Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Huddersfield Town

NYTT TEMA
tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
28.03.09 22:54

Hereford - Huddersfield 0-1(0-0) Mål: M.Collins

Fortjent nok, spesielt bra kamp av Flynn og Pilkington, sistnevnte hadde jo nesten egen skytetrening utpå der. Ainsworth fikk ikke alt ut av tilbakekomsten som han nok hadde ønsket, og midtforsvaret var litt ruskete. Gary Roberts er desverre langt fra den spilleren han var i høst, men potensialet ligger der, så håper han er tilbake etter sommeren.

Apropos sommeren, David Unsworth er blitt frigitt, og Chris Lucketti har fått beskjed om at framtiden hans ligger et annet sted, kunne Lee Clark meddele etter kampen, pluss at garantert flere også skulle dra, som om det var noen overraskelse.

Vanskelig kamp til tirsdag igjen da turen går til Bristol og Rickie Lambert.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
29.03.09 00:13

Jeg bare må få kommet meg på en bortekamp med Hudds-fansen snart. I dag tok Dean Hoyle på seg spanderbuksene og betalte en runde på alle som var på samme pub som han før kamp(det var annonsert hvilken det var snakk om på forhånd) og etter pause så dro de "legendariske" gamlegutta blant fansen igang toppløsdansingen, en av dem tok til og med av seg buksa........

Visstnok fantastisk atmosfære og du slipper unna buingen som forekommer på Galpharm. 533 bortefans var også 3.best i divisjonen og ikke værst i en kamp uten betydning og en lang reise unna hjemme. Så her må det litt planlegging til snart tror jeg, dette skal oppleves. Har vært på Galpharm, nå skal andre stadioner sjekkes ut!

Mojambo
MojamboInnlegg: 380
29.03.09 03:08

Can't help falling in love with Hoyle. Mannen oser genuin interesse og kjærlighet for klubben.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
30.03.09 19:10
Mojambo: Can't help falling in love with Hoyle. Mannen oser genuin interesse og kjærlighet for klubben.

Han dro også igang allsang med "give us an H" og avsluttet med "We've got our club back"!

Tilbake til fotballen, Habit Cham(15) scoret ett av målene mot Liverpool i helgens u18 oppgjør og spås å være en aldri så liten "gem". Får håpe ikke det samme skjer med ham som med Jimmy Spencer som vel fremdeles er skadet etter at han ødela begge beina.....Cham skal være en storvokst spiss, godt, er litt lei av alle puslingene som kommer opp fra akademiet. Også vingen Aidan Chippendale, som har spilt en del for reservelaget i det siste var god mot Liverpool. Huddersfield ledet faktisk 3-1 og hadde ikke pool-keeperen gjort en fantastisk redning på stillingen 3-2 så hadde kanskje jumboen stått for en liten bombe, men god innsats alt i alt.

 

Ang Martin Kelly, damelaget til pool sin trener som også har et ansvar i junioravdelingen skryter stopperen opp i skyene, og mener han har en stor framtid i gamet. Nydelig med en skriftlig avtalt førsterett på lån neste sesong, da!

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
31.03.09 14:08

Målene fra helga u18 kamp mot Liverpool:

http://www.101greatgoals.com/videodisplay/2298524/

 

Habit Cham, Ryan Watson og Aiden Chippendale scorer i den rekkefølgen. Cham er virkelig stor for å være 15. Også flott frispark av Watson og Chippendale viser seg frem med assist på første målet og flott prestasjon ved det siste.

 

Idag er det kamp mot Gas, og troppen vil være den samme som i helga, da de har forblitt nede i sør siden lørdag. Tror kanskje Kelly og Berrett har gode sjanser til å starte, og muligens Jutkiewicz.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
31.03.09 16:50

"Gratis" limited edition hjemmedrakt:

http://www.htafc.com/page/LotteriesDetail/0,,10312~1608051,00.html

 

 

Er ikke medlem selv, vurderer denne eller supporterforeningen, har nok ikke "råd" til begge, men greie å ha hvis man har tenkt seg over på storkamper, for da står man først i køen.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
31.03.09 17:04

Så har Jonathan Worthington også fått beskjeden om at han er uønsket neste sesong. Skulle egentlig avsluttet sesongen i Brighton sammen med Lucketti, men siden Chris sa nei, så ble det ikke noe av.

Håper Worthy og Holdsworth får spille siste hjemmekamp sammen med Boothy så de kan få en fin send-off.

Chelsea26
Chelsea26Innlegg: 78
31.03.09 23:04

Sterk borteseier i dag mot Bristol. Vant 1-2 etter at vi har ligget under 1-0. Mål av Pilkington og Cads.

Synd at vi nå ligger i ingenmannsland på tabellen, for laget ser nå ut til å være i form.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
31.03.09 23:23
Chelsea26: Synd at vi nå ligger i ingenmannsland på tabellen, for laget ser nå ut til å være i form.

Typisk hudds.......bare se ifjor. Kommer på slutten når det er alt for seint.

Men dritfornøyd med gutta idag. Pilkington er allerede en helt!

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
01.04.09 00:38

Chris Fagan drar til Hamilton. Jaja, Novak er bedre allikevel, og vi har ikke noe å spille for, så hvorfor sløse penger.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
01.04.09 01:39

Nå som Shearer har fått Newcastle-jobben, så går det rykter om at han vil hente vår backroomstaff.......inkludert Lee Clark.

Skjer dette så må jeg få meg resept på Prozac.

Helvete, nå som framtida så lys ut.

Skal vistnok være en klausul i kontrakten deres om at hvis Newcastle tok kontakt så ville de få lov til å prate med dem.........helvete

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
01.04.09 15:14

Huff, vil ikke tenke mer på de ryktene, men nå ryktes Rob Lee og Gary Speed i stedet. Please God la det skje i stedet.

Noen tanker om kampen i går.......

Pilkington lyser framtidig PL-"stjerne", han er voldsomt god, den assisten i går var visstnok klasse, pluss at han nå scorte også, vil nok utløse en liten ketsjupeffekt. Vi har ikke så ille program igjen, så bare vent og se nå ender vi på den bitre 7.plassen......

Martin Kelly - få ham inn neste sesong! Er ikke en gang venstrebeint men eide sida si igår. Fart, hodestyrke, kondis, teknikk. SATAN!

Smithies - fremtidig landslagskeeper? Hvis Newcastle vil ha ham må de hoste opp super-Stevie Harper i en byttehandel. Nå er han til og med blitt god til å gå ut i feltet og snappe opp innlegg.

Tom C - mye bedre enn lørdag, er Holdsworth ferdig? Kan ikke slå innlegg så ingen ideel høyreback, men gjørjobben defensivt.

Nat C og Butler - passer ikke helt sammen, men stødige nok.

Cadamarteri - hvor er kontraktsforslaget hans? Hadde vært banens beste i går hadde det ikke vært for at Pilko er av en annen verden. Mannen er jo en evighetsmaskin og nå har han 2 mål på 2 kamper! Må være ny rekord for ham...hehe

Collins - ryktes bort til sommeren(Wednesday, Wolves og Cardiff snuser), og kan vi få opp mot 1mill pund så bør han gå(men rykter 500k), ja han scorer mål, men gjør fint lite annet, blir litt borte i kamper, og det kan ikke de sentrale midtbanemennene gjøre.

Goodwin - tja, han gjør jo alltid jobben, men....

Flynn - håper han blir, har vist i de siste kampene en utrolig jernvilje, og tror han nå har vunnet kampen mot Craney om hvem som blir her neste sesong.

Roberts - gi mannen ferie resten av sesongen, han er helt ute av det, desverre.

 

Jutkiewicz ikke i troppen igår heller, hvorfor ikke bare sende ham tilbake?

244 bortefans igår, ikke ille det. Vi er litt igang nå, tror Southend skal få kjørt seg til helga.

floyd09
floyd09Innlegg: 19
04.04.09 19:54
Mojambo: Herlig å se! Da er vi faktisk oppe i fire personer som kanskje tar seg jevnlige turer innimellom som Huddersfieldsupportere!

Kommer nok innom av og til, artig å høre fra likesinnede. Jeg har selv vært  bortover flere ganger, men kun hjemmekamper så langt. Var i garderoben før kamp, og i players bar etter kamp i 2006. Hilste på neste alle spillerne. Hilste også på folk som har vært med i frivillige apparatet rundt laget hele livet, og nå var de 80. De hadde ekte fotballsjel, en stor opplevelse å hilse på dem. Håper på en tur bortover til høsten, noen som vil være med ?

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
04.04.09 20:37
floyd09: Håper på en tur bortover til høsten, noen som vil være med ?

You bet.

Men ikke for å oppleve forestillinger lik den i dag. Årsverste, var vel ikke et skudd som traff innenfor, ikke at det var mange utenfor heller.

Ainsworth fikk påpakning fra sjefen i post-match intervjuet og må virkelig begynne å vise noe. Forferdelig idag, sammen med den andre vinga Roberts, men han lever på en god høst-form enn så lenge.

Sentral midtbane MÅ forsterkes i sommer.

Og forsvar og spisser. I dag var til og med Cadders og Pilks dårlige....hehehehe, jaja, kampen betydde i det minste ikke noe.

 

Hvordan kom du deg inn i garderoben osv forresten?

Og har du tenkt deg på borte-eller hjemmekamp?

floyd09
floyd09Innlegg: 19
04.04.09 21:28
tommy_cowan: Hvordan kom du deg inn i garderoben osv forresten? Og har du tenkt deg på borte-eller hjemmekamp?

En av de lokale supportergjengene hadde ordnet med ett opplegg for meg i anledning min 40 års dag, så jeg hadde en hel dag med dem. De hadde ordnet med alt dette, en knall opplevelse. De var lettere sjokket over å høre at de fantes Norske town supportere. Har kontakt med noen av dem innimellom fortsatt.

Hadde håpet å få til en bortekamp neste gang.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
04.04.09 21:36

Ikke gærnt.

Ja, sikter selv på bortekamper heretter. Har vært hjemme og det holder liksom for en stund, er jo borte de beste opplevelsene er har jeg fått inntrykk av.

Så du har altså litt kontakter der borte du da?

Noen av de "kjente" som Middleton, Pepper, Russ ?

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26694
04.04.09 22:06
tommy_cowan: Hvordan kom du deg inn i garderoben osv forresten?

Makan til ubevoktede korridorer som finnes under sitteplassene på Galpharm skal man leite lenge etter; en hvilken som helst dåre, uten at jeg på langt nær skal utnevne floyd til noe slikt, kan ta seg rakt inn i terriernes mest private om man har anlegg for å gjøre et lite nikk i retning av ei "vakt". Selv slapp jeg inn under påskudd av å være venn av en Hartlepool Mail-journalist, et faktum som for så vidt er korrekt nok, men mine hensikter i katakombene der kunne like fullt vært av uredelig sort. Det var på indre bane her forhenværende Pools-manager Neale Cooper inviterte debattant rentboy til prøvespill med følgende ord: "'ey, wee man...can you play up front?" (veslegutt rentboy måler rundt 6'4 på sokkelesten, og Cooper hadde i lengre tid vært på forgjeves jakt etter høyreiste angrepsspillere). Videre hadde jeg gode chats med såvel Chris Westwood som Jack Ross og Adam Boyd enten i eller rett utenfor Galpharms lokaler, og i tillegg til en lekende enkel 2-0-TV-seier sitter man igjen med riktig så trivelige minner fra ens eneste besøk i Huddersfield. 

Tur neste år? Garantert. Kanskje dere Town-folk er keen på bortekamp med Hudds også? 

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
04.04.09 22:30
mikemodano: Tur neste år? Garantert. Kanskje dere Town-folk er keen på bortekamp med Hudds også? 

Snakkes høyt om bortekamp, ja.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
13.04.09 13:50

Jasså, så ingen gidder å oppdatere tråden i mitt påskefravær?! Hehe

Sterk borteseier i Scunny og sterk oppslutning, rundt 850 bortefans på Glanfield.

Gary Roberts er på vei tilbake i form i spurtfart og scoret vinnermålet, men Tom Clarke satte den første fra sin plass på defensiv midtbane.

Idag er turen kommet for å revansjere det som må være det verste resultatet og den verste "oppvisningen" fra Hudders i år; 0-3 oppe i Carlisle.

Det vil ikke bli lett da bortelaget kjemper for livet sitt i denne divisjonen mens vi bare har ære, får bare håpe at de setter ære høyt. Pilks har hintet til nettopp dette i dagens avis.

Ayinsah må stå over for bortelaget, men det typiske etter alle ryktene er jo at Danny Graham går bort og scorer mot oss idag....

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
13.04.09 18:35

Huddersfield 1-0 Carlisle : Andy Booth, 78

 

Godt gjort å vinne mot et lag som kjemper med nebb og klør mot nedrykk når man selv ikke har noen ting å spille for. Kjørte greit over gjestene idag, men det blir bare tydeligere for hver dag som går at vi ikke har spisser. Hadde dette laget hatt spisser ville vi rykket direkte opp, det tør jeg påstå.

Neste sesong, med skakkjørte Soton, Charlton og muligens Forest, og nyopprykkede lag som Brentford og to til, gjør at ligatittelen er up for grabs, håper vi kjenner vår besøkelsestid.

Mojambo
MojamboInnlegg: 380
14.04.09 01:45

Begynner virkelig å ta av her inne nå! Prat om turer, vi drømmer om neste sesong, og jaggu vinner vi kamper også! Er selvfølgelig altfor sent, men det er så trist, for hadde vi bare funnet formen LITT tidligere, har jeg all trua i verden på at vi hadde surfet gjennom play-offs, straight to the championship. Vel, kanskje ikke surfet gjennom, men klart det.

 

Så er jo spørsmålet om vi er klare for det, og kanskje ikke det er så ille med èn sesong til på nivå 3. Da mener jeg altså èn sesong, absolutt ikke to. Den neste skal bli den siste, og jeg leker med ideen at Booth signerer en billig ettårskontrakt, vi ender opp i playoff-finalen, tre minutter på overtid stider en giktplaget gammel mann til værs og sender Huddersfield til himmels. Å, det hadde vært herlig...

Men vi trenger fortsatt nye spisser. Oh my.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
14.04.09 13:48

Hehe, ja optimismen råder, men den fikk seg en smell for min del med nyheten om at Derby er ute etter Pilks og at Cadders muligens drar til Dundee, men vi får ta det når det kommer.

Den Booth-drømmen din er du nok ikke aleine om, og nei vi hadde ikke holdt oss oppe neste sesong, bedre å la Lee Clark få forme sitt lag, men rykker vi ikke opp neste år kan fort vår kjære styreformann Hoyle forlate skuta pga den drittsekken Davy.

Her er et brev som nå blir sendt til alle byrådsmennene ang det han har påført klubben:

Dear Sir/Madam,

In your role as a Kirklees Councillor, we would be grateful if you could please give your considered response to our questions and the information contained, which are a real concern to many of your own electorate.

As a matter of courtesy, please be aware that a copy of this email has also been sent to Huddersfield Town.

In 2003 when Huddersfield Town FC was in administration, its supporters raised some £120,000, of which £60,000 was used to maintain the club’s existence by helping to cover the cost of administration.

In exiting administration the sitting judge stated that it was the supporters of the club that were its most prized asset. With this in mind various Huddersfield Town supporters groups have tried to keep an active eye on the financial side of HTAFC and at times have asked appropriate and relevant questions of those who run the club.

Some of those questions were thankfully answered and allayed some of the fears supporters had. Other answers, however, led to further questions and some of those answers contradicted previous responses.

Questions of KSDL, and the stadium shares in particular, are at the forefront of supporters' minds.

Ken Davy, when he took over ownership of the club, stated that the shareholdings in the stadium company - 40% Town, 40% Kirklees Council and 20% rugby league club - would remain unaltered.

In 2005 a lack of communication between Ken Davy and the supporters, plus the announcement of some startling financial figures, led some supporters to start questioning once again what was occurring with our football club.

It was discovered that the football club's shares in KSDL had been transferred to a holding company in 2003 by Ken Davy. His response was "with KSDL’s debts of £8m, I sought to protect Town from these debts" and he added "the finances of KSDL are far from robust". The message from those in charge seemed to be that HTAFC and The Giants should be distanced from KSDL because of its financial vulnerability.

As you may be aware Huddersfield Town will soon welcome a new chairman (Dean Hoyle). It is our understanding and hope that Dean Hoyle would be happy to take this financial vulnerability on board and keep intact the original partnership agreement and the goodwill that went with it.

On behalf of Huddersfield Town Supporters Association, and the supporters of Huddersfield Town in general, we feel that it is now appropriate to ask you to address the following issues and we welcome your considered response:

1) When Dean Hoyle is chairman of HTAFC, how can the football club be adequately represented on the board of Kirklees Stadium Development Limited, given that four of the present directors are drawn from Huddersfield Sporting Pride - a company that is technically KSDL’s parent company, and HTAFC is not a partner of?

2) When Ken Davy moved Huddersfield Town's 40% share to protect them from KSDL's debts, who became responsible for these debts, and what was Kirklees Council's view on the movement?

3) If the Joint Venture agreement is (as stated) 'set in stone', and HTAFC were in danger of losing its 40% shares and the right to play in the stadium if certain debts weren't renegotiated after administration, how can it be possible for an individual to merely move the shares to avoid further debt?

4) KSDL's role is to manage, maintain and procure the stadium on behalf of its partners. The Galpharm Stadium was originally built with Huddersfield Town, the Giants and Kirklees Council in mind, and community spirit was always at the forefront of the initiative and this is still being emphasised, e.g. the planning application for the HDOne project.

With HTAFC not being part of Huddersfield Sporting Pride, and in May consigned to being merely a tenant in the whole scenario, can this still be the case?

5) The whole of the Stadium site is the subject of a 150 year lease from Kirklees Council, which KSDL will seek to convert to freehold once the scheme progresses. This can be found on Page 11 of the planning document for HDOne at:

http://www.kirklees.gov.uk/business/plan....64_T06_0004.pdf

Why is Kirklees Council allowing this, and how will Huddersfield Town benefit if you do?

6) In 2003, supporters were led to believe that the stadium shares being valued at £2 was with a view to them being part and parcel of the football club, and to reduce the financial impact on the incoming consortium, so that the football club would benefit.

If this was not the case, and considering that the 2003 accounts for Huddersfield Sporting Pride show KSDL being valued at £15 million, how did the administrator come to this valuation? As a co-owner/partner in the stadium didn't the £2 valuation strike you as odd?

7) It may be, of course, that some of the answers to these questions are to be found in the Joint Venture/Shareholders Agreement but this is not in the public domain. Why not?

8) Why aren't any minutes published for an organisation (KSDL) with public responsibilities, and with a public authority (Kirklees Council) as a partner? We formally request, under the Freedom of Information Act, minutes of all KSDL meetings between December 2002 and December 2004, inclusive?

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
14.04.09 14:02
Mojambo: Men vi trenger fortsatt nye spisser. Oh my.

Ja, Novak blir en fin 3.spiss tror jeg, så må vi få inn 2 nye, Hooper og Graham(selv om han er helt ute av form) hadde passet meg bra.

Går Pilks og Smithies i sommer vil vi jo ha et flott overgangsbudsjett, selv om jeg heller vil beholde de 2.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
16.04.09 18:14

Pilkington ute for resten av sesongen......

Skaden er ikke så ille men ingenting blir risikert med tanke på tabellposisjonen.

Ellers så er Peter Gilbert(eks-Wednesday) på prøvespill i klubben, ENDA en venstreback...

Chelsea26
Chelsea26Innlegg: 78
16.04.09 21:28

Synd for Pilks, men satser på at han kommer tilbake sterkere neste sessong. Dette kan vel også potensielt gjøre han mindre attraktiv på transfermarkedet, så vi kan i allefall se noe positivt i det. Williams har da forøvrig gjort det svært godt i slutten av sessongen(etter Werling kom), så ser ikke noen grunn til å skaffe en ny venstreback.

Jeg følger nesten bare med på det sportslige som skjer med klubben, men prøver også å få med meg det du(tommy_cowan) skriver her om hvordan klubben styres. Kan hende du har nevnt det før i denne tråden, men kan du forklare kort hva Ken Davy har gjort som har fått deg til å kalle han drittsekk?

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
17.04.09 01:53
Chelsea26: Jeg følger nesten bare med på det sportslige som skjer med klubben, men prøver også å få med meg det du(tommy_cowan) skriver her om hvordan klubben styres. Kan hende du har nevnt det før i denne tråden, men kan du forklare kort hva Ken Davy har gjort som har fått deg til å kalle han drittsekk?

Hehe, ja jeg kan jo prøve å fatte meg i korthet, hvis ikke jeg blir alt for forbanna, da.....:-(

Ken Davy startet sin karriere på Galpharm med å brøyte seg vei forbi et annet konsortium bestående av folk med hjerte i klubben, ved å love at den utestående gjelden til byrådet skulle tilbakebetales etter hvert(dette kunne ikke de andre love).

Kirklees, Huddersfield og Giants(rugby) delte eierskapet over stadion 40/40/20 under samlingen KSDL og Ken Davy lovet at slik skulle det forbli.....ca en uke seinere hadde fotballklubben mistet sine 40%! De 40% ble overført et Davy-eid selskap som så skiftet navn for å virke mer legitimt. Over 1 år seinere fant man ut av dette, og etter press ga Davy som grunn at dette var for å beskytte klubben fra gjelden til KSDL, men KSDL gikk fra før overtakelsen med et overskudd hvert eneste år.

Etter press fra en liten gruppe fans, som Davy truet med politiet, kom svaret man fryktet, Davy hadde null planer om å returnere aksjene, dermed faller retorikken til Davy på egen grunn, siden han bare gjorde dette for å beskytte klubben.....

Her er grunnen til at Davy vil ha kontroll over stadionområdet: http://www.thehdone.com/

http://www.facebook.com/group.php?gid=54530307547 (protesten går sin gang)

http://www.wsc.co.uk/content/view/1195/29/ (artikkel i When Saturday Comes)

Så nå står Huddersfield Town uten egen stadion, selv om de selv finansierte hele mora, og en 150 års leieavtale med KSDL. Alle inntekter(mat, reklameposter, arrangementer etc) går til Davy.

Kan jo også legge til, at selv om klubben ikke eier en cm av stadion er det de som står for brorparten av nedbetalingen på lånet.

Nye styreformann Dean Hoyle tar over en gjeng spillere og kan også beholde billettintekter, that's it.

 

Det er mer, som eiendom kjøpt i Huddersfields navn og med klubbens penger, rundt stadion for å profitere på HDOne-prosjekter, som nå mystisk nok ikke er i klubbens eie.

 

Dette ble muligens litt rotete, og mange lokale fans er jo lykkelig uvitende om den usikre framtiden klubben faktisk går i møte, men det jobbes intenst med saken, sparks will fly til sommeren.

Chelsea26
Chelsea26Innlegg: 78
17.04.09 14:33

Takk :) Det ga meg helt klart et bedre innblikk på hva som skjer i klubben.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
17.04.09 16:56

Godt!

Jon Worthington er forresten(eller er det desverre, mike?) ferdig i klubben etter denne sesongen, klubber i søkelyset vil være hvorenn Jacko er neste år og Scunthorpe, ser dete ut til.

Flott tjener for klubben i mange år, men vi skal opp og han har desverre ingenting å gjøre i CCC.

Andy Holdsworth og Cadders er tilbudt nye kontrakter, men det hørtes ut på Clark som om han ikke var bombesikker akkurat på de ville signere....

Dominic Wehrling vil ikke spille mer for klubben, mens Jutkiewicz fremdeles har muligheten i de siste kampene, men er det egentlig noen vits...?

Mojambo
MojamboInnlegg: 380
17.04.09 17:34

Hehe, skrives forresten dessverre Tommy! Uansett, blitt glad i Worthington, men du har rett i at han ikke har noe i Championship å gjøre, og vært en stund siden han fikk ordentlig tillit i klubben.

 

Ken Davy er intet annet enn en svindler av verste slag. Utnytter folks kjærlighet for den lokale fotballklubben på verst mulig måte, og jeg merker jeg blir sint av å lese det du skriver selv om jeg visste mesteparten fra før. Det er så frekt, så respektløst og kvalmende at jeg nesten håper den mannen dør. Det er vel muligens å gå litt for langt, men med tanke på at vi har betalt stadioen selv, og kanskje en vakker dag etter opprykket og en stabil økonomi er på plass, må kjøpe den tilbake selv er jo helt absurd.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
17.04.09 18:41

DessverRe, ok mentalt notert.

 

På det verste ifjor så førte Davy-hat til bråk mellom Huddersfield Town-fans og Huddersfield Giants-fans, da har det gått litt langt.

Men, personlig skjønner jeg ikke hvor lite medfølelse et menneske kan ha, og ja jeg har ønsket ham død flere ganger, men så kommet på at eierskapet arves av kona og så av barna, så der ligger det lite håp.

Muligens må man finne seg et helt nytt stadion, men det blir jo fryktelig dyrt.....

Klikk for å gå tilbake til toppen