Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Molde FK. Klubbtråd 2019.

NYTT TEMA
DietCoke

Innlegg: 10902
DietCoke
12.11.19 11:30
Neiikkedet: Skal man ha sportslig utbytte av å gå på fotballkamp, bør man sitte på langsidene.

Næh. Vi som liker å sitte på kortsidene visste f.eks. at Karl Oskar Fjørtoft var en ytterst god fotballspiller for Molde. De på langsidene greide tilsynelatende ikke å oppfatte dette.

DietCoke

Innlegg: 10902
DietCoke
12.11.19 11:31
PapaSmurf: Et sesongkort for barn koster 500. Det er 33 kroner pr kamp det.

Dette er muligens for lite.

george_hincapie

Innlegg: 12877
george_hincapie
12.11.19 11:34
Stonesy: - Ny høyre ving. Her bør det inn et nytt "førstevalg"

Gitt at man skal fortsette å spille en variant av 4-2-3-1 (som Moe har gjort med Eirik Hestad på høyrekanten i år) er vel nytt førstevalg på høyrekanten omtrent det siste man bør lete etter?

Neiikkedet

Innlegg: 17
Neiikkedet
12.11.19 11:35

Har dratt med guttungene på diverse bortefelt på Østlandet siden de var fire, de første åra er potensielle pølser og vaffler helt avgjørende for å overtale dem til å bli med. Bestikkelser er veldig instrumentalt for å skape supportere av barna. Nånår eldstemann har fyllt ni, er det han som forlanger at vi skal fryse oss gjennom den ubetydelige kampen på intility om 14 dager. Kampen har blitt viktigst men pølsene hører fortsatt med, heldigvis finnes det fortsatt gode pølsemakere i Oslo.


 

Art-Vandelay

Innlegg: 67678
Art-Vandelay
12.11.19 11:38
Stonesy: Hva trenger vi av forsterkninger for å ta nye steg til neste år?

Det som virkelig behøves er et midtstopperalternativ. Kan ikke risikere å ha Forren som første alternativ ved skader. Og forsvinner Gabrielsen, må man ha både et klart førstevalg og backup inn.

Stonesy

Innlegg: 510
Stonesy
12.11.19 11:38

Hestad fyller rollen, men jeg tenker erstatter for "Moa" når jeg skriver det jeg skriver. Her bør det inn en kapasitet som kan være i stand til å utfordre Hestad/Ohi. Mulig jeg burde sagt høyre/venstre kant i stedet;)

Neiikkedet

Innlegg: 17
Neiikkedet
12.11.19 11:46

Roseth kommer tilbake fra lån, mulig han er klar for å ta steget.

PapaSmurf

Innlegg: 40771
PapaSmurf
12.11.19 11:49

Det skulle jo være Wingo det. Som kan spille på begge sider langs hele stripa. 


Slik stallen er nå med tanke på at vi får hjem Gregersen så er stallen helt topp den. Vi tar gull neste år også. Men det må alltid friskt blod inn i en tropp. Og de som forsvinner må erstattes. Om Gabrielsen drar tror jeg Glesnes kommer. 

pompel123

Innlegg: 7461
pompel123
12.11.19 11:51

Enig med Art her. Kan ikke basere oss på Forren lenger, og er strengt tatt avhengig av å få inn to mann på stopperplass dersom Gabrielsen stikker. 

Er ikke særlig bekymret for kantrollene. Blant annet vil Ulland vil være tilbake i manesjen, og Wingo vil nok få mer tillit.

(Innlegget ble redigert 12.11.19 11:52)

PapaSmurf

Innlegg: 40771
PapaSmurf
12.11.19 11:53

Ja men Gregersen kommer tilbake. Hatt en bra sesong i Sverige.

Forren tror jeg faktisk kommer til å dra i vinter. 

(Innlegget ble redigert 12.11.19 11:54)

Scholestheone

Innlegg: 3900
Scholestheone
12.11.19 12:11

Hva gjelder oppmøte på stadion er jeg overbevist om at kunstgresset er en av de mest undervurderte faktorene. 


Det er kjedeligere å se fotball som spilles på kunstgress enn på gress. Spillet er annerledes. Jeg savner lukten av nyslått gress, at spillerne må jobbe litt for å få lagt ballen til rette før dødball, rødjakkene som gikk rundt og fikset banen i pausen (var underholdning i seg selv) og følelsen av å komme til et spesielt sted hvor seniorspillere fikk oppfylt sin drøm når de en vakker dag fikk entre gresset på stadion. Ikke like spennende å gå på Aker Stadion nå som brukerantallet er som i en gjennomsnittlig flerbrukshall?

DietCoke

Innlegg: 10902
DietCoke
12.11.19 12:13
PapaSmurf: Forren tror jeg faktisk kommer til å dra i vinter.

Til Træff da, eller?


Eller kanskje Rosenborg kan gjøre drømmen om Forren til virkelighet. :P

BiggusD77

Innlegg: 802
BiggusD77
12.11.19 12:13

Håper Gregersen har tatt steg på ballbehandling og det å holde hodet kaldt.


Har alltid hatt tro på fyren, og hvis han har blitt bedre på de største svakhetene sine, så kan han absolutt danke ut Forren.


En Forren i god gammel form er jo så klart en styrke for laget, men fyren har jo dårligere rygg enn meg - så stivt løpesett får du ikke ved å la være å strekke ut...

PapaSmurf

Innlegg: 40771
PapaSmurf
12.11.19 12:14

Jeg tror ikke kunstgress betyr noe som helst. Kanskje for en to tre purister, men for alle andre er dette bare en nesten umerkelig endring. Kan ikke huske at det har lukta gress på kamp jeg. 

Før lukta det tobakk og kaffe på kamp. 

Nå lukter det kaffe. 

Jeg hadde ikke blitt lei meg om det ble lagt naturgress igjen, men jeg tror ikke det hdde gjort noe med publikumsantallet. 

Den største årsaken til nedgangen er KBK. Det er fortsatt de som ikke har bytta klubb, men det finnes nok av de der følelsene for en klubb stikker veldig grunt. 

Vi må slutte å heie på naboene våre. Det er en sjukdom. Naboene våre skal ikke ha applaus og støtte. De skal strupes etter beste evne. Ikke utlån, ikke kompetansedeling og ikke sympati. Få de ned og vekk. 

Kona mi var med på kamp i vår. Hun klappa da KBK scora. Ga henne det onde øye. Folk som klapper for KBK må være skada. 

(Innlegget ble redigert 12.11.19 12:19)

HLund

Innlegg: 20321
HLund
12.11.19 12:18
Scholestheone: Hva gjelder oppmøte på stadion er jeg overbevist om at kunstgresset er en av de mest undervurderte faktorene. Det er kjedeligere å se fotball som spilles på kunstgress enn på gress. Spillet er annerledes. Jeg savner lukten av nyslått gress, at spillerne må jobbe litt for å få lagt ballen til rette før dødball, rødjakkene som gikk rundt og fikset banen i pausen (var underholdning i seg selv) og følelsen av å komme til et spesielt sted hvor seniorspillere fikk oppfylt sin drøm når de en vakker dag fikk entre gresset på stadion. Ikke like spennende å gå på Aker Stadion nå som brukerantallet er som i en gjennomsnittlig flerbrukshall?

Dette må vel være omtrent den minst sannsynlige grunnen jeg kan tenke meg. Hadde dog vært interessant med en bred undersøkelse fra den enkelte klubb der man fikk litt håndfaste tall på årsakene til tilskuernedgangen. Nå bedriver vi dessverre mest synsing om temaet.

Stonesy

Innlegg: 510
Stonesy
12.11.19 12:57

Gregersen tror jeg ikke spiller i MFK neste år. Da har jeg mer tro/håp på at Forren tar opp hansken og får en god sesong til i beltet.


 


Utfordringen til MFK blir å finne spillere som er bedre enn de som vi allerede har, og som vil til klubben samtidig som lønnstruktur opprettholdes på et noenlunde rettferdig/fornuftig nivå. Ikke enkelt dette her:)

PapaSmurf

Innlegg: 40771
PapaSmurf
12.11.19 12:58

Jeg må komme med et tillegg til min forrige melding. 


Jeg er MFK-supporter. Jeg er ikke opptatt av at vi skal være et fotballfylke.


Jeg har ingenting mot KBK. 


Men de er en konkurrent som har krøpet inn på vårt marked. Med vår hjelp. 


Det er vårt revir. Hvorfor hjelpe andre med å stjele deler av det?


Så det å klappe for KBK-mål og samtidig lure på hvorfor det kommer færre på kamp... vel det er litt komisk. 

DietCoke

Innlegg: 10902
DietCoke
12.11.19 13:25
PapaSmurf: Jeg tror ikke kunstgress betyr noe som helst. Kanskje for en to tre purister, men for alle andre er dette bare en nesten umerkelig endring. Kan ikke huske at det har lukta gress på kamp jeg.

Kunstgress i seg selv betyr kanskje ikke så mye, men jeg har av og til undret over hvorvidt den tapte eksklusiviteten til å spille på Molde stadion (nei, jeg bruker fremdeles ikke sponsornavnet, og mener forøvrig navnet burde vært Reknes stadion eller noe slikt) kan ha noe å si for rekrutteringen. De yngre som sitter der drømmer i alle fall ikke om en gang å få spille på denne banen. Det har de jo gjerne allerede gjort.


Jeg har spilt én kamp på gamlestadion, i voksen alder. Det var ganske stort selv om divisjonen hadde et nummer tilsvarende Rosenborgs plassering på tabellen og MFK hadde flyttet derfra.

DietCoke

Innlegg: 10902
DietCoke
12.11.19 13:27
PapaSmurf: Den største årsaken til nedgangen er KBK. Det er fortsatt de som ikke har bytta klubb, men det finnes nok av de der følelsene for en klubb stikker veldig grunt.  Vi må slutte å heie på naboene våre. Det er en sjukdom. Naboene våre skal ikke ha applaus og støtte. De skal strupes etter beste evne. Ikke utlån, ikke kompetansedeling og ikke sympati. Få de ned og vekk.

Mye rett her. Det blir et par potensielt morsomme kamper av det, om ikke PK-gjengen hadde tatt livet av dem, men bortsett fra det er det fint lite å tjene på dette.

HarryH

Innlegg: 32307
HarryH
12.11.19 13:52

KBK er en trussel hvis man er opptatt av trusler, og en mulighet hvis man har evnen til å se muligheter. 

supergunners10

Innlegg: 7923
supergunners10
12.11.19 14:15

Selv om kunstgress/gress kanskje ikke er en veldig stor faktor for publikum så blir det igjen for lett å bare avvise det. Ikke en eneste krok skal være urørt i jakten på hvorfor folk ikke går på kamp.
At dette arbeidet ikke er i gang i NFF sine kontorer og nede på Aker er snodig.

Nå er jeg for gress av helt andre årsaker, men er helt med på poenget om både ekslusivitet og en drøm om å få spille på den største arenaen som A-lagsspiller i tillegg til at fotball på godt og fint gress kan bli mer intensivt. 

Molde spiller dog på en måte som gjør at kunstgress er bra, men tror et godt gressunderlag faktisk ville gjort Molde enda ett hakk bedre.

(Innlegget ble redigert 12.11.19 14:16)

RamGuy

Innlegg: 5324
RamGuy
12.11.19 14:33
Stonesy: Da har jeg mer tro/håp på at Forren tar opp hansken og får en god sesong til i beltet.

Med lønna som Forren hever så kan jeg knapt se en eneste grunn til at han skal satses på videre? Kampen mot Rosenborg var ikke spesielt bra og det virker direkte urealistisk på dette tidspunktet at Forren kommer til og burde være en av de to faste i vårt stopperpar. Da er rett og slett lønna for høy til at det er særlig forsvarlig å ha han i stallen.

Virker ikke som Forren selv er fornøyd med å spille andrefiolin heller så da er det vel egentlig best for begge parter å skille lag. Med mindre Forren er villig til å redusere lønna temmelig markant så må det ganske så mye til for at prestasjonene skal forsvare lønna og det at han surmuler litt i media med tanke på spilletid hjelper jo ikke nevneverdig det heller.

Labbetuss360

Innlegg: 1916
Labbetuss360
12.11.19 15:27
PapaSmurf: Forren tror jeg faktisk kommer til å dra i vinter.

Forren driver og bygger seg nytt hus, kona med nystartet butikk, ny kontakt med god lønn i år! Tror han trives bedre på benk enn og finne seg en ny klubb jeg! Hva Molde vil derrimot er en annen sak...

Men, jeg tror ikke Forren er på veg ned enda heller jeg da!

PapaSmurf

Innlegg: 40771
PapaSmurf
12.11.19 15:43

HarryH: Jeg ser ikke på KBK som en trussel, men at vi mistet 500-1000 besøkende da de rykka opp, det er jeg sikker på. 


Hva er mulighetene med KBK?

albino

Innlegg: 2437
albino
12.11.19 16:05

La meg benytte anledningen til å hylle våre eiere! Hyll hyll!


Røkke og Gjelsten lover nye Molde-forsterkninger

Art-Vandelay

Innlegg: 67678
Art-Vandelay
12.11.19 16:52

Da er det bare å stålsette seg..

PapaSmurf

Innlegg: 40771
PapaSmurf
12.11.19 16:58

Røkke, Gjelsten og Vi!


De garanterer støtte i mange år fremover. 


I tillegg signaliserer man at man har en god stall men at den skal justeres med et par spillere som går rett inn. 


Den første om slår meg er Linnes. Helt ute i kulden i Galatasaray. Hva skal til for å lokke han tilbake?


Haugen og Haraldseid var gode i ES, men de falt igjennom i Europa. Dette kan de selvsagt snu gjennom utvikling, men om jeg skulle stemt på tre posisjoner jeg ønsker forsterkninger før neste sesong så er det på backplass, stopperplass og sittende midtbane. 


Har vi gode nok spillere der i dag? Ja, men ikke om vi sikter mot suksess i Europa. 


En hurtig stopper, en Linnes(type) og en terrier på midten. Da er vi godt skodd for det som kommer. 

PapaSmurf

Innlegg: 40771
PapaSmurf
12.11.19 16:59

Art: Hvem bryr seg? Vi er en klubb av internasjonalt format. Disse provinsielle holdningene vi møtes av er det bare å le av. 

(Innlegget ble redigert 12.11.19 16:59)

Art-Vandelay

Innlegg: 67678
Art-Vandelay
12.11.19 17:00

Ingen bryr seg, men det hindrer jo ikke elementene å tapetsere 100 sider med gnålet sitt..

Kongemannen

Innlegg: 17233
Kongemannen
12.11.19 17:13

MFK trenger nok vinger, 2 backer , en lynrask midtstopper og en Haaland type på topp.


Så må det trenes hardere. Få orden på passiviteten som av og til rammer årets mesterlag. 


ER vel der en ordentlig kaptein kommer inn .

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg