Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Conference closure

NYTT TEMA
mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26515
04.04.13 22:43

Blåse, dommerjævel!

Fire minutter over tiden spilte man, uten at det favoriserte Mansfield: Kidderminster beholder tetplassen, og nå er Stags-favøren kun på to kamper. Det rekker for dem med to uavgjorte for at de skal distansere Harriers. Lørdag skal Mansfield igjen på tur: det er Barrow som arrangerer. Kidderminster får et poengnødig Lincoln innom. Kan en tenke seg uavgjort på Holker Street og tre tungkjøpte poeng for K'min? I så fall vil avstanden være tre poeng, før Mansfield tirsdag får et Steve King-løst Macclesfield hjem til Field Mill, samtidig som hele Kidderminster by vil sitte klistret til radioapparatene. 

(Innlegget ble redigert 04.04.13 22:49)

taknina
takninaInnlegg: 37129
04.04.13 22:44
mikemodano: Blåse, dommerjævel!

har ikke ungdommen nå til dags respekt for autoriteter ?

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3247
04.04.13 22:55

Hørte at Mansfield velger å dra rett opp til Barrow-in-Furness i kveld. De kan ikke ta sjansen på flere utsettelser nå, Mansfield, og vil for all del unngå å bli forsinket i tilfelle baked beans i veibanen. 

Ingen dårlig kamp av Mansfield Town. Gleder meg til å høre den glimrende sweeperen Sean Hessey i aksjon igjen, for hans Barrow lørdag. Absolutt en spiller som kan legge bønner i veien for Mansfield-spissene.

Veldig spennende dette prosjektet til Morrell i Wrexham. Mange veldig spennende veteraner i laget. Adebola, Keates, Westwood, Ormerod... Kanskje har de også funnet tilbake til formen nå? Kan i så fall bli veldig interessant inn mot deres playoff.

(Innlegget ble redigert 04.04.13 23:02)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26515
04.04.13 23:02

Jeg hadde faktisk ikke lest oppsummeringen, så takk for påminnelsen. Var det ruset på bønnebakst de var da de gikk tidlig i initiativ der oppe -in-Furness, Ebbsfleet, som jo har virket døsige som bolledeig de siste ukene? At en fortsatt setter sin lit til Nathan Elder i framre rekke illustrerer i grunn godt hvilke kår Liam Daish arbeider under, for Elder er mer mistilpass på dette nivået enn Basir Savage var i L1 i sin spede start som proffutøver. Han var simpelthen forferdelig da jeg så 'Fleet hos Woking i januar. Partner Liam Enver-Marum var sannelig ikke stort bedre, selv om det der var fullt mulig å se et slags skjult potensiale. 

Jeg tror fort Mansfield skal få det tøft også oppe i Cumbria, og da er det opp til Steve Burr å fyre såpass oppunder sine egne at han ikke bare sørger for å skape tre poengs mellomrom mellom Harriers og Stags, men også for å gjenopprette målfavøren de hadde før Mansfields nedsabling av desillusjonerte Gateshead. 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26515
05.04.13 10:09

Allerede i kveld fortsetter en: Cambridge vs Newport. United er for lengst sluttspilt, mens Newport vil forsøke å benytte kveldens mulighet til igjen å smette forbi Wrexham på tabellen. I teorien skal en ikke utelukke County fra tittelkamp, men i praksis skal det være kjørt for begge de walisiske storklubbene. Jeg tror åkke som de tar U's i kveld, slik at Newport vil stå sju poeng bak Kidderminster 22.45. Og da stadig med to kamper til gode. 

I morgen: Kidderminster vs Lincoln. Med 3-1-0 på sine siste fire har Imps skaffet seg litt albuerom i bunnen, og selv om det ikke er mer enn fire poeng ned til første lag under streken, er det så mange klubber nå mellom dem og Stockport at det begynner å se lyst ut. De vil selvsagt gi Harriers den kamp de evner. Og siden Kid' virker å merke kjøret, kanskje mest mentalt, skal en sannelig ikke helt unnase at City kan ta med seg det ene poenget her, slik Woking jo maktet sist Harriers spilte hjemme. Det gjenstår kun tre seriekamper for arrangøren, og de er pisket til å vinne hver eneste én for å ha sjanse på tittelen. 

Barrow v Mansfield. Etter et par virkelig oppløftende seire, har Barrow nå spilt tre uavgjorte på rad, og spesielt 1-1 hjemme mot Ebbsfleet tidligere i uken vil ha vært noe skuffende. Ergo ligger de fortsatt plantet under streken, og de er i minst like stort poengbehov som gjestene her. Jeg frykter at Stags' klasse vil avgjøre, og ser for meg 1-2 til slutt, kan hende etter at vertskapet har vært i tet. 

Woking v Wrexham. Cards har hatt en meget solid sesong, og lar seg sjelden pille på nesa hjemme. 11-3-6 er statsa her. Wrexham MÅ vinne om de skal opprettholde noen som helst sjanse til å komme i kapp de to i tet. Jeg tror de har det i seg til å ta nok en knepen vinst, og dermed igjen akterutseile Newport i kampen om tredjeplassen. Duellen: Jack Parkinson mot Danny Wright. 

Grimsby v Southport. Uhyre viktig igjen, og da spesielt for Lancashire-gjestene, som jo knep en vanvittig viktig seier med 3-1 hos Braintree tidligere i uka. De står likt med Lincoln på 50 poeng, fire foran streken, men har samtidig spilt minst én kamp mer enn de øvrige i bunnstriden med sine 43. Grimsby vant 3-1 borte selv, da de besøkte Moss Rose i Macclesfield. Og med 2-1 hos Stockport kampen i forveien, virker de endelig å være tilbake der de var tidligere i vinter, etter noen uker med utrygge resultater. Og dermed skal de ikke ha problemer med å beslaglegge den siste sluttspillplassen, sju poeng framfor Forest Green som en nå er, mens begge har fem kamper igjen å spille. FGR skal til Tamworth, som også er dønn avhengige av poeng. 

Ebbsfleet v Nuneaton. Godt poeng for 'Fleet hos Barrow, men det var i grunn to for lite om de skulle gjort seg opp håp om å overleve. De kan stelle det til for Nunny, som fikk som fortjent til slutt med 1-2 mot Newport sist, og som dermed så vidt har nakken over vann. Dette lukter målfattig lang vei, men kanskje kan Andy Brown igjen bli avgjørende i 'Boros favør. 

Gateshead v Luton. Kampen spilles i Carlisle, og Luton-boss Garry Hill gidder ikke en gang ta turen. Han skal heller speide etter spillere for neste sesong. Heed har virket skrale i det siste, selv om de kjempet seg til et særs viktig poeng gjennom å hente opp 0-2-underlege "hjemme" (i Hartlepool) for Southport til sluttstilling 2-2, før man i midtuken fikk 0-4 av Mansfield borte. Det vil alltid være gjevt å ta Lutons skalp i denne divisjonen, så også for Heed, som pussig nok har en helt akseptabel hjemmestatistikk. Den betyr derimot ikke all verden når en skal avvikle denne på bortimot nøytral grunn i Cumbria. 

Alfreton v Stockport. Også verdt å holde et øye på. Hjemmelaget her er kanskje kun en seier unna ny Premier-kontrakt, mens County skal unngå degradering til den nordlige Conference-divisjonen. 3-0-2 i form for Alf, mens County har 2-2-6 på sine siste ti. Jeg vil tro de sterkt mistrives med å ligge på 21.plass, første plass under streken. Teller det i Towns favør at de har slått Ebbsfleet, Gateshead og Southport de siste ukene? I så fall burde det ha stått i deres disfavør at de også har lidd nederlag hjemme for Lincoln. 

Hyde v Braintree. Hyde vinner, og karrer seg dermed opp på 55 poeng, à med Essex-klubben. 5-1-0 på de siste seks, deriblant seire borte mot Luton og Hereford, samt overbevisende nok 2-0 hjemme mot Wrexham. "Kun" 1-1 mot Barrow tidligere i uken, men det var dømt til å bli den vanskeligste kampen deres på lang tid, hvilket jo innfridde. 

Ti av tolv kamper har sterk betydning for respektive streker. Det er kun Macclesfield-Hereford og Telford-Dartford som er heller ubetydelige. Om en gleder seg til i morgen? Neeeei..

(Innlegget ble redigert 05.04.13 10:13)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26515
05.04.13 14:41
flounderswake: baked beans i veibanen

Briter går gjerne ikke av veien for å skape ordspill, og selv om det hører sjeldenhetene til at de er altfor kreative, synes jeg faktisk det var et par som lyktes ålreit i denne tråden. 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26515
05.04.13 22:14

Det høres ganske trist ut, det som skjer utpå United-graset i Cambridge i kveld, men jeg antar det har sammenheng med at Newport glemte igjen Andy Sandell i Wales. Han er i alle fall ikke å se blant de 16 som er i aksjon på plenen eller benken på Abbey Stadium, der Nick Pope enda holder nullen mot tredjeplassaspirantene. 2012 er til stede, og Robbie Willmott er påny på plass i Newmarket Road som gjestespiller, hvilket skulle være for andre gang i karrieren for den tidligere United-gutten, som jo ble innkjøpt av Luton for den nette sum av £50 000 for et par år tilbake eller mer. 

RFriday
RFridayInnlegg: 3595
05.04.13 22:37

Jeg begynte å frykte for Southport etter det som vel var 0-1-7 på de siste 8 kampene før de på onsdag tok en sterk 3-1 seier i Braintree. Det virket som om de virkelig var i ferd med å rote seg ned i nedrykkssonen.
Der befinner Barrow seg, og jeg personlig hadde nok allerede dømt de ned...med de står nå uten tap på de 5 siste. Det er sannelig ikke lett å spå utfallet av det vanvittige nedrykksdramaet i denne divisjonen!!

Newport befinner seg i motsatt ende av tabellen, men ser som du sier ikke ut til å finne ut av Cambridge-forsvaret i kveld...eller motsatt. Jeg nøyet meg med en radio-overføring av andre omgang, som høres ut som en ikke altfor begivenhetsrik affære.

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26515
05.04.13 22:47
RFriday: radio-overføring av andre omgang

Ingen grunn til å angre på det som første happening etter hjemkomsten til gamlelandet, Nils. Jeg tror vi nettopp har hørt et hørespill mer begredelig enn en finsk-ungarsk samproduksjon om spissmusens frammarsj i det russiske tajgabeltet. Men det er jo nettopp det som er så deilig. Ingenting slår fotball på radio: "kan virkelig Willmott være så evneveik som kommentatorene prøver å framstille ham? Er Lenny Pidgeley blant divisjonens tolv beste målvakter?"

Rory McAuley var min Banens beste hørt fra liggende positur på bestefarsdivanen. 

(Innlegget ble redigert 05.04.13 22:48)

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3247
05.04.13 23:06
mikemodano: Jeg tror vi nettopp har hørt et hørespill mer begredelig enn en finsk-ungarsk samproduksjon om spissmusens frammarsj i det russiske tajgabeltet.

Søren, og dette gikk jeg glipp av. Høres absolutt ut som en verdig oppfølger til Nuneaton - Woking som vi hørte her forrige torsdag. Bare bytt ut spissmus med karsporeplanter.

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26515
06.04.13 14:11

Den Nuneaton-Woking-kampen er sannelig også en klassiker. Jeg lurer på om bbc radio Warwickshire har den tilgjengelig i opptak, slik at dersom en betaler klekkelig kan det kanskje være mulig å få til en handel? 

Jeg har ikke helt bestemt meg for hvilken frekvens jeg vil stille inn på høreapparatet enda i dag, men det luter i retning av Telford mot Dartford; jeg har ikke nerver til annet. 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26515
06.04.13 14:34

Én liten ting: det ser ut til å bli tre nedrykkere hvis naturlige Step 2-habitat vil være Conference North, mens Ebbsfleet naturlig nok sokner til South. Det bør gagne enkelte klubber i årets Conf N, ikke minst Bishop's Stortford, som langt mer naturlig sorterer inn under en syd- enn nordavdeling. Det kan da umulig herske tvil om at Bishops, vel å merke om de ikke klapper totalt sammen og faktisk rykker ned til Step 3, vil ha førsterangen for klubber i nord som ønsker seg til syd? 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26515
06.04.13 16:27

Laga i botna gjør det kurant innledningsvis, om en ser vekk fra allerede fortapte Telford, som har 0-1 hjemme for Dartford: Gateshead 2, Luton 0 i Carlisle, der Ryan Donaldson og Josh Gillies har puttet. Southport har en uhyre viktig ledelse i Grimsby, der Karl Ledsham har gjort åpningsscoringen. Ikke mindre viktig i Alfreton: Town har 1-0 hjemme på Stockport, som virkelig er ute å kjøre nå. Målscorer her er angriperen Danny Meadows. Tamworths 1-0 på Forest Green er også av betydning. 

Lenger framme på lista har Kidderminster gjort 1-0 på Lincoln: Danny Jackman, vår gamle FL-kjenning. Barrow holder enn så lenge Mansfield til 0-0, og distansen klubbene imellom er tre poeng, stadig med Stags to kamper under. Neste helg skal Harriers til Wrexham. Usj. 

(Innlegget ble redigert 06.04.13 16:32)

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7012
06.04.13 16:33
mikemodano: Stockport, som virkelig er ute å kjøre nå

Stockport på sjette nivået? Det ser i øyeblikket ikke usannsynlig ut, selv om det er fortsatt er håp - men det begynner å haste. Det finnes jo rutine i spillere som Jon Macken og Lee Bullock, men finnes det nok kvalitet?

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26515
06.04.13 16:35

Auda. Der kom 0-1 i Barrow. Det spørs om vertskapet har kvalitet à la Wrexham, som maktet snu et tilsvarende underlege mot samme opponent tidligere i uka. Matt Green med målet. Hans noen-og-tjuende for sesongen, skulle jeg mene. 

Tom Phipp er en av mine desiderte yndlingsspillere på nasjonalt nivå, men han kunne godt holdt seg hjemme i ettermiddag. I stedet har han skutt 1-0 på Nuneaton for sitt så å si fortapte Ebbsfleet, som jo høstet rikelig med heder for sitt 1-1 i Barrow i midtuka. Det ser ut til at to av Stockport, Barrow og Nuneaton vil rase ned en divisjon, men dette er alle variablers mor, det som skjer i sesonginnspurten. 

(Innlegget ble redigert 06.04.13 16:41)

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3247
06.04.13 16:41
paul_dalton_11: Det finnes jo rutine i spillere som Jon Macken og Lee Bullock, men finnes det nok kvalitet?

Der det finnes rutine, finnes mer enn nok kvalitet, Averell. Men flere burde følge Macken og Bullocks eksempel. Jeg synes noen av gamlegutta fra Stockports skandaløse nedrykkslag fra 04/05 burde komme og gjøre en jobb for County her. Marc Bridge-Wilkinson, for eksempel. 

Overvåker eggenshipen akkurat nå, men skal holde meg oppdatert på Wrexhams spissduo Adebola og Ormerod borte mot Woking.

(Innlegget ble redigert 06.04.13 16:48)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26515
06.04.13 16:59

Dødsviktig County-scoring i Alfreton: James Tunnicliffe har skaffet Stockport 1-1, men de holder seg fortsatt under streken, selv om Barrow nå har 0-2 (snøft) for Mansfield. Målforskjellen skiller Nuneaton (stadig under 0-1 i Stonebridge Road i Northfleet) på 20. og Stockport på 21. Ett mål, ser det ut til. 

Gateshead har spadd inn ytterligere ett mål mot Luton, som først reduserte til 2-1 ved Dan Walker. Josh Gillies satte sitt andre mål for dagen, denne gang fra straffemerket, etter at Steve McNulty la ned James Brown. Og så har Southport gjenvunnet ledelsen i Cleethorpes, der Mariners hadde utliknet til 1-1 ved Andy Cook. Karl Leadsham gjorde 1-2 i det 45. spilleminutt. 

