Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

swansea

NYTT TEMA
atiba_hutchinson
atiba_hutchinsonInnlegg: 72
30.05.08 17:57
http://www.youtube.com/watch?v=o6eUZrnI9JA
mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26515
27.08.08 14:39
Hull-høvding Phil Brown spår Martínez' Swansea å kjempe om opprykk fra årets Championship. Kanskje verken overraskende eller spesielt kontroversielt etter at svanene i går slo Hull ut av Ligacupen, og det er vanskelig å bestride at walisernes stall inneholder en god del kvalitet. Brown burde dessuten ha litt snøring på hva han preiker om, sia han dro tigerne ut av Football League i fjor. Med seier'n i går har City fire gevinster på rappen etter 0-2 i Syd-London i premièra, og på lørdag blir det ventelig folksomt på frihetsarenaen når Sheffield-uglene gjester.

Dorus de Vries er en godt undervurdert keeper, som rakk skaffe seg et navn i skotsk fotball gjennom flere framragende innsatser for Dunfermline før han reiste til Wales.

Høyreback Àngel Rangel var blant klubbens største ressurser i fjor, og har også i årets Champs vist at han duger minst på dette nivået. På motsatt side er enkelte kanskje noe skeptisk til råtassen Marcos Painter, men inntil Martínez kjører handlevogna inn i si lokale Sainsbury's, må Swans-fansen ta til takke med den tidligere Birmingham-forsvareren. Kaptein Garry Monk og det tidligere Stockport-esset Ashley Williams utgjør stopperparet. Kvalitet i lange baner.

På midten har spanjolen et utall sterke håndverkere å plukke av: Ferrie Bodde, Thomas Butler, Darren Pratley, Leon Britton, Owain Tudor-Jones, Shaun MacDonald, Andrea Orlandi, Mark Gower og Jordi Gómez. En eksperimentell firer blei offentliggjort i gårsdagens cupkamp: Orlandi - Gómez - Tudor-Jones - MacDonald. Ordinært vil nok firer'n bestå av Gower (med solid kamp av Britton) - Bodde - Pratley - Butler (vesle Britton kan også spille på venstresia).

Joe Allen skal være et ålreit spisstalent, og 18-åringen fikk sjansen mot Hull i går, i spann med Guillem Bauzà. Ellers vil vi antakelig se mye til Gorka Pintado og Jason Scotland. Joda, det virker som om Martínez har bygget en knallsterk stall, og 4-1 og seks poeng i de to siste ligakampene, mot Notts Forest og Plymouth, borger godt. En innleid angriper ved navn Febian Brandy kan også komme til å få enkelte minutter framover. Med øvre halvdel-plassering og heng på teten, vil også ihuga svaneornitologer møte opp på kamp i horder, så det er bare å begynne å glede seg til det første ligamøtet mellom Swansea og Cardiff på ti år. Første slag: søndag 30.november. Det stinker riots lang vei.
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg