Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Huddersfield Town

NYTT TEMA
tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
19.04.09 14:55

Huddersfield snu 0-2 til 3-2!???

Kunne vært en episode av Ripley's Believe it or not.

Boothy er nå 5 mål bak Jimmy Glazzard og 11 bak George "Bomber" Brown på lista over tidenes toppscorerliste i klubben med 148 mål, nå håper jeg han får en sesong til og en mulighet til å ta igjen de nevnte, gjør mannen til straffetager! hehe, eller ikke.

The Street of a thousand bars!

Eller noe på tysk som jeg ikke skal prøve meg på, Huddersfield skal til Mönchengladbach i sommer og møte Borussia, hadde jo vært en ålreit tur det, men får vel spare meg til høsten.

 

Ellers så scoret Martin Kelly sitt første profesjonelle mål igår, og hjulene er igang for å få ham hit igjen neste sesong, da er høyrebacken sikret hvertfall, da trenger vi bare en sentral midtbanemann, midtstopper og 2 spisser.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
19.04.09 22:15

Benytter anledningen til å sakse inn en respons fra en av byrådsmedlemmene:

 

Morning,

I can say that I and others are trying to get answers and find out what plans are in place for the future of the Stadium and it's supporters.

I am asking lots of questions but others are going around saying that Marcus is trying to cause friction.

I am looking it square on in the hope to get a true picture,

When I will come back to you and the HTAFC others to see what is going on and who is running what with what.

Regards

Cllr Royston Rogers Holme Valley North

 

Marcus er Marcus Middleton, leder for supporterforeningen. Folk begynner å merke presse nå, på tide å sette inn tungskytset!

Noob_Saibot
Noob_SaibotInnlegg: 37693
21.04.09 17:05
tommy_cowan: Ellers så scoret Martin Kelly sitt første profesjonelle mål igår, og hjulene er igang for å få ham hit igjen neste sesong, da er høyrebacken sikret hvertfall, da trenger vi bare en sentral midtbanemann, midtstopper og 2 spisser.

Kan dere heller ikke bruke ham som stopper? Er der jeg vil se ham på Liverpools førstelag i framtiden. Hyggelig at han gjør det godt for dere! Bra for dere, bra for oss.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
21.04.09 18:55
Noob_Saibot: Kan dere heller ikke bruke ham som stopper? Er der jeg vil se ham på Liverpools førstelag i framtiden. Hyggelig at han gjør det godt for dere! Bra for dere, bra for oss.

Kom på ukas lag i League One nå. Jo, ikke meg imot å bruke ham som stopper, egentlig, men vi trenger en høyreback mer enn en stopper.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
22.04.09 10:14

http://www.htafc.com/page/NewsDetail/0,,10312~1635095,00.html

 

Synes dette kunne kommet ut før egentlig, jeg hadde ofret mye annet for å ha vært der på lørdag.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
23.04.09 09:45

5 unggutter har fått kontrakt med førstelaget etter at de to årene på akademiet er over:

-Spencer Harris: Kapteinen, stopper som kan spille back og defensiv midtbane også, spilt 7 reservelagskamper og har vært på benken en gang med de store gutta i år.

-Leigh Franks: Kanskje ennå mer talentfull stopperspire, stor og sterk. 6 kamper for reservene før skader satte ham utenfor.

-Jack Hunt: Den nye Andy Holdsworth? Midtbanemann som brukes som høyreback på reservelaget, 9 kamper i år. Stødig er et ord som går igjen.

-Liam Ridehalgh: Venstreback, med god fot og har faktisk hatt eget nr i år: 30. 4 reservelagskamper.

-Lewis Nightingale: Venstreving, ganske kjapp og med god teknikk. 9 kamper og 2 mål for reservene.

 

Dette betyr at disse blir frigitt:

Pickering, Heagney, Pert, Barlow, Brook, Collinson, Durham og Williams.

Mest "sjokkert" er jeg over at Heagney forlater klubben etter 18(2) kamper og 7 mål for reservene som jo var et bunnlag i år, og Dave Pickering som fikk med seg 17 kamper, men men, laget presterte ikke i år og noen måtte vel få skylda.

Mojambo
MojamboInnlegg: 380
23.04.09 10:35

Trist nyhet, selv om den ikke var veldig uventet. Hadde likevel håpet at han skulle ta en sesong til, spesielt etter oppvisningene han har hatt i de siste kampene. Han skal faktisk løse inn lisens, og kanskje komme inn i kamper etter hvert, men det er vel heller tvilsomt at han kommer til å spille i det hele tatt. En legende tar farvel, og som du sier, skulle jeg også gjerne vært der. Den spilleren jeg har hatt mest følelser tilknyttet i Huddersfield.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
23.04.09 14:50
Mojambo: Den spilleren jeg har hatt mest følelser tilknyttet i Huddersfield.

Min favoritt gjennom tidene, ja. Hvem skal ta over som "talisman"? Pilkington er klasse, men han vil ikke være her for alltid, og mest sannsynlig ikke avslutte karrieren her heller. Jimmy Spencer om han kommer over den fæle skaden og fortsetter framgangen kan jo være en helt for framtida(kun 17 nå), ellers så må det jo bli sånne som Holdsworth og Collins, men jeg vet ikke hvor faste de blir neste år. Nat Clarke er jo på vei til å bli en slags "klubblegende" da.........

Kan jo være en av de som kommer inn til sommeren vil vekke sterke følelser, mye pga at det er spisser som kommer og de er jo mest framtredene. Super-Hooper som den nye Boothy er min drøm.

Mojambo
MojamboInnlegg: 380
24.04.09 18:37

Det kommer nok ikke en som Boothy på en god stund tror jeg, og som du skriver så må vi klare oss med det vi har. Det dukket opp et lite flir om munnen når du skrev at Nathan Clarke er en slags "klubblegende", viser at vi griper etter halmstrå!

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
24.04.09 18:59
Mojambo: Det dukket opp et lite flir om munnen når du skrev at Nathan Clarke er en slags "klubblegende", viser at vi griper etter halmstrå!

Player of the Year ble han faktisk, men hehe ja, det er ikke stort å skryte av.

Jon Worthington nektet å bli inlemmet i 16-mannstroppen til morgendagens kamp hvis ikke det var fordi han hadde spilt seg inn, så blir vel kun en æresrunde på ham imorgen. End of an era denne sommeren? Holdsworth kan jo også forsvinne....

 

Vi skal forresten være ute etter Robbie Simpson på Coventry, men helt ærlig så sier det navnet meg INGENTING.....?

(Innlegget ble redigert 24.04.09 19:02)

Mojambo
MojamboInnlegg: 380
25.04.09 17:37

Vår alles helt har allerede scora, men i øyeblikket står det 2-2, så nå får vi krysse det vi har av fingre, tær, og det som er, for at han skal putte ett til. Det hadde vært fantastisk.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
26.04.09 04:15

Super redning av Kuijpers stoppet en fantastisk slutt på karrieren til Boothy. Men, men....

Noob_Saibot
Noob_SaibotInnlegg: 37693
27.04.09 01:25
tommy_cowan: Lewis Nightingale

I slekt med Florence?

Mojambo
MojamboInnlegg: 380
27.04.09 09:23

Tipp-tipp-tipp-oldebarn til hennes søster, Parthenope faktisk. Hans mor het Mary Nightingale. Hennes far het Frank Nightingale. Hans mor het Mary, hvis far het Lewis også, som var sønn av Charles Nightingale, som var sønn av Parthenope. Klargjort?

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
27.04.09 12:22

Kan ikke tenke meg annet.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
27.04.09 12:44

Må si jeg er veldig imponert over Brighton-fansen. Morrisey har funnet seg en fin gjeng. Stående applaus for Boothy når han ble byttet ut i 88.minutt og mesteparten ble igjen til æresrunden hans. Bøyer meg i støvet.

 

149 mål på Boothy nå, håper så inderlig han får den siste i London til helga.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
01.05.09 12:32

Danny Cadamarteri ferdig i klubben og tar med pikkpakket over grensa til kilt-land hvor han skal figurere i ny og ne for Dundee Utd.

Han fikk tilbud om en ett års kontrakt med mulighet for ytterligere et år hvis han holdt seg noenlunde skadefri, men dette var tydeligvis ikke godt nok.

Lykke til videre Cadders!

 

Ellers så venter jeg fremdeles på den Guardian artikkelen om Ken Davy, den skulle komme før sesonglsutt, og da begynner de å få dårlig tid....

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
02.05.09 12:48

Siste kamp for året, Dean Hoyle spanderer runder i baren i London, Boothy er nominert til månedens spiller og går for sitt 150. mål i sin siste kamp, og sola skinner i metropolen. Det er med andre ord en god dag.

Når det kommer til mer sobre saker, så fikk supporterforeningen svar fra KSDL ang Davy og alt det tullet, men svarene er rett og slett ikke gode nok, her er en gjennomgang av spm, svar og nye spm som blir sendt rett tilbake til de "luringene".

PS. Det er mye å lese, men jeg mener det er fryktelig interresant:

1) We asked:
When Dean Hoyle is chairman of HTAFC, how can the football club be adequately represented on the board of Kirklees Stadium Development Limited, given that four of the present directors are drawn from Huddersfield Sporting Pride - a company that is technically KSDL’s parent company, and HTAFC is not a partner of?

You replied:
I understand that the Joint Venture Agreement between the various parties provides for two of Huddersfield Sporting Pride Limited’s complement of four nominee directors to the Board of KSDL to be directors of Huddersfield Town AFC Ltd thereby clearly continuing the representation of the football club on KSDL’s Board.

Consequently:
 We understood the Joint Venture Agreement was signed by HTAFC, KMC and the Giants. Having representatives nominated by HSP surely sums up the kind of representation any HTAFC nominee will have in the future on any committee?

 Also with the majority of the HSP directors having a financial vested interest that currently excludes the football club from any financial benefit, how can the minority (HTAFC’s representatives) be sure that the democratic process is not tainted?


2) We asked:
When Ken Davy moved Huddersfield Town's 40% share to protect them from KSDL's debts, who became responsible for these debts, and what was Kirklees Council's view on the movement?

You replied:
The Council was aware of Mr Davy’s proposals to vest the shares in a different vehicle and was not opposed to that idea. That action had no effect on responsibility for KSDL’s indebtedness which continued and still does continue to be the responsibility of KSDL.

Consequently:
 Mr Davy, in a meeting with supporters’ representatives, stated that he moved the shares “to protect HTAFC from any future financial liabilities” that might befall KSDL. That action must have potentially left KMC liable for a greater share of any future debts?

 How could KMC, at that time, and now, not be opposed to Mr Davy’s decision?

 Why, when you're a Kirklees Council representative, are you talking in this response as though you are a KSDL representative?

 Was Kirklees Council aware of Mr Davy’s proposal at the time that Ken Davy said publicly that the shares would not be removed?

 Your answer indicates that Kirklees Council was, and continues to be, comfortable with an arrangement that leaves HTAFC without any tangible fixed assets or income streams (e.g. match day catering, income from any other stadium commercial ventures such as concerts, and HDOne), whilst ensuring HTAFC maintained its £1.2m outstanding debt on the North Stand of the stadium. Does this go against the original stipulation that the stadium was built to benefit Kirklees Council, the Giants and Huddersfield Town?


3) We asked:
If the Joint Venture agreement is (as stated) 'set in stone', and HTAFC were in danger of losing its 40% shares and the right to play in the stadium if certain debts weren't renegotiated after administration, how can it be possible for an individual to merely move the shares to avoid further debt?

You replied:
I understand that it was part of the package of arrangements for taking Huddersfield Town out of administration that the Administrators would transfer Huddersfield Town’s shares in KSDL to a separate company ultimately named to Huddersfield Sporting Pride Limited.

Consequently:
 Our understanding is that the Administrators set up Capital Reward as the new company owning Huddersfield Town and so, of course, the stadium shares were transferred to that company. Then, in December 2003, Mr. Davy transferred those shares to his own holding company.

 Mr Davy’s early promise to leave the shares in situ surely meant with HTAFC?

 Could you advise what your understanding of this particular situation is based on?


4) We asked:
KSDL's role is to manage, maintain and procure the stadium on behalf of its partners. The Galpharm Stadium was originally built with Huddersfield Town, the Giants and Kirklees Council in mind, and community spirit was always at the forefront of the initiative and this is still being emphasised, e.g. the planning application for the HDOne project.
With HTAFC not being part of Huddersfield Sporting Pride, and in May consigned to being merely a tenant in the whole scenario, can this still be the case?

You replied:
It is the Council’s belief that the football club is still very much involved in the partnership for the reasons set out in Question 1 (above) and I am sure that this view is also shared by Huddersfield Sporting Pride Limited but you may wish to take this up directly with that company.

Consequently:
 From the outside, HTAFC would appear to be very much part of Huddersfield Sporting Pride Ltd. HTAFC is mentioned at every opportunity with regard to HSP ventures, and in their own literature. HTAFC has also been used to gather sponsorship, grants and other football related funding for HSP’s projects. However, HTAFC receives no financial benefit from HSP due to the shares removal.

 Are you suggesting, because HTAFC nominally provide two members of the KSDL directors, that HTAFC continue to benefit from the original partnership despite being financially detached due to the shares removal?


5) We asked:
The whole of the Stadium site is the subject of a 150 year lease from Kirklees Council, which KSDL will seek to convert to freehold once the scheme progresses. This can be found on Page 11 of the planning document for HDOne at: http://www.kirklees.gov.uk/business/plan....64_T06_0004.pdf
Why is Kirklees Council allowing this, and how will Huddersfield Town benefit if you do?

You replied:
The Council is exploring the option to sell the freehold of the site upon commercial terms on the basis that ownership of the freehold will facilitate the process of letting units in the proposed new development. It is anticipated that a completed development with the increased commercial activity that this will bring to the site will benefit all partners within KSDL including the football club.

Consequently:
 As per our comments with regard to question 4, HTAFC have no shares in KSDL.

 Surely, HTAFC are therefore only tenants in 'the partnership'?

 Please advise how, in the opinion of Kirklees Council, HTAFC can possibly benefit from a commercial venture that they have a zero shareholding in?


6) We asked:
In 2003, supporters were led to believe that the stadium shares being valued at £2 was with a view to them being part and parcel of the football club, and to reduce the financial impact on the incoming consortium, so that the football club would benefit. If this was not the case, and considering that the 2003 accounts for Huddersfield Sporting Pride show KSDL being valued at £15 million, how did the administrator come to this valuation? As a co-owner/partner in the stadium didn't the £2 valuation strike you as odd?

You replied:
I cannot say how the administrator came to this view but I must assume that the value of the share transfer was related to the overall arrangement made with the incoming buyer of Huddersfield Town, Mr Davy and his consortium, in bringing the club out of administration.

Consequently:
 Continuing your assumption, surely Mr Davy in relation to the incoming buyer of Huddersfield Town, Dean Hoyle, should make the shares available to HTAFC again, and therefore ensure the Joint Venture Agreement remains intact?

 In Kirklees Council’s opinion, is it wrong that HTAFC’s shares in the stadium (achieved from the sale of the lease on the Leeds Road stadium in the early 90’s) could pass into private ownership in a few weeks time?

 If Mr Davy, whilst chairman of HTAFC, removed the shares to protect HTAFC from future liabilities, is it not right that once he is no longer chairman of HTAFC he should pass them onto the new chairman to do with what he likes as Mr Davy is no longer liable to protect the football club?


7) We asked:
It may be, of course, that some of the answers to these questions are to be found in the Joint Venture / Shareholders Agreement but this is not in the public domain. Why not?

You replied:
The Joint Venture Agreement is made between the Shareholders of KSDL and other parties and it was always intended that this was a private document, and the Council entered into an agreement in the document to keep its subject matter confidential.

Consequently:
 Is this not a perfect example of why there is a Freedom Of Information Act in the first place?

 With KSDL managing, maintaining, and procuring the stadium on behalf of its partners all of which are supported by residents of Kirklees (and elsewhere) is there a case for the cloak of confidentiality to be lifted?

 If not, will Kirklees MC (in its role as shareholder and partner) check that the Joint Venture Shareholders Agreement remains relevant?


8) We asked:
Why aren't any minutes published for an organisation (KSDL) with public responsibilities, and with a public authority (Kirklees Council) as a partner? We formally request, under the Freedom of Information Act, minutes of all KSDL meetings between December 2002 and December 2004, inclusive?

You replied:
Whilst the Council is a member of KSDL it is not the only member and the operations of a company are not the same as those of a local authority. The minutes of the board of directors are not circulated outside the company and its officers and not required to be filed under the Companies Act at Companies House. Equally the provisions of the Freedom of Information Act 2000 apply only to companies which are wholly local authority owned.

Consequently:
 With reference to the Freedom Of Information Act it is outlined in the Act that it is in the public interest that public funds are accountable and transparent. Surely, a public body cannot just decide that something is commercially sensitive and all exemptions must be justified and supported with evidence. If not it may be necessary to report the Data Controller to the Information Commissioners Office. Also we may submit a Subject Access Request, under section 7 of the Data Protection Act 1998. This will reveal details of all emails, letters, and meetings which give mention of, or can identify, the Data Subject (KSDL meetings between December 2002 and December 2004).

 With this in mind can we also request a proper explanation of why our request for information was denied?

Mojambo
MojamboInnlegg: 380
02.05.09 23:05

1-1 borte mot Leyton Orient i dag. Må innrømme at jeg driter langt i resultatet faktisk, fordi Boothy klarte bragden, og scoret sitt 150. mål for Huddersfield. Nå er "endelig" sesongen over, og vi kan se fram til neste. Vi går inn med skyhøye forventninger, men 2009/2010 skal ende med at de blåhvite kommer tilbake til Championship.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
02.05.09 23:10

Det skal jo helst det da, men jeg er mer opptatt av at skurken Davy blir avslørt nå, enn det fotballmessige, forhåpentligvis skjer det noe snart. Til onsdag er det møte i Patrons' Association hvor Davy og Clark skal møte, etter planen, spanande!

Tenkte å kjøre et lite sammendrag av sesongen imorgen, idag orker jeg ikke.

 

BOOTHY!!!!

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
03.05.09 00:57

Kan jo ta med at Andy Holdsworth mest sannsynlig forsvinner, han har sagt nei til kontraktsforslaget og var oppløst i tårer da spillerne takket for støtten etter kampen idag. Ryktene sier Preston, jeg sier bare lykke til om de rykker opp i PL, da vil han trenge det!

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
03.05.09 02:07

Huddersfield Town sesongen 08/09:

 

Man skulle satse mot opprykk og vi fikk ny "chairman-elect" Dean Hoyle som gikk inn med penger, og summen ble matchet av monsteret Ken Davy, men man bommet på ansettelsen av ny manager: Stan Ternent, en gammel grinebiter med metoder innen faget som for lengst hadde gått ut på dato. For å "soften the blow" hentet man inn Rocket Ron Jepson som assistent, og til og begynne med hadde man troa(jeg var selv en av de som gikk til innkjøp av Ternents biografi "Stan the Man" for å bli bedre kjent med fyren, hvis noen trenger dopapir, så si ifra).

Over sommeren hentet Stan "the Man" (et kallenavn han ga seg selv, i seg selv et faretegn) disse "forsterkningene":

-Chris Lucketti, stopper med forhistorie i klubben, så en safe bet, men over the hill desverre. Tilbake til Soton i sommer?

-Keigan Parker, bråkebøtte som man måtte overby CCC-klubber for å få. Lurt.......

-David Unsworth, feit og etter å ha imponert for å få kontrakt, lat. Ikke Stans feil, han virket god som kontraktsløs, men vi trengte ikke enda en treg forsvarer.

-Michael Flynn, Stans mann fra tidligere klubber, og det gikk desverre imot ham i løpet av året. Flott innsats og blir muligens værende i klubben, men vi trengte ham ikke.

-Ian Craney, forferdelig kjøp, rett og slett. Enda en sentral midtbanespiller og en overpriset i tillegg som hadde floppet på dette nivået før. Hører hjemme i League Two.

-Jim Goodwin, og et mønster danner seg. Ny sentral midtbanemann som ikke er noe bedre enn Worthy og som blr brukt på høyreback av Ternent, med skandaløse resultater.

-Gary Roberts, her har vi et godt kjøp faktisk og noe vi trengte. 11 mål i år er bra!

-Andy Butler, godt kjøp nr2, men litt uferdig ennå, men Ternent håpet vel Lucketti skulle være bedre enn han var, siden han gjorde ham til kaptein!

-Tom Denton, ??!!!! £100.000 rett ut av vinduet, holder kanskje BSP-nivå, såvidt.

 

Så satte pre-season igang, og vi viste oss fram noen ganger, som mot Arsenals ungdommer.

Alvoret startet dårlig med 1-1 mot Stockport i en kamp bortelaget fortjente å vinne. Men så kom naboene i oransje på besøk i ligacupen og vi trodde at klubben var på vei mot noe etter en forrykende 2. omgang sendte kyllingene hjem med 4 i bagasjen. Så en ny u borte mot Colchester(0-0). Så.............................

1-3, 1-2, 1-2 mot MKD, Sheff Utd og Millwall. Nå er dette gode lag, da, men det skulle liksom Huddersfield være også i år, spesielt MKD-kampen svei.

September:

Sesongens første seier men bare mot stakkars Cheltenham(2-1), før en av hver valør kompletterer måneden.

Oktober forbigås i stillhet.......

November:

Måneden var 4 dager gammel da nok var nok(etter en seier over Crewe.....), ut med pakket(jeg orker ikke gjenta meg selv ang all driten som skjedde)! GMx2 tar over skuta(jolla?), og selv om det første som skjer er et ufattelig flaut tap mot Port Vale i FA-cupen, så snur det raskt i serien, Leeds slåes borte! Før Brighton får samme behandling i sin storstue. Hjemme på Galpharm så sklir man på et bananskall kalt Leyton Orient(0-1), så alt er ikke bare bra allikevel.....

Desember:

Marsipanen er på plass for lengst i butikkhyllene, og klubben slår Walsall hjemme før den nye manageren tar over: Lee "Mackem" Clark tar over med et dream team i ryggen, Terry McDermott, Derek Fazackerley, Steve Black og Paul Stephenson tar over den sportslige styringa i klubben og etterhvert pensjonerer klubbens trofaste tjener Gerry Muprhy seg, da nye koster er ivrige etter å få kontroll over akademiet. Dette kunne vært gjort på en penere måte, men Gerry var en sta mann, så det var vel lite annet å gjøre.

Under Clark fortsetter julemåneden med 3 seire og et tap, men et fælt et oppe i Carlisle hvor helle klubben kollektivt la seg på rygg.

Januar:

Nye spillere! Anthony Pilkington, Lionel Ainsworth, Jonathan Tehoue og Lukas Jutkiewicz skulle føre klubben til playoff. Pilks er den eneste som slo til.....Ainsworth sin fetter ble drept i Nottingham og det har preget gutten siden, bl.a gjennom en voldssak, Tehoue var visst under kontrakt(huff) og Lukas, vel jo mindre sagt jo bedre for oss alle.

På banen så gikk det opp og ned, 2 seire, 2 uavgjort og 2 tap.(selvfølgelig fikk også vi føle Simon Cox på kroppen, men det ble en knepen 2-1 seier. Posh ble også slått, mens Leicester feide over oss etter en jevn 1.omgang)

Februar:

Kun 4 kamper, men alles øyne var rettet mot den 14. da Leeds kom på besøk. De ble sendt hjem uten poeng, og alle hjerter gledet seg. Men etter dette så var sesongen over, virket det som spillerne tenkte for

Mars:

De 5 første kampene gikk uten seier(0-3-2) før man avsluttet måneden med 2 seire og å hente inn lovende Martin Kelly fra Liverpool, med første opsjon på lån for hele neste sesong.

April og Mai:

Som alltid kommer Huddersfield på slutten når det ikke er noe å spille for annet enn ære, men gode resultater mot lag som definitivt hadde det(f.eks Scunthorpe) viser at de kan om de vil. Dette var også tiden da Boothy viste hva som bor i ham og legenden avsluttet karrieren med 5 mål på de 4 siste kampene, en avslutning en legende verdig, utrolig deilig at han akkurat rakk å score 150 mål for klubben også.

 

Ja, dette har vært en berg og dalbane av en sesong, får bare håpe at den neste blir mer en jevn opptur. Konturene av et topplag er der, så gjenstår det å kjøpe de rette spillerne i sommer. Vi trenger:

- En stopper til å utfordre N.Clarke og Butler.

- En høyreback, forhåpentligvis Kelly.

- En defensiv midtbanespiller med overblikk.

- Minimum 2 spisser(i tillegg til Lee Novak)

 

Denne sesongen har også sett oss ta farvel med en lojal arbeidshest og tidligere kaptein: Jonathan Worthington, lykke til på veien videre Worthy!

 

UP THE TOWN!

Noob_Saibot
Noob_SaibotInnlegg: 37693
03.05.09 16:57
Mojambo: 1-1 borte mot Leyton Orient i dag.

Og Martin Kelly ut etter 36 minutter med en ryggskade? Det er usannsynlig dårlig nytt, med tanke på at han var ute i nesten to år med en ryggskade tidligere i karrieren...

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
03.05.09 17:23
Noob_Saibot: Og Martin Kelly ut etter 36 minutter med en ryggskade? Det er usannsynlig dårlig nytt, med tanke på at han var ute i nesten to år med en ryggskade tidligere i karrieren...

FAEN!

sn0ffe
sn0ffeInnlegg: 6968
03.05.09 17:40

Heia Leeds!

Noob_Saibot
Noob_SaibotInnlegg: 37693
03.05.09 17:42
tommy_cowan: FAEN!

Enig, men la oss håpe at dette kun var en "knock" (som også var beskrivelsen jeg leste), og ikke noe alvorlig.

sn0ffe
sn0ffeInnlegg: 6968
03.05.09 17:44

Dæven, er serien over??

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
03.05.09 17:48

Troll! :-)

(Innlegget ble redigert 03.05.09 18:02)

sn0ffe
sn0ffeInnlegg: 6968
03.05.09 17:53

Følte meg litt som rødrussen som utga seg for sortruss da de for noen år siden dopapiret røykeskuret til blårussen.
Nemlig.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
03.05.09 21:15

Propably the best chairman in the world:

http://www.youtube.com/watch?v=JiMVjNgn0es

 

Jeg får rett og slett gåsehud.....

Klikk for å gå tilbake til toppen