Dermed: 

14. Southport 53
15. Hyde 52
16. Alfreton 52
17. Tamworth 51
18. Gateshead 50
19. Lincoln 50
20. Nuneaton 47
-------------------------------
21. Stockport 47
22. Barrow 46
23. Ebbsfleet 40
24. Telford 32

Pust ut. Det er enda pause.  

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7012
06.04.13 17:00
mikemodano: Barrow nå har 0-2 (snøft) for Mansfield

To mål av Matt Green. Spissen blir en nøkkelmann i opprykkskampen.

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7012
06.04.13 17:14

Mark Cullen har gitt Stockport 2-1. Dermed ser alt mye bedre ut for Stockport.

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26515
06.04.13 17:18

Huffda. Da må andre omgang gi minst to Nunny-mål, og om en i tillegg skulle få tre fra Barrow, ville også denne lørdagen vært godkjent. Stockport har råtnet på rot lenge, og ville hatt godt av en tur ned til Step 2. 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26515
06.04.13 17:37
flounderswake: Wrexhams spissduo Adebola og Ormerod

Det nye store, Jack Parkinson, har, som ventet, solid kontroll på disse to, og nå har også Ormerod forlatt matta; han er erstattet med Glen Little, og en merker seg hvordan Jayden Stockley fortsetter å imponere for Woking, som har to-null, takket være to mål fra Bournemouth-spissen. Elvis Putniņš virker solid aller bakerst hos Cards. Rett fra latvisk andredivisjon og inn på nasjonalt engelsk nivå? 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26515
06.04.13 19:05

Tetkampen lever videre, men til tross for Kidderminsters imponerende 3-0-seier mot et oppadgående Lincoln, vil jeg påstå pendelen har bikket i favør av Mansfield, som ikke var særlig mindre effektive borte mot et Barrow i poengnød: 4-0 lar seg høre. Tirsdag tar de over serieledelsen, når et desillusjonert Macclesfield kommer til Nottinghamshire. Det ene poenget Harriers har å gå på pr i dag, vil svinge over til to i fordel for Stags. De fem stakkarslige poengene Kidderminster sanket på de første ti rundene blir dessverre ei for tung bør å ta med seg inn mot målsnøret. 

I bunnen, da? Nuneaton fikk jaggu sin utlikning minuttet før tiden på besøk hos Ebbsfleet, og sannelig var det ikke nettopp Andy Brown som sto for 1-1. Like fullt droppet man under streken, siden Stockport holdt ut i Alfreton, der de til slutt vant 3-2. Gateshead knuste Luton 5-1, og kom seg à poeng med Lincoln, mens Tamworths 2-1 mot Forest Green skulle vise seg å være livsviktig. I likhet med Southport (rotet vekk 2-1 i sluttminuttene hos Grimsby) og Alfreton står en nå på 51 poeng, med Hyde på plassen foran der igjen med 52. De maktet ikke følge opp den fine resultatrekka i det siste, da Braintree skaffet seg poeng de strengt tatt ikke trengte gjennom å vinne 2-1 på Ewen Fields. 

Tirsdag: 

Alfreton-Barrow (fy flate!)
Gateshead-Nuneaton (fy flate!!)
Hyde-Ebbsfleet
Luton-Lincoln

De to første der er virkelig tungvektsmateriale. 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26515
09.04.13 21:43

Jenter - det står 0-2 i Hartlepool, der Nuneaton dominerer målstatistikken mot Gateshead, og 'Boro tar kvantesteg vekk fra nedrykksstreken, selv om poengdifferansen mellom dem og kveldens arrangør kun er på ett i favør av Warwickshire-klubben. Lincoln ligger under med to hos Luton, og er med det på plassen foran Stockport rett over nedrykksstreken. Alfreton og Barrow står målløst, men med borteseier her vil kun to poeng skille disse, selv om det ikke hjelper Barrow unna 22.plassen i kveld, takket være sin skrale målforskjell i forhold til Stockport. 

I teten har Mansfield 2-0 på Macclesfield, som ventet, og de har dermed inntatt førsteplass, to poeng foran Kiddy, og enda med ytterligere en kamp til gode. 

Hyde-Ebbsfleet: 1-0. Hyde er dermed så å si sikret viderespill i divisjonen, mens United endelig sendes ned. Men det gjenstår en omgang med muligheter for endring, altså.

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26515
09.04.13 21:57

Paul Clayton, Alfretons skumleste spiss, har gjort 1-0 på Barrow, som med det begynner å innse at det neste år blir spill i Conference North, med mindre de evner å ta samling i bånn og komme tilbake med et par egne scoringer. Fire poeng opp til "trygg" grunn, og kun to kamper igjen å spille selv. Det er utvilsomt avskjeden deres på nasjonalt nivå, dette, om de ikke sikrer seg alle poengene i kveld. 

...og få minutter etter gjør samme Clayton 2-0, og med påholden penn skriver han under på Barrows søknadspapirer for innlemmelse i nordavdelingen på Step 2 fra og med høsten av. 

(Innlegget ble redigert 09.04.13 22:01)

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3247
09.04.13 22:13

Du velger selvfølgelig å følge Alfreton ut uka, mikern? Tammy torsdag og så Newport lørdag? Bare synd at the Reds blir fulgt så stemoderlig av sitt lokale BBC-kontor. Prøver selv å følge Darts' romsteringer i midten av konferanselokalet, via Kent-kontoret. Ja, Grimsby kunne hatt U her, men dette virker uansett som lett mat for Kiddy når vi kommer til avspillet.

(Innlegget ble redigert 09.04.13 22:18)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26515
09.04.13 22:18

Torsdag blir det gjerne Alfreton, men nå som de virker å være klare for en ny konferanse på dette nivået, spørs det om det ikke dukker opp mer fristende alternativer, tross alt. Tamworth er jo også i behov av poeng, så det er klart det er en godbit. De har imidlertid fire kamper igjen å spille, Lambs, så jeg har vondt for å se dem røkke ned. Adam Cunnington kan fikse entrecôten i Derbyshire torsdag. 

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3247
09.04.13 22:27
mikemodano: spørs det om det ikke dukker opp mer fristende alternativer, tross alt.

Slå gjerne følge til Princes Park og Dartford-Braintree. Hvor det denne kvelden står 1-1*, Jordan Cook, som har den imponerende stamtavlen Cardiff - Workington - Barrow - Grimsby. Snakkes om høyrebacken Lee Burns som dagens og årets spiller i Dartford. Vanskelig å være uenig!

Er de under med fire igjen nå Barrow? De trenger en bønneskur fra oven nå. 

*1-2. Grimsby fikk ild under fiskekakene etter utligningen.

(Innlegget ble redigert 09.04.13 22:32)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26515
09.04.13 22:29

Ja, kanskje jeg burde. Er det mye snakk om prisen for Årets semiproffer i Conference Premier fra studio? Tittelen er deres i øyeblikket, og som nyopprykket må det være lov å si at Tony Burman har servert de lekreste kreasjoner fra kantina i utkanten av London. 

flounderswake
flounderswakeInnlegg: 3247
09.04.13 22:36
mikemodano: Er det mye snakk om prisen for Årets semiproffer i Conference Premier fra studio?

Ja hvem er egentlig nærmeste utfordrere? Motstander i neste kamp, Braintree, i alle fall?

Avslutningen på Princes Park: Den gamle Dar-low-legenden Joe Colbeck reiste armen sin og ble sendt rett av banen. Hvile på ham frem mot semien mot Kiddy. Dommeren har tatt en siste blås, 1-2.

For en vanvittig konferansekveld. Må ta meg en blås selv etter det her. En glemmer jo helt at det er blitt spilt fotball andre steder. Nemlig L1. Vi får se på det litt etterpå.

(Innlegget ble redigert 09.04.13 22:43)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26515
09.04.13 22:40
flounderswake: hvem er egentlig nærmeste utfordrere?

Woking, flound. Tre plasser og ett poeng bak, men med én kamp mer spilt. Detta fikser'em nede ved dokkene. Braintree og Hyde er de to neste utfordrerne. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg