Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Huddersfield Town

NYTT TEMA
Bullock
BullockInnlegg: 1626
19.08.08 14:03
10.signering ble et lån. Liam Dickinson kommer en mnd fra Derby, der han ikke helt har funnet seg til rette etter overgangen fra Stockport. Håper vi kan få forlenget denne avtalen. Akkurat hva vi trengte! Idag er jeg glad!!
Pluss, ex-Liverpool unggutt Jamie Smith(spilte i Stockport ifjor) sjekkes ut mot Leeds idag. Han er høyreback, og vil være en fin-fin backup til Holdsworth. Nå begynner det virkelig å ligne noe. En ving til nå, så der det helt optimalt. Vi rykker opp i år!
Mojambo
MojamboInnlegg: 380
19.08.08 17:10
Haha, advarte ikke du nettopp meg mot slik optimisme? Hehe. For å bruke den mest brukte klisjèen jeg kan i fotballverdenen, så får vi nok ta en kamp av gangen. Første seieren i år burde komme hjemme mot nyopprykkede Dons, og håper og tror at det skal gå veien. Det jeg har lest om Dickinson er at han er spiss, men kan han også spille ving?
mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26694
19.08.08 18:37
"Det jeg har lest om Dickinson er at han er spiss, men kan han også spille ving?"

- Uten at jeg skal påberope meg å ha planta sessen på noen 100 %-ig fasit: Liam Dickinson er en ganske typisk spiss, gjerne også target-man i ordets rette betydning, sjøl om målstatistikken hans indikerer at han putter oftere enn en gjennomsnittlig Kevin Kyle.

Dickinson blei gjerne sammenlikna på Edgeley Park med klubbens store 90-tallsikon Kevin Francis, som jo knappest blei vurdert annastedshen på bana enn i ei rein spissrolle. Nå rager ikke Dickinson like høyt i terrenget som tometersmannen Francis gjorde, men scoringsevnene sto intet tilbake. Men så vidt jeg har forstått har Hudds gått til anskaffelse av sin egen Kevin Francis, og da er det ikke Derby-misfit-en jeg har i tankene.
Mojambo
MojamboInnlegg: 380
19.08.08 21:32
Ja, er vel en sjeldenhet at vinger har 1.93 på strømpelesten. Ville egentlig tro at vi skulle henta 2 vinger, for de eneste jeg veit spiller ving i Huddersfield at the moment er Kamara og Roberts. Begynner riktignok å få en stor og sterk stall nå
Bullock
BullockInnlegg: 1626
19.08.08 21:58
Tom Denton, ja, han rager bra han.
Mojambo, Craney vil nok være vinga vår.
Slo forresten reservene til Leeds borte 3-2 idag, to mål av Jevons og ett av Kamara. La nå for guds skyld Jevons få spille mot MKD, Jevons og Dickinson på topp er min ideal sammensetning.
Bullock
BullockInnlegg: 1626
21.08.08 23:50
Gode nyheter:
Waliseren som vant konkurransen om jobben som speaker er byttet ut med sin stand-in, en lokal med god humor, kunnskap om klubben og flere klasser høyere "banter". Fansen ga beskjed hvem de foretrakk, og klubben hørte etter.
En dag igjen til "She Sells Sanctuary" igjen runger langs elva og gutta skal ut og gruse franchise'n.
Mojambo
MojamboInnlegg: 380
22.08.08 00:17
Care to elaborate den siste setninga?
Bullock
BullockInnlegg: 1626
22.08.08 00:51
Ny av året: The Cult sin låt "She Sells Sanctuary" er sangen som lagene kommer ut på banen til. Den surrer og går i ca 3 min, før gitaren orntli kikker inn akkurat idet førstemann kommer ut av tunnelen. Første linja i låta er jo passende nok "oh the heads that turn"....


This just in:
Phil Jevons er ferdig i klubben, da en kamp til i hvitt og blått medfører £25k til BC, og det er ikke Ternent villig til å "ofre". Blir mest sannsynlig lånt ut med det første.
Bullock
BullockInnlegg: 1626
23.08.08 18:49
Jeg tar denne med en gang for jeg gidder ikke bruke tid på den en annen dag. Stan du er ei hore, end of story.
Resultat 1-3
Gary Roberts scora.
Se å få Jevons inn i laget din aldersdemente faen!!!
Flynn er muligens den dårligste spillern vi har hatt siden Georgios Donis, og det sier en del.
Mojambo
MojamboInnlegg: 380
24.08.08 14:31
Må huske her at det bare er gått tre kamper. Det blir for dumt å få slike tap på hjemmebane år etter år, etter år. Skal du ha en sjans på topplasseringer, må du gjøre hjemmebanen til et fort. End of story. Når vi da åpner mot to nyopprykkede, får en heldig uavgjort, og taper velfortjent, så må man skjønne at man er på feil spor. Herregud. Er riktignok bare tre poeng opp til playoff, men viktig å få en god start, noe vi definitivt har sølt bort. (Bortsett fra Ligacupen da, naturligvis.)
Bullock
BullockInnlegg: 1626
24.08.08 14:40
Alle ligakampene har vært dårlige(som jeg blir nå bare av å tenke på det). Greia i går var at mkd spilte fotball vi spilte hoofit-ball, patetiske greier. Og stopperne våre kan ikke engang sikte så de lange ballene blir lett plukket ned av en mcdonalds-ansatt og så fyker de i angrep.
Var ikke mange hjemmesupportere igjen igår når fløyta gikk, tror halve byen går rundt og tror vi tapte 3-0 igår :-)
Det kommer ENDA en spiller inn tidlig neste uke, det her begynner nesten å bli for dumt, selv om dette er en spiller vi faktisk trenger, nemlig en ving. Men at Collins, Holdsworth(spillerjo, men ikke der han er best), Worthington og Berrett blir holdt ute av laget av Goodwin, Craney og Flynn er utrolig og vil bidra til at å komme til Huddersfield er ensbetydende med 3 poeng til bortelaget.
Det er null kreativitet sentralt på midten og det er katastrofe.
ST har samlet sammen trenerteamet som sendte Gillingham ned, vi er ikke Gills, men spiller ca like dårlig fotball som de gjorde.
Hoyle bør ta seg en prat på kammerset med den godeste Stanley og sette skapet på plass, for en til av disse kampene og det vil være langt under 10000 tilskuere samme faen hvor mange sesongbiletter det er solgt.
Mojambo
MojamboInnlegg: 380
27.08.08 16:17
Samtidig som Brann spiller CL-kvalik i dag, møter vi Sheffield Utd hjemme. Har ikke store forventninger, men vi slo jo ut Birmingham av FA-cupen i fjor, etter dårlige prestasjoner i ligaen. Alt kan skje, men ville ikke overraske meg om vi røk ut.
Bullock
BullockInnlegg: 1626
27.08.08 17:46
Nei, jeg sitter bare og håper det ikke blir FOR stygt idag. Blunts kjører ikke fullt lag, mest sannsynlig Stead og Henderson på topp, men kjører vi raske menn på topp mot Chris Morgan og gutta er det en liten sjanse for en "upset".
Vi er forresten uten Boothy, Butler, Dickinson og Craney idag.
morrisey
morriseyInnlegg: 12347
27.08.08 21:24
Da er du vel rimelig fornøyd med Flynn...?
Bullock
BullockInnlegg: 1626
28.08.08 04:26
Flynn var god idag, men nå er jeg ferdig med støtten til managern, sorry jeg gir faen om vi går opp, det hadde mora mi klart på budgettet vårt, dra til helvete med deg, Stan.
Mojambo
MojamboInnlegg: 380
28.08.08 16:47
Hva gjorde godeste Stan så gærent i går? Fornøyd med matchen i går, bortsett fra litt få tilskuere synes jeg, og de to sene måla, men tilskuertallet er vel ikke annet å forvente.
Bullock
BullockInnlegg: 1626
28.08.08 17:21
Hehehe, det merkelige er at jeg var rolig helt til jeg kom hjem etter litt for mye å drikke viser det seg.
I går:
-Beckett startet
-Beckett ut mot Goodwin for å feige inn seieren, og da går det jo som det pleier.
Mojambo
MojamboInnlegg: 380
28.08.08 22:46
Ja, Beckett er jeg helt enig i. Aldri hatt helt trua på den mannen, virker utrent i tillegg.
Bullock
BullockInnlegg: 1626
28.08.08 22:59
Han er ferdig på dette nivået, men sitter på en god lønning han ikke vil gi slipp på.
Dom Green var for øvrig spilleren vi hadde linet opp som ny venstreving, men han overvar mkd-kampen og er nå Peterborough-spiller. Sånn kan det gå.
Bullock
BullockInnlegg: 1626
29.08.08 16:13
Mr Ternent(ikke noe mer Stan the man her i gården, nei;-)) sine tanker før helgas kamp og transfervindu:


The transfer window closes late on Monday night, and I still have one or two irons in the fire, although I’m disappointed not to have brought in Dominic Green, who was due to join us from Dagenham and Redbridge.

Instead he’s gone to Peterborough United and I’m disappointed with the actions of his agent.

I had the player, his mum, Dagenham manager John Still and their chief executive up here last midweek, and from our point of view, the deal was done.

Dominic had completed a large part of his medical and we put him up in a hotel on Friday so he could come to the game against MK Dons.

Perhaps that’s what frightened him off, but to be serious, I told him to go away and have a really good think and make sure he was happy at moving up here.

He’s only just turned 19, and it’s a big deal to leave home at his age, although his dad lives in Leeds.

Everything seemed fine, and we had a meeting set up for 3.00 on Tuesday to finalise all the paperwork.

We were waiting for Dominic and his agent to arrive, then I got a phone call at 3.00 to say he was at Peterborough, and it became clear what had happened.

I’m not a vindictive man, and I would like to wish Dominic and his agent all the best, but in the circumstances I can’t bring myself to do it because I think they’ve let down everyone around the place.

But if he doesn’t want to play for us that’s fine, and hopefully his agent will have made himself a few extra quid.

Meanwhile I’ll keep looking, although a number of other clubs are also in for the players I’ve been considering, so that means it may go all the way to Monday night.

Of course someone may come in for a player of ours, although at this stage, there have been no enquiries.

That should tell them that they need to buck up and ensure their performances are up to scratch, because there’s always someone watching.

People who aren’t in the side here have two choices – to battle their way into my plans, which is fine because that’s what I’d expect them to do, or try to get a move elsewhere, and if that’s the case and I think we can manage without them, I’ll do my best to help.

Either way there’s a big incentive for them to be on the mark day in, day out.

I GOT the response to the MK Dons performance I hoped for and expected when we played Sheffield United on Wednesday, and the only thing wrong was the result.

I was disappointed for the lads, because they played well against a side probably destined for the Premier League, and I thought we deserved to be in the third round of the Carling Cup.

If we’d put away one or more of the chances we created after going one up, I think we would be in the hat, and we need to improve our finishing.

That must start at Millwall tomorrow, when we go in search of our first League I victory against a side with the same two-point tally as ourselves.

If we can reproduce the same kind of performance – and that’s what I expect from my players every match – we have every reason to be confident.

I made a few enforced changes against Sheffield, and the lads who came in gave me plenty of food for thought.

The timing of the match was a concern, and with a long away trip to come, I would have much preferred it to be on Tuesday.

But that was out of our hands, so you just have to get on with it.

I had the players in for a session yesterday, and today we were travelling down this morning in a bid to avoid the worst of the traffic, then training down in London.

Charlton Athletic manager Alan Pardew has helped us out by loaning their excellent training ground at Eltham, so thanks to him for that!
Bullock
BullockInnlegg: 1626
30.08.08 18:19
Jajajajaja, Stan. Greit, jeg forventet ingenting mot Millwall egentlig, og kun en straffebom unna 1 poeng, men vi ble kjørt på ræva i gode deler av kampen og det kunne lett blitt en større seier til hjemmelaget.
We are bottom of the league, ladies and gentlemen.
Mojambo
MojamboInnlegg: 380
31.08.08 15:38
Proud day, indeed.
Bullock
BullockInnlegg: 1626
03.09.08 10:22
Hele stallen dro på fylla igår formiddag. Jeg er mildt sjokkert, i og med at ligatabellen ikke akkurat gjør at jeg får lyst til å feire. Taper vi til helga vil dette få stort fokus.
Mojambo
MojamboInnlegg: 380
07.09.08 00:52
Herlig å se at gutta snudde det etter pause i dag. Var i familielag, så fikk bare sjekka noen oppdateringer på nettet, men ble vel kanskje mest lettet. Endelig vår første trepoenger i år
Bullock
BullockInnlegg: 1626
08.09.08 17:55
Langt byks oppover tabellen med tre poeng borte mot Cheltenham. At de satt langt inne etter en horibel første omgang tar jo selvsagt bort noe av gleden, og ST sine konstellasjoner er like mindboggling som før. Flynn er ikke ving, har aldri vært det og vil aldri bli det. Stopper det ST fra å bruke han der? Ånei, det er jo gromgutten hans, så han har klippekort om det så er som stopper så vil han starte. Lørdag var det høyrekanten han skulle frekventere på, skjønt kant og kant, han ble fort en av et trekløver med hodeløse høns som gikk i veien for hverandre sentralt i banen, de to andre millionkjøpet Craney og Collins. Craney gjorde idet minste opp for seg med en rysare fra utenfor 16-meteren som av gjorde kampen. Flynn gjorde som vanlig ingenting.
Oldisene bak på banen, Unsworth og Lucketti var like tunge i ræva som vanlig, Lucketti ga bort ballen på ledermålet, for så å få sjansen til å rette opp misæren, uten at det gikk noe bedre.
Nat Clarke derimot blir bare bedre og bedre, var nok godt for gutten å få bort Mirfin. Han og Holdsworth er stødige der bak, selv om Myrie-Williams var en håndfull for backen. Gary Roberts jobbet og slet og var en konstant trussel, dette er et av få virkelig gode kjøp i år. Dicko på topp kan bare sendes tilbake til trainwrecket Derby County, vi har ikke bruk for'n. Jevons fikk en sjelden start, det eneste han rakk å bevise var at Parker bør starte neste kamp, etter et glimrende innhopp.
Bakerst var Glennon forholdsvis trygg bortsett fra en stygg retur som heldigvis ble satt utenfor av vår bogieman Loyd Uwusu.
2-1 til slutt altså, altfor mange gule kort og en steward jeg skulle likt å steine gir et godt bilde av hva lørdagen hadde å by på, det pluss en kommentar fra Flynn som kastet litt stein i glasshus. Før en corner står han inne i feltet og lirer av seg linja som oppsummerer vår sesongstart, første omgang og hele hans Hudds-karriere så langt:
"Come on lads, this is shit!".


Oldham til helga blir en ordentlig test for om det har snudd vår vei, blir en tøff nøtt.
Bullock
BullockInnlegg: 1626
11.09.08 01:34
IN OUR HUDDERSFIELD HOMES,WE SPEAK WITH AN ACCENT EXCEDINTLY RARE,STAND UNDER A STATUE EXCEDINTLY BARE,IF YA WANT A CATHEDRAL WE,VE GOT ONE TO SPARE IN OUR HUDDERSFIELD HOMESSeier over Tranmere til helga!!!!

Ja, jeg er full. Hehehe
Bullock
BullockInnlegg: 1626
11.09.08 19:17
Fansen kastet The Cult som intro sang, og ny sang stemt frem til å akkompanere spillerne ut tunnelen fra og med Lørdag mot Tranny, er Led Zeppelin - Kashmir.
Spennende valg.
Scottie_Road
Scottie_RoadInnlegg: 607
11.09.08 22:12
Var det gøy på fylla?

Kashmir kommer til å skremme vannet av motstanderen.
Stinkfist
StinkfistInnlegg: 5065
11.09.08 22:22
> Led Zeppelin - Kashmir

Et utmerket valg, om jeg skal si det selv. Enhver klubb som utviser sans for Zeppelin fortjener respekt, så min aktelse for Huddersfield økte nettopp med flere hakk.
Bullock
BullockInnlegg: 1626
11.09.08 22:43
Skulle bare mangle!
Men, ja jeg gliste når jeg så den vant, det var for øvrig dit min stemme gikk også.
Klikk for å gå tilbake til toppen