Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Huddersfield Town

NYTT TEMA
tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
23.01.09 20:26
jeg sa du ikke skulle avskrive oss i opprykkskampen, mikern.
Stinkfist
StinkfistInnlegg: 5065
23.01.09 20:53

> Ikke nok med at man har fratatt Stockport deres spede playoffmuligheter...

Og jeg som trodde du ville se positivt på en slik nyhet, siden din påstand vil innebære at man slipper å se Stockport forsvinne ut av vårt synsfelt der oppe i Das Championship. Men jeg skjønner hva du mener, og personlig vil jeg heller at klubber som Stockport, Scunthorpe eller Millwall skal få muligheten til å gjøre livet surt for Premier-ambisjonistene på Nivå 2 enn å se gravrøverne fra Milton Keynes lykkes med sin opprykksmålsetning. Og bare så det er sagt, har jeg heller ingen prinsipielle motforestillinger mot et eventuelt Hudds-opprykk.

> ...men sjansene for at Hereford skal overleve i tredjedivisjon er nesten ikke-eksisterende nå som Lionel Ainsworth er borte.

Der har du nok et desto større poeng. Ved første øyekast ser kanskje ikke åtte poeng på de sju kampene Ainsworth så veldig imponerende ut, men når Bulls' resultater i de resterende ligakampene denne sesongen lyder på sørgelige 3-3-11, så skal det bli svært vanskelig å unngå L2-retur på Edgar Street til høsten.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
24.01.09 15:52

Vel, chelsea, jeg vet ikke altfor mye. Ainsworth er høyreving. Har siklet på ham i 2 år nå. Uferdig spiller men massivt potensiale. Sjekk youtube for bevis. Pilkington er en anvendelig offensiv midtbanespiller, skuddvillig og moderat målfarlig. Tror Ainsworth på høyrevinga, og Robert og Pilkington veksler på spissplass og venstreving. Begge er jo unge, og minst gode nok for ccc med den rette utviklingen. Og med en spiss inn til uka, er det ikke mange lag som slår vår første 11er.

Mojambo
MojamboInnlegg: 380
24.01.09 17:13

1-2!!!!!!!!!

Mojambo
MojamboInnlegg: 380
24.01.09 17:24

åh, herregud

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
25.01.09 13:31

Måtte vel gå slik det gikk. Og fytti helvete for en dommerjævel. Beeby, med det navnet så er det vel gitt at man ikke er profesjonell. Vi var best i en time da, er jo noe. Idiotisk av Roberts på slutten men heldigvis kun to gule, og ikke direkte rødt. Ny spiss inn til uka, og vi er fullt med igjen tror jeg. Leicester fansen sa hvertfall at vi var de beste som de har møtt hjemme i år.

Kan desverre miste folk som Collins, Smithies, Flynn og Parker denne uka, i tillegg til mer velkomne salg av Worthington, Lucketti, Unsworth og kanskje Williams?

Ikke alle selvfølgelig men det er disse som er aktuelle for andre klubber og som vi jo kan avse uten at det blir krise. Kontrakter spiller jo selvfølgelig inn også.

Liam Dickinson er spissen det snakkes om for øvrig på lån ut sesongen, gjorde det ikke så verst tidligere i år, så jeg tar imot ham med glede jeg, vil vel helst ha Graham, men. Ellers så er vi jo å lukter på Lee Novak fra Gateshead.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
27.01.09 14:44

Spekulasjonene går og går. Bud visstnok inne på Rickie Lambert, mellom 6-700k tror jeg. Simeon Jackson blir også vurdert, pluss at Smithies kanskje går til Newcastle i en byttehandel med muligens Steve Harper!

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
27.01.09 16:54

Blir mest sannsynlig en "nobel" draktreklame neste sesong: Yorkshire Air Ambulance. Og dermed ingen inntekt til klubben. Godt å se at vi tar en u-sving fra Casino Red.

 

Spiller som ryktes inn til sommeren er Dorman fra St.Mirren forresten....

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
27.01.09 22:56

Kjøss mæ i blåsa!!!!!!

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
29.01.09 18:41
der ser novak ut til å være klar
tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
02.02.09 21:52

Da er transfervinduet over, og vi er 2(3) spillere "rikere".

Lee Novak: 20 år gammel spiss som spiller for Gatesheas i BS North ut sesongen, 15 mål hittils for de opprykksjagende. Spennende!

Jonathan Kehoe: Fransk/ivorianer som kommer gratis etter å ha prøvespilt sammen med Wehrling den siste tida. Svær type som kan skape problemer for de fleste vil jeg tro, pluss at han er rimelig kjapp og har en voldsom slegge. Håper han blir klar til imorra, om det i det hele tatt blir kamp, da.

