som ikke pleier å dra på kamp eller som ikke har planer om å dra på kamp til å ta på seg noe blått og støtte opp om MFK. Spesielt på torsdagen.

Nå trenger de oss! Nå kan vi vise dem at vi faktisk står der i regn og i blest. La oss vise serberne at det ikke bare er de som kan lage liv. Og at vi faktisk kan gjøre det uten å tenne på på tribunene og komme med rasistiske utspill.

Jeg har allerede sendt ut en melding til 5 stykker. Målet mitt er at minst 3 av dem drar på kamp.

Og OM du sitter der og egentlig har planlagt å sitte hjemme, eller du er usikker på om du gidder å kjøre fra Tingvoll, Ørskog, Rindal, Trondheim, Steinkjer, Fosnavåg, Lesja, Lillehammer eller Oslo. Ikke vær usikker. Dette kan fort være en kamp du vil huske resten av livet. Alle som var og så Molde spille mot CSKA i 1999 vil huske den kampen så lenge de lever eller til alzheimeren kommer og tar dem.

Slå dere sammen og kjør til Molde, om dere ikke kjenner hverandre gjør ingenting. Da kan man få et vennskap eller flere på kjøpet.

Tenk så traurig det er å måtte høre kampen forklart av Kenneth Fredheim når man faktisk kan være der og delta som den 12. mann, eller 12. kvinne eller 12. hen.

Tenk så kult det hadde vært om spillerne entrer banen på torsdag og møtes av 10.000 blå mennesker fremfor 5000 blå seter.

Vi kom ikke til cupfinalen i år. Dette er vår cupfinale. Dette er kampen som kommer til å definere hvordan høsten vår blir. Skal vi tilbringe torsdagskveldene med leksehjelp, dårlige krimserier og dillemmaet fiskeboller eller pasta nååå igien? Eller skal vi tilbringe 6 torsdager sitrende av spenning og en blanding av stolthet og glede?

#10tusen

(Innlegget ble redigert 23.08.19 16:27)

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 10790
23.08.19 17:15
PapaSmurf: dillemmaet fiskeboller eller pasta

Jeg tok et standpunkt når jeg var rundt 9 år gammel; Aldri mer fiskeboller, så da var det dilemmaet løst ...

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38401
23.08.19 17:16

Det er godt. Med masse bacon og litt karri på hvitsausen. 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38401
23.08.19 17:19

Breaking news: Jeg har en mann av de 5 jeg har forsøkt rekruttert som skal på kamp. Jeg skal ikke ta på meg æren siden han allerede hadde ordnet seg fri på torsdag og kjøpt billett. Men da er det bare 4999 to go ;)

Han ga meg et ord man kan bruke: #Sofasupporterskam

 

 

(Innlegget ble redigert 23.08.19 17:21)

Kongemannen
KongemannenInnlegg: 15041
23.08.19 17:25

Er redd for at MFK er helt ute av form. Kan ende med fornedrelse dette.  Nervene ligger nok tykt utpå molde guttene nå. De har alt å tape.


Kan fort bli tap både mot Odds og Partizan om de ikke spiller med Stake. Spennende uke blir det nok

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38401
23.08.19 17:28

Er ikke han syklist?

Kongemannen, du tar faktisk feil. Vi har alt å vinne, ikke alt å tape. Og det er det spillerne må tenke også. For å tape noe må man ha det. Vi er ikke regjerende seriemester, og ikke var vi i EL-gruppespill i fjor. Men vi kan greie begge deler. Er man defensiv i hodet og forsøker å forsvare noe fremfor å jakte noe så greier man det ikke. 

(Innlegget ble redigert 23.08.19 17:31)

HarryH
HarryHInnlegg: 31364
23.08.19 17:45

Det blir en mental utfordring å ikke hoppe bukk over Odds-kampen. Kan fort gå på en smell der om man ikke er skikkelig fokusert. 

Kongemannen
KongemannenInnlegg: 15041
23.08.19 17:59

Er vel 3 punkter som kunne lettet jakten på Europa og seriegull mye .


1. Presisjon i passningspillet. ( Følge det som står på drakta. Presision is our passion.)


2. Forflyttnings evne og holde strukturen i laget


3 Press og markering.


Men så spørs det om det er nok kvalitet i laget og om de er godt nok trent.

yabbadoo
yabbadooInnlegg: 1699
23.08.19 18:27

10 000 på stadion mot odd og partizan er nok utopi for øyeblikket. Men det hadde vært artig med en 7-8 000 reelt innenfor portene.

Scholestheone
ScholestheoneInnlegg: 3885
23.08.19 18:58

I følge Wiki har Aker Stadion tatt imot over 10 000 tilskuere 38 ganger i løpet av sine snart 21 første leveår. Så å klare det to ganger på fem dager er nok dessverre utopi, men MFK skal ha for ambisiøsiteten og lite hadde vært kulere enn om det skjedde.


Mot Odd bør man kunne nærme seg ti tusen solgte billetter sesongkort inkludert, enormt viktig kamp som spilles kl 18 (dermed ingen håpløse unnskyldninger om at man må være hjemme og legge barn). Mot Partizan er det umulig. Klarte vel ikke å lokke ti tusen mot Sevilla engang, og det var 16-delsfinale og DBHs siste kamp.

toro_lover
toro_loverInnlegg: 1406
23.08.19 19:13

Jeg ligger vanligvis i sofaen på søndagene, men denne gangen tar jeg med både kjerring og unger. #7tusen500

Sardinas
SardinasInnlegg: 428
23.08.19 19:21

Håper TK blir med på mobilisering. 


Mfk burde lage et poengsystem på sesongkortene hvor du får rabatter på neste års sesongkort eller i kuponger i kiosken etc avhengig av hvor mange ganger du har brukt kortet inneværende sesong. 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38401
23.08.19 19:42

3 av 5 skal på kamp. 

 

1 gidder ikke pga bla bla bla 

 

1 har ikke svart. 

Jeg har allerede begynt å gruble på hvilke andre jeg vet om som må ha en dytt bak. 

 

 

(Innlegget ble redigert 23.08.19 19:44)

drtbg
drtbgInnlegg: 666
23.08.19 20:13

Du kan dytte litt på meg Papa.


Tenkte å ta med 5 åringen, men tror du ikke at skolen har klart å finne ut at dette var en fin tid for foreldremøte da?!


Skal nok bli en ordning håper jeg

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38401
23.08.19 20:16

Det kan skolen bare drite i. 

 

Det er egentlig ganske enkelt.

 

Skolen sørger for at barna får lærdom og en trygg ramme i skoletiden.

 

Dere hjemme sørger for oppdragelse, sunn mat, nok søvn og en trygg ramme på fritiden.

Og tørre skift i garderoben :)

 

 

 

Case closed og alle foreldremøter i fremtiden er overflødige.  

(Innlegget ble redigert 23.08.19 20:17)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg