Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Conference closure

NYTT TEMA
mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26511
27.09.11 20:28
mikemodano: Sean Marks scoret en masse i fjor, ei trend han ikke helt har klart å opprettholde i år, for helgens scoring var faktisk hans første på elitenivå

Ingen som følte for å arrestere meg, altså? Jeg må vedgå at jeg ikke hadde sett glimtene fra Grimsby Town-kampen enda på det tidspunktet, men Marks gjorde to scoringer der, så målet på Merseyside var hans tredje for 11/12. 

Røslig og kompakt lag, Braintree. Conference Premiers svar på Stourbridge i Southern Premier. 

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3247
27.09.11 20:45

Ser bra ut. Jeg ser mye av Hannu Turunen i denne Yiadom. Samme Yiadom ble forresten utnevnt til banas beste for the Iron i sist kamp mot Southport, hvor jeg fikk med meg sluttscenen. En ganske nøktern sluttscene fra BBC Essex, tross 4-0 på selvaste Haig Avenue.

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26511
27.09.11 20:58
flounderswake: Jeg ser mye av Hannu Turunen i denne Yiadom

Slett ingen dårlig kompliment å få for Andrew Yiadom. 

I fjor seilte Braintree T gjennom den fysisk tøffe Conference South, og når man ser hvordan de har innledet årets kampanje, kan det være grunn til å spørre seg om ikke opprettelsen av to regionale Conference-avdelinger var berettiget tross alt. Vel begynner systemet å være godt innarbeidet allerede, men jeg hører til stadighet supportere som mener at "alt var så mye bedre slik vi hadde det før". Og da refererer jeg til denne settingen. 

Har du noen link til kveldens kamp? Hos Radio Essex nå er det kun Sue Marchant og hennes musikalske feildiagnoser som råder. 

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3247
27.09.11 21:05

Den gamle Mariners-manager George Kerr åpner radiosendingen med bitende kritikk mot flomlysnyansene på Aggborough. Lagene prøver seg fram.

1-0. En Harrier tar rennafart og får gå uhindret helt inn i Mariners-kassa. Nick Wright, ja, den gamle Tammien. Det der gikk for raskt for Grimsby. Det går ikke an å skylde på lysforholda.

Breintri.

Jon Shaw med ledelsen for Gateshead, ja. For noen spillere Bogie menger seg med nå.

(Innlegget ble redigert 27.09.11 21:13)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26511
27.09.11 21:15
flounderswake: For noen spillere Bogie menger seg med nå

Det er knappest noen tilfeldighet at Gateshead ligger helt i tet, men vi skylder å påpeke at City har utjamnet siden. Det står 1-1 på Tyneside nå. 

Og det gjør det sannelig hos Braintree også, der Town nettopp gikk i føringen gjennom esset Jai Reason, før Tamworth lobbet Nathan McDonald i neste minutt. God link, flound. Tidlig veksel hos vertskapet: 'Chib' Chilaka tuslet av med ei lita forstyrrelse, og Ben Wright, pluggen, kommer inn. 

Jon Shaw igjen for Heed, ja. Fint. Jeg kan knapt vente til å se dem i Gravesend om halvanna ukes tid. Og to døgn før det igjen blir det å ta tempen på Cambridge (U) og Stockport C. 

"They do clear the ball a long way these days, goalkeepers". Fin, denne.

(Innlegget ble redigert 27.09.11 21:24)

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3247
27.09.11 21:19

Med respekt å melde: det er Jon Shaw som har sendt Gateshead i ledelsen.

Kerr sier det vi alle tenker: I CONF er det 4-4-2 som gjelder. Ikke bare det. Alt er egentlig 4-4-2. Men K'minster flørter altså med et 4-3-3 i den uortodokse flomlyslyansen på Aggborough.

(Innlegget ble redigert 27.09.11 21:27)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26511
27.09.11 21:30

Ei ikke helt uvesentlig scoring i tetbildet: Wrexham 0, Mansfield T 1, og det skal være et sjælmål av Danny Wright (tidligere Histon, Cambs U) som har brakt Notts-gjestene i ledelsa. Fint. Heed aleine på topp. 

Det går i diskusjoner rundt hva som egentlig hendte med Chilaka før han var nødt til å gå av, og det siste som er framkommet er at det skal dreie seg om ei hofteskade. Men så lenge man har den tidligere Posh U-anfalleren Ben Wright i stallen bør ikke tapet av Chilaka bety all verden. 

Jeg er litt forkleint med at Matty Blair ikke helt har tatt Bootham Crescent med særlig til storm. Mitt eneste Aggborough-besøk er synonymt med tanker tilbake på virvelvinden langs med Kiddys venstrekalk, men til nå har jeg registrert at han til stadighet kler City-benken. Så også i kveld? 

Greit å notere seg også, uansett om det mangler særlig trådrelevans, at Bury og Concord Rangers står målløst til halvtid. Ingen John Kennedy så langt hos Town. 

(Innlegget ble redigert 27.09.11 21:40)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26511
27.09.11 22:00

Begynner det å spøke for Bayern-legenden Did Hamann i Hardcastle Road i grenselandet mellom Lancashire og Cheshire? 1-2 hjemme for Fleetwood Town nå (riktignok et Fleetwood som hører med til opprykkskandidatene av året), og det er eminente Sean Clancy som har overlistet hjemmekeeper'n. 

Braintree ovapå i andre omgang i Cressing Road, men ingen uttelling enn så lenge. Både Turunen (Yiadom) og Marks har vært frampå. Ellers begynner jeg å utvikle tøtsj for Matt Paine, den mer anonyme i backfirer'n hos Town, der svære Adam Bailey-Dennis normalt får mest omtale. 

Jeg røsjer innom for å fortelle at vi har hatt ei tredje bortescoring i Stockport: Stefan Cox har gjort nok et mål mot Matt Glennon. Og Adam Cunnington har redusert for Kettering Town hjemme mot Hayes & Yeading, som hevdes å være et langt sterkere lag enn hva tabellen gir dem kreditt for. 4-2 i Nene Park er effent. 

Dæsjken! Andrew Turunen med to-én for Braintree Town. Seks på rad er fortsatt på korta. 

I Bury Park, Luton: Town 0, Cambridge Utd 1. Rory McAuley. Skal si Jezolution er i ferd med å skape trøkk på feil side av elva Cam. Sterkt. 

(Innlegget ble redigert 27.09.11 22:09)

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3247
27.09.11 22:05

Jan Mølby er en manager som har satt djupe spor etter seg i Kidderminster. Om en måned holdes det årlige Jan Mølby-gildet i Kidderminster.

En som prøver å bli en ny Jan Mølby, er Didi Hamann. Synes han allerede viser god dømmekraft med å holde sin nyervervelse John Miles benket. 1-2 for Trawlermen nå - et annet lag i årets CONF breddfullt av storfolk. Det mest breddfulle av dem alle, selv foran Heed?

Vanskelig å se forbi Heed og Trawlermen som årets storfavoritter, gitt. Men glem Mariners. De skal ingensteder i år.

Daryl Clare frigitt fra CU. Tilbake til Grimsby 10 år etter, kanskje? Så kunne de i det minste spilt 442, ikke med enslig spiss som i dag. Den slags nytter ikke i CONFMEBOL.

(Innlegget ble redigert 27.09.11 22:15)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26511
27.09.11 22:16
flounderswake: De skal ingensteder i år

I år også. Man kan mistenke dem for å ha stått på stedet hvil i noen år nå, men faktum er jo at de har rykket opp et nivå. Det er liten tvil om at øvre halvdel av Conf Prem er sterkere enn tilsvarende i ligaen "over". 

3-1 på Tyneside. Jon Shaw att. Problemet der i gården er jo at man er i ferd med å avvikle forholdet til The International Stadium, siden man har begynt å føre opp et stadion langt nærmere Tyne. Og mer sentralt i Gateshead enn hvor dagens friidrettsanlegg ligger. 

Southports 3-0 i Darlington fortjener også en kommentar. Sånn. Simon Grand blant målgjørerne. 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26511
27.09.11 22:34

Jai R gjør sitt andre for kvelden - 3-1 Braintree. Suverent. Da har vi et tetbilde med Gateshead, Braintree, Fleetwood og Mansfield. Det kunne vært verre. Sjette målet av året for midtbanespilleren. 

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3247
27.09.11 22:42
mikemodano: Gateshead, Braintree, Fleetwood og Mansfield

Et umåtelig sterkt felt. Vanskelig å si hva et lag som Grimsby T egentlig skal gjøre for å nå opp til det nivået. Men etter hvert vil nok flere og flere ligaaristokrater dette ned i CONF og danne et nytt bunnsegment som vil få Mariners i drift oppover igjen. Et segment med Crewe, Bradford, Hereford f.eks. om et par år vil jo monne.

Harriers gikk ned til 10 mann, den gamle Fradi-spissen Tony Elding utlignet. Town med kjært poeng i innlandet.

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3247
01.10.11 15:33
flounderswake: Kerr sier det vi alle tenker: I CONF er det 4-4-2 som gjelder. Ikke bare det. Alt er egentlig 4-4-2.

"...and everything else is mere embellishment" som Kerr tilføyde.

Likevel hadde visst Liam Daish suksess med et 3-5-2 her om dagen i Ebbsfleet. Er det Plingern1 og de andre medaksjonærene som har vært ute og trykket på mentometerknappene igjen? 3-5-2! Kamp på Racecourse Ground i dag for Daish, vi får se hvor mange stoppere dei raude drakane møter opp med nå om dagen.

Ellers er det vel Braintree-Fleetwood som peker seg ut som den absolutte toppkampen. Med U der kan kanskje the Heed få til et rykk.

Meny: TRYKK.

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26511
01.10.11 18:03

Spesielt med Liam Hearn i ettermiddag. Ikke at han møtte gamleklubben (Alfreton Town, som han hjalp til ligatittel på Step 2 i vår), for det hender jo av og til i engelsk fotball at spillere gjør, men at han gadd putte på fire ganger for Grimsby Town, som til slutt vant 5-2 i dag. Da vanker det nok et par elektroniske fiskekaker på Hearn til kvelds. 

Braintree T 1, Fleetwood T 2. Sean Clancy igjen. Han er i ferd med å skape seg et solid navn, forfatteren bak Mac-seieren i eftas. Sterkt å slå arbeidssomme Iron ute. 

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3247
01.10.11 18:18

Heeds' rykk ble altså hentet inn igjen i utforkjøringene ned til Briantree av det sterke Fleetwood-laget med Clancy i spiss. En rå kjørekraft han har, den gamle Robins-spurteren.

Jeg fikk med meg straffa i Braintree og i Darlo (den siste litt billig?) mens jeg stilte meg inn på AM-båndet og til slutt duppa av i Stockport. Men jeg fikk med meg Jason Walkers 0-2 fire minutt før slutt, som igjen var et samarbeid med konferanselegenden Matty Blair.

(Innlegget ble redigert 01.10.11 18:29)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26511
01.10.11 18:43
flounderswake: Heed

...skal ha blitt vekkdømt i dag. Faktum er at et Marcus Law-ledet Tamworth er ei lei nøtt å få has på. Og er det ikke Nabil Sharif som leder an i angrepsrekka deres? Han var jo et ekte uromoment hos Banbury United under fjorårssesongen. Nok et produkt av Southern League, altså (selv om jeg veit at han kun var utleid, for all del). 

Videre ser jeg fram til å analysere ihjel ettermiddagens FA-cuprunde. 

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3247
01.10.11 18:59

Rundas beste konferansedeltakere var nok:

1. Dean Lyness (Kiddy)
2. Kevin Lee (Southport)
3. Sam Habergham (Tammü)
4. Mark Bentley (Hayes og Gjedde)
5. Paul Lorraine (Ebbsfleet)
6. Rob Atkinson (Fleetwood)
7. James Dance (Luton)
8. Anthony Church (Grimsby Town)
9. Jason Walker (York)
10. Chris Sharp (Telford)
11. Matty Blair (York)

(Innlegget ble redigert 01.10.11 19:07)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26511
04.10.11 07:14
flounderswake: Paul Lorraine (Ebbsfleet)

Ei eller anna del av bevisstheta mi hadde registrert at den tidligere Wimbledon-stoppern var havnet under Liam Daish' kyskhetsbelte ved Themsen-bredden, men særlig oppmerksom på faktumet skal jeg ikke skryte på meg å ha vært. 

Torsdag får jeg se Paul Lorraine ved sjælsyn. Ebbsfleet United spiller i Stonebridge Road, og de Heed-gutta jeg har vært i kontakt med skryter av stedet som én av de aller beste bortebanene i hele Conference Premier. Jo, jeg gleder meg. Det blir Liam Daish og det blir Gateshead. Det blir vasne burgere og det blir Ron Hillyard. Ja, det blir det. Den gamle Gills-keper'n er målvaktsentraîneur i Ebbsfleet for tiden, som i tillegg til Daish dessuten assistentledes av Paul McCarthy (forknippet mest med Brighton & Hove, ja). Og det blir rødt hår (James Curtis i midtforsvaret, John Young i seksjonen for bortefans) og det blir skipsverft. Det er ingenting kommende lørdag ikke vil ha å by på. 

Hvor passende er det ikke at siden jeg får se Liam Daish korrigere fra sidelinjen til helgen, så har jeg valgt å legge turen innom Abbey Stadium torsdag. Jez George vs Dietmar Hamann. Cambridge City vs Bayern München. Samtidig også nummer ni vs nummer 17. Stockport County fikk 1-2 hjemme for York City lørdag, og stilte til starts med disse håndverkerne: 

Matt Glennon
Joe Edwards - Chris Blackburn - Carl Piergianni - Euan Holden
Michael Paton - Nabil Brahim-Bounab - Jon Nolan - John Miles
Antonio German - Nick Chadwick

Tro om denne Piergianni der bak kan ha noe ved seg som gjør ham til en ny Michael Raynes eller kanskje en James Tunnicliffe? Eller er han simpelthen bare sin generasjons Gianluca Havern? Fint å se at tenåringen holdes i øra av solide Blackburn, iaf. Ellers er det langt mellom profilene her, sett vekk fra tøffe Miles på venstrekanten, så klabbert. Har man vært i Macclesfield Town, så har man vært i Macclesfield Town. Tro hvilke grep Hamann gjør i forhold til dette, som jo endte i nederlag - kan det være mulig å få se Martin Gritton, kan hende? Sist jeg så ham gjorde han seg gjeldende ved Recreation Ground i Chesterfield. Kan han ha samme tilstedeværende kraft mot United-stopperne Josh Coulson og (om han spiller) Rory McAuley?  

Kun én kamp i denne divisjonen i kveld, men hvilken kamp! Gateshead møter Wrexham. Nummer én mot nummer tre. Skap nå litt distanse mellom dere og disse dragefantene fra Cymru, Heed, så blir det likandes å sjå dikkan igjen i Northfleet lørdag. 

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3247
04.10.11 15:28
mikemodano: Det blir vasne burgere

Ah, og vassenhetsgraden er selvsagt til burgerens ytterste porer regulert over internettpolls av bullock, plingern6 og de andre aksjonærene i Ebbsfleet?

Gateshead-Wrexham... og jeg som hadde holdt av denne uka til Armenia-DTJR Makedonia. Men dette skal jeg selvsagt få med meg. Heed mønstrer et stjernelag, men hvor tjukk er stallen bak deres glinsende XI? Nå sist kamp måtte målmaskinen Jon Shaw ned for å agere stopper ved Ben Clarks skade. Inn i dag kommer en Ewan Moyes, som skal være nevø av den tidligere Salop-stopperen Moyes. La oss høre hva han er god for.

Gateshead skal få ny stadion. Er ikke hovedtribunen en nær identisk kopi av Bjerke travbane?

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26511
04.10.11 16:14
flounderswake: Er ikke hovedtribunen en nær identisk kopi av Bjerke travbane?

Huff og huff. Bare det ikke fører til ureint trav fra Martin Brittain nedover langs kælken. Det kunne kanskje vært greit å inkludere elementer fra Øvrevoll for å gardere seg? 

Sjer man på dei ølløv som starta mot Tamworth sist, stilte Ian Bogie sine lakeier slik: 

Paul Farman
Eddie Odhiambo - Ben Clark (k) - James Curtis - Sam Rents
Josh Gillies - Kris Gate - Phil Turnbull - Micky Cummins
Jon Shaw - Yemi Odubade

Du spør så, flounders, om det i det hele tatt finnes fyllmasse bak disse elleve som kan sørge for å beholde Gateshead i tet om et mannefall skulle inntreffe?

Reservekeeper: Tim Deasy. Svær bamse. Så ham for Heed i Blyth i fjor. Ikke langt unna lovende Farmans nivå. Konklusjon: god dekning på keeperpost.

Reservebacker: Craig Baxter. Vært med lenge, aller helst høyreback. Chris Carruthers. God i Bristol Rovers, siden bare utfor. Ingen revolusjon på Tyneside heller. Ewan Moyes. Måtte han være en verdig familiearvtaker i stoppertradisjoner.

Reservemidtbane: Martin Brittain. Mest berømt for å ha blitt så inn i Hegdehaugsveien vederstyggelig kvestet i kamp. Ikke like imponerende god etter comebacket.  James Marwood, Chris Moore og Kyle Nix - alle best på kanten, så den sentrale midten vil lide om ikke Gate og Turnbull kan holde seg vekke fra skader/suspensjoner. En Rob Briggs skal være team leader hos reservene, og således snart kanskje egnet til å delta i førstelagsbildet? 

Reserveangripere: Nathan Fisher og Gary Mulligan. 'Fish' var utsøkt på Northern League-nivå for Chester-le-Street, og hadde også en framifrå debysesong for Heed i fjor med 13 mål. Mulligan er på langt nær ukjent fra Football League-scenen. 

I sum: ja, jeg er tilbøyelig til å si meg enig. Det ser litt spedt ut bak de aller beste, men makter man holde plagene på avstand, blir Heed å regne med helt ut. Dessuten er Bogie kjent som en slu rev på utleiemarkedet. I fjor brakte han inn et par sidebacker det enda går gjetord om rundt løpebanen som kranser The International Stadium-matta: James Tavernier (Newcastle Utd) og Craig Liddle (Sunderland). Tavernier sto for noe av det ypperste i moderne sidebackkunst jeg har opplevd ved selvsyn på Crofts Park i Blyth, mens Liddle også i høyeste grad bidro til den enorme seiersrekka Gateshead hadde i februar, da man i en periode var uslåelige, og blant annet gjorde elleve mål på to utekamper mot Wrexham (!) og Kettering Town. 

Går det an å lytte til radiostrømmen fra Armenia v Den tidligere jugoslaviske republikken Makedonia via podcast i opptak, tro? 

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3247
04.10.11 16:55

Jeg synes nok at det i sum var helt respektabelt. Men definitivt en hylle under den paraden som Halifax-benken 2007/08 stilte opp, hvor spillere som Matt Doughty, Steve Bushell og Cortez Belle var gjengangere.

Nå skal vi heller ikke glemme at Gateshead RES er en bedrift med sterke resultater å vise til. Just nå ligger de på 2. plass i sin avdeling på samme poengsum som Bradford C B (!), foran lagene til Hull og Pools. De har nok tatt noen steg siden fjoråret, da det bare ble 10 poeng totalt. Heeds RES kan ha stilt slik mot Pools B, en kamp de vant 2-1:

--------------------------Tim Deasy------------------------
Craig Baxter - Ewan Moyes - A Trialist - Dan Lay
-----------------------Rob Briggs (k)--------------------
Martin Brittain - -------------------------Kyle Nix
-----------------------Josh Gillies-----------------------
-------------------Gary Mulligan - Nat Fisher------------------

Det ble siden klart at "A Trialist" skjulte Kris Thackray, som er en nordlending som har gjort proff i italiensk lavball av seg. Men ingen kontrakt med Heed, altså.

Armenia v DTJR Makedonia sendes i belfrykjellern fredag ettermiddag, inngang gjennom den skjulte lønngangen nedi sisterna på Tostrupkjellern.

(Innlegget ble redigert 04.10.11 16:56)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26511
04.10.11 17:19
flounderswake: inngang gjennom den skjulte lønngangen nedi sisterna på Tostrupkjellern

Låll! ...og jeg som trudde man gikk via katakombene under United Colors of Benetton-sjappa? Det er vel omtrent der man havner om man skubber til bokhylla inne hos Jekyll & Hyde nede i Klingenberggt.? 

Sterk reserveoppstilling, og jeg ser jo i ettertid at de har mye ved seg, Heed-reservene. Men Dan Lay? Egen avlshingst? Hva med C. Carruthers, som jo var slik en gigant tidvis i Bristol-blåhvitt? Jeg finner det underlig at han skal ha sunket så drastisk i nivå at han ikke en gang platser til b-laget på Gateshead-siden av Tyne. 

"Feed the Fish" er forresten et av mine yndlingskamprop, hørt av et lite tusentalls røster i uteseksjona på Crofts Park (blant annet) i seinvinters. 

(Innlegget ble redigert 04.10.11 17:21)

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3247
04.10.11 20:48

I alle fall stor skepsis hos den litt pressede sidekommentatorrøsten til hva Carruthers kan finne på i midtforsvaret - her er nemlig ikke bare Clark borte men Curtis også. Dermed en helt ny konstellasjon for Heed i dag.

Klokka er tolv på og det er mål... Ewan Moyes enkelt passert...Veldig enkelt. Danny Wright, ex Histon, scorte.

Hva er formasjonen hos Heed i dag? Er det Cummins+Gate+Turnbull som centrocampistas og Gillies som 3/4-ist? Wrexham fortsetter vel i 433.

(Innlegget ble redigert 04.10.11 20:53)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26511
04.10.11 20:57

Åja, vi er i gang i Gateshead, ja. Sjøl ble jeg så oppslukt av Sue Marchants intervju med Midlands-trubaduren Harvey Andrews på radio Cambs at jeg reint glemte avspark, men nå er jeg mentalt på plass igjen. Skal vi se...ingen større endringer i Milton Road, kan det se ut til. Men kvinnfolket bak mikrofonen har tydeligvis ikke tenkt å komme med oppdateringer i kveld, så da får jeg også gi meg Heed i kast; det ville vært for gæli å gå fotballøs i kveld. 

Veit du - Cummins/Gate/Turnbull låter slett ikke usannsynlig. Vi veit jo at Cummins i sine yngre dager helst holdt til ute mot venstre, men i seinere år, når hoftefestet har innhentet ham, er også han blitt mer sentral, og ikke ser jeg for meg at noen av de to andre i kløveret der kryper særlig ut mot vinga heller. Så da er vel Joshua Gillies hengende forward, da. 

Andy Morrell midlertidig boss i Wrexham, så klart. Tro om han går med tanker om å hente inn Steve Evans til ei trener- eller motivatorrolle? 

Jeg ser ellers at Bury stiller uten begge Reed-gutta: Lee er rett nok på benken (hvor kun TRE mann sitter - han, Roy Essandoh og en eller annen "Ingram"), men Sam er som forduftet. AFC Hornchurch borte låter fysisk. De går for å være blant de mer kraftfulle i den ellers visstnok ganske så spillende Isthmian Premier. 

(Innlegget ble redigert 04.10.11 20:59)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26511
04.10.11 21:08

Dave Kolodynski gikk målløs av den skjeive bana i Chippenham i vår, men i kveld, i Leamington-uniform, har han gjort mål: Town 0, Brakes 1. Viktig, viktig scoring kan det vise seg å bli. Chip'ham har vært ustabile i år, mens Leam kun har to tap å vise til. De blir ga-ran-tert å regne med til siste slutt. 

AFC Totton har allerede 2-0 hjemme mot Cirencester Town. Michael Charles, som vel er én av spillerne som kom til klubben fra nå nedlagte Windsor & Eton, har gjort begge måla. Usj. 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26511
04.10.11 21:16

Sidekommentator'n på Tyneside høres presis ut som en eldre kæill som alltid er blant de siste til å forlate etterkampgildet i Cambridge: ivrig til tusen og en mørkere versjon av Mr Beans stemme. Det er bare dialekten som fattas. 

Leit at både Ben Clark og James Curtis måtte tre på seg filttøflene i stedet for fotballskoa foran en så viktig kamp. Moyes/Carruthers høres spakt ut, og i alle fall ingen real erstatning for den råsolide stopperduoen Heed vanligvis har. 

Danny Cunningham med scoring i Hornchurch: AFC 0, Bury 1. Jessda!

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3247
04.10.11 21:21
flounderswake: Men definitivt en hylle under den paraden som Halifax-benken 2007/08 stilte opp

Og hvem andre enn Jon Shaw var medvirkende til at benken ble så god: han var jo fast på Halifax T og er altså toppscorer for Heed og presser slike som Gary Mulligan til benks.

Her går det fortsatt i 0-1. Matt Creighton er en imponerende kloss i Wrexham-forsvaret. Det er Simon Rea'ske dimensjoner over ham. De er vel fra noe av samme strøket og. Men Heeds' Shaw er litt anonym i dag. Gillies virker fresk, han fyller 3/4-istrollen glimrende. Er noe Pasi Rautiainensk over ham.

(Innlegget ble redigert 04.10.11 21:31)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26511
04.10.11 21:52

Nei, fanden. 0 2 i Gateshead. Joel Clark, er det en som heter det blant waliserfandene? 

Rettelse: Joel Clarke heter han visst. 

(Innlegget ble redigert 04.10.11 21:55)

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3247
04.10.11 21:55
mikemodano: Rettelse: Joel Clarke

Joe Clark.

Nei, Joe Clarke, skal det være. Skulle gjerne visst mer om målet, det stod en stolpe mellom meg og lydkilden. Var det en defleksjon inne i lydbildet?

MERDE. 0-3. Dette er over. Brittain skulle på nå, men kommentatorenes spente forventninger til et 442-skifte ligger nå i grus. En corner var det visst, en Heeder fører ballen inn i eget mål. Var det Moyes?

(Innlegget ble redigert 04.10.11 22:03)

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3247
04.10.11 22:17
mikemodano: Sidekommentator'n

Paul Dixon er røsten. Han har visst hatt både større og mindre oppgaver i klubber som Whitley Bay og Newcastle BS. Ingen pushover.

Det er blitt 1-3. Alt ble bedre da Brittain kom inn. Gate med målet.

Dixon håper så gjerne at innbytteren Baxter skal inn for Ewan Moyes. Ville da vært den totale ydmjukelse. Moyes fikk selvmålet, ja. I stedet er det Odhiambo.

(Innlegget ble redigert 04.10.11 22:19)

Klikk for å gå tilbake til toppen