Lukas Jutkiewicz: 19 åring på lån ut sesongen fra Everton. Stor og bra teknisk, så vidt jeg vet, kom til Everton for 1mill pund i 2007, blir nok å se imorra på ett eller annet tidspunkt.

 

Godt fornøyd alt i alt, men hadde gjerne sett en anvendelig forsvarer kommet også, men man kan ikke få alt, bring on the monkey hangers!!

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
02.02.09 22:02

Her er en liten video av vårt nye beist mot Fenerbahce ifjor, liker det jeg ser jeg:

http://www.youtube.com/watch?v=S03EvejrijU

 

PS. kun 24 år

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
02.02.09 22:15

Glemte å si at unggutten Shane Killock er frigitt og at Kehoue sin kontrakt er ut sesongen, mens Novak har underskrevet for de tre neste sesongene, Novak sine styrker er fart, styrke og målteft.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
03.02.09 03:09

Blæ, to forsøk og begge feil....

Vår nye spiss heter altså Jonathan Tehoue!

HarryStafford
HarryStaffordInnlegg: 598
03.02.09 08:55

Muleg dette er uinteressant, men eg slo av ein prat med Andy Ritchie i helga. Manchester United stilte med lag på veterancupen i Lærdal/Årdal, og følgjande mannskap var med for United:

Andy Ritchie

Bryan Robson

David May

Clayton Blackmore

Russell Beardsmore

Lee Martin

Fraser Digby

 

Eit solid mannskap tilsynelatande, men få av dei var i form, så det vart ikkje all verdens til løping. For å seie det mildt. Men etterpå var dei i form, då dei tok seg tid til å skrive autografer, ta bilder med folk, og snakke med folk. Eg slo av ein prat med Robson, May, Blackmore og ex-Huddersfield-manager Ritchie - som kunne røpe at han ikkje gjekk med planer om å gå inn i manageryrket igjen foreløpig.

Chelsea26
Chelsea26Innlegg: 78
03.02.09 13:53

Synes signeringen av Jonathan Tehoue virker litt underlig. Han har kun kontrakt ut sessongen, og det det ser ikke ut som at han er den mest lojale spilleren. Har vel skiftet klubber flere ganger de siste årene. Likevel er det ingen tvil om at han har nok kvalitet til league 1.

Lee Novak virker svært lovende. Ut i fra hvor mye mål han scorer virker han hvertfall som en som har litt teft forran målet. Kan bli spennende å se han i Huddersfield.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
03.02.09 16:31

Tehoue har vært en del skada, og har gått til bedre klubber et par ganger, så litt logikk ligger bak, men vi får se, tror han kan bli nyttig hvertfall.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
03.02.09 16:32
HarryStafford: ex-Huddersfield-manager Ritchie - som kunne røpe at han ikkje gjekk med planer om å gå inn i manageryrket igjen foreløpig.

Og alle hjerter gleder seg, mest av alt dugouten som slipper tyngden av vekta hans i 2x45 hver uke.

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7259
03.02.09 18:12
Chelsea26: Synes signeringen av Jonathan Tehoue virker litt underlig. Han har kun kontrakt ut sessongen, og det det ser ikke ut som at han er den mest lojale spilleren.

I disse tider med finanskrise så må man handle lurt, og derfor kanskje gamble litt. Lee Clark har derfor vært villig å satse på at han kan få ut potensiale i denne spilleren, og har gitt han tiden fram til mai for å bevise sine kvaliteter. Slår han til kan det være et kupp, gjør han det ikke så har klubben råd til 4 måneder med lønna hans. De fleste medier var enige om at Ferguson gamblet da han hentet Cantona til de røde djevlene, nettopp fordi han skiftet klubb ofte - og vi vet hvordan den historien endte...! (sammenlikning gjelder signeringene, ikke av de to spilleres talenter!!)

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
05.02.09 00:30
Chelsea26: Synes signeringen av Jonathan Tehoue virker litt underlig.

Nå ryktes det at Konyaspor muligens vil sette seg på bakbena da han "egentlig" har kontrakt med de til 2011.....:-(

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
06.02.09 22:09

Legenden Gerry Murphy avsluttet sitt virke i fotballverdenen idag. 20 år i klubbens ungdomsarbeid, de siste 10 som sjef for Akademiet, viser en fantastisk lojalitet til klubben. Han har brukt det siste halve året på å lære opp sin arvtager, Graham Mitchell, som også fikk styre litt når de to sammen var caretaker manager i høst.

"There´s only one Gerry Murphy!" skulle ønske jeg var på stadion neste helg mot Leeds, når dette vil runge rundt stadion.

 

Ellers så har Paul Stephenson dratt fra jobben som førstelags-trener i Norwich for jobben som bindeleddet mellom Akademiet og 1.laget. Trenerkabalen har nesten gått opp nå, savner dog en fysio.

Kampen mot Gas imorgen er avlyst, desverre, eller kanskje det er en god ting, og at vi muligens vil få Jutkiewicz og Tehoue klare til nabodysten den 14.

Chelsea26
Chelsea26Innlegg: 78
06.02.09 22:23

Så overgangen til Tehoue gikk altså ikke i vasken? Det hadde vært bra for klubben å fått han inn nå, slik at playoff kanskje kan bli mulig. Synes dette overgangsvinduet har ganske positivt i grunn. Har vel fått inn nye spillere på alle posisjonene klubben ønsket å forsterke.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
06.02.09 22:30
Chelsea26: Har vel fått inn nye spillere på alle posisjonene klubben ønsket å forsterke.

Nå skal ikke jeg være vanskelig, men skjønner ikke hvorfor det ble prioritert å få inn vinger istedenfor spisser fra starten av, ja Pilks og Ainsy er dritgode, men vi har null, 0, spisser vi kan stole på, og nå er Cadders ute en god stund også.

Jeg skulle gjerne sett at det hadde kommet inn en forsvarer også, hadde ikke blitt U mot pools med en sjef bak der. Men får håper det går i orden til slutt med Tehoue og Jutkiewicz(tunga rett i munnen) så vi er slagkraftige mot Leeds på Valentine´s Day.

 

Også glad for at Smithies ble, hvertfall ut sesongen, vi får jo vekslepenger for han uansett, så da kan vi likegodt beholde ham så lenge som mulig.

Kjedelig med kampfri helg, da men det sliter vel ikke du med;-)

Chelsea26
Chelsea26Innlegg: 78
06.02.09 23:01
tommy_cowan: Jeg skulle gjerne sett at det hadde kommet inn en forsvarer også, hadde ikke blitt U mot pools med en sjef bak der.

Har ikke Nathan Clarke og Andy Butler gjort det ganske bra i år? Er ikke det er et midtstopperpar som har kvaliteter nok til å bli satset på framover?

Forøvrig synd at legenden Gerry Murphy slutter i klubben. Han får nok en verdig avskjed mot Leeds, ja.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
06.02.09 23:08
Chelsea26: Har ikke Nathan Clarke og Andy Butler gjort det ganske bra i år? Er ikke det er et midtstopperpar som har kvaliteter nok til å bli satset på framover?

Gjordt det helt greit, men jeg for min egen del slikker fremdeles sårene etter at Ternent ga Page fyken.... Hvis Clarke trener MYE mer styrke og spenst, i tillegg til å være konsentrert i fulle 90+tillegg, og Butler blir bedre med beina, så jo da har de en fremtid, men jeg skulle gjerne sett en bred, høy og muskuløs "jævel" bak der, men nå har vi i det minste en på topp;-) Pluss at ingen av de er lynhurtige akkurat.... Men dette er jo tross alt League One, så vi kan jo ikke forvente oss en spiller som har alt. Men skulle vi rykke opp til CCC neste sesong(denne er nok kjørt) så trengs det forsterkninger i det bakre ledd.

Chelsea26
Chelsea26Innlegg: 78
06.02.09 23:26

Jeg har enda ikke gitt opp opprykket denne sessongen, selv om det begynner å se vanskelig ut. Det kan bli spennende å se på om klubben nærmer seg playoffen de neste ukene. Er jo bare 5 poeng opp :)

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
06.02.09 23:28

Men vi har flere kamper spilt enn flesteparten av rivalene våre. Disse kampene må jo vinnes først, selvfølgelig, men allikevel.

Mojambo
MojamboInnlegg: 380
12.02.09 13:05

Før vi har spilt mot Leeds er vi vel maks 7* poeng bak den siste playoffplassen hvis de skulle vinne den de har til gode tror jeg. Samtidig må vi passere mange lag med mindre kamper spilt i mellom oss og den plassen, og den kan bli tøft.

(Innlegget ble redigert 12.02.09 13:05)

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
14.02.09 14:34

Det er i en sådan stund man skulle hatt røyk. Nervene tar knekken på meg, ikke har jeg alkohol eller snus heller! Får gå løs på neglene, da. Ainsy ut med skade også. jeg takler ikke mye mer av det her.

Hold ut gutta, hold ut!

peacock
peacockInnlegg: 6594
14.02.09 15:58

Huff og huff! Vi er blitt lillebror til Huddersfield. Gratulerer.

peacock, flau.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg