Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Conference closure

NYTT TEMA
paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7625
27.03.17 10:34
RFriday: Hva har skjedd i Maidenhead, spør du.

Mange gode forklaringer her, Friday. Maidenhead har tydeligvis har latt seg inspirere av at dalton besøkte byen og York Road november 2015. En idyllisk småby som har gunstig geografi i forhold til å tiltrekke seg spillere, særlig om man har en dyktig manager det høres ut som Alan Devonshire er.

RFriday
RFridayInnlegg: 3686
27.03.17 15:04
mikemodano: Det er bortimot krisetall, for selv om de pøser inn mål framover, så er jeg redd det skal bli vanskelig å komme tørrskodd fra et opphold i eliten med en slik defensiv.

For AFC Fylde er dette noe som selvsagt må tas tak i, men så lenge de likevel har den klart beste målforskjellen (11 bedre enn Kidderminster) så har det vel ikke vært noe voldsomt problem denne sesongen. Men det har selvsagt også gjort de avhengige av at karer som Danny Rowe finner nettmaskene, og han har allerede passert 40 ligamål - over dobbelt så mange som nestemann på listen over avdelingens toppscorere. Det spørs hvor lenge de klarer å beholde ham, og uansett må som du sier defensiven strammes opp betraktelig for å klare seg i divisjonen over. Men AFC Fylde har i hvert fall solid kapital, så jeg forventer at formann David Haythorntwaite vil dra frem sjekkheftet for å handle inn manager Dave Challinors ønskede forsterkninger dersom det skulle bli opprykk. Som du sier kan de jo fortsatt rote bort tittelen og det automatiske opprykket, og i så måte hadde det jo selvsagt vært et pluss å få tettet igjen bakover allerede nå. Jeg så jo selv hvordan de kan være sårbare defensivt da jeg tidlig i sesongen så de redde uavgjort på overtid hjemme mot ManU-kopiene i Salford City.

Devonshire gjorde som du sier en imponerende jobb i etter forholdene lille Braintree Town, og det var nok noen og enhver som hevet øyenbrynene noe da han etter å ha takket nei til ny kontrakt i Braintree valgte å returnere til Maidenhead United, som da hadde vært fast innslag i bunnen på nivået under (Conference South) i noen år. Jeg husker jeg umiddelbart tenkte at det var et virkelig kupp av Maidenhead, og allerede i sin første sesong forvandlet Devonshire bunnlaget til en playoff-kandidat som dog endte på 7. plass. At de nå kjemper om tittelen er derfor kanskje ikke noen voldsom bombe, selv om det kanskje overgår de aller flestes forventninger denne sesongen. Jeg må innrømme at jeg så på de som en playoff-kandidat, men at jeg ikke hadde sett på de som en mulig divisjonsvinner. Artig er det lell, og jeg ser gjerne litt nytt blod i Conference Premier i form av Maidenhead United.

RFriday
RFridayInnlegg: 3686
27.03.17 15:26
paul_dalton_11: Maidenhead har tydeligvis har latt seg inspirere av at dalton besøkte byen og York Road november 2015

Haha, ja kanskje er det Dalton som skal ha en del av æren. Mitt besøk i oktober 2011 er nok litt for langt tilbake i tid til at jeg kan gjøre krav på noe slikt.
Maidenhead har som du sier en ganske fin beliggenhet med tanke på å tiltrekke seg spillere i denne delen av landet, og storscoreren Tarpey har så vidt jeg vet "base" i Reading. Devonshire gjør uten tvil en god jobb også der i Maidenhead. Etter at han forlot sin første manager-jobb der, var han for øvrig innom Hampton & Richmond Borough, før han tok over Braintree (og deretter altså returnerte til Maidenhead). Mon tro om ikke også nevnte Tarpey var i Hampton & Richmond mens Devonshire var der, og jeg har jo selv mer enn en gang sett ham score FOR Hampton & Richmond Borough under hans tid med The Beavers. Så Devonshire har vel her hentet en tidligere elev som virkelig har gjort jobben..

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
28.03.17 20:51
mikemodano: Macclesfield. Moss Rose. Formasjoner. Men ingen Kevin McIntyre. La oss håpe det er noe York vil kunne dra nytte av.

Fraværet av Kevin McIntyre er forhåpentlig noe Gary Mills har gjort York-spillerne oppmerksom på, hvis han har gjort hjemmeleksa si. Uten virtuosen McIntyre har John Askey som et motgrep tydd til et ortodokst 4-4-2, og det tror jeg han har gjort lurt i. Vet ikke om det er noen som husker Jörg Böhme her. En spiller som McIntyre på mange måter minner meg om. For noen muligheter han ga sine managere.

0-0 på Moss Ross Ground, men Chris Holroyd nær ved å overliste Yorks sisteskanse.

Eh... Hørte dere det?! Han må ha en fot som en dampmaskin! 0-1, Heslop.

(Innlegget ble redigert 28.03.17 20:53)

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7625
28.03.17 22:47

Både York og Torquay med kjærkomne seire på fremmed grunn i kveld. Lincoln roter bort seieren på overtid, og Tranmere opp på samme poeng som serielederen (dog med en kamp mer spilt). Spenningen lever i begge ender av tabellen.

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
28.03.17 23:09

Komfortabel seier denne tirsdagskvelden til Minstermenna mot Macc Town, som snarere stilte i noe lignende 4-3-3 fra start i dag. Den slags leflinger er nok ikke dagens Silkmen rede for og de kom på alle måter skeivt ut fra start. York dundrer videre i sitt 3-4-3 og i øyeblikket rangerer jeg dem blant de bedre ekvipasjene i konferansen. Problemet er at man nok skal et stykke opp på femtitallet for å få innvilget en ny sesong. Kan 52-53 holde? Vi må nok minst ta fram et skjema på 4-2-1 på de siste sju for York.

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
02.04.17 12:10
flounderswake: et skjema på 4-2-1 på de siste sju for York.

Skjemaet holder, naturlig nok, etter én kamp spilt, gårsdagens fotballteater på halvmånestadionet i York mot Braintree Town. Til tross for at det ikke var noen stor radioforestilling av hjemmelaget, noterte York seier 3-0. Braintree på sin side er i fritt fall (formslump på fagsjargong). Og helt ærlig begynner nå York-overlevelse å se ut som et sannsynlig scenario, siden Gary Mills' 3-4-3 med en sentrallinje bestående av Sean Newton – Asa Hall – Jon Parkin knapt har sin like i konferansedivisjonen. Jeg skal ikke late som jeg blir overrasket om det går greit, selv om det neppe skjer med mer enn et par poengs margin.

Mulig det er verre stilt med Torquay av de loslitte aristokratene. De ville i det minste kunne lyst opp den søndre konferansen, som sliter med publisitet sammenlignet med sin nordre fetter.

RFriday
RFridayInnlegg: 3686
02.04.17 14:31

Ikke meg imot at veganer-klubben Forest Green Rovers gikk på en skikkelig smell i går, da de presterte å tape hjemme for North Ferriby United. Sistnevnte vil nok uansett måtte ta turen ned sammen med Southport (jeg skulle gjerne sett Southport klare seg, og med nedrykk til den vanvittig tøffe Conference North, kan det gå lang tid før de klarer å rykke opp igjen). Et skikkelig skudd for baugen for veganernes tittel-muligheter, og jeg vil si det nå er sannsynlig at dette var resultatet som gjorde at det nå står mellom Lincoln City og Tranmere Rovers - som altså begge vant sine kamper med 1-0 i går.

Lincoln City-manager Danny Cowley og hans assistent og bror Nicky, skal for øvrig ha blitt forsøkt lokket til Essex og nyrike Billericay Town, men til tross for løfter om en betraktelig lønnsøkning skal de ha takket nei og valgt å bli på Sincil Bank for å lede The Imps tilbake til Football League. For øvrig skal også Dagenham & Redbridge-manager John Still etter sigende ha avslått det samme tilbudet.

Det blir også et skikkelig rotterace med tanke på å sikre seg de siste playoff-plassene, og det er nesten synd at det ikke er plass til både Aldershot, Gateshead, Dover og Barrow

Conference South havner på sin side i skyggen av sitt nordlige motstykke, men tittelduellen her er vanvittig spennende. Både Maidenhead United og Ebbsfleet United vant sine respektive kamper 5-1 i går - Maidenhead til og med på bortebane mot Bath City, der Dave Tarpey noterte seg for hattrick. Det skiller fortsatt tre poeng mellom de to klubbene i Maidenheads favør (men med en marginalt bedre målforskjell for Ebbsfleet), og...de skal møtes i Maidenhead lørdag 22. april, i det som er den nest siste serierunden. Skribentene i Non-League Paper og sikkert også andre medier slår nå kron og mynt over hvem som skal få lov til å dekke denne kampen.

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
15.04.17 19:41
flounderswake: et skjema på 4-2-1 på de siste sju for York.

3-0-1 nå og holder fremdeles skjema for en sluttid på 53 blank for York City. Et skjema på 4-1-2 er muligens nok og kan vise seg å være helt perfekt mot et trist Wrexham, et skjerpet Woking og et avskyelig (men akk så seigt) Frukt-grønt rovers. Dette lukter det ny konferansebillett av, selv om det vanligvis ikke er billetter til konferanser. Og de lukter neppe heller. Da frykter jeg langt mer for Torquay United. Ja, de har et gunstig program (6-7 poeng er å forvente), men det er en kritisk luke opp til sikker plass for sørstatsklubben med fotballens tøffeste mosaikkvegg. Blir neppe bare jeg som veksler over til AM-båndet for å finne Torquay-Braintree mandag kl. 16. I den andre enden har beklageligvis de unevnelige funnet formen rett før avspillet tar til, mens Tranmere, håpet, ser ut til å ha skutt seg selv i foten med en overdreven 9-0-seier over Solihull. Sifre vi vanligvis forbinder med Dag&Red-Hereford i denne divisjonen (som riktignok var på bortebane). Det er vel å håpe på Dover som det fjerde laget i avspillet, siden de ser ut til å ha hatt bedre tak på de unevnelige enn Shots i år.

En kikker jo litt over ramma og, så klart, og spekulerer litt i hvilke klubber som kan bite best fra seg neste sesong i divisjonen dersom nå fruktspiserne blir slått tilbake også i år. LO ser ikke ut som et stabilt prospekt, Newport Co. kan det sås tvil om, Cheltenham må vel snart falle til ro i en divisjon ... ja kanskje er Hartlepool U. det beste vi kan håpe på, selv om det langt ifra er en klubb en ønsker å se forlate ligalauget (som jo er det overordnede spørsmålet her).

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7625
17.04.17 13:44
flounderswake: Blir neppe bare jeg som veksler over til AM-båndet for å finne Torquay-Braintree mandag kl. 16

Det er helt klart rundens kamp i Conference. Med tap her lukter det nedrykk lang vei for Torquay. The Gulls vil selvsagt være en berikelse for Conference South, men det vil være trist å se klubben rykke ned. Så det er bare å brette opp ermene og hente de nødvendige poeng hjemme mot Braintree i ettermiddag.

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
17.04.17 15:58

Mørke skygger over mosaikkmuren på Plainmoor, Averell. De er kommet i henda på gjerningsmannen bak Bristol Rovers' exit fra Eastville:

Trykk.

Ikke sikkert de kan puste ut om de skulle klare brasene denne våren... Det er den evige historien. Kanskje kan et nedrykk skremme ham vekk?

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7625
17.04.17 16:05

1-0 til York ved Jon Parkin etter to minutter mot Wrexham. Hvor viktig har ikke Parkin vært for Yorks klatring over streken?

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7625
17.04.17 16:20

Parry øker Torquays problemer da han gir Braintree ledelsen etter 8 minutter.

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
17.04.17 17:08

Stygge scener da et individ måtte føres med makt ut fra Plainmoor før pause. Nei, ikke Osborne, dessverre, bare en Braintree-boer som gikk amok da Torquay utlignet. Scoring av Brett Williams, som noen minutter før hadde en annullert nettkjenning, til store protester fra rickla og de andre. Kunne dere høre noe regelbrudd?

2. omgang i gang på Plainmoor. Ellers leder Guiseley over Trannies. Sistnevnte virker dessverre helt å ha mistet det nå.

Fremdeles livlig på Plainmoor, der jeg faktisk ikke ser bort fra at det er Litotes vi hører levere fyrige tilrop fra tribuneplass. 2-1 til Torquay U. nå, og Braintree begynner å visne hen.

(Innlegget ble redigert 17.04.17 17:18)

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7625
17.04.17 18:00
flounderswake: 2-1 til Torquay U. nå, og Braintree begynner å visne hen.

Det endte 3-1 til Torquay, og York taper med samme sifre. Lincoln snur kampen i Gateshead med scoringer i 90. (straffe) og 92. minutt, og dermed ser det ut som det blir direkte opprykk og League2 fotball på Sincil Bank neste sesong.

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
18.04.17 23:13
paul_dalton_11: York taper med samme sifre

Akkurat, ja. Trodde det var noe skurring på AM-båndet da jeg hørte det resultatet bli lest opp i går, men det stemmer altså. Tap for et demoralisert Wrexham? Konferansedivisjonen kan være en lumsk plass denne delen av året. Slides som lagger, mozellflasker som bruser over. Ingen søvn før Skegness, modano. Dette varer helt inn til siste blås. For York gjenstår da Woking (b) og fruktkebabene (h). Redd skjemaet mitt på 4-1-2 skal holde hardt... Kan heldigvis se ut til at Braintree er kjørt, men det aner meg at årets konferanse ennå vil presentere oss noen overraskelser.

Festlig med Lincoln tilbake der de skal være. I Torquay-bua i går var de riktignok ikke veldig imponert over verken Lincoln eller andre ekvipasjer i divisjonen, hvor de innså at de selv var en av de aller verste.

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7625
20.04.17 22:54
RFriday: personlig håper jeg Maidenhead klarer å holde unna for et Ebbsfleet

Med to serierunder igjen å spille har Maidenhead fem poeng ledelse på Ebbsfleet. Og lørdag møtes lagene på et utsolgt York Road. Det er solgt mer enn 3200 billetter, noe som skal være det høyeste tilskuertallet på mange år i Maidenhead. Med poeng sikrer Maidenhead den direkte opprykksplassen. Skulle man gå på tap, så har man en ekstra matchball når man skal spille borte mot allerede nedrykkede Margate.

rickla
ricklaInnlegg: 1720
21.04.17 09:21
flounderswake: Scoring av Brett Williams, som noen minutter før hadde en annullert nettkjenning, til store protester fra rickla og de andre. Kunne dere høre noe regelbrudd?

Såg ikkje denne før no, men det var store protestar ja :) Angiveleg annulert for offisde, men etter å ha sett høgdepunkta frå kampen så kan eg ikkje skjønne det basert på dei nye offisidereglane. Men det enda no bra i den kampen.

No ventar ein vanskeleg bortekamp mot Dover.

Og Clarke Osbourne og GI skal eg ikkje snakka om...

Livet som Torquaysupportar er aldri kjedeleg

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26953
22.04.17 13:15
flounderswake: Ingen søvn før Skegness, modano

Det er helt greit. På denne tiden av året er det uansett umulig å sove; det skjer for mye i for mange divisjoner. Da får man heller segne om i fluktstolen når man endelig har nådd Skeggy. 

Fra avstand har jeg forsøkt å følge med når dere vurderer de lumske bråttsjøene som slår inn over dørken i Conference' moderskip. Lincoln virker å ha navigert inn i smul sjø allerede, og aner omrisset av velkomstkomiteen på kaikanten. De gyselige tonene av hornmusikk begynner å kunne høres langs gata som går rakt ned fra stasjonsområdet og inn i Sincil Bank. Med gevinst i tidligkampen mot Macc Town i dag vil festivitasen antakelig ingen ende ta. Seks strake seire er da også et ålreit parameter for et velfortjent opprykk, og Cowell-gutta følger således fint i fotsporene til Colin Murphy, som sist var losen som geleidet Lincoln trygt inn fra romt farvann. Fire seire av fire mulige mot de to nærmeste tabellrivalene bidrar også til å gi opprykket deres et høyst fortjent preg. 

Men omspillet, ja. Hva tror vi der? Dersom jeg kunne velge, ville jeg plukket Tranmere eller Aldershot. Det er noe eget med disse gamle Football League-storhetene tross alt. Dag und Rot? Nicht so viel. Visst, de hadde da også en del fine fyrer innom i løpet av sin epoke i Ligaen, men noe varig inntrykk har de uansett ikke etterlatt. Jeg merker meg at Shots' playoffambisjoner lever en risikabel tilværelse, all den tid Dover poenget og på plassen bak har kamp til gode: tirsdag ankommer Macclesfield kanalkystbyen. Og så får en for Aldershots del håpe det ikke kun er svenske svisker om Dover og Calais som gjelder. Det er, som en forstår, en stram sesongavrunding for Macclesfield, men med 11-4-6 fra 21 forsøk borte tilhører de den sjeldne gruppe lag som yter bedre på fremmedmark enn foran sine egne. Har det blitt for lite formasjoner. Moss Rose. Kevin McIntyre. i år? Det kan virke slik. 

På tide å skru radiosatellittmottakeren mot Lincolnshire, gutter. Har ikke tidligkampen noe 3-1sk over seg? Her er i det minste BBCs livesending. 

(Innlegget ble redigert 22.04.17 13:20)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26953
22.04.17 13:42

Sett slikt. Men Lincoln legger seg neppe ned og dør av å havne bakpå mot Macclesfield, uansett hvor gode gjestene har vært på sine reiser i løpet av 16/17. Det har jo vært et visst kjør til nå mot ikke ukjente Flinders bakerst hos Macc-gjengen. 

Mye spennende i bunnen også i denne runden, naturligvis. Og nå lever jo stadig håpet om å bevare både York og Torquay på elitenivået også utover denne sesongen. 

Der, ja...nær 0-2. Hornorkesteret har tatt en foreløpig pause i Lincoln by. 

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
22.04.17 13:43
mikemodano: På tide å skru radiosatellittmottakeren mot Lincolnshire, gutter.

Naturlig sted å sette nåla på AM-båndet, mikern, selv om vi alle vel kjenner en dragning mot Skegness på denne tida av året.

Sa sidekommentator (Steve Thompson?) at Macc Town stiller i et 5-4-1? Tilsynelatende svekket med Whitaker på benken. Tvist: 0-1. Boblende skudd. Uten kraft. Sneiet shortsen til en Lincoln-forsvarer, hørtes det ut som?

Gutturale støt fra kommentator Michael Hortin! Dermed står det 1-1.

(Innlegget ble redigert 22.04.17 13:46)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26953
22.04.17 13:48
flounderswake: Hortin

Synd det ikke var Horton, slik at man kunne ha mistenkt ham for å kanskje være en fjern slekting av en tidligere Macclesfield-manager. 

God kok i bua ved 1-1, ja, selv om Thompson (er det?) aldri virker å la seg vippe av pinnen. Er det sindig som best beskriver slik atferd som sidekommentatoren utviser? Jeg tror det. Mye Bradley Wood og Sam Habergham. Ja, en får til tider inntrykk av at det kun er to utespillere i aksjon her. 

Merk at BBC Radio Lincs altså gir oss Gainsboro'-Kidderminster fra 16. En slett ikke uviktig kamp på nivået under. 

(Innlegget ble redigert 22.04.17 13:52)

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
22.04.17 14:10

4-1-4-1, kom det krystallklart fra denne Thommo nå (Steve Thompson???). Lincoln på sin side:

.................................Pål Farman...............................
Bradley Wood - Sean Raggett - Luke Waterfall - Sam Habergham
Nat Arnold - Alex Woodyard - Elliott Whitehouse - Terry Hawkridge
...................Lee Angol - Matt Rhead...........................

10 grader i Lincoln i dag (eller i Waddington, hvor BBCs værstasjon ligger). Lincoln er jo ellers kjent som et forholdsvis tørt sted i England. Meldes lett overskyet fra samme værtjeneste, men Hortin meldte vel faktisk "glorious sunshine" på et tidspunkt der – med mindre han sa det til Thommo, i det sistnevnte f.eks. overrakte ham en kopp te.

Uansett, det er viktigere kamper enn denne i Konferansen i dag. Woking-York og Dover-Torquay peker seg ut.

(Innlegget ble redigert 22.04.17 14:12)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26953
22.04.17 15:03

Silkeveien rakt inn i Football League, dette. Og T Hawkridge blir ventelig hyllet som helten over alle i ettermiddag. Dessverre ser de 1500,- jeg satte på 3-1 ut til å være spilt, men på en dag som denne går det an å heve seg over egne förluster og heller glede seg på vegne av Lincoln City og ikke minst Adam Marriott. Siden jeg ved et tilfelle ga et pengebidrag til en av Marriotts gamle lagkamerater, føler jeg også at jeg har en flik av æren for Lincolns opprykkssyksé. 

Er det den gamle radebelærlingen G Pilkington som bærer femmertrøya hos Macclesfield? 

10 031 til stede, hører vi. Og jeg som ikke trodde Sincil Bank var godkjent for femsifrede tilskuertall. Fet sjanse for utlikningen fire og et halvt minutt inn i tilleggstiden, men headingen fra Macc-gutten (T Bell?) gikk over. Nå er det hele over, og selv Thommo (hvem han nå enn er) velger å gå opp én oktav i toneleiet, om enn motvillig. Gedigent. Med dette skulle Lincoln City atter bli å se i Football League. Et ydmykt "gratulerer" er det minste en bør unne seg. 

(Innlegget ble redigert 22.04.17 15:12)

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3270
22.04.17 15:22
mikemodano: Er det den gamle radebelærlingen G Pilkington som bærer femmertrøya hos Macclesfield?

Denne "S. Togwell" i Eastleigh er vel en annen AD-traver fra det laget.

"Well done", "Lovely", sies det nå fra indre bane på Sincil Bank. Vanskelig å si seg uenig i den karakteristikken, er det vel. La oss følge med om Thommo og co. får en uttalelse også fra Colin Murphy, som skal ha vært blant de 10.031.

...før nåla peiler seg inn på Dover og Woking.

(Innlegget ble redigert 22.04.17 15:29)

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7625
22.04.17 15:32
mikemodano: 10 031 til stede, hører vi.

Imponerende tilskuertall. Morsomt at The Imps returnerer til ligaens gode selskap.

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7625
22.04.17 16:52
paul_dalton_11: Med poeng sikrer Maidenhead den direkte opprykksplassen.

Maidenhead leder 1-0 til pause. Scoring av Inman, og opprykk til Conference er i øyeblikket en realitet.

Fylde leder 1-0 i Boston, og sikrer opprykket med seier. Dermed kan ligaseieren i både nord- og søravdelingen avgjøres i ettermiddag.

(Innlegget ble redigert 22.04.17 16:57)

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7625
22.04.17 17:15
flounderswake: Scoring av Brett Williams

To scoringer sist, og enda en i ettermiddag. Torquay med ledelse i Dover. Dermed er man over streken, mens York ramler nedenfor.

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7625
22.04.17 17:34
paul_dalton_11: Maidenhead leder 1-0 til pause. Scoring av Inman, og opprykk til Conference er i øyeblikket en realitet.

Ebbsfleet har snudd til 2-1 på York Road. Dermed virker det som det blir avgjørelse i siste serierunde dersom Maidenhead påføres sitt første ligatap av serietoeren.

rickla
ricklaInnlegg: 1720
22.04.17 17:38

Torquay ledar 2-1 mot Dover. Brett Williams med begge for Torquay, men Dover reduserte litt for tidleg. Blir lange minutt dette. 

York 1-1 mot Woking no og Barrow ledar mot Braintree.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg