Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

LEEDS UNITED !!

NYTT TEMA
GiPazzini_85
GiPazzini_85Innlegg: 85038
15.05.19 23:25
zephyrus: I dag tapte vi pga dumme forsvarsfeil, ikke pga mentaliteten i klubben.

Leeds tapte fordi de ikke holdt i playoffen. Feilene var en konsekvens av det.

zephyrus
zephyrusInnlegg: 4326
15.05.19 23:28
GiPazzini_85: Så blir spørsmålet, blir Bielsa værende og er det til det beste laget? Hvem kunne evt ha tatt over og ført laget videre?

Godt spørsmål.

 

En jeg har hatt stor respekt for siden Boro-perioden er Aitor Karanka. Også er meg bekjent Claudio Ranieri og Claude Puel ledige.

 

Blir Bielsa borte må vi i hvert fall få tak i et tilnærmet stort navn. En som takler presset ved å være sjef i en klubb som vil opp i PL så snart som mulig. I hvert fall vil vi supporterne det...

Edit : Ranieri er i Roma nå, glemte det. Men håper Bielsa blir.

(Innlegget ble redigert 15.05.19 23:31)

ObjektivtSett
ObjektivtSettInnlegg: 4679
15.05.19 23:28
zephyrus: blokkert

Man må laste ned et skript (VGD Nuke) og Tampermonkey.

GiPazzini_85
GiPazzini_85Innlegg: 85038
15.05.19 23:29
Knaxern: Husker vi to skrev at de ville bottle det til i kjent stil i play-offen, ble møtt med latter. Dette er Leeds i kjent stil de siste årene, dessverre. Hadde håp om at de skulle opp.

Tviler på at vi var så alene om dette egentlig. Skjønner jo godt at fansen her tvinger seg selv til å ha troen når det er så lenge siden de har vært oppe.


Når det skal være sagt, så kunne et opprykk blitt litt av en nøtt for Leeds også. Er knapt en spiller på laget som holder godt nok nivå for EPL (i alle fall for nå). Unntaket er kanskje Cooper, men der stopper det. Douglas på sitt beste er jo en veldig god spiller da, men han var jo mye bedre i Wolves i fjor. Ungguttene kan selvsagt bli veldig gode.


 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15440
15.05.19 23:34
zephyrus: Apropos det : Anbefaler at du bestiller en time på en nevrologisk avdeling, så finner du ut hva som er i veien med deg.

De finner rett og slett ikke ut hva som feiler han. Så langt går han bare under den uoffisielle diagnosen Roy. 

george_hincapie
george_hincapieInnlegg: 12705
15.05.19 23:35
zephyrus: En jeg har hatt stor respekt for siden Boro-perioden er Aitor Karanka. Også er meg bekjent Claudio Ranieri og Claude Puel ledige.

Neineineinei. 


Karanka er Mourinho light, altfor defensiv. Skal han lykkes må så og si hele stallen byttes ut. Ranieri er ferdig, han er for gammel og har mistet gnisten. Puel klarte seg OK i Southampton, men var dårlig i Leicester. Også han er sannsynligvis en litt for defensiv manager til å kunne få til noe med denne gjengen. 


 


HVIS Bielsa gir seg vil jeg ha inn Mikkel Arteta. Å gå fra rollen som Peps assistent i City til å bygge videre på et Bielsa-lag i Championship gir mening og bør gi grobunn for suksess.

Son
SonInnlegg: 8824
15.05.19 23:36
zephyrus: Apropos det : Anbefaler at du bestiller en time på en nevrologisk avdeling, så finner du ut hva som er i veien med deg.
Jeg vil deg bare vel.

Det er vel heller du som burde ta turen som ikke har det bra med deg selv nå :( 

DERBY WOOHO

GiPazzini_85
GiPazzini_85Innlegg: 85038
15.05.19 23:36
zephyrus: Godt spørsmål. En jeg har hatt stor respekt for siden Boro-perioden er Aitor Karanka. Også er meg bekjent Claudio Ranieri og Claude Puel ledige. Blir Bielsa borte må vi i hvert fall få tak i et tilnærmet stort navn. En som takler presset ved å være sjef i en klubb som vil opp i PL så snart som mulig. I hvert fall vil vi supporterne det...

Ja, det gikk jo "kjempebra" med Karanka i Forest. Og i Boro gikk jo alt helt i stå til slutt.


Ranieri må rett og slett ha en bedre stall med mer "typer" dersom han skal lykkes. Det har ikke Leeds nå.


Men trenere som Hughton, Jokanovic, Rowett og Parkinson kan jo være alternativer. Kommer litt an på hva Leeds vil ha.

zephyrus
zephyrusInnlegg: 4326
15.05.19 23:41
GiPazzini_85: Tviler på at vi var så alene om dette egentlig. Skjønner jo godt at fansen her tvinger seg selv til å ha troen når det er så lenge siden de har vært oppe.

Etter hva jeg forstår var det bare jeg blant Leedsfansen på dette forumet som var sterk i trua på at vi kunne klare dette.

 

Vanligvis er jeg realistisk og objektiv, men med supporterbrillene på så har jeg en tendens til å bli noe subjektiv.

 

Men nedturer er en del av fotballen, og da nytter det ikke å klage. Spillere og trenerteam må bare prøve å snu den vonde trenden, og vi som supportere må tenke positivt.

Skrekkeksemplet på dette er jo "supporterne" til Blackburn i 2011/12 som bare klagde på Steve Kean og dret i å støtte laget.

(Innlegget ble redigert 15.05.19 23:45)

george_hincapie
george_hincapieInnlegg: 12705
15.05.19 23:43
GiPazzini_85: Når det skal være sagt, så kunne et opprykk blitt litt av en nøtt for Leeds også. Er knapt en spiller på laget som holder godt nok nivå for EPL (i alle fall for nå). Unntaket er kanskje Cooper, men der stopper det. Douglas på sitt beste er jo en veldig god spiller da, men han var jo mye bedre i Wolves i fjor. Ungguttene kan selvsagt bli veldig gode.

Litt uenig, forskjellen på PL og Championship er ikke så stor og det er ganske mange mildt sagt middelmådige/svake spillere på lagene som ikke er topp 6. 


Jeg er helt sikker på at Phillips og Klich (han er tross alt polsk landslagsmann) hadde klart seg bra. Samme med Pontus og Alioski hadde nok passet bedre som vingspiller i et svakt PL-lag enn i et topplag i Championship. Utover de fire er det vanskelig å si, da blir det mer liksom sånn hvem som litt tilfeldig havner i flytsonen. En spiller som Roofe kunne enten blitt en spiller som scoret 3 mål hver sesong, eller han kunne blomstret mot litt mer offensive motstanderlag der han får rom å løpe i og kunne scoret 15 mål.


Pablo hadde nok blitt for treig, Dallas og Forshaw for grå, Bamford for veik og Ayling for udisiplinert. Og Casilla for svak, han har virkelig skuffet meg siden han kom. Det hadde nok vært bedre å latt BPF vokte buret hele sesongen.

GiPazzini_85
GiPazzini_85Innlegg: 85038
15.05.19 23:46
george_hincapie: Litt uenig, forskjellen på PL og Championship er ikke så stor og det er ganske mange mildt sagt middelmådige/svake spillere på lagene som ikke er topp 6. Jeg er helt sikker på at Phillips og Klich (han er tross alt polsk landslagsmann) hadde klart seg bra. Samme med Pontus og Alioski hadde nok passet bedre som vingspiller i et svakt PL-lag enn i et topplag i Championship. Utover de fire er det vanskelig å si, da blir det mer liksom sånn hvem som litt tilfeldig havner i flytsonen. En spiller som Roofe kunne enten blitt en spiller som scoret 3 mål hver sesong, eller han kunne blomstret mot litt mer offensive motstanderlag der han får rom å løpe i og kunne scoret 15 mål. Pablo hadde nok blitt for treig, Dallas og Forshaw for grå, Bamford for veik og Ayling for udisiplinert. Og Casilla for svak, han har virkelig skuffet meg siden han kom. Det hadde nok vært bedre å latt BPF vokte buret hele sesongen.

Jeg har ikke skrevet at forskjellen mellom PL og Championship er så stor, men at forskjellen på Leeds og PL-lagene er det.


Klich har hatt en overraskende god sesong. Skal litt til at han kopierer den neste sesong. I sommer var jo han i følge Bielsa for dorsk til å være på Leeds og var ikke langt fra å forsvinne. Phillips ser bra ut på Championship-nivå, men blir nok litt for begrenset på et noe høyere nivå.


Ellers enig med det siste avsnittet ditt.

zephyrus
zephyrusInnlegg: 4326
15.05.19 23:48
george_hincapie: Mikkel Arteta

En uerfaren trener som skal prøve å få en storhet tilbake til PL.


Nei ellers takk...Han takler neppe presset.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17376
15.05.19 23:52
george_hincapie: a. Å gå fra rollen som Peps assistent i City til å bygge videre på et Bielsa-lag i Championship gir mening og bør gi grobunn for suksess.

Det trenger du ikke å tvile på ett øyeblikk . Men jeg for min del tror han er City bound post Pep..


Om vi ikke blir sendt ned i tredje that is :-)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17376
15.05.19 23:52
george_hincapie: a. Å gå fra rollen som Peps assistent i City til å bygge videre på et Bielsa-lag i Championship gir mening og bør gi grobunn for suksess.

MIXT DUBBLE

(Innlegget ble redigert 15.05.19 23:53)

george_hincapie
george_hincapieInnlegg: 12705
15.05.19 23:55
zephyrus: En uerfaren trener som skal prøve å få en storhet tilbake til PL.

Tja, ser jo ut til at det faktisk kan funke for Derby. Wagner var også uerfaren da han førte Huddersfield til PL. Guardiola og Zidane var også uerfarne da de ledet Barca og Madrid. 


Det er MYE viktigere å finne en trener som er den rette type fotballfaglig og med rett engasjement, enn å finne en trener som har masse erfaring og meritter. Hadde valgt en type som Arteta hundre av hundre av hundre ganger over dinosaurer som Ranieri, Mourinho-typer som Karanka eller klovner som Pulis, Allardyce etc

zephyrus
zephyrusInnlegg: 4326
15.05.19 23:59
george_hincapie: Tja, ser jo ut til at det faktisk kan funke for Derby. Wagner var også uerfaren da han førte Huddersfield til PL. Guardiola og Zidane var også uerfarne da de ledet Barca og Madrid.

Joda, men det er et mye større press å lede Leeds enn Huddersfield og Derby.

 

Guardiola og Zidane kom til dekket bord til klubber som får de spillerne de peker på. Så å ta med dem i denne diskusjonen er irrelevant.

(Innlegget ble redigert 16.05.19 00:08)

Son
SonInnlegg: 8824
16.05.19 00:08
zephyrus: Joda, men det er et mye større press å lede Leeds enn Huddersfield og Derby.

Mye mer press for Zidane og Pep og lede Real Madrid og Barcelona også. 

Men det kan vel ikke sammenlignes. Leeds burde ha null forventninger så dårlig de er. 

GiPazzini_85
GiPazzini_85Innlegg: 85038
16.05.19 08:51

Store navn nevnes i tråden, men en skal huske at Leeds før Bielsa hadde folk som f.eks  Blackwell, Grayson, McDermott, Hockaday, Evans og Heckingbottom som trenere. Ikke akkurat storheter.

george_hincapie
george_hincapieInnlegg: 12705
16.05.19 10:10
GiPazzini_85: Phillips ser bra ut på Championship-nivå, men blir nok litt for begrenset på et noe høyere nivå.

Rent fotballfaglig synes jeg dette er litt interessant, for her har vi veldig ulike oppfattninger.


Jeg synes Phillips virker å ha alt som skal til for å bli en god defensiv midtbanespiller på toppnivå. Han er flink til å posisjonere seg, flink til å lese spillet og bryte pasninger, har veldig ro med ballen og har stort sett veldig høy treffprosent på pasninger og har også en fysisk tilstedeværelse som er viktig i den rollen. En slags fattigmanns Busquets med litt mer muskler og større aksjonsradius (men ja, selvsagt ikke i nærheten av samme nivå som Busquests).


Hva mener du egentlig med at han er begrenset?

george_hincapie
george_hincapieInnlegg: 12705
16.05.19 10:12
GiPazzini_85: Store navn nevnes i tråden, men en skal huske at Leeds før Bielsa hadde folk som f.eks  Blackwell, Grayson, McDermott, Hockaday, Evans og Heckingbottom som trenere. Ikke akkurat storheter.

Nå gikk det riktignok stort sett dritt med de nevnte herrer som trenere (minus Grayson), så sånn sett har Zephyrus et poeng.


Dog var Leeds den gangen en klubb med håpløs ledelse, vanskelig økonomi og stort sett dårlige spillere og da får man også bare middelse trenere. Nå virker ledelsen mer stabil og fremtidsrettet, økonomien ser brukbar ut og spillerstallen er bedre enn på mange, mange år, så sånn sett burde Leeds anno 2019 være veldig mye mer attraktivt enn Leeds i årene 2007-2017 for en god trener.

george_hincapie
george_hincapieInnlegg: 12705
16.05.19 10:23

For øvrig ligger denne på LUFCtalk som gir en fin oversikt over spillerne vi har brukt i år, hvilke spillere som har vært på lån og hvilke spillere som finnes på U23-laget som kan være aktuelle for opprykk til A-laget.

Som man ser finnes det mange av både middelmådig ræl og lovende unggutter:


 
First team players 18/19

Goalkeepers:
Kiko Casilla – 19 games
Will Huffer - 2 games
Bailey Peacock-Farrell – 29 games

Fullbacks:
Luke Ayling – 42 games, 2 goals, 6 assists
Leif Davis - 5 games
Barry Douglas – 26 games, 1 assists

Centrebacks:
Gaetano Berardi – 15 games, 1 assists
Liam Cooper – 38 games, 3 goals, 1 assists
Hugo Diaz – 1 game
Aapo Halme - 5 games, 1 goal
Pontus Jansson – 41 games, 3 goals, 1 assists

Midfielders:
Adam Forshaw – 32 games
Mateusz Klich – 50 games, 10 goals, 8 assists
Kalvin Phillips - 46 games, 1 goal, 4 assists
Jamie Shackleton – 24 games, 2 assists

Wingers:
Ezgjan Alioski – 47 games, 7 goals, 5 assists
Jack Clarke – 25 games, 2 goals, 2 assists
Stuart Dallas – 30 games, 4 goals
Pablo Hernandez – 41 games, 12 goals, 12 assists
Samuel Saiz – 21 games, 1 goal, 4 assists

Strikers:
Patrick Bamford – 25 games, 10 goals, 2 assists
Tyler Roberts – 31 games, 3 goals, 6 assists
Kemar Roofe – 34 games, 15 goals, 2 assists

 

Loan players
Jack Harrison – 42 games, 4 goals, 4 assists
Isiah Brown – 2 games
Lewis Baker – 14 games, 1 assist

Is there any point in trying to sign Harrison permanently? I'm doubtful.

 

Contracts:
According to Transfermarkt following players have only 1 year left at their contract: Kemar Roofe, Bailey Peacock-Farrell, Mateusz Klich, Stuart Dallas, Pablo Hernandez, Gaetano Berardi.

Important to sign new contracts with Klich, Roofe and BPF or sell them this summer (please do not sell Klich!), the other three can leave on a free next summer.

Following players with 2 years left:
Phillips, Shackleton, Clarke, Alioski, Douglas, Cooper, Ayling, O’Kane and Davis.

It’s very important to get Phillips, Shackleton and Clarke on long term deals. Also Alioski, Cooper and Davis should get new contracts. I’m not sure about Douglas and Ayling.

3 years left:
Forshaw, Jansson, Bamford, Roberts and Halme.


 
Players out on loan 18/19:

Fullbacks:
Laurens de Bock – 22 games, 2 goals – KV Oostende (Belgium)
Lewie Coyle – 45 games, 4 assists – Fleetwood Town
Tyler Denton – 14 games, 2 assists - Peterborough
Tom Pearce – 14 games, 1 goal – Scunthorpe United

Centrebacks:
Paudie O'Connor – 26 games, 2 goals, 1 assist – Bradford
Conor Shaughnessy – 11 games, 1 assist – Hearts (Scotland)
Liam Kitching – 34 games, 3 goals, 4 assists – Harrogate Town

Midfielders:
Vurnon Anita – 33 games – Willem II (Holland)
Quasim Bouy – 23 games, 1 goal – PEC Zwolle (Holland)
Yosuke Ideguchi – 7 games, 1 goal – Greuter Furth (Germany)
Eunan O'Kane – 4 games – Luton
Samuel Saiz – 11 games, 1 goal – Getafe (Spain)
Oriol Rey – 34 games, 1 goal – UB Conquense (Spain)

Wingers:
Pawel Cibicki – 8 games, 4 goals - Elfsborg (Sweden)
Hadi Sacko – 13 games, 2 goals, 1 assist - Ankaragucu (Turkey)
Alex Machuca – 15 games – Burgos CF (Spain)

Strikers:
Sam Dalby – 2 games – Morecambe FC
Caleb Ekuban – 34 games, 8 goals, 3 assists – Trabzonspor (Turkey)
Jay-Roy Grot – 33 games, 6 goals, 3 assists – VVV Venlo (Holland)
Mallik Wilks – 54 games, 16 goals, 10 assists – Doncaster
Oliver Sarkic – 12 games, 1 goal – Barakaldo CP (Spain)

I don’t really know if there is ANY of these players that deserves a chance with the first team next season. Some of them are young and can be loaned out another season (Dalby,  Rey, Kitching, Machucha, Sarkic etc) to get experience and prove themselves worthy of a chance with the first team, most of them we should try to get rid of (but I know it’s hard to get rid of unwanted players).

Mallik Wilks is the one who stands out 16 goals in League 1 is pretty good numbers for a 20 year old. Also Jay-Roy Grot might deserve another shot, even tho I know 6 goals and 3 assists in Eresdivise is not very impressive, but 3 goals and 2 assists came in the last 5 games of the season, so it seems like he’s actually not that bad. He’s also been playing left winger most of the season, and that’s a position where we don’t really have anyone at the moment (with Jack Harrison gone). Maybe Lewie Coyle, Denton/Pearce, Paudie O’Connor and Quasim Bouy could bring something to the table ?

And of course, Samu Saiz – what will we do about him? Is it possible to get him back motivated and fit? Im not sure. 


U23-players:

Goalkeepers:
Harrison Male
Kamil Miazek

Fullbacks:
Matty Downing
Robbie Gotts
Bryce Hosannah
Joe Stanley

Centrebacks:
Oliver Casey
Luke Lyons
Pascal Struijk

Midfielders:
Mateusz Bogusz
Jack Jenkins
Bobby Kamwa
Alfie McCalmont
Callum Nicell
Jordan Stevens

Wingers:
Theo Hudson
Stuart McKinstry (new)
Clarke Oduor

Strikers:
Adrian Balboa
Ryan Edmondson
Niall Huggins
Rafa Mujica (new)

Kun Temenuzhkov

To be honest, I don’t know much about these players, but Edmondson, Kun and Bogusz seems like real gems and I hope we will see more of them next year. As far as I’ve heard Miazek and Struijk have been impressive for the U23s. But I’m not sure about Miazeks contract, according to Transfermark it ends 30th of june this year, and I’m not sure if he wants to stay as 4th choice behind Casilla, BPF and Huffer (but at least one of Huffer/BPF should go out on loan if Casilla stays)

(Innlegget ble redigert 16.05.19 10:25)

GiPazzini_85
GiPazzini_85Innlegg: 85038
16.05.19 10:26
george_hincapie: Nå gikk det riktignok stort sett dritt med de nevnte herrer som trenere (minus Grayson), så sånn sett har Zephyrus et poeng. Dog var Leeds den gangen en klubb med håpløs ledelse, vanskelig økonomi og stort sett dårlige spillere og da får man også bare middelse trenere. Nå virker ledelsen mer stabil og fremtidsrettet, økonomien ser brukbar ut og spillerstallen er bedre enn på mange, mange år, så sånn sett burde Leeds anno 2019 være veldig mye mer attraktivt enn Leeds i årene 2007-2017 for en god trener.

Ja da, er enig i det. Men det er tross alt ikke lenge siden de var der og med en smålubben Mowatt som sin stjernespiller.

george_hincapie
george_hincapieInnlegg: 12705
16.05.19 10:31
GiPazzini_85: smålubben Mowatt som sin stjernespiller.

Hehe, jeg trodde Mowatt skulle bli god da han slo gjennom! Fyren hadde/har tydelig bra sluttprodukt, 14 målpoeng i League One denne sesongen er ikke dårlig av en sentral midtbanespiller, men han har jo altfor store mangler i spillet ellers.

Crainey
CraineyInnlegg: 1934
16.05.19 11:19
GiPazzini_85: Uenig at du skal oppleve det slik.

Hadde vi vært like effektive som Sheff U og Norwich hadde vi vært oppe for lengst.

zephyrus
zephyrusInnlegg: 4326
16.05.19 14:00

La oss bare krysse fingrene for at Bielsa blir.

 

Ønsker alle Leedsfans en hyggelig 17.maifeiring i morgen!

 

MOT!

(Innlegget ble redigert 16.05.19 14:00)

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3938
16.05.19 14:03
zephyrus: La oss bare krysse fingrene for at Bielsa blir.

Er dette noe alle Leeds fans stort sett er enig i, eller er det litt delt? Kjenner noen Leeds fans, og der er det delt om hva dem syns om Bielsa og måten han vil spille fotball på.


Bielsa er fin fyr, synd med Leeds, hadde håpet dei skulle klare det.

zephyrus
zephyrusInnlegg: 4326
16.05.19 14:27
Aguero16: Er dette noe alle Leeds fans stort sett er enig i, eller er det litt delt?

Vil tro at flesteparten vil ha han med videre i hvert fall.


Men han har vært litt treig på transfermarkedet også er det etter hva jeg har forstått ikke alle som setter pris på treningsmetodene hans.


Er nok litt delt, muligens, men dette er den beste sesongen vi har hatt siden nedrykket i 2004 så det vil overraske meg om det hadde vist seg at flesteparten av Leedssupporterne ikke ønsker at han skal bli.

george_hincapie
george_hincapieInnlegg: 12705
16.05.19 14:29

De som vil kvitte seg med Bielsa må være samme type mennesker som de som synes City bør sparke Pep siden de ikke har vunnet CL.

zephyrus
zephyrusInnlegg: 4326
16.05.19 15:17

Gi oss Eirik Horneland!

Dani_e
Dani_eInnlegg: 7213
16.05.19 15:21

Første kampen etter filminga som fikk El Ghazi utvist klarer Bamford å gjøre det igjen. Gult kort for filming. Hva feiler det han? 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg