Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Neil Warnock

NYTT TEMA
flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
11.10.07 18:12
I en tid da managerjobben synes å være øremerket lojale, prematurt skallede assistentmanagere og avdankede, alkoholiserte spillerprofiler uten fnugg av talent, er det godt å se at den gamle, rotekte managertradisjonen av fullblods, evig resirkulerende yrkesentusiaster likevel holdes frem, ingensteds bedre representert enn i Neil Warnock - en ut til fingerspissene fullblods manager.

Ny jobb i dag for Neil Warnock: i Crystal Palace. Og for en jobb han vil gjøre. Han og styreformann Simon Jordan vil dessuten sikkert bli perlevenner.

Man trodde kanskje Warnock hadde kommet til veis ende etter å ha ført favorittklubben United til svimlende høyder, og suksess i United var vel hva han helt fra dag 1 i yrket overhodet traktet etter og jobbet mot. Men selv post-United finnes et brennende engasjement for idretten, det er jeg ikke i tvil om. Warnock kommer sikkert til å gjøre en serie idiotiske signeringer, havne i unødvendig munnhuggeri og mønstre en taktisk kabaret ingen vil skjønne noe av, men Palace er med ett nå blitt opprykksfavoritt i divisjonen.
mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26900
11.10.07 18:20
Kan Palace' historie hva kinesiske importer angår ha noe å gjøre med Warnocks endelige valg? Ja, for vi er vel ikke i tvil om at den gamle Hartlepool-backen hadde et vell jobbtilbud liggende sammen med morgenavisa og baconet på frokostbordet? Tatt i betraktning Warnocks fascinasjon for Hao Haidong, kinesere og Maos gamle rike, bør kanskje ikke Uniteds største AWOL-representant føle seg for trygg der han sitter bak løssmultring og mørke gardiner på ukjent adresse i South Yorkshire; sjansen for at Haidong headhuntes til hovedstaden for å videreføre sitt virke med Wal-nok synes stor. Eller hva tror du, Warnock-ekspert flounderswake?
flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
11.10.07 18:29
For det første: var ikke Warnock ving i Hartlepool?
For det andre: finurlig tenkt, mikemodano. Finurlig tenkt. Palace har jo vært synonymt med China Town FC i engelsk fotball i en årrekke, og ikke kunstig å spekulere i at Jordan her har tenkt business, med tanke på hvilket merkenavn Nil Wal-Nok er i det fjerne Østen. Kanskje kan Palaces kjente Kina-link også klare lokke frem Hao Hai-Dong fra sitt skjul i et av Sheffields mange lyssky kinesiske vaskerier, og overbevise ham om å overta assistentrollen i Palace?

Lurer forresten på hva det kinesiske folkehavet som ble omvendt til United-fans føler i dag, når keiser Wal-Nok ikke lenger står i front for klubben (og er blitt erstattet av en døgenikt ved navn Bryan Robson). Kanskje har man laget en slik keramikkhær av United-spillere (Stuart McCall, Rob Kozluk, etc) slik den gamle kineserkeiseren gjorde for tusener av år siden, i det håp om at de skal komme til live igjen en vakker dag?
flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
11.10.07 18:32
mikemodano skreiv:
baconet på frokostbordet

-> Vel pleiet Neil Warnock selskap med assistenten Kevin Blackwell i mange år, men jeg tror faktisk Blackwell har flyttet for seg selv etter han fikk egen jobb.
MacGowan
MacGowanInnlegg: 3
11.10.07 19:53
Neil Warnock? Fy F for en idiot. Brukte minst 5 år på å få Sheffield United opp i P.L. enda Pigs hadde det klart beste laget av alle i den nest høyeste divisjonen. Beklager Neil men du blir ikke lenge i Crystal Palace.
flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
11.10.07 20:11
MacGowan skrev:
det klart beste laget av alle i den nest høyeste divisjonen.

Du sikter her til stjerner som Rob Kozluk, Chris Armstrong og Neil Montgomery? Omtrentlig det samme laget som nå flirter med nedrykk til leagueOne uten Warnock (skjønt, MED Bryan Robson, skal sies)? Nei, Neil Warnock kjenner ligaen inn og ut og får helt sikkert dreisen på dette Palace-laget. Skal bli spennende å se hva Warnock får ut av en spiller som Paul Dickov, f.eks.
mcclair9
mcclair9Innlegg: 3808
11.10.07 23:22
Det blir påstått at Neil Warnock er en ut til fingerspissene fullblods manager, og denne påstanden må jeg si meg hjertens enig i. Jeg har alltid hatt stor respekt for Warnock, og sitter vel med følelsen av at hans verbale sleivspark kombinert med (i noens øyne) ukarismatisk lederstil i for stor grad har overskygget det som i det store hele har vært meget solide managerprestasjoner. Sagt på en annen måte: Jeg mener at Neil Warnock aldri har fått den honnøren og anerkjennelsen hans mange meritter har gjort han fortjent til.

Hans største managerprestasjon? Kan diskuteres, men det er vel ikke å ta munnen for full å påstå at det å føre Notts County opp i toppdivisjonen rager høyt. Høyest?
MacGowan
MacGowanInnlegg: 3
13.10.07 00:28
'He's like an obese child crying because he's dropped his last sweet' - Graham Poll savages Neil Warnock

Warnock has to be the biggest whinger to have taken charge of a football team and he has fallen out with almost every manager he has come across.

His foul-mouthed tirades expose his lack of intelligence and self-control. His obsession with referees is almost perverse.

He claims all referees have it in for him and his teams, which is an attack on their integrity.

But given his behaviour, who could blame referees for disliking him?

He often bangs on about having a refereeing qualification. Well, if he ever passed a refereeing exam he would need to officiate to keep his registration and I have never seen any evidence of that.

His complaints to referees are usually caused by his ignorance of the laws as well as irrational reactions to normal situations.

He abuses referees' assistants for minor perceived errors, missing the point that while he focuses on them and loses his temper he is not doing his own job.

In a game against Leeds he shouted to Gary Kelly, a great professional, "Next time I hope you break your f****** leg". What an unpleasant character.

Every week he insists on going to berate the match officials 30 minutes after the final whistle, because it is his "entitlement to do so".

He comes in almost crying with that sickly look on his face, like a spoilt child whingeing because he has dropped his last sweet.

He then seeks to absolve himself of any blame by citing one free-kick or throw-in decision that supposedly cost his team over a whole match.

I have friends who support Palace and, to a man, they have called or texted me to bemoan their fate.

I have great sympathy for them and hope all match officials stand up to Warnock and punish his excesses because they damage the game he claims to love.

It's a shame he does not love football half as much as he loves himself.

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
16.10.07 01:49
Ærlig talt, dette er jo bare grove karikaturer og sitater løsrevet fra enhver kontekst!
flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
07.04.08 23:25
flounderswake skreiv:
Skal bli spennende å se hva Warnock får ut av en spiller som Paul Dickov, f.eks.

-> Æsj, og jeg som hadde slike forhåpninger til dette samarbeidet. Men han er i godt selskap, Dickov, i rekken prominente spisser som har blitt veid og funnet for lette av Warnock. Dean Windass er et utmerket eksempel på dette - han ble funnet for lett. Og tenk bare på den behandlingen Geoff Horsfield fikk - tankene går straks til Brian Cloughs personalpolitikk i visse tilfeller! "Warnocks spisser" (ja dette er faktisk en egen tråd litt tilbake i fortid), dét er både lykkelige og ulykkelige historier. Får ta noen muntre og da: Wayne Allison, som blei plukket opp fra Tranmeres benk og satt rett i angrepet på United som kjempet i toppen av sin divisjon. En spektakulær og visjonær overgang, ført i hånden av en mester. Enn det vi er vitne til i dag, hvor Jamie Scowcroft opplever en ny vår som fotballspiller.
flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
14.05.08 18:16
Hvem var det som vennskapelig pattet lille Garry Jönsson på hodet og applauderte det seirende lag sine fans bak benken rett før hans eget lag røk ut av play off i går kveld om ikke Neil Warnock? Verdige gester og prov på storhet fra en av spillets mest misforståtte figurer.
pling_6
pling_6Innlegg: 3890
14.05.08 19:46
Men hvorfor i hel..... benyttet han seg ikke av innbytterne sine "litt" før??
mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26900
22.05.09 18:46
flounderswake: var ikke Warnock ving i Hartlepool?

Jo, visst var han så - både der og i de andre klubbene han var (og selv mener han vel at det var i Rotherham han gjorde størst furore). Uansett var han årets aktør da han var oppe i nordøst, og han plukket også opp enkelte treningsmetoder som han siden har benyttet seg av, blant annet da en lokal brigadér kjørte spillerne hardt på militarisk vis under pre-season, en manøver som antakelig satt dype spor hos den noe omstreifende vinga. 

Tro om den joviale manageren har hentet seg inn igjen etter en høyst følelsesladet sesongavslutning? 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26900
11.08.13 15:05

BT Sport trodde antakelig de hadde hanket inn gullføgger'n da de tegnet kontrakt med Neil Warnock, men la meg komme med ei dose velplassert skyts: Ha dæ vækk fra tv-ruta! Hvem skulle vel tro at en som Neil Warnock satt med en form for ovenfra og ned-holdning à la hva han utviste som sidekommentator under Cambridge v Halifax nå? "I do like coming to clubs like these". Hykler. 

En sidekommentator er som oftest ganske ubrukelig uansett, siden han kun skal fungere som en slags avlaster for den som fører ordet, men Warnock bør se å holde seg unna BT Sports sendinger heretter. Skvalder om gamle bravader fungerer fint i stort sett de fleste settinger, men helst ikke når du kommenterer på riksdekkende tv. Der er jeg nådeløs. Og når han dessuten røper at han ikke kan navnene på noen av de utpå der, får en for kanalens del håpe de kun er på non contract-avtale med brautebassen. Dott. 

Toetoe244
Toetoe244Innlegg: 2908
27.08.14 13:57

I en tid da managerjobben synes å være øremerket lojale, prematurt skallede assistentmanagere og avdankede, alkoholiserte spillerprofiler uten fnugg av talent, er det godt å se at den gamle, rotekte managertradisjonen av fullblods, evig resirkulerende yrkesentusiaster likevel holdes frem, ingensteds bedre representert enn i Neil Warnock - en ut til fingerspissene fullblods manager.

Ny jobb i dag for Neil Warnock: i Crystal Palace. Og for en jobb han vil gjøre. Han og styreformann Simon Jordan vil dessuten sikkert bli perlevenner.

Man trodde kanskje Warnock hadde kommet til veis ende etter å ha ført favorittklubben United til svimlende høyder, og suksess i United var vel hva han helt fra dag 1 i yrket overhodet traktet etter og jobbet mot. Men selv post-United finnes et brennende engasjement for idretten, det er jeg ikke i tvil om. Warnock kommer sikkert til å gjøre en serie idiotiske signeringer, havne i unødvendig munnhuggeri og mønstre en taktisk kabaret ingen vil skjønne noe av

kovensen
kovensenInnlegg: 10335
27.08.14 18:34

Fatter bare ikke hva Palace ser i den amøben! Sa ikke Warnock selv at han nå skulle bli pensjonist?

osloblade
oslobladeInnlegg: 4268
27.08.14 23:01
kovensen: i den amøben

Makan til frekkhet!

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
03.12.15 20:43
kovensen: i den amøben!

Sånn snakker vi ikke om Warnock!

Det var ment å være en kveld viet førjulshygge med Neil Warnock når hans R's gjester Reading i kveld. Men hvilken hygge blir det når vi blir fortalt at QPR for alvor tenker å ansette Burton Albions uprøvde manager Hasselbaink og henvise Warnock til rådgiverstillingen igjen? Da blir det gråt og redsel i stedet. Vent. Kanskje er ikke alt håp ute. Nå har Warnock både fått inn Blackwell samtidig som det blir en stilling ledig i Burton, hvor han jo var manager i 1981-1986. Kanskje byr det seg en anledning også på Bramall Lane om ikke lenge, osloblade. Noe kan dukke opp. Det kan ennå skje noe, men det er mulig jula blir en mager affære.

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
03.12.15 23:10

Typisk Warnock-scoring.

Og dermed var det slutt for, ja, tidenes eggenshiptrener? Vanskelig å tru når en ser hvordan det nærmest oser fagpasjon og fagkunnskap av Warnock på sidelinja i dag. Og så komme opp med en slik scoring rett før slutt? Et regelrett mesterstykke og et ynskjebilete signert Warnock. 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26900
04.12.15 13:54
flounderswake: for alvor

For alvor. Det er råflott å takke nei til den som aller best kjenner disse farvannene og hvilke lumske undersjøiske strømninger og skjær man bør unngå, for så å ansette en kar som så vidt har loset League One-skip ut fra småbåthavna. Nå har en både Dean Smith og denne Hasselbaink som har kommet til fra tredjedivisjon, og hvordan vil det påvirke Walsall og Burton videre? Ja, kan Warnock føle seg så oversett at han setter seg i en husbåt og lar strømmen føre ham til opp Trent og inn i Burton-vika? 

jesman2
jesman2Innlegg: 17315
08.12.15 11:27
mikemodano: Ja, kan Warnock føle seg så oversett at han setter seg i en husbåt og lar strømmen føre ham til opp Trent og inn i Burton-vika?

Har ikke Burton gått for Clough Jr. allerede?

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26900
08.12.15 11:33

Jo. Det har de. Retur for Clough d.y., altså. Nå har jo denne Hasselbaink fått litt nettyn herfra, men det skal jo ikke legges lokk på at han faktisk gjorde det skapelig i løpet av sin tid ved Pirelli, så tro hvordan Nigel Clough takler det å komme tilbake for å erstatte ham? Det er kanskje vanskelig å se for seg noe annet enn en liten nedtur, men nå driver uansett Burton og slår fra seg over evne, så nedturen er åkke som neppe langt unna. 

osloblade
oslobladeInnlegg: 4268
08.12.15 12:28
flounderswake: Kanskje byr det seg en anledning også på Bramall Lane om ikke lenge, osloblade.

Hehe, ja for noen lever fortsatt drømmen om at Warnock skal returnere og frelse klubben på nytt, og hver gang manager-stillingen er ledig dukker navnet hans opp. Men det virker ikke å være noe særlig realisme i dette. Visstnok er det litt ondt blod etter nedrykket fra premier league i 2007 som førte til Warnocks avgang.

Og ja, det kan hende det i teorien dukker opp en anledning på Bramall Lane om ikke lenge, da det dessverre er en mørk tid vi er inne i, men det sies at Nigel Adkins skal få mer tid på å rette opp det hurtig synkende skipet.

 

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
14.03.16 22:27

Forfriskende å se intervjuer med Neil Warnock om dagen. Han er tydelig kommet hjem, til sin bovrils urkilde i Søndre Yorkshire. Nå er det ikke lenger denne lysten etter å sette seg i bilen og rase ned til Cornwall, men kjærligheten til fedrefylkeskommunen som han nevner i annenhver setning. Det har allerede vært en jubelsesong for Warnock, for vi glemmer ikke vikariatet i QPR som selv om det var kort, ga ham status som folkehelt i Shepherd's Bush. Det hadde utvilsomt å gjøre med varmen og stoltheten han løste oppgaven med. Og nå altså en ny vår i S. Yorkshire. Det er klart det er stas for oss som er flasket opp med Thor Eggen dette, men ikke minst er det fint med tanke på de yngre generasjoner som får oppleve Neil Warnock i all hans storhet.

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
15.03.16 19:39

Neil Warnock er på alles lepper om dagen. Avisene skriver i alle fall ikke om annet. Plukket opp et Lincolnshire Echo her og fikk lese en fengslende artikkel om Warnocks spede begynnelse som manager for Gainsborough Trinity i 1980. Godt journalistarbeid, men også et gripende testamente for Warnocks ubestikkelige profesjonsetikk. Ikke minst spennende hvilke spillere Warnock minnes som sine beste gjennom karrieren. Så mange navn man kunne nevnt... Mick Heathcote, Stuart McCall, Darren Bullock... Men det er utsøkte navn han faller ned på til slutt: Micky Brown, Ian Bennyworth og Craig Short. Bennyworth sågar trent to ganger, kan hende, først med Trinity og i alle fall senere med det herlige Scarborough FC.

I intervjuet snakker Warnock også ut om sin karrieres store sorg. I alle disse årene har han aldri funnet en spiss som jevnt har levert ham 20+ med scoringer i en sesong. Akk ja. Blir nok heller ikke i år, men Leon Best gjør i alle fall sitt for å prise mannen her.

(Innlegget ble redigert 15.03.16 19:45)

zephyrus
zephyrusInnlegg: 3220
16.03.16 18:28

Jeg var utrolig glad når den kødden fikk sparken i Leeds. Håper han gir seg i fotballen snart.

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
10.04.16 13:06

Det meste er sagt om fagmannen Neil Warnock, kjentmannen Neil Warnock, mintkebabdreperen Neil Warnock. For et hell at vi får oppleve denne mannens mirakler!

Men det er mer:
Trykk
Etter seieren borte mot Ipswich Town, kastet han seg altså i bilen og kjørte de femti milene ned til Plymouth for å delta i Plymouth Argyles 20-årsgjenforening på The Duke of Cornwall Hotel sammen med Mick Heathcote og de andre. Ikke bare utfører Neil Warnock mirakler, han gir også av sin varme og raushet til fotballens familie.

HarryStafford
HarryStaffordInnlegg: 600
11.04.16 19:25

Ein skal vera litt av eit monster, eller fan av Charlton eller MK Dons, for å ikkje setja stor pris på det at Neil Warnock viser at han stadig er ein dyktig manager. 

Det var ingen sjanse for å sjå han tilbake som manager, sa han til meg då eg traff han i Macclesfield i oktober 2013. Etter det har han vore manager i tre klubbar, og kopla til svært mange andre jobbar. Som venta. 

 

Er Rotherham-snuoperasjonen det siste han gjer som manager? Det er jo for så vidt hyggeleg om han gir seg på topp, men det hadde jo vore vakkert om ein opprykksekspert som Colin fekk eit siste opprykk. Og sjølv om eg ikkje trur det vil skje: Tenk for ei fin avslutning på karriera hans eit opprykk med Sheffield United hadde vore. Han gjer seg i det minste meir attraktiv for klubbar no enn han gjorde i dei siste klubbane sine før han returnerte til fagre South Yorkshire.

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
05.10.16 18:46

Han er tilbake! Fagmannen framfor noen i eggenshipen. Vennlige smil og hyggelig latter vender atter tilbake til denne divisjonen. Nå skal det bli interessant å følge med igjen, og jeg kan ikke vente til neste runde.

Når det ikke var noen relevant jobb ledig i Yorkshire, tror jeg dette var en grei løsning siden det er overkommelig avstand til hans elskede Cornwall.

Barbosa
BarbosaInnlegg: 4286
06.10.16 12:32

Han tar vel en telefon til Paddy Kenny regner jeg med?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg