Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Strømsgodset 2021

NYTT TEMA
seriemester2013

Innlegg: 10770
seriemester2013
16.04.21 18:11

Det er svært få av oss som vet hva Fofana slet med i fjor. Jeg tenker at å få komme igang igjen i en mindre klubb, uten masse media og press på å prestere når man får sjansen er en god medisin for Fofana nå.

Klarer han å etablere seg der, tror jeg han fort kan bli bra nok for oss neste sesong, men jeg må innrømme at jeg allerede hadde avskrevet han for inneværende sesong, så jeg finner ikke dette merkelig

stc887

Innlegg: 17401
stc887
16.04.21 18:15
Colonel_Kurtz: Klubben skrev i hvert fall selv at han kunne bekle de fleste offensive posisjoner da vi signerte han. Og han er bare 21 år ennå. Kastrati spilte både som spiss og ving hos oss. Like ubrukelig begge steder.

De fleste offensive ja og det er begge kanter og 10-r. Ikke midtspiss.

Og nei Kastrati spilte ikke spiss hos oss. Gikk i gjennom alle kampene han hadde og han hadde 1.5 kamp eller lignende som midtspiss. Resten av tiden røret han på kant og at han ikke var god nok før er ikke et argument for at han forsvarer en plass i dag og i hvert fall tatt i betraktning klubben sin tilstand. Flam og Valsvik inn så er jeg 100% sikker på vi hadde plasert oss utenfor den verste bunnstriden. Vil selvsagt ha bedre og mer spennende men hører få konkrete alternativ fra de som systematisk har bestemt seg for nei,

Dimmi

Innlegg: 12175
Dimmi
16.04.21 18:27
seriemester2013: Det er svært få av oss som vet hva Fofana slet med i fjor. Jeg tenker at å få komme igang igjen i en mindre klubb, uten masse media og press på å prestere når man får sjansen er en god medisin for Fofana nå.

Det tenker jeg også.

Han var jo lenge ute, og tilbrakte deretter høsten på benken for OBOS-ligaens desiderte bunnlag.

Tror det er bra for ham å få førstelagsfotball på et lavere nivå i år, for å kunne komme tilbake igjen senere.

 

Colonel_Kurtz

Innlegg: 3569
Colonel_Kurtz
16.04.21 18:32

Stc887:

Dette har vært diskutert flere ganger. Det står ikke i noen lagoppstilling hvordan laget til en hver tid ser ut på banen. I den perioden byttet spillerne stadig posisjoner der fremme.

Men uansett: Jeg ønsker aldri igjen å se Kastrati i den vakre blå drakta. Jublet den dagen vi omsider ble kvitt han. Liker verken typen eller spilleren. Håper inderlig ikke du får dette ønsket oppfylt.

stc887

Innlegg: 17401
stc887
16.04.21 18:42
Colonel_Kurtz: Det står ikke i noen lagoppstilling hvordan laget til en hver tid ser ut på banen.

Nærmest autistisk husk og bare generell common sence når du ser på kampene er mer enn nok til å fastslå at han ikke var spiss :-)

Og bare så det er klart så har ikke jeg noe ønske rett og slett fordi jeg er motstander av å resirkulere gamle kjente men tropp, bredde, økonomi og Covid så er jeg ikke i ikke faen hjørnet og jeg er nok hakket mer pragmatisk enn det andre er. Var en av få som var posituv til Kovacs2.0 også jeg mens de store massene var negative. Men igjen konkrete forslag som ikke er Kastrati.

Colonel_Kurtz

Innlegg: 3569
Colonel_Kurtz
16.04.21 19:15

Stc887:

Gidder ikke diskutere Kastratis posisjoner mer. Jeg og kompisene var i hvert fall skjønt enige i at han var noe av det verre vi har hatt, og at han fikk altfor mange sjanser. Hjelper ikke at han er en usmakelig type.

Jeg liker også å tenke på meg selv som pragmatisk. Sikkert 90% av de som er her også, tenker jeg. Konklusjonen er at han må holdes langt unna laget vårt.

 

daniekr

Innlegg: 8447
daniekr
16.04.21 22:30

Hva med Bakenga? Imponert over innsatsen i kveldens nytt på nytt. Bra type. Krysser mange av mine kriterier.

Ikke helt på topp i Odd? Kjent med 433? Bosman allerede i sommer!

pes

Innlegg: 343
pes
16.04.21 22:41
daniekr: Hva med Bakenga? I

Vil anta Godset står øverst på hans prioriteringsliste, eller ikke... ;)

sambasamba

Innlegg: 19386
sambasamba
16.04.21 23:09
Colonel_Kurtz: Gidder ikke diskutere Kastratis posisjoner mer. Jeg og kompisene var i hvert fall skjønt enige i at han var noe av det verre vi har hatt, og at han fikk altfor mange sjanser. Hjelper ikke at han er en usmakelig type.

Han fikk aldri sjansen som spiss, selv om vi på tidspunktet var i desperat mangel på en, og de få gangene han fikk noen minutter skapte han mer enn de vanlige spissene våre på kort tid

Du verden og mange ganger Samba fikk forklar at Kastrati ikke kunne spille spiss, fordi det var ut av posisjon

Litt som at Stenevik i dag gjør det langt bedre på back enn på midtbanen, og at Medy ville vært glimrende på ving/midtbane

Vi er helt elendige på å få maks ut av spillerne våre, og vi har vært dårlig på det lenge

Og får vi ikke noe ut av Fofana heller, så må vi heller få sparket ut alle som driver med spillerutvikling. Fofana er ren råskap med målteft

(Innlegget ble redigert 16.04.21 23:11)

Dimmi

Innlegg: 12175
Dimmi
16.04.21 23:18
sambasamba: Han fikk aldri sjansen som spiss, selv om vi på tidspunktet var i desperat mangel på en, og de få gangene han fikk noen minutter skapte han mer enn de vanlige spissene våre på kort tid Du verden og mange ganger Samba fikk forklar at Kastrati ikke kunne spille spiss, fordi det var ut av posisjon

8 seriemål på 45 seriekamper for Kristiansund.

37 mål på 224 kamper i løpet av hele karrieren, cupspill iberegnet.

Der stopper min argumentasjon vedr. '91-modellen av "storscoreren og klassespissen Flamur Kastrati".

 

Colonel_Kurtz

Innlegg: 3569
Colonel_Kurtz
16.04.21 23:32

Min siste kommentar rundt Kastrati er at jeg synes det er fascinerende at fotballen kan sees så vanvittig ulikt. 

Ikke rart man ser store uenigheter i politikk, religion og verdisyn i samfunnet når vi har så fundamentalt ulike oppfatninger av noe såpass håndfast som fotballprestasjoner.

 

Kurtkanon2

Innlegg: 9485
Kurtkanon2
17.04.21 08:58
Colonel_Kurtz: Ikke rart man ser store uenigheter i politikk, religion og verdisyn i samfunnet når vi har så fundamentalt ulike oppfatninger av noe såpass håndfast som fotballprestasjoner.

Godt poeng. Av og til er det bare slik. Man misteR ganske enkelt tilliten til en spiller, enten vedkommende gjør en grei jobb eller ikke. Dette skjer ikke bare hos oss fotballsupportere, men like mye hos fagfolkene. Derfor kan man av og til se eksempelvis mangere/trenere selge spillere som omgivelsene ikke fatter at de ikke beholder. På den andre siden gir de samme trenerne endeløs tillit til reinspikka middelmådigheter, til hoderisting fra omgivelsene, som mest ønsker vedkommende dit peppern gror vekk fra klubben. Personlig fikk jeg eksempelvis Jarstein i vranghalsen på et tidlig tidspunkt etter at han kom til RBK. Uansett hvor bra han gjorde det i Bundesliga eller på landslaget i ettertid, klarte jeg ikke gi fyren kreditt, parallelt med at sånn cirka alle andre tiljublet fyren. Slik er fotballen. =)

Carrera32

Innlegg: 481
Carrera32
17.04.21 12:01

Kastrati, serr? En angriper med flere gule kort enn målpoeng er vel ikke akkurat det vi trenger. Hadde plass på rad  3 et par sesonger da Kastrati var i Godset og fikk god anledning til å studere han på nært hold. Fotballsmart er ikke en karakteristikk jeg vil bruke om han. 

stc887

Innlegg: 17401
stc887
17.04.21 13:44

Det er dette som er Strømsgodsets aller største problem, som utgjør den reelle krisa: Deler av Strømsgodset er preget av en ukultur og har vært det en stund. Svaret på alle problemer har i mange år vært det samme: Får vi kritiske spørsmål, lukker vi dørene og håper at folk slutter å spørre

 

 januar skrev vi om status i klubben og evalueringen klubben skulle ha etter nok en sesong i bunnstriden, og med fire i støtteapparatet som sluttet samtidig:  «Flo ønsker ikke å avsløre alt hva som foregår innenfor veggene på Marienlyst.  – Men vi er gode til å analysere oss selv.»  Sa sportssjefen. Han tok feil.

Reine ord for penga av Sandli i DT.

daniekr

Innlegg: 8447
daniekr
17.04.21 16:09

Tokstad - Mawa - Stenevik

Tror det er bankers på spissplass, også tror jeg Valdimar truer en av kantene fram mot seriestart.

(Innlegget ble redigert 17.04.21 16:11)

Colonel_Kurtz

Innlegg: 3569
Colonel_Kurtz
17.04.21 17:00

Endelig er DT på banen! 

Jammen på tiden med et oppgjør med den lukkede gutteklubben, som ikke tåler kritisk lys fra omgivelsene og selv mener de er vanvittig flinke på selvevaluering. Bytt de ut hele hurven!

Få inn folk med visjoner, åpenhet og tydelighet.

stc887

Innlegg: 17401
stc887
17.04.21 17:21
Colonel_Kurtz: Jammen på tiden med et oppgjør med den lukkede gutteklubben, som ikke tåler kritisk lys fra omgivelsene og selv mener de er vanvittig flinke på selvevaluering. Bytt de ut hele hurven! Få inn folk med visjoner, åpenhet og tydelighet.

Er ingen igjen da så vi får ta det gradvis men ellers enig. SIF er blitt et ekkokammer som er så servilt og kjører full taushet til omgivelsene har gått lei for så ta kontroll over narrativet om at vi er så åpne og alt er bra og dere utenfra tar feil eller ser ikke detaljene vi ser som er tett på dette hver dag,

Passport

Innlegg: 3033
Passport
17.04.21 17:48
Colonel_Kurtz: Få inn folk med visjoner, åpenhet og tydelighet.

Og helst en god porsjon med kunnskap.... å lykkes i fotball handler i høyeste grad av det!

Colonel_Kurtz

Innlegg: 3569
Colonel_Kurtz
17.04.21 18:54

Stc887:

Ingen igjen?

Regner egentlig ikke Henrik Pedersen som en del av den gutteklubben. Synes han kom som et friskt pust som utfordret dette. 

Alle andre er da i klubben fremdeles: Lindseth, Flo, Wibe-Lund, Strømsjordet. Og nå er BP også tilbake i manesjen. 

Superteale

Innlegg: 953
Superteale
17.04.21 18:57

Parr fortsatt ute, er det fortsatt samme skade som forrige sesong?

AustadMessi

Innlegg: 260
AustadMessi
17.04.21 19:50

Interessant å se Ole Enersen. Vil uansett tippe at Gulliksen står lengre frem i køen når det nærmer seg seriestart.

Når det gjelder forsterkninger, hva er status på Pål Kirkevold fra Revetal. Undervurdert spiller i mine øyne. Heller ham enn Kastrati. Bakenga blir nok for dyr for oss etter en ok sesong i fjor.

På stopperplass ønsker jeg meg Jesper Daland. Han skal vel ikke spille OBOS? Men, blir nok også for dyr.

stc887

Innlegg: 17401
stc887
17.04.21 21:30
Colonel_Kurtz: Ingen igjen?

Det blir ingen igjen om vi skal rydde ut alt av inkompetanse. Eller si det på en annen måte hvem bør bli med videre? BP kan bli med rundt junior satsinga, RuneM, Matrissen og Terje Lysthaug må gjerne bli. Resten må gjerne pakke snippsekken og ja btw Signe kan gjerne bli ettersom hu fant på folkeveggen så har hu stått for noe samlende og fint og positivt.

stc887

Innlegg: 17401
stc887
17.04.21 21:42
AustadMessi: Når det gjelder forsterkninger, hva er status på Pål Kirkevold fra Revetal. Undervurdert spiller i mine øyne. Heller ham enn Kastrati.

Hips om haps. Kirkevold har vel vært hakket mer kjeks enn det Kastrti har vært i det siste så er marginalt mer keen på mannen fra Balkan som har kontrakt ur Juli vs Kirkevold som har ut året og tjener sikkert bra med pga kunsterskatt i Hobro for han spiller i det minste i KBK

Passport

Innlegg: 3033
Passport
18.04.21 10:54

Det er "kampdag"! ENDELIG! Jeg gleder meg til å se fotball igjen! Håper vi unngår skader pga for lite trening før denne treningskampen! Jeg har aldri skjønt hvorfor det spilles kamper i en tung oppkjøringsperiode men "fotballen" har sine egne teser....(eller mangel på slike?)

Uansett blir det interessant å se spillerne få trille ball igjen ;)

 

 

Passport

Innlegg: 3033
Passport
18.04.21 14:27

LSK leder 1-0 før halvtimen...

Randommaster1001

Innlegg: 3917
Randommaster1001
18.04.21 14:29

Lukter nedrykk. 

Passport

Innlegg: 3033
Passport
18.04.21 14:33

33 min og 2-0 til LSK 

FatOldSun_1

Innlegg: 164
FatOldSun_1
18.04.21 14:42

1-2, Mawa.

Randommaster1001

Innlegg: 3917
Randommaster1001
18.04.21 14:42

Overraskende fin lobb av Mawa. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg