Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hodet i sanden.

NYTT TEMA
thorhansen65

Innlegg: 2
thorhansen65
10.06.21 18:53

All kred til de fotballspillerene som fronter angst og spilleavhengighet! Men hva med homohets og at norske fotballspillere ikke tør å komme ut! Hvis vi bruker statestikk burde det være mange av dere!! Hvilken støtte får dere av lagkameratene,trener,klubb og fans?? Og da tenker jeg ikke på reklamefilmer,men i det virkelige liv!!!

Turner 57.

MyWays

Innlegg: 6900
MyWays
10.06.21 19:00

Hvorfor komme ut av skapet når du er fotballspiller? Det ødelegger jo sjansene til å få titte på alle de fine guttene!!

Men ja, det er utrolig få homofile fotballspillere, og jeg kunne ønske flere hadde motet til å stå frem. Vi lever i en tid da det ikke burde være et problem i det heletatt.

Jeg hadde ikke hatt annet enn respekt for de som eventuelt sto frem som homofile.

real-_-

Innlegg: 12397
real-_-
10.06.21 19:14

Hva betyr å "stå fram"? 

Må det ut i mediene, er vel mer en nok for den aktuelle personen at lagkamerater, venner og familie vet det. Så er det nok garantert spillere i norsk fotball som ikke står frem, men også spillere som har stått frem på sin måte. Enten til venner, lagkamerater og familie.

FranciscoM

Innlegg: 2675
FranciscoM
10.06.21 23:08

Er nok ikke alle som føler et behov for å stå fram i riksmedia. Generelt vet vi vel svært lite om samlivet til de aller fleste av Eliteseriespillerne. 

Champis

Innlegg: 4929
Champis
11.06.21 01:01
thorhansen65: Hvis vi bruker statestikk burde det være mange av dere!!

Den statistikken er nok ubrukelig på fotballspillere. Det er helt sikkert enkelte homofile i fotballen som vi ikke vet om, men andelen er nok langt, langt lavere enn ellers i samfunnet. Både fordi en større andel av dem muligens ikke har samme interessen for fotball, og hvert fall fordi fotballen og miljøet der sannsynligvis ikke appellerer i veldig stor grad for de homofile.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg