Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Stabæk 2020

NYTT TEMA
Siem-de-Jong

Innlegg: 4810
Siem-de-Jong
18.10.20 11:50

Ble som nevnt i tråden en hektisk dag på overgangsvinduets siste dag.

For å oppsummere:

Hanche- Olsen: Var jo som forventet ettersom han dro til Belgia flere dager før det ble helt klart at han signerte for Gent. Debuterte igår fra start og scoret faktisk etter 14 minutter, men endte med 5-2 tap for Cercle Brugge borte. Skal bli veldig interessant hvordan han gjør det i Gent, ser på Twitter- siden til Gent at noen trekker frem at flere spillere fra både Norge og Sverige ikke har fungert i klubben tidligere, men med tanke på at han gikk rett inn på laget fra start i den første kampen etter overgangen må det tyde på at de virkelig har troen på han.

Vetlesen: For all del fryktelig synd at en supporterfavoritt forsvinner til en annen norsk klubb, men med tanke på at han siden debutsesongen i 2017 ikke har hatt helt den utviklingen som man skulle ønske, og at med Skytte tilbake og Kostadinov som har fått muligheter, med Lumanza og Bohinen som fra før er ganske selvskrevne, så var veien til at han skulle få spille i den posisjonen han trives best i lang. Så forståelig at fra både hans og klubbens side at det endte med at han prøver noe nytt.

Valsvik: Faktisk ganske fornøyd med denne låneavtalen. Var overbevist om at han ville havne i Godset dersom han skulle bli lånt ut. Med han og Amankwah har man hvertfall gode forutsetninger på dødballer.

Ottesen: Vet ikke så mye om han, men hvertfall bra med noe nytt man kan bruke enten i midtforsvaret eller på en av backsposisjonene.

Kamp hjemme mot Aalesund idag mot et bortelaget som ligger helt sist. Skulle det bli tap så er det ubehagelig og tenke på at man har igjen Glimt borte, et Molde som ser ut til å ha våknet og VIF. Men på en annen side har jeg tro på at det er på tide at man snart vinner mot Brann og Viking som man har de to neste kampene.

Crabsen

Innlegg: 15177
Crabsen
18.10.20 12:07
ObjektivtSett: Er tanken at Valsvik og Amankwah skal utgjøre stopperduoen?

Det er nok ideen ja. Er nødt til å spille med lavere backer hvis det er tilfellet, for som du sier kan det bli veldig treigt der. Avhengig av en Solheim og/eller Jonassen ihvertfall som ikke går på for mange offensive løp, blir vi kontret 3 mot Yaw og Valsvik er vi så godt som kjørt.

Men dette regner jeg med Janne har tenkt godt over, og har en mye bedre plan enn jeg har for det!

Demidov

Innlegg: 2638
Demidov
18.10.20 12:47

Kan kjøre en tre stoppere med Solheim som bakerste. Så kjører vi to vingbacker i Vogt og Edvartsen. Tre sentrale på midten i Lumanza Skytte og Bohinen. Antonsson eller Maatsen på topp med Kassi i tierrollen. 

Siem-de-Jong

Innlegg: 4810
Siem-de-Jong
18.10.20 12:49
Crabsen: Det er nok ideen ja. Er nødt til å spille med lavere backer hvis det er tilfellet, for som du sier kan det bli veldig treigt der. Avhengig av en Solheim og/eller Jonassen ihvertfall som ikke går på for mange offensive løp, blir vi kontret 3 mot Yaw og Valsvik er vi så godt som kjørt. Men dette regner jeg med Janne har tenkt godt over, og har en mye bedre plan enn jeg har for det!

Nå skal man heller ikke undervurdere hvilken betydning dødballer har i en liga som Eliteserien og hvor mye man tradisjonelt har slitt med det. Er heller ingen selvfølge at alle motstanderlag kun har spisser som er best i bakrom. Så er foreløpig er jeg ikke bekymret.

Korgutt

Innlegg: 16678
Korgutt
18.10.20 20:26

Gikk det hardt for seg i feiringen av seieren idag mot Aafk? Denne tweeten kom fra Oslo-politiet. 
Nadderud stadion. Politi og ambulanse er på vei etter melding om røykutvikling fra et sikringsskap. Brannvesenet er på stedet og melder at det er litt røyk.

Klikk for å gå tilbake til toppen