Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Strømsgodset 2021

NYTT TEMA
Reiert

Innlegg: 509
Reiert
26.12.20 13:29

En sesong langt unna det vi alle ønsker oss er over. Nok en gang fikk vi kjenne at vi lever helt frem til slutten av sesongen. Selv om vi i løpet av sesongen har hatt veldig flaks med resultatene rundt oss har gutta vist en en stolthet og vilje til å fikse dette selv når vi hadde kniven på strupen helt på slutten. Dette vitner om en styrke vi kommer til å se i året som kommer.

Selv om det til tider har vært bekmørkt er det en ting som er sikkert i fotball, så er det at  når vi startet opp ny sesong så starter alle likt og mulighetene ligger foran oss.

 

Når vi nå tar fatt på vår 15 strake sesong i toppen av norsk fotball er det i seg selv imponerende. Det er vel Odd og RBK av dagens lag som har vært der lenger enn oss. Det er veldig imponerende.

 

Hva kan vi så forvente oss av det kommende året?

Vil Henrik få satt sammen det laget han ønsker og trenger for å spille fotball på en slik måte han ønsker?

Vil Flo igjen finne gull på overgangsmarkedet eller vil vi nok en gang gå inn i sesongen med det vi har:)

Jeg er fortsatt positiv til Pedersen, Jeg tror han har det som skal til for å ta oss opp til topp 4. Jeg har troen på at vi denne sesongen ser en klar vei for hvor vi skal og at de spillere som blir hentet inn er riktige for måten vi spiller på.

Det har vært en skadeplaget tropp vi har kunnet stille stort sett hele sesongen. Dette har selvfølgelig gitt oss mange utfordringer, men også muligheten til å gi unge spillere god erfaring.

I mine øyne har vi flere spennende spillere som jeg har virkelig troa på.

Myhra-En fremtidig landlagskeeper

Hove- trenger ikke si noe om han. Han spiller snart i en største liga.

Fosnæss Hansen- Meget spennende stopper som har en stor karriere foran seg.

Nico Mikelson- Stenevik - Ingimundason - Leifsson - Jack er alle unge spillere som jeg tror vi kan få mye ut av fremover.

Når vi i tillegg vet at vi har en spiller som Tobias Gulliksen på vei inn på laget ser fremtiden ganske lys ut. Det er også flere unge på vei oppover men disse kjenner jeg ikke så mye til.

Vi må også huske på at Salve, Mawa og Stengel kun er 24/25 år og har mange gode år foran seg.

Ikke alle disse blir nok med oss videre og jeg håper nok at det skjer enkelte utskiftninger. Det som er godt å se er at vi har en ung stamme i laget som er på vei opp og frem og med noen riktige forsterkninger  tror jeg dette blir skikkelig bra.

Nei jeg er positiv som alltid når vi går inn i en ny sesong, borte er neste alle gamle overbetalte spillere, borte er den klamme patriothånda som jeg tror har styrt mer enn vi utenfor vet. Forhåpentligvis er også koronaen nesten borte slik at vi igjen kan samles på Gamle Gress.

Jeg tror vi havner topp 5 den kommende sesongen og det skulle ikke forundre meg om vi spiller cupfinale seinhøstes neste år:)

 

Catepillar

Innlegg: 1554
Catepillar
26.12.20 14:43
Reiert: positiv som alltid

Og det er deilig å lese! 
8 av 10 innlegg her handler om Svartedauen uansett om det glir bra. :)

(Ja, jeg husker lengre enn de tre siste årene!)

Randommaster1001

Innlegg: 3932
Randommaster1001
26.12.20 15:34

Får håpe at klubben kan møte neste sesong med ydmykhet istedenfor arroganse denne gangen. Vi har klart oss på hengende håret i tre år på rad nå. Ikke sikkert vi er like heldige neste gang. 

Troppen er syltynn og førstelleveren er svak. Bare katastrofale Aafk slapp inn flere baklengs i 2020, midtbanen har til tider blitt overkjørt og altfor mange målsjanser har blitt misbrukt.  

Trenger helst én forsterkning i hvert ledd: midtstopper, midtbanespiller og en spiss. 

Bakkus

Innlegg: 5460
Bakkus
26.12.20 16:19

Spår nok en veldig tøff sesong for dere. Lillestrøm og Tromsø tipper jeg havner over dere. Sandefjord og Sogndal/Mjøndalen kanskje under, men nedrykkssjansene ser relativt store ut.

zetta

Innlegg: 15001
zetta
26.12.20 16:26
Reiert: jeg er positiv som alltid når vi går inn i en ny sesong,

Sett utenfra så spiller Godset bra fotball. Selvsagt mangler de noe, det er noe de bør finne ut av før neste sesong.

 Jeg har sett dem noen få kamper bl a mot Enga i Drammen, der spilte Godset bra mot et kraftig forsterka VIF. 

 For Godset handler det om å heve seg de kritiske prosentene, det er små marginer i toppfotballen. Lite forskjell fra knepent tap til knepen seier. Noen få, men viktige prosent.

IsaacN

Innlegg: 427
IsaacN
26.12.20 18:10
Bakkus: Spår nok en veldig tøff sesong for dere.

Ser du hadde Glimt på 12. plass i ditt tips for sesongen 2020, så nå ble jeg virkelig optimist på våre vegne. Uansett en tåpelig øvelse å begynne å spå plasseringer i bunn (der et par overganger ut/inn kan velte om på hele situasjonen) før januarvinduet er overstått. 

 

(Innlegget ble redigert 26.12.20 18:11)

IsaacN

Innlegg: 427
IsaacN
26.12.20 18:20

Håper bare vi slipper unna januarsalg av de gutta som reddet oss i år. Hove går før eller siden, men håper vi kan selge han mens vi er i flyt. Typisk at man selger til under 10 mill til en eliteseriekonkurrent om man selv er et bunnlag, men hvis man er i flyt går de utenlands til 20 mill+. Ville være fryktelig trist å se Hove forsvinne for noe mindre enn det.

(Innlegget ble redigert 26.12.20 18:22)

Forestspirit

Innlegg: 2674
Forestspirit
26.12.20 18:28

Satser på at Salvesen går til Glimt som en backup for Junker i første omgang, da Boniface er skadet hele 2021. Hove har vi også prøvd oss på, men midtbanen vår begynner å bli ganske full, og vi kan jo ikke garantere spilletid. Tipper Hove går rett ut til Nederland for en grei nok pengesum. 

IsaacN

Innlegg: 427
IsaacN
26.12.20 18:31
Forestspirit: Satser på at Salvesen går til Glimt som en backup for Junker i første omgang, da Boniface er skadet hele 2021. Hove har vi også prøvd oss på, men midtbanen vår begynner å bli ganske full, og vi kan jo ikke garantere spilletid. Tipper Hove går rett ut til Nederland for en grei nok pengesum.

Husker da dere var farmerlag for oss jeg.. Johansen, Konradsen osv. Ting snur raskt i fotball, det er sikkert. Skjønner ikke helt interessen for Salve, men håper du har rett angående Hove. 

(Innlegget ble redigert 26.12.20 18:32)

Bakkus

Innlegg: 5460
Bakkus
26.12.20 18:33
IsaacN: Ser du hadde Glimt på 12. plass i ditt tips for sesongen 2020

Traff på dere i det minste.

Forestspirit

Innlegg: 2674
Forestspirit
26.12.20 19:33

IsaacN: Absolutt, det husker jeg også godt. Kort vei mellom å være gårdseier til å bli farmerlag i norsk fotball, og de posisjonene kommer nok til å skifte flere ganger bare i vår tid. 

ross

Innlegg: 7222
ross
27.12.20 17:02
zetta: Sett utenfra så spiller Godset bra fotbal

Nei

daniekr

Innlegg: 8801
daniekr
29.12.20 10:54

Noen fra Sogndal som kunne vært interessante? Ikke at jeg syns noen stod fram som spesielt gode i kvaliken... Men alvoret kan tynge. 

Groundhopper

Innlegg: 2077
Groundhopper
29.12.20 12:18
daniekr: Noen fra Sogndal som kunne vært interessante?

Mannsverk er jo den mest åpenbare, men han ender helt sikkert opp en annen plass.

Daniel Eid har jo gjort sine saker bra, men det spørs om den plassen er ledig.

Dimmi

Innlegg: 12214
Dimmi
29.12.20 17:47

Kanskje det er et like stort spørsmål om det er noen fra Sogndal som er interesserte i å gå til Godset?

Med mindre de mister halve laget, så vil de vel være en av de største opprykksfavorittene neste år, mens vi vil være en av dumpekandidatene.

 

Groundhopper

Innlegg: 2077
Groundhopper
29.12.20 18:16
Dimmi: Kanskje det er et like stort spørsmål om det er noen fra Sogndal som er interesserte i å gå til Godset?

Må vel i så fall være Eliteserien som utstillingsvindu og større lønningspose som frister?

HiawathaGG

Innlegg: 326
HiawathaGG
29.12.20 20:04

Få inn noen spillere med kvikke føtter, så skal man se at taktikken til HP fungerer bedre. Er mye sirup i forflytningen til gutta våre. Vi kan ha en sånn som anker på midten, men det er det. Står fortsatt for min FIFA Carreer Mode plan om Nico som indreløper. 

Idrettsforeningen

Innlegg: 320
Idrettsforeningen
30.12.20 09:54

Ser det allerede er nevnt, men Mannsverk burde være en mann å strekke seg etter, her bør Jostein ringe til bror Håvard og få til en avtale. vi klarte å hente hove som var «sin generasjons Mannsverk» så det er vel ikke helt urealistisk? Hos oss er han garantert spilletid på øverste nivå, det vil han ikke være i Glimt, Molde, enga etc.

eid er også en som har imponert, men såfremt vi ikke får noen backer ut (vi har jo nicco, vils, part, mendy, stenevik og Nyhagen som kjemper om to plasser her) så tror jeg ikke det skjer noe på backplass i vinter.

Valsvik var vel bare utlånt til Stabæk? I såfall kanskje en mulighet å se på han på nytt. Vi må forsterke på stopperplassen og selv om Valsvik ikke et fra øverste hylle er nok han av det bedre vi realistisk sett kan prøve oss på.

midtbanen trenger minst en ny inn, gjerne to. Et anker av bedre kvalitet enn jack og med høy arbeidskapasitet for å passe inn i HP sin stil. Samt en mer kreativ, offensiv sentral som kan skape noe fremover.

På topp tror jeg ikke vi realistisk sett finner en spiss med mer mål i seg enn Salve kontra hva vi har. Jeg syntes tokstad har tatt seg litt opp, mens mawa har falt tilsvarende. Troppen mangler uansett en Wikheim/Tokki type som kan skape og utfordre på kant.

Også spent på om vi henter en erstatter for Morten Sætra eller om man anser skretteberg som en god nok backup for Viljar. Skretteberg ansees jo som et stort talent og var ønsket av andre eliteserieklubber for bare et års tid siden.

 

stc887

Innlegg: 17555
stc887
30.12.20 17:47
Idrettsforeningen: Ser det allerede er nevnt, men Mannsverk burde være en mann å strekke seg etter

Om Flo fikk en krukke med gull til jul så ja. SIL kan jo legge Mannsverk ut på ebay og auksjonere han bort til sikkert 20 klubber som har penger i motsetning til oss som ikke har øenger til faste avgifter. Tipper vi må traktere bosmanmarkedet fra OBOS og navn som Krogstad, Robin Rasch osv.

Ellers har Hansi blitt hovedtrener for Sandefjord sammen med Tegstrøm.

Idrettsforeningen

Innlegg: 320
Idrettsforeningen
30.12.20 19:04
stc887: Sandefjord

Spennende å se hansi teste seg som hovedtrener, en hedersmann og en av mine favorittspillerne da han spilte i riktig blåfarge. Husker spontansangene på tribunen da GU ville ha han inn i sin siste match, og hvor trist jeg blei når jeg fant ut at han skulle dra!

Hadde vært gøy om han gjør det bra(altså viser seg som en god hovedtrener) og overtar godset etter HP en dag!

Superteale

Innlegg: 986
Superteale
31.12.20 19:39

Håper vi får noen nyheter om spillerstallen i løpet av neste uke. Her bør det skje noe både ut og inn.....

Denne troppen klarer vil kjempei bunnen også neste sesong....

seriemester2013

Innlegg: 11009
seriemester2013
31.12.20 21:57

Angående hansi, så ønsker jeg lykke til, men har i grunnen ingen tro på prosjekter med to likestilte hovedtrenere.

Nok om det, et forferdelig 2020 på alle måter er snart lagt bak oss, jeg håper så inderlig at 2021 bringer lysere tider både for samfunn, enkeltmennesker og for klubben vår.

2021, håpets år, godt nyttår alle sammen

stc887

Innlegg: 17555
stc887
01.01.21 14:51
Superteale: Håper vi får noen nyheter om spillerstallen i løpet av neste uke. Her bør det skje noe både ut og inn...

Skjer nok nada niks. Klubben(e) har mer pressende ting enn å løse spillerlogistikk den første uka når det blør penger i fra alle kanter. Flo har ytret ca 10 000 ganger at det lønner seg til å vente til int vindu er stengt å se hva som er der ute (fritt sitert) men får se nå som det er Covid. Ser for meg alle norske klubber ser til ca samme spillere som var casen med Solbakken  junior og Eirik Wichne.

HiawathaGG

Innlegg: 326
HiawathaGG
01.01.21 18:57

Går det ikke an å lagre tråder som favoritt via mobil lenger? 

zetta

Innlegg: 15001
zetta
01.01.21 19:16
daniekr: Noen fra Sogndal som kunne vært interessante?

Hva med Totland? Er det noen som kjenner til han?

stc887

Innlegg: 17555
stc887
01.01.21 22:40
zetta: Hva med Totland? Er det noen som kjenner til han?

Sett noe SIL og en artig og spennende type ferdighetsnessig men havner i et vakum sett med SIF øyne. Spiller vingback ig backer har vi jo 3 gode alternativ når de er skadefrie ikke inkl Parr. Vinger trenger vi men da trenger vi en mer utpreget ving og ikke en vingback. Da kan vi allerede omskolere Mendy internt som ikke koster noe og er ca like god evt dårlig løsning.

zetta

Innlegg: 15001
zetta
01.01.21 22:42
stc887: Sett noe SIL og en artig og spennende type ferdighetsnessig men havner i et vakum sett med SIF øyne.

Ved første øyekast virker det som han kunne omskoleres til ren ving med styrke på forseringene, ta seg forbi folk.

 Men jeg er ikke sikker

Groundhopper

Innlegg: 2077
Groundhopper
01.01.21 22:57
HiawathaGG: Går det ikke an å lagre tråder som favoritt via mobil lenger?

Øverst på siden har du brukernavn og logg ut.

Under det røde feltet har du en smal hvit stripe, med bl.a. "tips og symbolforklaringer". Hold inne der og skyv mot venstre.

Catepillar

Innlegg: 1554
Catepillar
02.01.21 09:03
stc887: backer har vi jo 3 gode alternativ

+
Det vi trenger er midtstopper, midtbane og venstre kant.
En av de to førstnevnte må være SJEF på banen og den soleklare kapteinen. Får vi disse 3 posisjonene på plass med kvalitet ser det lyst ut. Vi må også forære 3050 eller LSK de spillerne som ikke leverer på de samme 3 plassene nå. (Gunnarsson, Tokstad og Mawa).
-litt usikker på Tokstag, dog...men han har vel fått nok sjanser nå til at veien bør gå videre.

Enda en back er jo logistikkdødsfall. 

Edit: Så må julerengjøringen i stallen forøvrig skje til sommeren! Knallhardt oppgjør med stallfyll.

(Innlegget ble redigert 02.01.21 09:05)

daniekr

Innlegg: 8801
daniekr
02.01.21 11:06

Godsettråden er på 5. plass når det gjelder aktivitet i norske klubbtråder på VGD i 2020. Ikke verst, men bør kunne utfordre feks Viking.

Øvrige lag (RBK, Molde og Enga) har nok en uslåelig mengde debatt-turister dvs tiltrekker seg mer enn i hovedsak egne fans.

(Innlegget ble redigert 02.01.21 11:08)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg