Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Huddersfield Town

NYTT TEMA
Mojambo
MojamboInnlegg: 380
27.01.08 23:27
Spesielt United eller Liverpool hadde vært helt fantastisk. Da ville jeg nesten måtte prøve å ta turen over
pling_6
pling_6Innlegg: 3890
28.01.08 14:33
Chelsea borte, friggin excellent!!!!!!!!!
Mojambo
MojamboInnlegg: 380
02.02.08 01:32
Lukter London-tur nå gitt!
pling_6
pling_6Innlegg: 3890
04.02.08 17:32
Hehehe, ja men skal godt gjøres for en nordmann å få billett til fa-cupen uten sesongbillett og visse andre kriterier......
Mojambo
MojamboInnlegg: 380
11.02.08 11:18
Tja, skulle nok gått an, ville ikke tro at pågangen var altfor stor til den kampen, men å få stå blant supporterne ville nok vært vanskelig ja. Har ikke tid til å ta turen fant jeg ut, noe som er trist, men har et lite håp om at noen kommer til å sende kampen på tv, selv her i Norge. Evt. en av viasatkanalene.
pling_6
pling_6Innlegg: 3890
12.02.08 00:38
Håper litt på viasat jeg og ja. Har rett og slett ikke råd denne mnd selv.
Kampen er forresten utsolgt på Chelsea delen også, hadde man vært raskt ute hadde det fint gått an å få billett blant hjemmefansa, men en slik kamp hadde ikke vært å holde ut hvis vi hadde scora eller vice versa. Juble for Chelse-mål, liksom? Fat chanse.
Håper på omkamp, jeg, hehe, men først på poeng mot Carlisle. Vi er jo on fire for tida! Snart er vel sesongens siste signering, lånet av en venstrekant på plass også. Leeds bør begynne å se seg bak ryggen.
Det er i hvertfall en kamp jeg vil ha billett til!
Mojambo
MojamboInnlegg: 380
16.02.08 17:34
Jaja. Nå har nettopp Kalou satt inn 3-1, og jeg må bare spørre: Hva er det Andy Ritchie driver med? Han burde ha byttet ut Beckett med Booth for LENGE SIDA! Uansett, får bare håpe at Huddersfield fortsetter i samme spor selv om de tapte mot Carlisle og nå sannsynligvis Chelsea. Har vært en del veldig bra spill her idag, og Michael Collins spiller som en PL-spiller for tida! Holdsworth har heller ikke vært ille, men vi skulle ha avverga både 2-1 og 3-1 synes jeg.
pling_6
pling_6Innlegg: 3890
16.02.08 17:57
Mye dårlig forsvarspill, men ikke midtstopperne, mer førsteforsvarere på midtbanen og backene. Collins passer nok bedre til å møte slike spillere ja.
Ritchie er ikke en taktisk magiker, men det er ikke noe nytt. Reactive not proactive er gjennomgangsmelodien når fansen beskriver mannen. Men alt i alt kan vi fansa holde hodet hevet etter denne kampen. Skulle bare ønske vi ikke prøvde på så mye fancy. Enkelt og greit hadde vært bedre. Men men Millwall til tirsdag og det er mye viktigere!


"I tell you, if I had had the money to buy Ron Yeats and Ian St John while I was with
Huddersfield I would never have become Liverpool manager !
With Law, Wilson, Yeats and St John in the same team I would have wiped the floor with
the whole of Britain. Nobody would have stopped Huddersfield."
pling_6
pling_6Innlegg: 3890
19.02.08 22:47
Hei og hopp mojambo, vi dro i land tre poeng i dag også gitt!!! Fortjent var det kanskje ikke, og vi trengte straffe for å score. Men det var bedre enn etter forrige vi spilte kamp etter premierlag i fa-cupen!
pling_6
pling_6Innlegg: 3890
23.02.08 13:35
Hvis vi får Worthy klar til kampen idag har jeg god tro på at den utrolig forsmedelige hjemmekampen mot gills kan hevnes idag.
2-1 to the hudds!
Forresten kan jeg slenge med at det lurer rundt rykter om et skifte i eierskap til sommeren, (Graham Leslie solgte Galpharm før jul, og er en heit kandidat da han nå har penger) så da er det bare å begynne med aftenbønn igjen!
pling_6
pling_6Innlegg: 3890
01.03.08 19:11
FOOK ME

Nå er det faen meg nok
pling_6
pling_6Innlegg: 3890
03.04.08 19:12
OK

Jeg omhandler nå dette som en ny start:

Ritchie, Dungworth har forlatt oss. Booty forsvinner nok når den nye sjefen er klar. I tillegg har mr M.I.A, Danny Schofield bestemt seg for å prøve lykken annensteds.
Store nyheter like rundt hjørnet, skulle gjerne likt å vite hva de er, men Davy hadde nok aldri lempa Ritchie og sløst bort 120k hvis ikke han visste at det kommer fresh cash in.
En fan e-maila Sean Jarvis (markeds-sjefen) om disse ryktene om at mr Galpharm Graham Leslie skal inn på eier sida og ta 40% av aksjene i klubben, svaret han fikk var:
"Can't comment on that, but all will become clear very soon."........!?
Ken Davy er quota på at: "something very exciting" skal skje.
Jeg tipper dette skjer rett rundt 12.April da sesongbillettene legges ut for salg.

Nyheter ellers:
-Nytt scoreboard står klart til neste sesongstart
-Ny matte legges, klar til neste sesongstart
-HTTV, jepp vi får vår egen TV-kanal
-Riverside Stand, er nå fullsponset og heter fra nå av "Direct Golf UK Stand".....


Dette begynner å ligne et 100-års jubileum!
Nå gjenstår bare dette lille problemet angående kvalitetsspillere og en manager av rang!

Og for alt som er verdt å holdes hellig her i verden må Page og Glennon tilbys nye kontrakter!!!
Mojambo
MojamboInnlegg: 380
05.04.08 14:30
Ja, jeg er som de to siste sesongene stor optimist. Page blir kaptein resten av sesongen, og det virker som en smart ting å gjøre. Hvis vi mister Page og Glennon nå, skal det mye til, men får vi en manager som får med seg lokalmiljøet og spillerene på en positiv bølge, så tror jeg de blir, og vi klarer lettere å tiltrekke oss andre profiler, og dermed kan vi forhåpentligvis kjempe helt i toppen. Hadde vært helt fantastisk å feire Centenary Season med opprykk til Championship, og kanskje et enda større cupeventyr enn i år? Nei, det er kanskje bare drømmer dette her, men jeg tror og håper at vi ikke får den samme starten som i år, at vi klarer å være noenlunde stabile, og kjempe helt i toppen. For nå er det for lenge siden sist.
pling_6
pling_6Innlegg: 3890
05.04.08 14:35
Tilbake etter en liten pause, mo?
Jeg tror forresten det er ganske sikkert at vi starter neste sesong uten Page og Glennon.
Mojambo
MojamboInnlegg: 380
05.04.08 15:07
What makes you say that? Du har nok litt mer insiderinformation enn meg, vil jeg tro. Har vært utrolig skuffa i det siste, så har nesten ikke orka å få med meg kampene engang, enda mindre prate om dem. Vil tro Page og Glennon er ettertraktete, men er jo lov å håpe!
pling_6
pling_6Innlegg: 3890
05.04.08 15:34
Lov å håpe, selvfølgelig, og håpe skal jeg gjøre mye. Dagens lag er desverre defensivt anlagt:

Glennon
Clarke-Page-Mirfin
Williams-Collins-Berett-Worthington-Holdsworth
Brandon
Booth

Jaja, vi får håpe de gir alt hvertfall!

PS. Er helt på linje med deg hva gjelder skuffelse, men jeg klarer liksom ikke å distansere meg. Når det er sagt så ble Oldham fulgt på BBC, ikke Radio Leeds, jeg følte det kom til å bli en ille kveld.
Forresten så har jeg det nå på det rene at Ritchie ville blitt sparket om vi ikke hadde slått ut Oldham i FA-cupen. Var ikke verdens mest engasjerte hverken på treningsfeltet eller i kamp. Å kreve to dager fri i uka er skammelig!
pling_6
pling_6Innlegg: 3890
05.04.08 18:14
Begynte bra idag, men det endte som det alltid gjør, vi spiller uavgjort hjemme mot et lag vi dominerte over i første omgang, så får de en mann utvist, og hva skjer joda kampen avsluttes bl.a med at Holdsworth får gult for å drøye, MED EN MANN MER PÅ HJEMMEBANE, OG PÅ STILLINGEN 2-2!!!!!
Jeg er så jævla forbanna og drittlei. Trodde liksom at visse trekk fra Ritchies tid ville lukes bort, men neida. Kyss meg i ræva!

Btw, målscorere idag var Williams og Holdsworth!
10200 tilskuere, ca 2000 donny.
MoM må jeg komme tilbake til etter at skammen og skuffelsen har lagt seg.
Mojambo
MojamboInnlegg: 380
06.04.08 15:51
Nei, der er jeg enig med deg. Det er rett og slett flaut å legge seg bakpå på hjemmebane med en mann mer. Nå gjelder det å få ansatt Nils Arne Eggen, lært gutta litt om samhandling og at angrep er det beste forsvar, så blir det bra.

Neida, men får vi enda en slik sesong til neste år, hvor vi havner midt på tabellen uten muligheter verken opp eller ned, tror jeg at jeg blir gal. Ikke så ille tilskuertall igår, men jeg håper vi finner tilbake til playoffsesongen for et par år siden. Da var det en helt annen stemning rundt klubben, men da fikk jeg også en av mine største nedturer som Huddersfieldsupporter. Slår Barnsley borte, men taper 3-1 hjemme, og Barnsley ender med å rykke opp. Det er likevel foretrekke foran en slik sesong.
pling_6
pling_6Innlegg: 3890
06.04.08 16:25
Mojambo skrev:
Slår Barnsley borte, men taper 3-1 hjemme, og Barnsley ender med å rykke opp. Det er likevel foretrekke foran en slik sesong.


Uff, denne så jeg på pub omringet av tykes, ikke no særlig, nei.
Men, da Terry Yorath måtte gi seg så gikk det rett til helvete med den offensive strukturen.

Nå vant faktisk Port Vale i helga også, så det er ikke bare å dra bort og hente 3 poeng til helga heller( som om det noen gang er det for oss), men alt fokuset mitt er nå rettet til tirsdagen etter, da æren må opprettes igjen!
Mojambo
MojamboInnlegg: 380
07.04.08 23:06
Tør jeg spørre hvor du bor Pling? Høres ut som du ganske ofte er på balløya
pling_6
pling_6Innlegg: 3890
07.04.08 23:07
Det kan du spørre, ja. Jeg bor i Oslo.
pling_6
pling_6Innlegg: 3890
10.04.08 17:35
Mojambo!
Vi er reddet!!
Og redningsmannen heter Dean Hoyle, 40, fra Heckmondwike.
Penger blir spyttet inn allerede i sommer, og jeg har nå troa på at den nye manageren vår blir en positiv ovveraskelse også.
Og tenk, i sommer kan vi faktisk KJØPE spillere, ikke bare hente på free transfer.
Han lovet også at aldri igjen skal vi selge våre beste spillere til rivaler, som hendte med Marcus Stewart da vi var på vei til Premier League!
Så, gjør som meg, Mojambo, ta deg en liten feiring i kveld!!
Mojambo
MojamboInnlegg: 380
10.04.08 23:01
Hahahaha. Tenk på det. Dette vil jo sikkert ha påvirkning på hvem som har lyst til å ta managerjobben også, og ikke minst gode spillere, som krever satsning. Lover bra!
pling_6
pling_6Innlegg: 3890
15.04.08 16:59
Port Vale - Huddersfield 0-0

Kjeeeeeeeeeeeeeeeeeedelig

Vi hadde dog et feilaktig annulert mål, da vi opplevde affirmative action, FA-style, og måtte slite oss gjennom 90 min med ei kvinnelig flaggvinkerinne. Da går det jo som det må gå, da.
Men, det som er mer betenkelig, hvertfall med tanke på dagens überviktige kamp mot de eklingene i hvitt, er at Gerry Murphy har bevist det vi alle ante da han tok over i en liten periode i fjor; han er en uavgjort-spesialist. Nå har vi for så vidt spilt altfor lite uavgjort i år, men en 1-6-1 statistikk er allikevel å dra det for langt.
Når det er sagt så er alt glemt hvis statistikken etter i kveld er 2-6-1!

Vi setter derfor en strek over helgens kamp, konstaterer at what goes around, comes around, apo, og retter søkelyset mot lokaloppgøret West Yorkshire's finest vs dirtiest.
Gjermund Beckford er sånn passe usikker til dagens dyst, ikke at jeg tviler et sekund på at han spiller allikevel. Han har dytta inn 20 kasser i år, hvorav to mot oss på Elland Road. I så fall spiller Tresor Kandol. De mangler også loanie-leftback Sheehan.
Vi er uten Sinclair, Cadders, Jevons og med en tvilsom Worthington, men da Murphy har sagt han skal stille med samme mannskap som i de to øvrige kampene han har ledet, så stiller Jonny på banen fra start.

Huddersfield:

Glennon

N.Clarke
Page(c)
Mirfin

Williams
Holdsworth- disse to er vingbacker

Collins
Worthington
Berrett

Brandon
Booth

Utfyllende tropp:
Smithies, Skarz, Kamara, T.Clarke, Beckett

Kan vel ikke tippe annet enn uavgjort, selv om en seier hadde smakt bedre enn fitte, 2-2.
pling_6
pling_6Innlegg: 3890
18.04.08 15:48
WHO PUT THE BALL IN THE BASTARDS' NET?
-ANDY HOLDSWORTH DID
-ANDY HOLDSWORTH DID!

Ensom svale gjør ingen sommer, men for en svane!!

Huddersfield - Leeds 1-0

A.Holdsworth 76
Tilskuere 16204
Rødt kort til J.Douglas og J.Worthington

Dommer Taylor var ikke glad i folk som het Jonathan tydeligvis, da begge røde er hardt idømt, den direkte til Worthy når han blir dyttet inn i keeperen rett og slett en skandale!
Ingen tvil om hvem som var best i denne, i likhet med motsatt oppgjør, vi hadde en i tverrligger av MoM Michael Collins, og tre farlige sjanser fra Boothy, Brando og Skarz før endelig Andy Holdsworth setter vinnermålet et kvarter før slutt etter en vakker gjennombruddspasning fra Kamara finner Joe Skarz på løp langs venstresiden, han slår inn på første til Holdsworth på bakre stolpe. Andy header så ballen i motsatt side via stolpen og stadion eksploderer.

Bortelagets sjanser besto i en bom fra Dougie Freedman og et dårlig inlegg mot Kandol som kunne blitt farlig hadde det truffet mann.

Et par spillere viste hva som virkelig bor i dem, men som har underprestert lenge, nemlig trioen Chris Brandon, Michael Collins og Nat Clarke. De to siste spilte faretruende nære til 9ere på børsen, men siden dette tross alt er tredje nivå, får vi holde oss til 8ere. Brandon er jo blitt en ny spiller etter at han ble flyttet opp sammen med Boothy på topp. Et ordentlig uromoment som hadde fortjent en scoring i løpet av de tre kampene han spilte der, for nå er sesongen hans over pga skade, og med det muligens terriers-karrieren også....
Ellers var de to andre stopperne solide, og Berrett så lenge han orket. Holdsworth scoret jo så da er han dekket, Worthy fikk rødt etter 45, ganske god fram til da. Glennon reddet et innlegg som ble farligere enn antatt da ballen skled av foten til Carole, og Williams skuffa som vanlig. Enda godt Skarz fikk komme innpå for han etter hvert. Ei blind høne ser at mannen er ubrukelig på dødballer, allikevel tar han ca 90% av de??!!
Ikke vet jeg grunnen, mulig han er helt rå på trening, men det er lite sannsynlig da Gerry Murphy har han på ekstratrening sammen med Holdsworth og Collins for å terpe nettopp dette.


Vi har hatt første runde med intervjuer, og de seks kandidatene er:

Mark Lillis, Ron Jepson, Chris Hutchings, John Gregory, Billy Davies og Martin Allen.

Tja, hva skal en si, blanda drops. Får i det minste håpe at to av disse får jobb, en som manager og en som assistent.

Sesongbillettene for neste sesong er nå lagt ut, til den nette sum av £100!!
Det er jammen ikke galt for vår klubb å være, og det ser ut til at naboklubber vil miste fans til oss neste sesong, da de må ut med det seksdobbelte for å se sine lag i annenhver runde.

Imorgen er det Tranny som kommer på besøk. Brandon er som sagt ute, og det blir en førstereis gutt med i troppen som erstatter. Stoppertalentet Spencer Harris(17) sitter på benken imorgen, mens Danny Schofield erstatter Jon Worthington som da er suspendert. De to kom med etter godt spill i reservekampen mot Bradford i midtuka(3-1), og da blir det enten Schofield eller Kammy oppe på topp sammen med Booth. Jeg håper på førstemann. Tipper Skarz går inn for Worthington på midten.
Men det kan jo også rokkeres litt hvis det er ønsket, med Schofield inn på midten og Kamara på topp, eller Beckett(tomåls-scorer mot B'ford)
Mojambo
MojamboInnlegg: 380
24.04.08 17:31
Var herlig med seier over Leeds, og alle "Leeds-fans" som jeg kjenner, om du kan kalle dem det, fikk gjennomgå!

Nå er manageren på plass!: Stan Ternent får med seg Ronnie Jepson som assistent! Ternent har tross alt rykka opp fra League One to ganger før, så dette lover bra! Som jeg alltid sier før hver sesong..

Ser uansett fram mot en sesong hvor vi forhåpentligvis endelig skal kjempe helt i toppen!
pling_6
pling_6Innlegg: 3890
24.04.08 20:09
Stan var også mannen som ga Kenny Miller et blått øye tidligere i år. Et par hudds-spillere står for tur!
Men, hvordan i all verden skal denne mannen vite hvem av spillerne vi skal kvitte oss med til sommern??!
Og jeg vil ha bort mange, noe jeg ser på som veldig lite sannsynlig nå.
Angående plassering neste år, så kommer det to lag opp som vil være med helt der oppe. Hvis Leeds ikke går opp vil de også være der, i tillegg vil hvertfall ett av championship laga garantert kjempe, sammen med Forest og sikkert et par til. Jeg håper på playoff, men mulig det vil ta et par år til før vi rykker opp.

Min droppliste til sommern:

Cadamarteri(har kontrakt, men han bør vi kvitte oss med uansett)
Young
Hardy
Sinclair(ødelagt for seg selv, og heller ikke god nok om vi skal opp)
Malcher
Schofield(han har jo bestemt seg)
Williams(har kontrakt han og, Ritchie sin mann, det sier egentlig sitt)

Tvilstilfeller:
Bailey er lite brukt, bør lånes ut asap
Racchi har jeg tro på, men bør også lånes ut
Akins var litt på lån i år, et år til av samme hadde passet meg bra

Må gis ny kontrakt:
Glennon
Page(hvis ikke skal vi slite)
Berrett
Brandon(1 år)
Booth(1 år)
Skarz(bør jo spille istedenfor Williams)

Det vi trenger i sommer for å være med å kjempe:

-Keeper, enten 1.valg eller backup, kommer an på Glennon
-Høyreback
-Høyreving
-Venstreving
-Spiss med fart
pling_6
pling_6Innlegg: 3890
25.04.08 20:49
Hva chairman Hoyle sa etter ansettelsen av Ternent:

The rent next season will be a lot lower as it is based on this season's attendances.

The rent in 2009/10 will be capped. This was part of the deal for allowing season tickets to be so low as it would have distorted the rental formula and been counter productive.

He, and Sean Jarvis, will do everything within their power to make the South Stand a home area. It won't happen overnight, and it may not come off. But they will do their very best.

Alan Shearer was never in the running. He has never met him. He never applied. Even if he had he wouldn't have appointed him as he has no experience....although he does admit it would, in the short term have filled the stadium.

Hutchings was interviewed, but he knew the fans didn't want him.

The decision was between Allen and Ternent.

Dean Hoyle looked Allen in the eye and asked him "if you did well here, and a London club came in for you, you'd go wouldn't you?".....Allen's reply was "Yes".

Ternent approached the club. The club did not chase him.

Ternent has left a very lucrative contract to come here. He wants to manage. He wants to succeed. He realises this is his final chance to do something.

Dean Hoyle was not impressed by Allen being in the stands and hawking himself about. He wasn't happy with Hutchings doing the same. That is not the way to conduct business, and they shot themselves in the foot.

Ternent has always wanted Ronnie to come with him. He was not forced upon him.

Dean Hoyle says Ternent will have a large pot of money to spend on new players (it won't be 'millions and millions' (plural) but it will be 'significant').

The budget will be considerably higher than this season's.

Town will once again spend money on signing players. There are over 1400 players out of contract this summer but they are players clubs don't want. To get players who are better you have to buy them.

We will be signing quality loan players.

Ternent has considerable contacts within the game, and managers of Premiership and Championship teams will trust him to look after their players and to develop them properly.

Martin Allen would not have had that luxury as managers don't want their players swimming across rivers etc in mid-winter.

Dean Hoyle wanted someone who would spend his money wisely. It is not to be wasted, and he feels Ternent is the man to do that job. And to get us promoted.

If we sell 12000 tickets we will be £500k down on last season. 16000 tickets would see us break even. He expects us to sell between 12000 and 13000 tickets.

We have currently sold approaching 6000 and 30% of those are new customers.

If we do well this season he may feel it appropriate to subsidise season ticket prices again. Who knows was his comment.

The club shop will be revolutionised to work on the same principles as Card Factory. Cheap but quality items with a high turnover of stock. They are going to look at selling the cheaper stuff (mugs, pens, scarves etc) in kiosks within the stands. This would free up the club shop to sell the more expensive lines and mean more fans see the merchandise as many fans, including him, never go in the shop on matchdays.

Ternent will get the players fit, and those that are prepared to work hard will prosper under his guidance. Those that don't can clear off.

Ritchie was too soft. After the defeat at Gillingham he gave the players 3 days off out of the next 4 days. It wasn't good enough.

Dean Hoyle was disgusted at seeing Ritchie propping himself up against the dugout. Passionless. And not acceptable.Dette er mannen sin det!
pling_6
pling_6Innlegg: 3890
27.04.08 11:07
Først og fremst vil jeg rette en takk til mannfolka som buet på Ternent og Jepson før kampstart. Jævla idioter.
Så over til kampen:

Huddersfield - Walsall 2-0
9969 tilskuere
Mål: D.Schofield, 41 og A.Booth, 56
Skudd på mål: 7-3
Ballinehav: 56-44


Det var egentlig aldri noen tvil om hvor poengene skulle havne i denne kampen. Men desto mer gledelig og absolutt på sin plass var det at Danny S fikk starte sin siste hjemmekamp og takket med å score ledermålet. Han ble tatt av til stående ovasjoner, og selv jeg hjemme i godstolen fikk en liten klump i halsen med tanke på at en av gutta som "alltid" har vært der og alltid vært en favoritt nå skal forlate oss. Men det var jo så utrolig bra at det er dette som blir stående igjen som et perfekt farvel til en trofast mann som ble med ned i dypet og var en stor bidragsyter til at vi kom oss opp igjen.

Jeg vet ikke om ikke Gerry Murphy hadde vært et vel så bra valg som manager, da han har ledet oss i fem kamper som har gitt oss 3 seire, 2 uavgjort, en målforskjell på 6-2 og i 4 av 5 kamper har vi gått av banen uten å slippe inn baklengs. Jeg har jo egentlig kommet over skuffelsen nå, og er klar for å gyve løs på neste år, men det er denne lille snikende følelsen av at forrige gang Ternent og Rocket Ron samarbeidet, så rykket Gills ned......

Andy Booth har nå signert for et år til, garantert hans siste men det er passende at han blir med i jubileumsåret, og kronet dette med sin 125 ligascoring for Hudds. Typisk Boothy mål var det også en heading fra midten av sekstenmetern.
Danny Broadbent kom innpå mot slutten, og jeg kan ikke annet enn være optimistisk over framtida hans. Håper han får mere spilletid neste år. Altså må vi kvitte oss med Beckett!

Og nå må den sportslige ledelsen se å signere kontrakter med Glennon og Page! Forlater disse to klubben, koblet med en medioker ny manager, ja da gir jeg opp før pre-season starter.

Murphy får mest sannsynlig lede klubben i den siste kampen mot Luton også. Tør jeg håpe på 2-0 seier?
Mojambo
MojamboInnlegg: 380
27.04.08 15:47
Jaja. Synes det er litt morsomt at etter vi ikke har muligheten til å oppnå noen ting, og sesongen stort sett er over, da starter vi å vinne kamper. Viktig at Booth har signert for et år til tror jeg, og som du sier er det viktig at Page og Glennon gjør det samme. Jeg er veldig spent på hva slags spillere Ternent kommer til å hente i løpet av sommern, men håper på noe skikkelig kvalitet som definitivt vil styrke laget, ikke noe tullball av det slaget, at man kjøper for å kjøpe.
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg