Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Conference closure

NYTT TEMA
flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
17.09.13 21:53

Ikke så utrolig dårlige lenger, jævla Halifax? Kommer inn døra her til enda et "glitrende mål" (O. Traaen) for Town. Det var deres fjerde for kvelden. Kalle Løken konstaterer at det nå blir vanskelig for fiskekakene å komme tilbake.

Fristende å flytte videre på AM-båndet, men. Alfreton-Cambridge, lever spenningen videre der?

(Innlegget ble redigert 17.09.13 22:00)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26952
17.09.13 22:00
flounderswake: Alfreton-Cambridge, lever spenningen videre der?

Der du har sittet ringside ved Olav Traaen-frekvensen, har jeg holdt meg til Leslie Tangens røst. Som kjent er han i Nuneaton i kveld, og her har himalaget føring med 1-0 mot Hereford ved halvtid. Du kan stille opp amatørlag og du kan stille opp fullblodsproffer i Nunnys vei: de tar hvem enn det skulle være. 7-2-0 og overlegen tabelltet er faktum til nå. 

...men nei, vent litt. Leslie ble da så stille? Har han fått besøk i boksen? Budbringer? Ja, så sannelig..her skjer ting. Leslie? Leslie?!? Ja, Rod McDonald, sies det. "Rod McDonald?" spør Leslie. "Rod McDonald, Leslie", svarer jeg. Så da har vi 1-1. Men dette lukter 2-1 via James Armsons navel eller no'. 

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
17.09.13 22:16
mikemodano: Som kjent er han i Nuneaton i kveld

Tord Bertinussen meldte om utligning fra North Street i stad. Alfreton 1, Cambridge 1. Trodde han skulle kommentere noe lenger nordpå i dag, Gateshead?

(Innlegget ble redigert 17.09.13 22:20)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26952
17.09.13 22:23
flounderswake: Trodde han skulle kommentere noe lenger nordpå i dag

Nei, Svein-Jacob Mathiesen endte der oppe i dag. Litt uvant, for man er jo helst kjent med hans røst nede på sørvestlandet, så det dunstet sterkt av Ray McEnhill og Salisbury av ham i dag. Før sending, vel å merke. 

Har du hørt...Egil Pettersen er hos Welling: 4-2 rapporterte han nettopp om, med en form for innlevelse man kun hører fra nordlendingen. 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26952
25.09.13 20:05
mikemodano: 1. Kidderminster Harriers
------------------------------------------
2. Cambridge United
3. Luton Town
4. Wrexham
5. Forest Green Rovers
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
6. Grimsby Town
7. Chester
8. Gateshead
9. Lincoln City
10. Barnet
11. Nuneaton Town
12. Hereford United
13. Woking
14. Macclesfield Town
15. FC Halifax Town
16. Dartford
17. Braintree Town
18. Welling United
19. Salisbury City
20. Alfreton Town
--------------------------------
21. Hyde
22. Tamworth
23. Southport
24. Aldershot Town

Sesongen er allerede 23-24 % gammel, og da kan en forsøke å sammenlikne forhåndstips og realiteter

Cambridge, Kidderminster og Luton er i ferd med å innfri. Verre er det med Forest Green og især Wrexham, som kun ligger tre poeng over nedrykksstreken. Det spøker for Andy Morrell, skulle man tro. 

Grimsby, Gateshead, Lincoln, Barnet og Hereford ligger omlag i ventet territorium, mens Nuneaton til nå er divisjonens største positive overraskelse, selv om to strake tap kan tyde på at de er i ferd med å miste noe av gløden? Chester, derimot, har skuffet, i hvert fall i forhold til hva jeg hadde ventet av dem, og det samme gjelder Woking, som jo hadde en så god sesong i fjor. 

Macclesfield har endelig funnet vinnersporet: to strake seire er det blitt, og den hos Barnet sist luktet det føggel av. Halifax har også levert til godkjent, en karakteristikk både Braintree og ikke minst Welling også må få. Dartford gjør omtrent som ventet, mens Salisbury til nå må være en av divisjonens største overraskelser. Det er åpenbart at Mikey Harris rakk lære en del knep av Darrell Clarke før denne reiste videre til assistentmanagerjobben i Bristol Rovers. Også Alfreton har hatt en særdeles god sesonginnledning, men virker som vanlig veldig avhengige av Paul Claytons scoringsbidrag. 

Aldershot har rukket ta igjen tapt terreng, og vil ventelig klyve vekk fra nedrykksbildet med tid og stunder. Hyde gjør ikke en gang hva man kunne forvente av dem, for nå er det blitt sju strake serietap. To poeng på elleve kamper er direkte usselt. Pinlig. Tamworth skal også vokte seg for hengemyra, mens Southport igjen virker kapable til å utfordre de fleste på en god dag. 

(Innlegget ble redigert 25.09.13 20:07)

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
25.09.13 20:35
mikemodano: Det spøker for Andy Morrell, skulle man tro.

Det ble snakket høyt om innsparing på pølsepapirene for den kommende sesongen etter fiaskot i vårens playoff, så mulig de reelt opererer med lavere forventninger nå på Racecourse Ground. Taping for Braintree, som vi så i går, er uansett aldri populært noe sted.

Vil nesten tippe det er dårligere stemning i sentrumsgatene i Forest Green, hvor jo økomillionene fremdeles spys inn i klubben i stadig høyere tempo.

Chester? Hadde en del vriene motstandere i starten, men det har bare forplantet seg, dessverre. Macca utvist i går og det kan bare bety at de vonde tidene fortsetter på Sealand Road. Og kanskje jeg er uheldig, men det har vært et minimum av Chester-kamper på AM-båndet de rundene jeg har sittet og skrudd.

Jeg har laget kamptråd for neste runde.

(Innlegget ble redigert 25.09.13 20:40)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26952
25.09.13 21:01
flounderswake: sentrumsgatene i Forest Green

Var det "there's joy in the streets of Total Network Solutions tonight" som var omkvedet i bbcs studio for noen år tilbake? Det er nok helt slik de føler det i Forest Green også, selv om jubelen kanskje har avtatt noe siden åpningsdagssjokket. Du har jo tidligere dessuten forsket på hvordan brakseire gjerne leder inn i misère. Hva sier forskningen om 8-0-triumfer? Fører disse til knapp poengfangst de neste ti kamper? 

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
25.09.13 23:11
mikemodano: Hva sier forskningen om 8-0-triumfer? Fører disse til knapp poengfangst de neste ti kamper?

Skal bla i annalene, men vi vet faktisk mer om 9-0-triumfer. Hvem har glemt denne kampen? Ikke veldig sterke prestasjoner av Tarkan Mustafa siste fem minuttene, der. Deretter gikk bullorna på en tikamper lang seiersferd ut sesongen, før de endte 1 poeng bak Chester C til slutt. Mer blandede resultater etter at Sutton endte med samme sifre i Gateshead i 1990, og de rykket til slutt ned (Gateshead klarte seg...).

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26952
26.09.13 19:13

Et funn du har slumpet over der, flounderswake. Du har antakelig registrert hvor ivrig jeg er etter 90 minutter av helt ordinære seriekamper, skjønt, jeg ser jo det ekstraordinære i akkurat denne kampen. Likeledes vil vi også huske et 0-9-resultat fra Weymouth for noen sesonger tilbake, da Rushden & Diamonds, som enda på det tidspunkt eksisterte (nå finnes kun oppfølgeren AFC Rushden & Diamonds, som møter et Cambridge-elleve i lørdagens FA-cuprunde), valset over et vertskap bestående av et koppel tenåringer. 

Jeg skal sette av to og en halv time med denne krøniken også, jeg, akkurat som jeg gjorde tidligere i uken, eller var det til og med i forrige uke, da jeg nøt synet av 90 minutter ++ til Stourbridge versus Plymouth fra 2011/12-sesongens første FA-cuprunde. Men den endte jo slett ikke 9-0. Og foregikk uten John Still på sidelinja. 

Og så hadde vi Lincoln 9-0 Bournemouth en gang på 80-tallet. Noen referanser her? 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26952
26.09.13 19:59
mikemodano: foregikk uten John Still på sidelinja

Hjølpes...det gjorde naturligvis denne også. Garry Hill er tross alt ikke John Still. Møttes i helgen gjorde imidlertid de to tidligere Daggers-sjefene: Woking 0-4 Luton. Garry Hill versus John Still. 

(Innlegget ble redigert 26.09.13 20:00)

RFriday
RFridayInnlegg: 3685
28.09.13 15:25
mikemodano: Salisbury til nå må være en av divisjonens største overraskelser

Flott gjennomgang Modano, og vanskelig å være uenig her. Også for meg er Salisbury City den største positive overraskelsen, og både undertegnede, Alan Alger, og en rekke andre står i fare for å måtte spise ordene våre. Jeg var ganske overbevist at de ville bli å finne på en av de to nederste plassene, sammen med Hyde. Men playoff-plass i øyeblikket?? Det er jo totalt hinsides! Jeg tror imidlertid fortsatt dette vil snu, og at de til våren blir å finne adskillig lenger ned. Om de tar seg til playoff, skal jeg kjøpe meg hatt bare for å spise den! Vrien bortekamp mot Barnet i kveld, der det faktisk er gjestene som er formlaget. Det kan likevel fort være her de kommer ned på jorda igjen.
Den andre store positive overraskelsen er selvsagt Nuneaton, som i et par uker også ledet tabellen. De har nå gått på et par smeller, og det er vel ikke helt uventet. Men dette var et lag jeg hadde store problemer med å plassere. Imidlertid følte jeg meg ganske sikker på at de ikke ville bli å finne noe særlig over midten i beste fall. Her kan jeg fort ta voldsomt feil. La oss heller ikke glemme Alfreton Town som også fortjener ros; de færreste hadde nok sett for seg klubben kjempe om playoff.

Den største skuffelsen så langt er for meg Woking, som jeg hadde forventet langt sterkere, og tippet som beste halvprofesjonelle klubb. Skuffende er også Wrexhams sesonginnledning, og selv om jeg følte de manglet noe i forhold til de siste sesongene og tippet de utenfor playoff, hadde jeg vanskelig sett for meg waliserne kjempe rett over nedrykksstreken. Grimsby var av mange tippet som favoritt, og henger nogenlunde med...kanskje noe lenger bak enn jeg hadde sett for meg. Det samme med Luton, som også virker komme sterkere nå. Disse to skal jo bare være der oppe. Jeg hadde ingen enorme forventninger til Chester allerede denne sesongen, men ville trodd de skulle kjempe på øvre halvdel, så de må også sies å være en skuffelse så langt.

Dette var kun en kjapp gjennomgang før en ny spennende runde i dag - selv om mye av min oppmerksomhet vil være rettet mot FA cupen. Det som er på det rene er at Cambridge United vil være å finne på tabelltopp også etter dagens runde, der de har en ekkel bortekamp i Wrexham. Oddssetterne mener helt åpenbart dette er helt åpent, og her lukter det kanskje litt U. Om noen skal ha et ørlite favorittstempel føler jeg det er gjestene. Om det ikke blir uavgjort...skal vi tippe 0-1??

RFriday
RFridayInnlegg: 3685
28.09.13 16:03
mikemodano: Var det "there's joy in the streets of Total Network Solutions tonight" som var omkvedet i bbcs studio for noen år tilbake?

Det er nok Sky Sports Jeff Stelling du tenker på, som pleide drive gjøn med walisernes klubbnavn. Hver gang de vant pleide han si "They'll be dancing in the streets of Total Network Solutions tonight". Begynner å bli veldig lenge siden jeg hørte han bruke denne frasen med klubbens nåværende navn The New Saints.

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26952
28.09.13 16:18
RFriday: skal vi tippe 0-1?

Det låter ikke som det verste tipset, siden U's vel har holdt nullen i sju av elleve seriespill til nå. Wrexham har imidlertid et uforløst potensiale som tilsier at de kan klinke til mot hvem det skulle være i denne divisjonen, så jeg tør ikke helt utrope United til favoritt, uansett hvor fristende det skulle være. Jeg tror dette ender med enten-eller; kan hende er det kampen hvor Wrexham endelig sporer på igjen? Når det er sagt, håper jeg selvsagt på Cambridge, selv om kjøpekåtheten deres har tatt slik overhånd at jeg ikke har noen problemer med eventuelt verbalt skyts mot deres buk. 

HarryStafford
HarryStaffordInnlegg: 600
30.09.13 02:59

Macclesfield har vunne tre kampar på rad, og det er gledeleg å sjå at ein legende som John Askey tilsynelatande har fått skuta på riktig kurs. Eg må innrømma at tanken om at Askey rett og slett kanskje er ein dårleg manager var noko som hadde slått meg, for resultata etter at han tok over i fjor var ikkje spesielt imponerande heller. 

Såg vel eigentleg for meg at dei ville ha ein ny manager, eller eventuelt ein caretaker, når eg tek turen til Moss Rose i oktober. Men neida, no burde jobben hans vera redda for ei stund. Eg har ingen tru på noko play-off eller noko for silkemennene, men litt oppover på tabellen hadde det vore fint å få dei.

Elles må eg jo berre skryta av Salisbury, Nuneaton og Braintree for sin innsats i starten av sesongen. Det er berre å ta av seg hatten. Og apropos hatter(s), så har eg sansen for John Still, og ein skal på ingen måte å sjå bort frå at han kan føra Luton opp denne sesongen. Men det har ein jo trudd før, om enn med andre managere.

Eg er glad for å sjå Forest Green såpass langt nede som dei er (avstanden oppover er rett nok kort), pengar er ikkje alt. Cambridge United må derimot unnskyldast alt av pengebruk. Når du heiter Money så er jo det eit namn som forplikter.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 26678
08.10.13 23:24
mikemodano: Lincoln

Helledussen for et grått og forferdelig fotballag de stiller med i år. Det spilles bedre fotball på nivå 5 i Norge. Kampen ikveld mot Tamworth var et absolutt bunnpunkt. Nærmere 50% av tiden ble brukt på innkast og det ble ikke sydd sammen 3 pasninger etter hverandre på noe tidspunkt. På tross av resultatmessig elendighet forrige sesong så syntes jeg tidvis de underholdte, men denne sesongen er det virkelig svakt.

Tamworth hadde ikke noe å stille opp med utenom en særdeles hurtig mørk en på topp. Men Lincoln... Gud bedre... det mannskapet burde overflyttes til Rugbyavdelingen.

(Innlegget ble redigert 08.10.13 23:25)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26952
09.10.13 10:52
-k9b_: forrige sesong

Er det i Lincoln by du har postadresse for tiden? I så fall burde du kvitret i juli, da jeg selv la kursen innom byen for første gang. Lincoln United's the place to be seen, veittu. Årets City-mannskap har jeg lik null kjennskap til, utover målvakta Farman, som jeg utvekslet høflighetsfraser med inne i hovedtribunen på The International Stadium i Gateshead i forbindelse med en FA-cupkamp mot Brentford for en del år tilbake nå. Han hadde akkurat mottatt pris som "Månedens unge spiller i Conf Prem" eller noe i den dur, og virket som en passe tilbakelent fyr. Ellers høres det helt klart interessant ut at den rommer så mye fysikk, uten at dét er nytt for Imps, som jo var i fire, eller var det fem, playoffs i gamle Division Three (nå League Two) på fem eller seks sesonger rundt første halvdel av 00-erne. Lincoln mot Tamworth en atmosfærisk tung tirsdag kveld på Sincil Bank høres ut som den perfekte introduksjon til femtedivisjonsfotball. De som eventuelt var førstereis i går vil temmelig sikkert hige etter å returnere. 

Selv bodde jeg noen få hundre meter unna Sinny Bank ved mitt Lincoln-besøk i sommer: 7 South Park var adressen, et søtt lite krypinn i noenlunde god vagabondstil. Dessverre var jeg sparsommelig utrustet tidsmessig, så jeg fikk aldri tittet meg ordentlig rundt, og når sant skal sies så jeg lite annet av sentrum enn traseen ned til South Park fra jernbanestasjonen. Men jeg rakk da å få et fint innblikk i området ute ved Hartsholme, der United holder til. Ruralt og koselig. 

RFriday
RFridayInnlegg: 3685
09.10.13 12:39
mikemodano: uten at dét er nytt for Imps, som jo var i fire, eller var det fem, playoffs i gamle Division Three (nå League Two) på fem eller seks sesonger rundt første halvdel av 00-erne.

De var faktisk mellom 2003 og 2007 involvert i play-off hele fem sesonger på rad uten suksess - noe som er FL-rekord. Ved to av anledningen var de tapende finalister, og Modano vil kanskje huske Bournemouths finaleseier 5-2 i 2003. Noen vil nok også huske at de to år senere igjen var tapenede finalister da Southend avgjorde med to mål i ektraomgangene.
Det kan også nevnes at Keith Alexander var manager ved de fire første av disse playoff-kampanjene. Dette er vel såvidt jeg vet også FL-rekord.

For å gjøre dagens dose ubrukelig trivia komplett kan jeg nevne at Lincoln City fortsatt er den klubben som har spilt flest sesonger i Football League uten å noen gang spille på øverste nivå (fulgt av Port Vale).

Eller hva med det faktum at de frem til dannelsen av de frem til dannelsen av den nye regionale tredjedivisjon i 1921, hadde Lincoln City ved hele tre anledninger mistet sin FL-status  etter ikke å ha blitt gjenvalgt - men hver gang var de tilbake etter en sesongs fravær. Da de rykket ned i Conference i 1987 var de også tilbake umiddelbart. Altså er deres nåværende periode utenfor FL første gang siden de først ble tatt opp i FL i 1892 at de ikke returnerer på første forsøk.

Supporterne i Lincoln er neppe imponert over Citys prestasjoner etter nedykket til Conference, og vi husker jo hvordan de i perioder har ligget farlig nære nedrykksstreken. Det var vel grunnen til at David Holdsworth fikk sparken i våres, og om man skal tro -k9b_s innlegg har den nye manageren Gary Simpson tydeligvis lagt om stilen.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 26678
09.10.13 19:39
mikemodano: Er det i Lincoln by du har postadresse for tiden? I så fall burde du kvitret i juli, da jeg selv la kursen innom byen for første gang. Lincoln United's the place to be seen, veittu. Årets City-mannskap har jeg lik null kjennskap til, utover målvakta Farman, som jeg utvekslet høflighetsfraser med inne i hovedtribunen på The International Stadium i Gateshead i forbindelse med en FA-cupkamp mot Brentford for en del år tilbake nå. Han hadde akkurat mottatt pris som "Månedens unge spiller i Conf Prem" eller noe i den dur, og virket som en passe tilbakelent fyr. Ellers høres det helt klart interessant ut at den rommer så mye fysikk, uten at dét er nytt for Imps, som jo var i fire, eller var det fem, playoffs i gamle Division Three (nå League Two) på fem eller seks sesonger rundt første halvdel av 00-erne. Lincoln mot Tamworth en atmosfærisk tung tirsdag kveld på Sincil Bank høres ut som den perfekte introduksjon til femtedivisjonsfotball. De som eventuelt var førstereis i går vil temmelig sikkert hige etter å returnere. Selv bodde jeg noen få hundre meter unna Sinny Bank ved mitt Lincoln-besøk i sommer: 7 South Park var adressen, et søtt lite krypinn i noenlunde god vagabondstil. Dessverre var jeg sparsommelig utrustet tidsmessig, så jeg fikk aldri tittet meg ordentlig rundt, og når sant skal sies så jeg lite annet av sentrum enn traseen ned til South Park fra jernbanestasjonen. Men jeg rakk da å få et fint innblikk i området ute ved Hartsholme, der United holder til. Ruralt og koselig.

Det kan stemme ja. Var hjemme i juli, så det ville neppe hjulpet. Har blitt endel turer til Sincil Bank som på tross av et begredelig fotballag stiller med en ordentlig livat hjemmefans. Riktignok hjulpet av trommer, men det kan ikke nektes for at den gjengen lager ordentlig bra med liv.

Farman hadde er par praktredninger mot Tamworth, blant annet en redning som hadde blitt kåret til årets redning i verden om det ikke hadde vært for at det ble avblåst for offside i forkant.

Det verste er at det ikke er så mye fysikk i dette Lincolnlaget, så kampplanen med å gå for innkast gir ingen mening. Man har en glimrende spiller i Brown i midtforsvaret og en halvdecent kant i Tomlinsen, og noen midtbanespillere som neppe hadde gjort seg vekk på Universitetslaget her, men utenom det er det gruelig.

Var "Student night" på tirsdag kveld så tilskuertallet krøp seg opp til 25-hundre. Bare så synd at studentene neppe kommer tilbake etter det som i forelesningssalene dagen etter blir kalt "den dårligste fotballkampen jeg noensinne har vært vitne til".

Lincoln er en flott by hvis du er student eller rikmann og bor på åsene opp mot Englands største katedral, er du derimot noe annet så kan jeg informere om at jeg ikke har småpenger. De har aldri helt klart å komme seg videre fra 80-tallet hvis du beveger deg vekk fra sentrum i retning av Sincil Bank og polakområdet.

Fun fact: Lincoln var en sen Mansfieldredning på strek unna å få besøk av Liverpool i fjorårets FA-cup. Det var småbittert.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 26678
09.10.13 19:41
RFriday: Supporterne i Lincoln er neppe imponert over Citys prestasjoner etter nedykket til Conference, og vi husker jo hvordan de i perioder har ligget farlig nære nedrykksstreken. Det var vel grunnen til at David Holdsworth fikk sparken i våres, og om man skal tro -k9b_s innlegg har den nye manageren Gary Simpson tydeligvis lagt om stilen.

Kan spå at Gary Simpson neppe blir sittende plagsomt lenge. Pdd stiller jeg meg tvilende til at laget hans ville slått universitetslaget. En ting er å spille tøft og satse på innkast, men da må du nesten ha spillere som passer.

Nuvel. Følte bare for å fortelle om mitt inntrykk av ståa i Midlands.

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26952
09.10.13 23:58
-k9b_: ståa i Midlands

Hmm..du er sikker på at det er Lincoln du studerer i? 

Så området der rett syd av jernbanestasjonen er byens Polen-getto? Når du nevner det, så var fruen til innehaveren av The Tennyson i 7 South Park polsk, men jeg hadde altså så lite tid til rådighet i byen at jeg aldri fikk gjort verken sightseeingrunde eller vært snushane i Lincolns polske miljø. 

Stiller Simpson Ben Tomlinson ute på kant, altså? Ja, jeg erkjenner jo å ikke ha sett ham i aksjon siden han spilte for Worksop, så det kan meget vel hende han ble dyrket i kantposisjon allerede under tiden i Alfreton, der det jo fantes mange dyktige offensivspillere fram til i sommer, da både Tomlinson og Nathan Arnold (Cambridge) forsvant. Tatt i betraktning scoringsraten hans i Derbyshire, trodde jeg imidlertid han opererte som midtspiss.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 26678
10.10.13 14:43
mikemodano: Hmm..du er sikker på at det er Lincoln du studerer i? Så området der rett syd av jernbanestasjonen er byens Polen-getto? Når du nevner det, så var fruen til innehaveren av The Tennyson i 7 South Park polsk, men jeg hadde altså så lite tid til rådighet i byen at jeg aldri fikk gjort verken sightseeingrunde eller vært snushane i Lincolns polske miljø. Stiller Simpson Ben Tomlinson ute på kant, altså? Ja, jeg erkjenner jo å ikke ha sett ham i aksjon siden han spilte for Worksop, så det kan meget vel hende han ble dyrket i kantposisjon allerede under tiden i Alfreton, der det jo fantes mange dyktige offensivspillere fram til i sommer, da både Tomlinson og Nathan Arnold (Cambridge) forsvant. Tatt i betraktning scoringsraten hans i Derbyshire, trodde jeg imidlertid han opererte som midtspiss.

*East Midlands.

Nå er jeg ikke helt på fornavn med himmelretningene her, men går du i retning Sincil Bank fra byens jernbanestasjon så spasserer du rett inn i smørja.

Ute på kant når Nick Wright spiller midtspiss ja. Noe som er bortkastet da nevnte Wright er 6ft 3 men neppe veier mer enn 58-59 kilo og dermed er nyttesløs når det kommer til å vinne dueller.

Han ble også tatt av i pausen mot Tamworth hvilket betød at Tomlinsen ble flyttet opp på spissplass hvor han ikke fikk gjort noe til eller fra. Han står med fine 3 mål på 5 kamper i Lincoln, og står oppnevnt som "striker", men i alle kamper jeg har sett så har han startet bredt.

HarryStafford
HarryStaffordInnlegg: 600
10.10.13 19:06
-k9b_: *East Midlands.

Om det er Derbyshire du retter til East Midlands så kan det jo nemnast at Derbyshire, som blant anna inneheld Alfreton, ligg i East Midlands.

Litt av ei luke Cambridge er i ferd med å få på topp no. Å avskriva eit lag som Kidderminster vil uansett vera uklokt. Elles er det vel kun Luton, og kaanskje Barnet (om ein del rart skjer), eg ser for meg kan ta førsteplassen. Barnet er vel den einaste opprykkskandidaten eg ser i aksjon på turen min over no, rekner ikkje med at Macclesfield, Hereford og Southport vil kjempa om det. Sjølv om Macclesfield har sett gode ut i det siste.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 26678
10.10.13 20:19
HarryStafford: Om det er Derbyshire du retter til East Midlands så kan det jo nemnast at Derbyshire, som blant anna inneheld Alfreton, ligg i East Midlands.

Lincolnshire.

RFriday
RFridayInnlegg: 3685
21.10.13 17:49

Etter sju tap på 8 kamper måtte Dave Hockaday forlate managerstolen i Forest Green Rovers. Sesongen så langt har på ingen måte levd opp til forventningene man har skapt med en voldsom satsing de siste årene. Bookmakernes forhåndsfavoritt (sammen med Luton) ligger helt nede på 16. plass, og dermed måtte Hockaday ta sin hatt og gå.

(Innlegget ble redigert 21.10.13 17:50)

RFriday
RFridayInnlegg: 3685
23.10.13 19:14
mikemodano: BT Sport

De har nå offentliggjort neste bolk med kamper for TV-visning:

Torsdag 19. desember kl 19.45:
Grimsby Town v Kidderminster Harriers
Denne kampen er flyttet fra 20/12

Torsdag 26. desember kl 12.00:
Cambridge United v Braintree United

Lørdag 28. desember kl 19.30:
Hereford United v Forest Green Rovers

Onsdag 1. januar kl 12.00:
Luton Town v Barnet

RFriday
RFridayInnlegg: 3685
03.11.13 11:26

I sin jakt på erstatter for Dave Hockaday forsøker Forest Green Rovers nå å friste Steve Burr til Gloucestershire. De ble som kjent møtt med en kald skulder da de forsøkte seg på sitt førstevalg, Gateshead-manager Gary Mills. Det samme var tilfelle da de deretter prøvde seg på Barnsley-assistent (og tidligere Fleetwood-manager) Micky Mellon.

Nå har Kidderminster Harriers gitt de tillatelse til å snakke med deres manager Steve Burr, og det hevdes at dersom de vil enige må Forest Green ut med et sekssifret pund-beløp i kompensasjon. Vi får avvente noe, men Burr skal ha sagt seg interessert. Om disse samtalene ikke skulle bære frukter, antydes det at neste mann på lista er Robbie Fowler.

Ellers gikk Cambridge United på sesongens første tap i går, borte mot Southport. Toer Kidderminster tapte på besøk hos Barnet, og treer Luton måtte dele poengene med Gateshead etter 0-0 i nordøst. Helgens vinner i toppen må sies å være Grimsby Town, som vant borte mot Woking. Topp 4 er nå de fire klubbene jeg vel forventet før sesongstart, om enn i en annen rekkefølge. Men jeg tror det er gode muligheter for at dette er de fire lagene som vil utgjøre topp 4 når status gjøres opp. Det er imidlertid meget tett bak Cambridge United.

HarryStafford
HarryStaffordInnlegg: 600
05.11.13 18:23

Burr har takka nei til Forest Green, og blir i Kidderminster. Herleg! Ville ha vore eit hardt slag for Kiddy å mista han no. 

Sidan Mills vart nemnd her så vil eg berre nemna at eg er veldig imponert over jobben han har gjort i Gateshead. Heed kan ikkje avskrivast når det gjeld play-off, sjølv om det nok blir hardt. Men Mills har ført lag til Wembley før, han!

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26952
06.11.13 10:22
HarryStafford: Heed kan ikkje avskrivast når det gjeld play-off

Nei, det kan de definitivt ikke. De åpnet jo nærmest like katastrofalt som Kidderminster gjorde i fjor, men har heldigvis fått summet seg, og selv om det kom bardus på da de kvittet seg med Anth Smith, gjorde man en virkelig genistrek da man knyttet til seg Gary Mills, som jeg også har sterk tru på. Jeg får ikke rost Heed Army nok, Gatesheads trofaste tilhengerskare, og i hovedsak grunnet deres engasjement ønsker jeg å se klubben nå så langt som mulig. Formann Graham Wood skal ha veldig mye av æren for at klubben står så sterkt som den gjør og har gjort i flere sesonger nå, og det ville vært en solid belønning også til hans nitidige arbeid (og økonomiske utlegg) å se Gateshead gjøre retur til Football League. Men konkurransen er sylskarp..

Takk og lov at Steve Burr valgte å bli værende på Aggborough. Jeg mistenkte ham imidlertid aldri å være noen lykkejeger, og Forest Green har neppe den samme stayerevne over tid som langt mer tradisjonsbundne Kidderminster, selv om det satses godt der i Gloucestershire for tiden. 

ps - ble det vgd-treff på Stafford og mcclair? 

(Innlegget ble redigert 06.11.13 10:23)

RFriday
RFridayInnlegg: 3685
11.02.14 22:51

Skuffende kveld for Cambridge United, som gikk på trynet med 0-1 hjemme mot et Alfreton Town som fortsetter å imponere. Når Luton samtidig sikret seg tre viktige bortepoeng med 1-2 på Moss Rose i Macclesfield, tyder det vel nå på at Luton har dette i sin hule hånd nå. Cambridge United har ved flere anledninger snublet i det siste, og det har Luton Town utnyttet til det fulle. Man skal vel ikke si at det er kjørt, men det meste tyder nå på at det omsider skal være Lutons tur til å returnere til Football League, mens Cambridge-laget må nøye seg med playoff?

Men som sagt, det er kun 6 poeng...og lenge igjen av sesongen.

(Innlegget ble redigert 11.02.14 22:53)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26952
11.03.14 22:18

6050 til stede på Abbey Stadium i kveld, der Cambridge leder 1-0 mot det Luton som går så godt. Fantastisk! Når så man slike sifre i Cambridge by sist? Det må være 20 år siden og vel så det. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg